Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
PREZENTARE
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Contele
Thu Feb 11 2010, 02:31PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Bine ai venit "Curiosu"
Acest topic este de prezentare.
- Te-ai prezentat mai sus si ai marturisit faptul, ca de 2 ani citesti permanent acest forum.
- Eu, personal nu te cred !
Privind la cea ce vrei sa afli despre "SAS", iti recomand sa nu intrebi, stai in continuare si mai citeste, si intr-un final poate vei reusi sa afli !
Asa cum te declari "Curiosu", in domeniul nostru de activitate, curiozitatea nu este o calitate, ci din contra este un defect !
- Iti recomand sa te concentrezi asupra stiintei culegerii de informatii, cu ajutorul careia vei afla mai mult decat iti imaginezi.
Back to top
hidenAnalytical
Thu Feb 11 2010, 02:56PM
Registered Member #2592

multumesc de intrepelare Conte, te citesc destul de des...insa iti pot"imputa" un singur lucru, de foarte multe ori te-ai grabit in afirmatii.chiar si acum, eu sper ca este doar un fel mai atitpic de a-mi ura bun venit.

mda, ai dreptate, citesc semper-ul de prin 2008 aprilie-inca nu-s 2 ani , si mi-as permite sa inlocuiesc "domeniul nostru de activitate" cu domeniul nostru de interes, fie-mi acceptata rugamintea

mai putin am putut sa citesc despre 22SAS, mai mult am vizionat

[ Edited Thu Feb 11 2010, 02:57PM ]
Back to top
spk
Thu Feb 11 2010, 02:59PM
primum non nocere

Registered Member #537

Va rog sa ramaneti on-topic
Back to top
chimistul
Thu Feb 11 2010, 10:19PM
Registered Member #1234

Pai acum daca gheata a fost sparta cu aprobarea dumneavoastra, succint hai sa ma prezint si eu:
ofiter,47ani,Academia Tehnica Militara - chimie militara ,facultatea de stiinte sectia fizica -chimie, in rezerva - de la trecerea in rezerva am lucrat o perioada in invatamant dandu-mi definitivatul iar in prezent lucrez pe o functie de inginer pe malul dunarii albastre ...in rest consider ca sunt inca in masura sa pun umarul la aceasta roata patrata ce se numeste Romania.
Back to top
SAS
Fri Feb 12 2010, 02:08AM
Registered Member #2168

@hiden
..pt nelamuriri sa stii ca ai la indemana PM! Poate pe PM te va lamuri cineva.....
Back to top
hidenAnalytical
Fri Feb 12 2010, 09:13AM
Registered Member #2592

nu vad rostul PM-ului atata vreme cat nelamurirea mea vine din informatii afisate public in cadrul acestui topic. inteleg ca unii dintre dvs au si purtatori de cuvant
sunt impotriva aburelii de orice fel
Back to top
Contele
Fri Feb 12 2010, 11:39AM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

@ hidenAnalytical.
Constat ca esti comandant, Base... te-a facut General... felicitari

- Noi aici pe forum asteptam de mult un Comandant Suprem, chiar ma bucur ca incerci sa ne comanzi.
- Din nefericire pentru tine aici stiinta doboara gradul, chiar si un simplu soldat neinstruit poate sa ti-o traga, si nu prea ai ce-i face.
Deci lasa abureala, asteptam sa ne spui si tu cate ceva, am vazut ca Nucleul nu-ti place, de ce faci parte din el? Vroiam sa spun din Nucleul lui nea Mitica sau? Hai curaj! ai si tu vreo informatie valoroasa, ce zici de "HUMINT-COE"?
Back to top
ex-ad
Fri Feb 12 2010, 12:51PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

.... sper ca nu va deranjez foarte tare daca va atrag atentia ca forumul asta are reguli, iar topicurile au subiecte clare.

Back to top
338
Thu Feb 18 2010, 04:34AM
Registered Member #2588

.

[ Edited Sun Jan 06 2013, 07:39PM ]
Back to top
R-22
Sun Feb 21 2010, 02:06AM
Registered Member #2605

bunic ofiter, tata ofiter, nepoata de taran soldat ce-a stat niste ani prizonier in Siberia si tot vertical a ramas, ruda apropiata sau mai putin apropiata cu diversi feti frumosi ce-au ales cariera de militar. Background de management, peste 15 ani experienta in comunicare, mai precis strategii de comunicare si publicitate, pasionata de razboiul comunicarii si de "tehnicile" si "armele" (conventionale sau mai putin) prin care pot sa schimb / influentez decizia cuiva / sau un eveniment, preferabil fara ca cineva sa-si dea seama . Am "prostul" obicei sa visez uneori ceea ce urmeaza sa se intample si am trecut in viata mea prin tot felul de experiente ciudatele (un exemplu este descris aici ). Fiind foarte curioasa si (inca) preponderent rationala am cautat sa inteleg mecanismele unor astfel de fenomene (si altele), cum poti determina schimbarea unui viitor. Dupa ce am citit jde mii de teorii si pagini, m-am apucat de experimentat diverse (pe propria mea piele si nu numai). E fun si instructiv. Experienta in comunicare mi-a permis sa vad cum poti "segmenta", folosi, separa, distruge o comunitate sau o persoana; asa ca m-am apucat de experimentarea fenomenului invers, generarea liderilor/ comunitatilor si manifestarea valorilor si principiilor comunitatii. Si uite asa am inceput sa-mi schimb meseria, doar pentru ca eu cred ca Romania este vindecabila 100% si nu trebuie sa mai treaca 20 de ani pentru asta. Cred in Dumnezeu, cred in tara si neamul meu, cred in familia mea si cred in mine. Si mai cred ca totul este posibil.

[ Edited Sun Feb 21 2010, 02:24AM ]
Back to top
mozambic76
Sun Feb 21 2010, 02:40AM
shaqy
Registered Member #423

Nicu,33 de ani ,poitist de 10 ani, scafandru profesionist , instructor sportiv , practic arte martiale de 15 ani ,brevet cdt ambarcatiuni cu motor ,14 ani experienta cu armele , ma consider norocos ca am cunoscut personal multi membrii ai acestei asociatii si sper sa gasim mai multe cai de socializare impreuna , gen intalniri , la mare , la munte , oriunde sa putem sa si impartasim pasiunile noastre ....
Back to top
190XXX
Mon Apr 05 2010, 11:56AM
Registered Member #2829

46 ani,caporal chef activ la 1°RE,permisionar,din Bucuresti.
Back to top
rlegione
Mon Apr 05 2010, 10:00PM
Registered Member #2075

Razvan 25 ani,din Bucuresti,absolvent al U.T.C.B(Universitatea tehnica de constructii Bucuresti), la stat la zi,domeniul inginerie civila, licentiat in tehnologia constructiilor.
Pasiuni: sportul,PC-ul si muntele.
Angajat de la 18 ani cu diferite contracte de colaborare iar cu carte de munca doar de 3 ani de cand am terminat facultatea.
Fost sportiv de performanta,fost recrut la SRI BrAT pentru functia de subofiter operativ,timp de 9 luni in care am trecut urmatoarele teste( verificari de securitate promovat; test sportiv 9,35 ; test legislativ 8,75; test psihologic promovat).Formalitatile de incadrare s-au incheiat datorita unor tatuaje care au fost considerate semne particulare.
Ulterior am incercat si la MAPN pentru un post de subofiter la arma ingineri,dar din pacate mentalitatile sunt asemanatoare.
La sfarsitul acestei luni sunt in Franta, pentru o viitoare cariera in L.E (vis din copilarie care acum a devenit singura alternativa,sper sa se concretizeze)

[ Edited Mon Apr 05 2010, 10:12PM ]
Back to top
semper amator
Tue Apr 06 2010, 12:17AM
semperist amator
Registered Member #2100

Semper amator,26 , Academie Politie promotia 2009 arma jandarmi ,atras de lupte , arme ,activitati culturale si sport.

[ Edited Tue Jun 29 2010, 10:41PM ]
Back to top
semper amator
Tue Apr 06 2010, 12:19AM
semperist amator
Registered Member #2100

OFF-

[ Edited Tue Jun 29 2010, 10:41PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF