Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
PREZENTARE
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
msimula
Wed May 19 2010, 10:23PM
Registered Member #2287

Pentru cei ce nu s-au prezentat inca si doresc s-o faca, exista acest topic. Va rog sa-l folositi cu incredere. Am remarcat ca unii, noi membri ai forumului, ard de nerabdare sa se prezinte. Cu toata increderea, va rog.
Back to top
domino
Thu May 20 2010, 12:33AM
Registered Member #2954

Dupa ce am citit toate prezentariile precedente, am ramas placut impresionat de sansa pe care mi-o ofera acest forum, si anume ocazia de a interactiona cu oameni cu adevarat captivanti.
Voi propune adminilor deschiderea unui topic in care fiecare dintre cei cu vasta experienta internationala ar putea sa ne imparataseasca o mica parte din aventurile lor de peste hotare dar si din tara(bineinteles detalii culturale, sociale,etc)

Lasand off-topicul la o parte iata si umila mea prezentare:

And,21 ani, student al Universitatii Lucian Blaga,Sibiu, facultatea:SPRISE, specializarea Studii De Securitate,an terminal,practicant de arte martiale si vorbitor a 3 limbi straine, detalii suplimentare pe privat. Incantat sa ma aflu in prezenta dumneavoastra.

[ Edited Thu May 20 2010, 12:36AM ]
Back to top
*BlackHawk*
Thu May 20 2010, 03:55AM
*BlackHawk*
Registered Member #2063

34 ani,casatorit,o fetita ,subofiter in rezerva,aproape 10 ani prin jandarmerie,ultimii 3 prin Iraq(o mica paranteza si nu e gluma,urasc praful si caldura dar se pare ca nicidata nu sti pe unde ajungi)...pasionat de sporturi mai mult sau mai putin extreme,unele incepute cu fostul job,altele...de capul meu.Studii superioare...nu ,singurele diplome(exceptand bac-ul) sunt strict legate de viata militara.
Back to top
Resboiu
Tue Jul 27 2010, 07:24PM

Registered Member #2526

Iulian Iamandi, 18 Septembrie 1977. Prietenii imi spun "iama".
Pasionat de domeniul militar si secvente din istorie.
Civil.
Citesc si scriu de la trei ani. Am putina scoala si ceva pe alaturi cuprinzand CISCO, o pregatire cu ICTP Trieste... pana la o diploma in nu stiu ce management, primita cadou - cursurile respective se tineau in sala unde predam initierea in operare..
Daca nu sunt administrator de retea, ma lipesc prin alte parti care tin de it, sau programare/operare de roboti industriali. Nu sunt statornic pentru ca sunt capos si refractar - daca nu-mi convine ceva, plec.
Mi-am dorit sa fiu ofiter la tancuri, apoi "securist", dupa care m-am marit si mi-a placut foarte mult sa fiu civil. Asta pana cand am inceput sa fiu tentat cu "nu ti-ar place sa lucrezi la noi?". La ultima incercare am acceptat, dar n-a fost sa fie. N-a fost vina mea. De atunci, imi place si mai mult sa fiu civil! Nu mi-a placut ce am vazut pe "acolo".
Citesc si scriu cu placere. Sunt pasionat de istorie alternativa si am un blog axat pe domeniul militar cu scapari in science fiction.
Am facut si ceva sport - in liceu, am frecventat sala de box din localitate.
Ce ar mai fi de spus? Brunet, vand Nokia model...

Back to top
dorobant
Tue Jul 27 2010, 09:39PM

Registered Member #457

Resboiu@ 33 de ani ... frumos! Ma bucur enorm cand mai citesc, vad, aud, de un "rebel" CU CAUZA ! "acolo" io am o viata (35) ... candva, poate, vom vorbi despre ...
Back to top
msimula
Tue Jul 27 2010, 09:53PM
Registered Member #2287

@Resboiu
Salut ! Dupa cum observi esti binevenit pe acest forum, ca doar ai ceva vechime. Imi place blogul tau, iar eu am simtit din prima, pasiunea ta pentru domeniul militar, blogul este edificator. Sper sa fi statornic si mai putin capos si refractar, asa cum te-ai descris. Sincer nu ma intereseaza numele real, poate in particular, asa ca toate cele bune Resboiu, am retinut bine esti din Constanta ? La ora asta trebuie sa fi bronzat.
Back to top
Resboiu
Wed Jul 28 2010, 09:38AM

Registered Member #2526

Multumesc, Dorobant si Msimula, pentru primire.

Ma bucur ca v-a placut blogul.

[ Edited Wed Jul 28 2010, 09:49AM ]
Back to top
doireg202618
Fri Feb 27 2015, 10:38AM
Registered Member #10115

Salutare,sunt nou pe aici, asa c o sa ard de nerabdare:
Roger, 30 de ani, fost militar in LE, mi am terminat contractul de 3 luni, nu mi da pace un gand, acela sa incerc Armata Romana, in rest, numai de bine!
Back to top
TATP
Thu Sep 08 2016, 06:40PM
Registered Member #10944

Am urmat link-ul pus de chimistul si am ajuns aici.

Asadar, 43 de ani, lucrez in afara Romaniei si am afinitati pentru T(A)TP-urile explozive.

Multumesc pentru primire.
Back to top
1 User said Thank to TATP for this Post :
 Boribum (08 Sep 2016, 22:42)
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF