Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Ravasul
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mihai
Thu Jan 18 2007, 06:34PM
Registered Member #153

echo- ideea era ca ai lui Basescu macar nu sint pe langa subiect.si-n plus:cine controleaza serviciile?si mai ales:de partea cui e chestorul Ardeleanu?asta e un indiciu bun(as numi asta indexul Ardeleanu de evaluare politica,dar nu e nevoie sa ma iei in serios ) ca sa ne dam seama cum o sa iasa treaba, ca are globul de cristal si stie sa-si aleaga tabara.
concluzia:nu mi-as paria banii pe Tariceanu.
Back to top
echo
Thu Jan 18 2007, 07:16PM

Registered Member #43

Basescu nu controleaza serviciile. In cel mai bun caz e invers. Eu sunt in faza in care nu-mi pun banii nici pe unul nici pe altul.
Mi se pare ciudata asta cu ALRO in conditiile in care cica SRI (in mod cert si 0215) era(u) cu ochii pe ea pentru motive serioase.
Cred ca Ardelean face jocurile partii a treia.
Back to top
mihai
Thu Jan 18 2007, 08:06PM
Registered Member #153

echo- care-i bre treaba cu alro? ca nu-s la curent
Back to top
echo
Thu Jan 18 2007, 08:21PM

Registered Member #43

pai vezi ca tipa toate posturile TV - Base a trimis ministrului Seres o nota pe o adresa ALRO. Au scos-o conservatorii.
Cred ca dupa biletele incep sa iasa dosare si jocul se muta la procuratura.
Back to top
mikhai
Thu Jan 18 2007, 08:32PM
Registered Member #209

echo>fierbe lumea ,este?ei,cind se va linisti,nemulyzumita ca n-a curs singe,abia atunci va curge.

dar mi-a placut cum suferea stoic pt natzie baselu-in numele integrarii europene-silit sa coabiteze cu un violator
de constiinte democrate ca tariceanu.caterinca de 2 bani.

geaba,frate,proshti,da multzi...
Back to top
alexandru
Fri Jan 19 2007, 10:03AM
alexandru
Registered Member #169

Mai bine sa asteptam sa vedem cum se termina .
Tare sunt curios
Back to top
om simplu
Fri Jan 19 2007, 07:31PM
Registered Member #298

CDul de la Sighet ! Tacere ? de ce ?

Eu cred ca nu se termina, de-abia incepe. Ce se mai stie de CD ca beletu si CD fac parte din aceiasi "piesa" nu stiu ce act ca se pare ca-i roman fluviu. Jde personaje, din trecut, din prezent si din viitor, ca de-abia incep s-apara la scena deschisa.

Tinem pariuri ?

Dom Colonel avem voie sa pariem pe site ? Eu am pariat pe capu' lu' unu acu doi ani si mi-a iesit, mai merge ?
Back to top
echo
Sat Jan 20 2007, 12:21AM

Registered Member #43

Nu cred ca CD-ul e din aceeasi piesa cu beletu. S-a bagat in seama ala de la Comunicator si atat.
Ba neam, zicea Urania ca septembrie o sa fie ca la revolutie numai ca fara sange. Nu ma iau eu dupa uranii ca nu le am p-astea dar asa cum merge treaba ....
Back to top
chiu
Sat Jan 20 2007, 05:57PM
Registered Member #34

BLESTEM

M-am trezit dimineata foarte, foarte nervos. Ma durea ingrozitor capul. Pun de-o cafea. In timp ce aburii aceia imbietori cu miros de cofeina imi umpleau narile si-mi mai lua parca din durere, imi duc amine ca nu mai am tigari. 'utu-i!!! si dau sa ies sa-mi cumpar. Din usa sare un biletel si cade pe podea cu scrisul in jos. Din casa se auzea TV-ul cu o poveste despre alt biletel, al catelea oare? Il las acolo si plec. O fi vreo instiintare ca vin astia de la gaze sau de la curent? Cine dracu sa imi lase biletele in usa? Ma intorc. Il culeg de pe jos. Citesc. Rad. Cu pofta.

"Mi-a zis Tariceanu sa-ti trimit un biletel. Semnat, Andrei".

Prietenii mei mai fac glume.

Asta ati devenit dragi alesi ai poporului! Niste glume, din pacate facute la necaz.

Sa de-a Domnul ca Natia asta sa rada cu pofta - si nu de necaz , ca a cam uitat sa rada.
Back to top
echo
Sun Jan 21 2007, 03:31AM

Registered Member #43

Cata vreme vom continua sa credem ca nimic nu se schimba, nesimtirea astora care s-au asezat ca matasea broastei peste natie va continua sa creasca in progresie geometrica. Cuiva trebuie sa inceapa sa-i pese si daca azi ne pasa noua si maine ii mai pasa cuiva si poimaine si altcuiva, poate ca nu mai avem parte de inca 50 de ani de glorioasa dictatura - de data asta dictatura arogantei. Pai bre chiu, pana si pe vremea lui Impuscatu radeam mai cu pofta.
Back to top
echo
Mon Jan 22 2007, 11:43PM

Registered Member #43

Mai tata, stateam eu asa intr-o rana cu ochii la Antena 3 si brusc mi-a tasnit o chestie pe cerebel:
Ce o fi apucat-o pe tanti Weber? Ca tanti Weber e platita cu banii Soros, care Soros impinzise tot palatul Cotroceni dupa alegeri. Si tanti Weber cand a plecat de la Cotroceni n-a plecat chiar cu masura intreaga - a mai lasat in urma jumatate din ea. Si tanti Weber da in baschetbalista lui nea Base? Adicatalea dau americanii lui Base in Base?
Back to top
om simplu
Tue Jan 23 2007, 12:18AM
Registered Member #298

ba baieti si fete astia nu e ca matasea broastei, astia e violatori de neam cu acte'n regula date de noi ca i-am votat pa bune pa uni de ne-au luat la shto si nu vor sa ne mai lase. care septembrie ? ca deja au trecutera la septembrii de am sacrificat la generatii de nu mai stim sa le numaram. acu e mai bine ca pleaca toate sa trimita din putin bani acasa sa nu mai construim canale, ca sa-si ia vladescu motocicleta noua si sa-i mai dea cadou una lu grumaz si lu calin
Back to top
om simplu
Tue Jan 23 2007, 12:29AM
Registered Member #298

na ca m-am suparat la cerebel, adica ce nu ne lasa evropa asta in pace ca era bine asa ca la noi in tirg. vine astia sa amestece rahatu' : ca sa facem lege, ca sa facem cu calin, ca daca le iese tainu' li se rupe cum facem, si noi tot facem...pa prosti, ca parca am fost nascuti la alte mame acasa, ca soti mamelor noastre nu sunt tatii nostri.

cred ca pina la urma tot ce ne mai ramine, fara singe, e urania si omida si alti analisti, poate niste spiritism cu brucan
Back to top
me
Tue Jan 23 2007, 09:55AM
me
Registered Member #11

deci e unii facuti de catre o matusa cu sheful de post
Back to top
echo
Thu Jan 25 2007, 01:45AM

Registered Member #43

Aaaa, uitasem: doamna de la NAVROM a scris un raport intreg referitor la relatia ei cu Base, care raport e bagat si ala in dosarul prezidential care nu e de gasit.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF