Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Radu89
Sat Jun 02 2012, 02:22PM

Registered Member #918

@ criss-cross : Totusi , copiii din mediul rural , apreciaza triunghiurile de lapte si eugeniile pe care le primesc la scoala din partea guvernului. La mine in cetate, am vazut elevi care aruncau cutiile de lapte de la etaj direct in curtea scolii ; uite pe ce se duc banii tarii. Si mai plangem azi ca o ducem asa cum o ducem. Ne gandim ca tancii astia , vor fi oamenii mari de maine. Cine stie pe ce drumuri o mai apucam maine , daca azi ei nu au respect pentru aceste gustari pe care se cheltuie o anumita suma de bani.
Criss -cross , macar i-ai ajutat pe acei copii la caratul lazilor pentru ai da o lectie de moralitate femeii de servici ? Sau nu te-ai strofocat pentru ca ... n-ai cu cine dom'le.
Back to top
Boribum
Sat Jun 02 2012, 05:16PM
boribum
Registered Member #2395

Radu89 wrote ...

Si mai plangem azi ca o ducem asa cum o ducem. Ne gandim ca tancii astia , vor fi oamenii mari de maine.

Las' ca nici cu oamenii mari de azi,fosti copii alaltaieri,nu mi-e rusine.

Dom'le,noi ca si oameni care stau laolalta (popor,cum ar veni) nu avem repere (valoarea muncii,spalatul cu sapun,efectele alimentelor asupra trupului,chestii d-astea simple). Când nu ai,de unde sa dai ?
Back to top
criss-cross
Sat Jun 02 2012, 11:21PM
Registered Member #4853

Radu89 wrote ...

@ criss-cross : Totusi , copiii din mediul rural , apreciaza triunghiurile de lapte si eugeniile pe care le primesc la scoala din partea guvernului. La mine in cetate, am vazut elevi care aruncau cutiile de lapte de la etaj direct in curtea scolii ; uite pe ce se duc banii tarii. Si mai plangem azi ca o ducem asa cum o ducem. Ne gandim ca tancii astia , vor fi oamenii mari de maine. Cine stie pe ce drumuri o mai apucam maine , daca azi ei nu au respect pentru aceste gustari pe care se cheltuie o anumita suma de bani.
Criss -cross , macar i-ai ajutat pe acei copii la caratul lazilor pentru ai da o lectie de moralitate femeii de servici ? Sau nu te-ai strofocat pentru ca ... n-ai cu cine dom'le.

N-am putut sa iau atitudine...eram acolo cu o alta misiune care nu-mi permitea sa parasesc clasa dar stiu raspunsul directorului si nu vi-l spun...aici e vorba clar de respectul fata de munca, de munca fiecaruia si de responsabilitate. Revenim la valoarea scolii de astazi, la obtinerea de doctorate false , la muncitori care trag chiulul, la femei de servici care ofera consultatii in materie de educatie pe holurile si in curtile unitatilor de invatamant in loc sa mentina curatenia , la copii carora li se cere altceva decat li se ofera si care nu mai inteleg nimic din viata asta ...Apoi, programul asta sustinut de guvern este un fel de iluzie: a lui (guvern) ca se implica in viata copiilor tarii si sprijina alimentatia sanatoasa(?!) , a copiilor ca primesc ceva gratuit ....a parintilor ca traiesc in tara potrivita pentru copiii lor...
As fi putut sa ajut la descarcat si transportat daca, cei care ar fi trebuit s-o faca,s-ar fi incumetat sa vina in locul meu...
Back to top
justme
Tue Jun 05 2012, 02:34PM

Registered Member #2073

Back to top
criss-cross
Mon Jun 11 2012, 08:25PM
Registered Member #4853

Va vine ,sau nu, sa credeti? Ministrul interimar al educatiei, Liviu Marian Pop, sta de vorba cu cadrele didactice pe forumul educational...primeste mesaje, raspunde(in limita timpului), asigura pe cei care nu primesc raspuns ca va tine cont de problemele si framantarile lor, este prezent printre forumisti amintindu-le ca ,,Marirea in functie nu-i afecteaza decat pe cei lipsiti de caracter."( de la dumnealui, zicere!)
Eu zic:,,Bravo lui!" Este , cat de cat, ancorat in realitatea scolara si asta e de bine!
Back to top
Stel
Mon Jun 11 2012, 10:36PM
Registered Member #2461

justme wrote ...

Prelucrare de imagine, bro. Abureala. Dar, de curiozitate, cine este omu' (daca este om) din poza? Poate este licuriciul american, ca steagul SUA il are pe uniforma. Ce semnificatie au insemnele (COSTA) din tablou? Si - scuze ca am ramas in urma cu informatia, asa sunt aia mai batrani - cine l-a adoptat ca ocrotitor? Ca a sfant nu arata in ruptul capului... poate pe invers... Eu refuz un asemenea "ocrotitor".

Stai linistit ca eu sunt chiar si mai in urma, cu vocatia mea de incheietor de coloana. Si chiar sunt grea de cap, pentru ca nu inteleg cum fac copiii astia, presupusi pui de daci, de isi aleg ca ocrotitor pe un asa-zis sfant de la Magpul nu-stiu-cum Corporation?! Care este legatura dintre sfantul in discutie, corporation si semperisti... imi scapa cu desavarsire...

Dar poate ma lumineaza astia mici...

Back to top
Mihais
Tue Jun 12 2012, 12:33AM

Registered Member #2323

Ma tem ca e necesar un drum spre Damasc pt. iluminare.

Back to top
Boribum
Tue Jun 12 2012, 07:23AM
boribum
Registered Member #2395

Închizatorul sa asigure plutonul. Ba nu,compania chiar !
Back to top
Boribum
Tue Jun 12 2012, 07:26AM
boribum
Registered Member #2395

criss-cross wrote ...

Va vine ,sau nu, sa credeti? Ministrul interimar al educatiei, Liviu Marian Pop, sta de vorba cu cadrele didactice pe forumul educational...primeste mesaje, raspunde(in limita timpului), asigura pe cei care nu primesc raspuns ca va tine cont de problemele si framantarile lor, este prezent printre forumisti amintindu-le ca ,,Marirea in functie nu-i afecteaza decat pe cei lipsiti de caracter."( de la dumnealui, zicere!)
Eu zic:,,Bravo lui!" Este , cat de cat, ancorat in realitatea scolara si asta e de bine!

Da,cu like,share ,forumuri si twitter-e o sa se rezolve treaba. Ce Românie civica,desteapta si frumoasa e pe Facebook ! Totul e sa nu debarci de pe Facebook în realitate.
Back to top
criss-cross
Tue Jun 12 2012, 12:54PM
Registered Member #4853

Pentru domnul Boribum:
Hai sa stam stramb si sa judecam drept! daca, cel putin, stie ce se vorbeste printre oamenii de rand si intretine un dialog cu acestia, cred ca ar trebui sa apreciem... sunt lucruri pe care ni le ofera nu de care ne lipseste!
Problemele se rezolva, in primul rand, daca le cunosti... si, daca oferi un feed-back verbal, te simti obligat macar sa si actionezi pentru a demonstra ca nu e doar o piesa de teatru cu actori diletanti.
Asa, ca...sa stam stramb si sa judecam drept!
Back to top
Boribum
Wed Jun 13 2012, 05:40AM
boribum
Registered Member #2395

Da doamna,feedback-ul o fi el folositor (si este !) dar nu cred ca de la un ministru la altul,de la o luna la alta se schimba radical datele problemei si calitatea participantilor la actul de învatatura (ca mi-e greu sa-i zic învatamânt). Ce era nerezolvat acum 10 ani sau acum un an,tot nerezolvat este.
Back to top
criss-cross
Wed Jun 13 2012, 09:48AM
Registered Member #4853

Actul de invatare sau de educatie depinde foarte mult de omul de la catedra care, daca este dascal in adevaratul sens al cuvantului, nu asteapta nici ordine,nici interventii de sus...isi face, pur si simplu, datoria!
...atat!mi s-a terminat pauza!
Back to top
Radu89
Sat Jun 16 2012, 02:20AM

Registered Member #918

Sclavia moderna

Nu te impacienta.Sezi bland si be' palinca .Revolutioneaza cu noi!

Back to top
Lagardere
Wed Jun 20 2012, 09:57PM
si vis pacem,para bellum.
Registered Member #2888

Back to top
criss-cross
Mon Jun 25 2012, 08:15AM
Registered Member #4853

Va doresc o saptamana frumoasa si usoara!

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF