Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Soldat Gradat Profesionist
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Nestiut
Sun May 31 2015, 12:25PM
Registered Member #9999

Salutare, stie cineva care a fost perioada in care s-a facut recrutarea, s-au depus dosarele, in iarna 2015, stiu ca s-a terminat in 6feb dar cand a inceput ?
Back to top
alex.en.gabriel
Sun May 31 2015, 05:13PM
Registered Member #10245

Din cate stiu eu la inceputul lunii ianuarie au venit locurile,probabil atunci au inceput si dosarele sa fie depuse!Dar poate cineva mai bine informat ca mine iti poate raspunde mai precis! O zi buna!
Back to top
Nestiut
Sun May 31 2015, 07:23PM
Registered Member #9999

alex.en.gabriel wrote ...

Din cate stiu eu la inceputul lunii ianuarie au venit locurile,probabil atunci au inceput si dosarele sa fie depuse!Dar poate cineva mai bine informat ca mine iti poate raspunde mai precis! O zi buna!

Multumesc, o zi buna si tie.
Back to top
alex.en.gabriel
Mon Jun 08 2015, 10:24AM
Registered Member #10245

Pentru cine este interesat au venit locurile la SGP!Insa am si eu o intrebare.M-a rugat un prieten sa ma uit dupa locuri la vanatori de munte,insa la unitatile din Predeal si Brasov nu exista nici o rubrica separata cu vm doar infanterie!Deci locurile de la infanterie din respectivele unitati sunt defapt vm sau nu? Numai bine
Back to top
Neacsu Catalin
Tue Jun 09 2015, 06:08PM
Registered Member #10306

Buna ziua baieti. Nu am timpul necesar pt. a citi paginile acestui thread, si de aceea scriu aici, cu speranta ca o sa fiu cat de cat lamurit. Am 24 de ani, doar ce am terminat facultatea(nu sunt multumit si oricum e degeaba), si lucrez la diverse firme. Ma gandesc serios de ceva vreme sa dau la SGV, mai ales ca toata familia mea a fost ba in armata, ba in marina.
Si de aceea va pun urmatoarele intrebari:
1. Cand sunt inscrierile? Este o anumita perioada? Sau recrutarea incepe deindata ce ma prezint la Cercul Militar? (nu am gasit pe siteul MAPN)
2. Pregatirea am inteles ca dureaza intre 2-5 luni, depinde de pregatirea militara. Va pun o intrebare cel putin penibila, si sper sa dati dovada de seriozitate, sa nu ma luati in ras. Pregatirea se face intr-o cazarma departe de casa, familie etc? Va intreb pt. ca am logodnica, care nu stiu cat va fi de acord sa plec. Sau se face pregatirea in orasul de care apartin?
3. La sfarsitul pregatirii, pot cere sa fiu repartizat in orasul meu? Sau ma vor repartiza unde vor ei? Si care ar fi cu aproximatie salariul pt. inceput?
Sper sa aveti rabdarea necesara sa imi raspundeti, va multumesc anticipat !

[ Edited Tue Jun 09 2015, 08:59PM ]
Back to top
Hannibal
Tue Jun 09 2015, 09:21PM
.
Registered Member #1460

Neacsu Catalin wrote ...

2. Pregatirea am inteles ca dureaza intre 2-5 luni, depinde de pregatirea militara. Va pun o intrebare cel putin penibila, si sper sa dati dovada de seriozitate, sa nu ma luati in ras. Pregatirea se face intr-o cazarma departe de casa, familie etc? Va intreb pt. ca am logodnica, care nu stiu cat va fi de acord sa plec. Sau se face pregatirea in orasul de care apartin?

Vorbesti serios in legatura cu logodnica? >:)

Pai tu cred ca mori la Caracal, baietica...
Back to top
Neacsu Catalin
Tue Jun 09 2015, 09:53PM
Registered Member #10306

Cum spuneam. Eram sigur ca se va gasi unul de genu`. Dle. Captain Romania iti sugerez cu tarie sa te abtii de la astfel de comentarii, ca nu se stie peste cine dai in viata Cat despre raspunsul tau, jenant, ai fi putut face ceva util pt. familia ta, casa ta, animalul tau de casa, tara ta, sau chiar pt tine, in loc sa iei in ras alte persoane
Back to top
Hannibal
Tue Jun 09 2015, 10:04PM
.
Registered Member #1460

Da, stiu. La ce gandire puerila ai, chiar nu meriti un raspuns.

[ Edited Tue Jun 09 2015, 10:06PM ]
Back to top
Neacsu Catalin
Tue Jun 09 2015, 10:30PM
Registered Member #10306

Da, adevarul e ca ti-ai dat seama ce gandire am eu din 2 commenturi. Deja stii si ce fel de om sunt, cine sunt, unde sunt si cum sunt. Ai fi putut sa te abtii de la comentarii inutile. Tipic romanesc din pacate, tara asta merita unde este. O seara buna si toate cele bune !
Back to top
Panzerjagger92
Wed Jun 10 2015, 12:41AM
Registered Member #9827

E o vorba, "let's humor him", a rostit totul in voie buna si respectabil, in spiritul dedicat sitului zic ca-si merita niste lamuriri alaturi de parerile voastre de rigoare.

[ Edited Wed Jun 10 2015, 11:36AM ]
Back to top
1995
Wed Jun 10 2015, 04:49PM
Registered Member #10267

Neacsu Catalin wrote ...

Buna ziua baieti. Nu am timpul necesar pt. a citi paginile acestui thread, si de aceea scriu aici, cu speranta ca o sa fiu cat de cat lamurit. Am 24 de ani, doar ce am terminat facultatea(nu sunt multumit si oricum e degeaba), si lucrez la diverse firme. Ma gandesc serios de ceva vreme sa dau la SGV, mai ales ca toata familia mea a fost ba in armata, ba in marina.
Si de aceea va pun urmatoarele intrebari:
1. Cand sunt inscrierile? Este o anumita perioada? Sau recrutarea incepe deindata ce ma prezint la Cercul Militar? (nu am gasit pe siteul MAPN)
3. La sfarsitul pregatirii, pot cere sa fiu repartizat in orasul meu? Sau ma vor repartiza unde vor ei? Si care ar fi cu aproximatie salariul pt. inceput?
Sper sa aveti rabdarea necesara sa imi raspundeti, va multumesc anticipat !

dosarele se vor face dupa 29 luna aceasta si o sa primesti telefon dupa cateva saptamani de cand ai depus dosatul..probele se dau la 3 centre..nu le stie exact..depinde de unde esti daca esti din zona prahova o sa dai la breaza ..pregatirea dureaza in jur de 6 luni si nu in orasul de unde esti ci depinde unde te repartizeaza pt pregatire in special la caracal si dupa ce termini pregatirea o sa te repartizeze unde ai ales tu unitatile cand ti-ai facut dosarul... las-o insarcinata si o sa rezolvi problema cu logodnica daca nu o sa te astepte )) e o gluma trateaz'o ca atare..app de unde esti cumva din Buzau?? cunosc pe cineva cu numele asta si de aceea intreb
Back to top
Ragman
Fri Jun 12 2015, 10:34AM
Registered Member #10237

@Neacsu Catalin Pregatirea depinde de arma unde o faci, eu iti spun doar garnizoanele armele sunt multe nu le mai enumar, acestea sunt Caracal,Mangalia,Boboc,Fagaras,Chitila,Buzau,Sibiu,Rm.Valcea.
Daca am gresit ceva colegii mei din sistem sunt rugati sa ma scuze si ma corecteze
Back to top
Grig
Sun Jun 21 2015, 09:41AM
Registered Member #9438

Buna ziua.
Am si eu o nelamurire.Luni trebuie sa ajung la unitatea 1261 din Pitesti si nu stiu pe unde se afla.Ma poate ajuta careva cu o adresa?
O zi buna!

[ Edited Sun Jun 21 2015, 09:42AM ]
Back to top
alex.en.gabriel
Sun Jun 21 2015, 10:24AM
Registered Member #10245

Salut, adresa unitatii este: Strada Stadionului nr 2-4. O zi buna!
Back to top
alexandra13
Sun Jun 21 2015, 04:16PM
Registered Member #10081

Buna ziua! As avea si eu o intrebare...daca am dat anul acesta pentru ofiteri..dar nu am luat proba de rezistenta...as mai putea participa o data la selectie? Dar de aceasta data pentru SGP? Fiindca nu as vrea sa stau acasa un an..sau sa merg la o facultate civila Va multumesc
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF