Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Soldat Gradat Profesionist
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Alinblack
Fri Feb 05 2016, 11:24PM
alinaladyn
Registered Member #10571

alexandra13 wrote ...

Daca faci minimul din fiecare proba de la traseu ai sa pici..fiindca o sa primesti multe secunde de penalizare. Dar daca nu poti face traciunile..fa minimul si apoi fugi la celalalte.
La psihologic ai un timp limita de rezolvare a testelor

Cu penalizările așa este la tracțiuni ziceam sa facă minim sa nu piardă timpul.
Back to top
2 User said Thank to Alinblack for this Post :
 Karma (05 Feb 2016, 23:28) , FlorinC (05 Feb 2016, 23:47)
Registered Member #10617

B4

[ Edited Mon Jul 09 2018, 02:17PM ]
Back to top
3 User said Thank to Karma for this Post :
 Alinblack (05 Feb 2016, 23:31) , FlorinC (05 Feb 2016, 23:44) , Shyroo (10 Feb 2016, 15:10)
Cristi01
Fri Feb 05 2016, 11:31PM
Registered Member #10569

La probele sportive se ia in ordine alfabetica sau la intamplare?
Back to top
Alinblack
Fri Feb 05 2016, 11:35PM
alinaladyn
Registered Member #10571

Părerea mea este k înainte sa mergi la psihologic e bine sa il dai odată înainte si nu ai cum sa il pici dak te duce puțin tărtăcuța.

[ Edited Fri Feb 05 2016, 11:40PM ]
Back to top
FlorinC
Fri Feb 05 2016, 11:38PM
Registered Member #10570

alexandra13 wrote ...

Daca faci minimul din fiecare proba de la traseu ai sa pici..fiindca o sa primesti multe secunde de penalizare. Dar daca nu poti face traciunile..fa minimul si apoi fugi la celalalte.
La psihologic ai un timp limita de rezolvare a testelor

multumesc mult !
Back to top
Registered Member #10617

A4

[ Edited Mon Jul 09 2018, 02:17PM ]
Back to top
1 User said Thank to Karma for this Post :
 Alinblack (05 Feb 2016, 23:47)
FlorinC
Fri Feb 05 2016, 11:45PM
Registered Member #10570

FlorinManoliu wrote ...

FlorinC wrote ...

:O dar cat timp ai ? , le poti face incet (intrebarile) ca sa poti termina sau trebuie sa te grabesti ?

Sunt 6 caiete a cate 20 de intrebari de logica sau cum sunt cele la testele online de IQ. Nu-ti spune cat timp ai, n-ai timp nici sa deschizi caietul (mereu la comanda lor, nu ai voie inainte, pana nu termina el de explicat). Apoi 2-3 minute pentru fiecare caiet. E foarte repede. Apoi iti da doua caiete mari cu un numar mare de intrebari de auto-cunoastere. La acestea vei avea un timp mult mai mare. Sunt sute de intrebari acolo si te obliga sa raspunzi la toate. Sunt despre tine, cum actionezi in anumite situatii in societate. Ex.: intr-un compartiment de tren esti cel care deschide o discutie cu un strain sau esti genul taciturn sau ti-a placut sa vezi animale torturate cand erai mic sau daca te enerveaza o musca o vei "alerga" pana o omori, ai avut ganduri sinucigase? Iar multe din intrebari (aici e buba) se repeta, dar sub alta forma, iar daca minti despre tine si nu esti un mincinos priceput te vor prinde. Ca la o intrebare raaspunzi intr-un fel, iar la aceiasi intrebare mai tarziu, dar sub alta forma, raspunzi opusul. Mai este un test in care el (psihologul) dicteaza vreo 20-30 de cuvinte si tu trebuie sa memorezi cat mai multe, apoi cand zice el start sa scrii cat mai multe din cate ai retinut. Eu am inchis ochii si mi-am imaginat fiecare obiect ca o imagine in cap, ce spunea el: lamaie, ibric, etc. Mi-a fost foarte usor. Am memorat vreo 10. Cu toate ca nu sunt bun la asta, daca nu-mi dau interesul. Pentru mine psihologicul nu e o problema, sper sa nu fie nici a doua oara. Daca iti merge cat de cat mintea nu e foarte greu. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar armata nu mai este pentru orice analfabet. Eu nu am terminat nici macar liceul, dar vad oameni cu facultate care fac greseli uriase de gramatica si viseaza posturi de sub-ofiteri. Degeaba va bucurati voi ca aveti nu stiu cate puncte in plus pentru o facultate, daca acea hartie ati luat-o la FR. Mult respect pentru cei care au pus mana pe o carte si care chiar au facut o facultate pe bune. Este doar vina mea ca nu o am, mi-am pierdut tineretea prin tari straine. Dar sa stiti ca am intalnit oameni la Breaza si la analizele medicale la Cobalcescu care au avut mari probleme la psihologic si in anii trecuti si mai incercau iar. Si eu, ca si voi, mi-am dat interesul doar pentru probele fizice si am ignorat psihologicul, dar din 40 de oameni ( cati au fost in seria mea), 20 nu au trecut la psihologic. Da, pana in 1:40 trebuie sa scoti cu tot cu penalizarile inerente, nu ai cum sa nu ai penalizari, o minge pe langa poarta, 2-3 tractiuni mai putin si tot ai penalizari. Referitor la "eu fac si 20 de tractiuni", crede-ma ca si eu fac. Dr trebuie executate in cel mai perfect mod posibil sa ti le numere. Nu ma refer ca m-am leganat(bici-balans cum zic ei) sau ca nu am trecut cu barbia de bara, ci la faptul ca prima nu ti-o numara din start, ca bara aia e la vreo 2m si ceva si considera ca ai sarit si pur si simplu nu a numarat-o nimanui prima, apoi la coborare are pretentia sa tii bratele perfect drepte, altfel nu ti-o pune. Si un unghi de 5 grade al cotului indoit si nu ti-o numara. Iti zic eu ca nu vei mai face 20 in genul in care vrea "nenea profesor de sport al liceului". O persoana foarte frustrata de existenta lui. Probabil sunt foarte multi ca ei in armata, partea buna e ca timpul are leac pentru toti. Orice as spune eu, tot pe propria piele e mai bine sa simtiti. Mie oricum nu mi-a zis nimeni mai nimic, pe net n-am gasit multe sfaturi, fiecare e pentru el, de parca n-am fi viitori camarazi. Dar macar aici, pe forumul acesta cat de cat oamenii vad ca se ajuta, cinste voua. Hai ca oricum nu citeste nimeni ce scriu. Noapte buna!

multumim de informatii !
Back to top
Alinblack
Fri Feb 05 2016, 11:46PM
alinaladyn
Registered Member #10571

FlorinManoliu wrote ...

Cristi01 wrote ...

Iti da "nenea profesor de sport al liceului" un tricou cu numar pe el. In ordinea numerelor de pe tricou se da proba, insa nu mi-am dat seama daca a fost in ordine alfabetica pentru ca eram ocupati toti sa inspectam traseul.

Poti sa îmi spui ceva cum a fost la fete?
Back to top
FlorinC
Fri Feb 05 2016, 11:49PM
Registered Member #10570

alinaladyn de unde esti ?
Back to top
Alinblack
Fri Feb 05 2016, 11:50PM
alinaladyn
Registered Member #10571

FlorinC wrote ...

alinaladyn de unde esti ?

Craiova
Back to top
Alinblack
Sat Feb 06 2016, 12:02AM
alinaladyn
Registered Member #10571

Apropo fete de la Craiova nu sunt pe aici pe forum care sa meargă la Alba-Iulia. >:D<
Back to top
Registered Member #10617

J3

[ Edited Mon Jul 09 2018, 02:15PM ]
Back to top
2 User said Thank to Karma for this Post :
 Alinblack (06 Feb 2016, 00:21) , Shyroo (10 Feb 2016, 15:16)
Alinblack
Sat Feb 06 2016, 12:23AM
alinaladyn
Registered Member #10571

FlorinManoliu wrote ...

alinaladyn wrote ...

FlorinManoliu wrote ...

Cristi01 wrote ...

Iti da "nenea profesor de sport al liceului" un tricou cu numar pe el. In ordinea numerelor de pe tricou se da proba, insa nu mi-am dat seama daca a fost in ordine alfabetica pentru ca eram ocupati toti sa inspectam traseul.

Poti sa îmi spui ceva cum a fost la fete?

Fetele vin separat la Breaza. Dar la analizele medicale de la Cobalcescu, am intalnit fete care au mai fost si in afara de faptul ca faceti flotari in loc de tractiuni, nu e nimic diferit. Din seria fetei care ne povestea, spunea ca doar 4 fete au mers mai departe. Am uitat sa va zic de W.C.-urile imputite (bude turcesti), era vara , mirosea execrabil. Dusuri lipsa, te speli la chiuvete, fara robineti la niciuna. Apa bineinteles ca rece. Prize pentru telefoane/tablete nu aveti, nu exista in toata cladirea. M-au mancat tantarii toata noaptea, ca am stat ca prostii cu geamul deschis. Am fost singurul care m-am plans de tantari, probabil ca am sangele mai dulce. Va avertizeaza sub-locotenentul cu o seara inainte de probe ca se fura la greu. Sa aveti grija la bunuri si in cine aveti incredere. De exemplu unul care cade la psihologic nu mai asteapta hartia cu admis/respins iti ia telefonul din dormitor si pleaca la gara. Tu te duci la traseul aplicativ si cand te intorci nu-l mai gasesti. Nu s-a intamplat in seria mea, dar au fost numeroase cazuri. Asa ni s-a spus.
Seara ne lasa sa iesim in oras sa mancam, ne avertizeaza sa nu exageram cu bautura, aveti grija. La poarta sunt paznici de la firma privata, foarte de treaba , nu veti avea probleme cu ei. Noi am format o gasca si am petrecut pe cinste, pacat ca doar unul din gasca de 6 a trecut. Imi pare rau ca n-am tinut legatura cu ei. Ei erau din Buzau. Eram toti prea suparati dupa examen. Alta chstie "importanta" daca va intereseaza. Cine vine cu trenul, dar nu numai, si cei cu masini personale, dar in special "pietonii" vor cere directii de la gara spre Liceul Militar, aici vorbesc de Breaza. Si pe oricine intrebi, dar pe absolut oricine, caine pisica, batran, copil, gaina, vaca, te vor intreba daca vrei cazare. Sper ca pe baieti sa-i acosteze nenea care o "ofera" pe antilopa de fisa oaspetilor ca sa-i faca sa vina in gazda. Cei de la liceu va lasa sa stati in gazda, dar a doua zi, in ziua examenelor sa fiti dimineata inapoi. Eu am preferat sa simt pe propria mea piele "regimul cazon". Si nu mi-a parut rau. Fiecare face ce vrea. Dar eu nu va recomand gazda. Bani cheltuiti aiurea. Doar nu sunteti in concediu la mare, ati venit la ARMATA! In fine... Seara puteti alege daca sa platiti pentru mic dejun si pranz, nu va obliga. Nu mai tin minte exact ce suma, parca 17 ron. Nu e cine stie ce, dar decat sa alergi prin Breaza dupa mancare, oricum nu ai timp in ziua examenelor, mai bine platesti. In rest, aer curat de munte, merita vizitata Breaza!

Mulțumesc pt informații eu sunt din Craiova si o sa merg la Alba Iulia dar nu cred k este diferit fata de Breaza.
Back to top
Mihai111
Sat Feb 06 2016, 12:53AM
Registered Member #10562

Pai eu stiam ca toate examenele se tin in 1 zi.. nu e nevoie de cazare etc.. adica daca te duci cu masina personala nu te poti duce direct in ziua aia? trebuie sa mai faci ceva inainte?
Back to top
Registered Member #10617

I3

[ Edited Mon Jul 09 2018, 02:15PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF