Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Soldat Gradat Profesionist
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Iamti
Wed Oct 08 2014, 12:53PM
Registered Member #9454

Aveti si tenta rasista.Cum adica in Congo?
Back to top
apkah
Wed Oct 08 2014, 12:53PM
arcan
Registered Member #566

Nu cred ca esti in masura sa imi spui ,,tu,,.
Cat despre jignire..sa-mi fie cu iertare dar nu o vad.
Am vazut/instruit sute de soldati ca si tine.
Si ceea ce iti spun ,e din experienta.
Esti prea labil emotional,suferi de mania persecutiei si mai rau nu poti accepta autoritatea.(nu e vorba de mine,ci la modul in care reactionezi )
Cu sinceritate iti spun ca,nu ai face multi purici prin armata cu mine.
Dar,spre norocul tau,nu ne vom intalni niciodata.
Iti doresc cariera lunga in MApN,dar ,nu o vei avea.Fara sa te schimbi.
Sa VA schimbati atitudinea,voi cei care bantuiti acest thread.

p.s.
@Iamti
Ce am spus mai sus,ai demonstrat cu postarea de deasupra mea.
In Congo,pentru ca acolo armata este ceva gen hobby,la care poate accede oricine,indiferent de calitatile individuale.

[ Edited Wed Oct 08 2014, 05:11PM ]
Back to top
2 User said Thank to apkah for this Post :
 Bendis (08 Oct 2014, 13:40) , erin (08 Oct 2014, 22:35)
volovei
Wed Oct 08 2014, 12:54PM
Registered Member #7547

apkah wrote ...

volovei wrote ...

am suparat "dinozaurii"...hmmm
Cei care ne-ati certat, degeaba sunteti profesori/fosti mahari prin armata sau alte ministere DACA nu ne ajutati cu nimic...in domeniul asta ma refer..toti va dati mari, criticati...nu vad nimic util de la voi....asa ca pentru mine experienta voastra e egala cu zero daca nu dati nimic inapoi.....noua, astora, "mai prosti".
Eu nu ma cert cu voi pentru ca respect oamenii, in general...Dar urasc oamenii care se cred superiori si doar critica.

Nu e nimeni dinozaur baiete.Doar tu te dovedesti a fi un prost.Iar asta se va lasa cu un ,,la revedere,, de pe acest forum.
Cu atitudinea asta,o sa ai armata grea ,,dude,,.

p.s.
Nu v-a chemat nimeni aici,nu va vrea nimeni aici.Ati venit singuri,dar nu sunteti in stare sa acordati respect membrilor,si mai ales forumului.
Daca vreti sa mai stati aici,respectati si veti fi respectati. Daca nu,via pe Facebook.

)))))
..eu sunt prost dupa cum zici tu...bine
DAR ARMATA A AJUNS IN HALUL ASTA DATORITA TIE, CARE ESTI SAU AI FOST IN SISTEM.
DECI CINE E PROSTUL...NOI, CEI DIN PRIVAT, CARE VA PLATIM SALARIILE?!
Back to top
ALM
Wed Oct 08 2014, 01:05PM
Registered Member #2039

volovei wrote ...

)))))
..eu sunt prost dupa cum zici tu...bine
DAR ARMATA A AJUNS IN HALUL ASTA DATORITA TIE, CARE ESTI SAU AI FOST IN SISTEM.
DECI CINE E PROSTUL...NOI, CEI DIN PRIVAT, CARE VA PLATIM SALARIILE?!

offtopic
Prietene, dacă chiar crezi ce ai scris, eşti pierdut pentru societate. Voi cei din "privat", care "plătiţi" salariile (corect, soldele) militarilor, n-aţi aflat că serviciile se plătesc? Cum v-ar plăcea să se privatizeze totul? De exemplu, SC Pompierii SRL? Ţi-a luat casa foc, dai fuga să faci un contract de servicii, plăteşti şi, dacă mai au pentru ce, vin şi pompierii. De şcolarizare nu spun nimic fiindcă îmi pare că aţi făcut-o la fără frecvenţă. Nu mai continui că s-ar putea să fiu prea ermetic ...
Dar ceva mai uşor de înţeles, tot o să scriu: mai uşor cu pianul pe scări că se varsă clapele ...

Unde e dreptate, e dreptate! Ţărână în cap ...

[ Edited Wed Oct 08 2014, 02:15PM ]
Back to top
2 User said Thank to ALM for this Post :
 Bendis (08 Oct 2014, 13:32) , msimula (08 Oct 2014, 14:53)
Iamti
Wed Oct 08 2014, 01:07PM
Registered Member #9454

Acest topic se numeste SGP? Nu imi dau seama.
Back to top
1 User said Thank to Iamti for this Post :
 doar eu (08 Oct 2014, 17:04)
criss-cross
Wed Oct 08 2014, 01:14PM
Registered Member #4853

Iamti wrote ...

Acest topic se numeste SGP? Nu imi dau seama.

Ia, stai si tu jos,langa ceilalti!
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Bendis (08 Oct 2014, 16:05)
volovei
Wed Oct 08 2014, 01:15PM
Registered Member #7547

se scrie "v-ar placea"..iti zic asta pentru ca scrii cu diacritice si am pretentii..tu, asta cu scoala la zi
nu ai putea fi, esti ERMETIC...dar la minte.
Pot sa ma bat cu tine si in cuvinte pompoase mai "prietene". Cred ca esti obisnuit cu prostii..dar iacata ca vin si soldati mai inteligenti decat voi.
Si vad ca voi continuati cu vorbe grele. Nu sunt subordonatul vostru, asa ca aveti si voi grija ce vorbiti...
Back to top
criss-cross
Wed Oct 08 2014, 01:18PM
Registered Member #4853

volovei wrote ...

se scrie "v-ar placea"..iti zic asta pentru ca scrii cu diacritice si am pretentii..tu, asta cu scoala la zi
nu ai putea fi, esti ERMETIC...dar la minte.
Pot sa ma bat cu tine si in cuvinte pompoase mai "prietene". Cred ca esti obisnuit cu prostii..dar iacata ca vin si soldati mai inteligenti decat voi.
Si vad ca voi continuati cu vorbe grele. Nu sunt subordonatul vostru, asa ca aveti si voi grija ce vorbiti...

Acasa...la cei sapte ani!
Back to top
Radu89
Wed Oct 08 2014, 01:19PM

Registered Member #918

Aviz celor ca volovei : Acest site are o mana de reguli ca si armata in care doriti cu atata ardoare sa intrati. Daca nu va convine setul de reguli, nu intrati. Dar daca doriti sa intrati , atunci respectati regulile si ierarhia. Daca vreti sa primiti o paleta de raspunsuri de la acesti dinozauri, trebuie sa invatati intai ce este respectul. De ce doar pifanii se ocupa primii de munca de jos ? Pentru ca acestia sa invete sa-i respecte pe cei cu vechime.
@volovei : Daca esti proaspat SGP-ist, asta nu inseamna automat ca esti si profesionist. discutiile anterioare au demonstrat acest lucru. NU ma faceti sa va sterg postarile.
Back to top
1 User said Thank to Radu89 for this Post :
 Bendis (08 Oct 2014, 13:38)
ex-ad
Wed Oct 08 2014, 04:48PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Acest forum, in diversele lui forme capatate de-a lungul timpului, are 8 ani vechime. A rezistat aproape un deceniu fiindca nu am permis ca grobianismul, insultele, mahalaua sa-l erodeze, asa cum se intimpla pe aproape toate forumurile din tara asta.

Daca unii dintre dumneavoastra doriti sa mai ramineti p-aici, rog respectati regulile. Daca nu, rog expuneti-va micimea in alte colturi ale Internetului.

Ultimii ani n-am mai dat vizibil p-aici, ce-i drept, insa atita vreme cit site-ul acesta este sustinut financiar si tehnic de catre mine, sa nu va imaginati ca e o curte abandonata. Multumesc administratorilor si sper ca acestia sa nu faca nici in viitor rabat de la standardele APSF.
Back to top
3 User said Thank to ex-ad for this Post :
 Illusionist (08 Oct 2014, 18:12) , ALM (08 Oct 2014, 19:07) , erin (08 Oct 2014, 22:37)
doar eu
Wed Oct 08 2014, 05:02PM
Astept cu nerabdare acea clipa cand voi spune:La naiba ,am reusit!
Registered Member #9749

eu mi am expus parerea mai devreme ,oricum nu este luata in seama,cel mai destept cedeaza!apreciez munca administratorilor,am vrut sa fiu membru aici in speranta ca voi avea ceva de invatat...
Back to top
ex-ad
Wed Oct 08 2014, 05:31PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

intotdeauna e ceva de invatat, iar forumul acesta a fost, de-a lungul anilor, sprijin si ajutor pentru nenumarati cititori... insa atmosfera de hartag nu e niciodata un mediu propice nici pentru cei care se cred profesori, nici pentru cei care vor sa fie elevi.... propun sa va intoarceti toti la subiect, daca aveti ce spune pe marginea lui... daca nu, toata lumea cu chef sa ia o pauza de racorire.... sau sa reciteasca cele 33 de pagini de forum deja scrise.

[ Edited Wed Oct 08 2014, 05:32PM ]
Back to top
2 User said Thank to ex-ad for this Post :
 ALM (08 Oct 2014, 19:08) , erin (08 Oct 2014, 22:38)
doar eu
Wed Oct 08 2014, 06:40PM
Registered Member #9749

apreciez domnule administrator atitudinea dumneavoastra extrem de realista!!!asta am spus si eu mai devreme ca sa deviat de la subiect pentru o fraza de a mea puerila iar pentru asta consider ca am platit cam scump,cu jigniri in chat din partea eventualei profesoare...multumesc TUTUROR!
Back to top
Iamti
Wed Oct 08 2014, 06:59PM
Registered Member #9454

A primir cineva vreo veste?
Back to top
doar eu
Wed Oct 08 2014, 07:01PM
Registered Member #9749

nu am primit nici o veste...cred ca este putin devreme ...si banuiesc ca nu vom afla saptamana asta...vineri eu merg la CMJ si revin atunci cu detalii!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF