Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Klaus
Sun Aug 04 2013, 10:10PM
Registered Member #3279

Nu stiam ca exista asa ceva, tfn pentru seniori...
Are o mare calitate: Rezistent la socuri, praf, apa.
Adevarul este ca voia soacra-mea unul cu litere/cifre mari pe display

[ Edited Sun Aug 04 2013, 10:11PM ]
Back to top
Radu89
Sat Aug 10 2013, 12:36AM

Registered Member #918

Back to top
criss-cross
Sat Aug 10 2013, 10:36AM
Registered Member #4853

...caldura mare! strada ,,Pacientei".....strazi incinse si controlate de soare....vacanta (?!)...concediu (?!)...flori cu fata palida de insistenta soarelui....dimineti asteptate racoroase ...ciripit de pasari(cum le-o mai fi arzand?!)....copii haladuind prin cartier fara noima...scoli pustii,curti care-si asteapta clopotelul sub un strat de praf,neglijenta,ziduri in reabilitare ce nu vor fi gata la 16 septembrie...oferte de sejur la marea cu valuri rebele ...transmisiuni directe de pe plajele incinse pentru cei care au muncit dar nu isi permit sa se odihneasca vara pe val ....exercitii de imaginatie de,,cum ar fi sa fiu acolo"...concediu cu gandul ,,mai e si anul viitor o vacanta!"...caldura mare!
Back to top
criss-cross
Sat Aug 31 2013, 07:56PM
Registered Member #4853

...chiar asa! la banii nostri, la disponibilizarile noastre, la neputintele noastre, la nepasarea noastra ce sa mai sa mai pretindem ?
Back to top
ALM
Sun Sep 01 2013, 07:58AM
Registered Member #2039

Stimată Criss-cross, cred că demnitatea este o caracteristică dobândită (sau nu), care nu poate fi echivalată cu mărimea pungii.
În urma studiilor unor "cercetători britanici", s-a constatat că demnitatea este invers proporţională cu mărimea averii. Adică, dacă nu eşti "gudurău", nu pupi contracte cu statul, funcţii babane bugetate şi nici măcar aprobări pentru fonduri europene. C-aşa-i în tenis şi este universal valabil ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 djebel (01 Sep 2013, 10:09)
criss-cross
Sun Sep 01 2013, 08:45AM
Registered Member #4853

Nici eu nu cred altfel...problema este la cei care considera ca o dobandesc si o pastreaza (demnitatea) ,in orice conditii,intelegeti?
Back to top
Radu89
Wed Sep 18 2013, 10:31PM

Registered Member #918

Omul cu aripi și bombardierul

El este Yves Rossy. El a dat o nouă dimensiune zborului. Și-a construit o pereche de aripi, le-a echipat cu patru mici motoare cu reacție și zboară precum păsările.

Mai multe informatii gasiti accesand acest link : LINK

Back to top
1 User said Thank to Radu89 for this Post :
 bushes (21 Sep 2013, 21:49)
justme
Thu Sep 19 2013, 03:30PM

Registered Member #2073

Sa mai spuna cineva ca numai romanii sunt necivilizati LINK
Back to top
justme
Thu Sep 19 2013, 10:14PM

Registered Member #2073

Un cazinou i-a iertat fiului ministrului francez de externe o datorie de 700.000 de euro

Poliția franceză il cerceteaza pe Thomas Fabius, fiul ministrului afacerilor externe, Laurent Fabius. Organele de drept se întreabă cu ce ocazie un cazinou din Monaco i-a iertat lui Thomas Fabius o datorie în valoare de 700.000 de euro, scrie Valorilor actuelles.

La inițiativa părții franceze a fost formata o comisie specială, formată inclusiv din reprezentanți ai Monaco, pentru a investiga incidentul. Poliția va efectua perchezitii în birourile de Société des Bains de Mer (SBS), proprietarul cazinoului care a anulat datoria, dar si birourile Ministerul Finanțelor din Monaco, precizeaza Le Figaro.

Thomas Fabius a pierdut cei 700.000 de euro intr-o noapte în primăvara anului 2013. Cu toate acestea, el nu a plătit imediat, iar mai târziu, din anumite motive, datoria sa a fost stearsa de cazinou.

Compania SBS detine un număr de cazinouri si hoteluri in Monaco, in special la Monte Carlo, fiind cel mai mare angajator din această țară.

Fiul ministrului de externe francez, in varsta de 32 de ani, nu este la prima sa abatere. Un pasionat al jocurilor de noroc, in 2011, el a fost găsit vinovat pentru ca a sustras 90.000 de euro de la un partener de afaceri cu care și-a platiti datoriile la cazinou. De atunci, nu i s-a mai permis să joace la niciun cazinou din Franța.

LINK

Back to top
bufnita006
Fri Sep 27 2013, 12:52PM
bufnita006
Registered Member #3500

EXCLUSIV Dâmboviţa: Zidul unde au fost împuşcaţi soţii Ceauşescu nu mai are urme de gloanţe, a fost tencuit
Miercuri, 21 August 2013 14:34

Zidul unde au fost împuşcaţi în 1989 soţii Ceauşescu, la unitatea militară din Târgovişte, a fost tencuit în primii ani după Revoluţie, astfel că nu se mai regăsesc urmele de gloanţe, iar acum reprezentanţii Complexului Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte caută o metodă de restaurare.

La fosta unitate militară de la Gara Târgovişte, unde a avut loc execuţia soţilor Ceauşescu, autorităţile locale au hotărât să amenajeze un punct muzeal, pentru că sunt multe solicitări pentru a fi vizitat acest loc.

Până recent puţine persoane ştiau că acest zid a fost tencuit. Asta pentru că după Revoluţie unitatea militară a mai funcţionat câţiva ani, apoi clădirile şi curtea unităţii au stat părăsite, însă erau în aceeaşi curte cu o unitate de jandarmi, zona era păzită, iar accesul interzis.

''Într-adevăr zidul, unde s-a pus în practică sentinţa completului de judecată în 25 decembrie 1989, a suferit nişte modificări în timp, în sensul că, la un moment dat, nu ştiu exact perioada sau cine, s-a tencuit acel zid şi de asemenea imediat după anul 1990, 1991 dacă nu mă înşel, la Târgovişte s-a filmat o parte din pelicula 'Revoluţia, punctul zero' avându-l ca regizor pe Sergiu Nicolaescu şi atunci, în momentul filmărilor, intervenindu-se asupra zidului, în anumite zone fiind introduse capse care au explodat pentru a se da veridicitate momentului execuţiei'', a declarat în exclusivitate pentru AGERPRES directorul Complexului Muzeal Curtea Domnească Târgovişte, Ovidiu Cârstina.

Acesta a precizat că, la momentul când s-a filmat pelicula regizată de Sergiu Nicolaescu, zidul era deja tencuit.

''În momentul de faţă nu am luat o decizie foarte clară, să vedem cum reuşim să dăm acea tencuială jos. Cel mai probabil se vor ocupa de acest lucru restauratorii din cadrul muzeului, pentru a îndepărta acel strat de tencuială astfel încât să ajungem la suprafaţa din 1989'', a mai spus directorul Complexului Muzeal Curtea Domnească Târgovişte, Ovidiu Cârstina.

Întrebat despre o posibilă variantă ca să se tragă o rafală în zid, cu arme de acelaşi tip cu care s-a tras în 1989, Cârstina spune că este puţin probabil să se întâmple aşa.

''Nu am avut astfel de discuţii. Au venit colegi de-ai mei cu astfel de idei, dar nu ştiu dacă se poate pune în practică aşa ceva'', a precizat Cârstina.

Autorităţile judeţene au anunţat că punctul muzeal, amenajat la fosta unitate militară de la Gara Târgovişte, va fi deschis pentru vizitatori, cel mai probabil, în luna septembrie.

Acum se efectuează amenajări, după ce clădirea a stat nefolosită timp de aproximativ 15 ani.

Au fost revopsite interioarele clădirii, cu aceleaşi culori care erau în 1989, va fi adus mobilierul din acea perioadă, deja există paturile unde au dormit soţii Ceauşescu înainte de execuţie.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu, a spus că se fac demersuri la Ministerul Apărării pentru a fi adus şi expus TAB-ul cu care au fost aduşi soţii Ceauşescu la unitatea militară de la Târgovişte. În cazul în care nu se va putea aduce chiar acel TAB, va fi adus unul de acelaşi tip.

Autorităţile judeţene spun că au solicitări din străinătate ale unor grupuri de turişti care vor să viziteze locul unde au fost împuşcaţi soţii Ceauşescu. Preţul biletului pentru vizitarea acestui punct muzeal va fi de şapte lei. AGERPRES/(A- autor:Cornelia Dumitru, editor: Marina Bădulescu)
LINK
Back to top
djebel
Fri Sep 27 2013, 01:17PM
Registered Member #3603

Nu m-ar mira sa-i exhumeze si sa-i mai execute o data!
Sau un televotig gen OTV cu tema "Pe cine propuneti sa fie mitraliat la zidul unde au fost executati ceausestii?", ca la asta suntem buni.
Back to top
bufnita006
Fri Sep 27 2013, 01:49PM
bufnita006
Registered Member #3500

Guvernul pregătește reducerea cu până la 60% a salariilor bugetare mari și cu până la 20% a celor mici Imprimare E-mail
Scris de Iulia Nueleanu
Se anunță vremuri grele pentru bugetari. Surse guvernamentale susțin că ministrul Bugetului, Liviu Voinea a trimis o adresă către toate departamentele de resurse umane din cadrul ministerelor solicitând o evidență a salariilor , precum și o situație a acestora în urma aplicării unor reduceri substanțiale. Potrivit informațiilor noastre, adresa trimisă de Voinea face referire la o reducere între 40 și 60% pentru salariile bugetare mari și o tăiere cu 15-20% a salariilor mici. Conform acelorași surse , reducerile salariale masive ar urma să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2014, în prezent ministrul Voinea lucrând la bugetul de stat pe 2014.

Iulia Nueleanu
LINK
Back to top
djebel
Sun Sep 29 2013, 11:40AM
Registered Member #3603

Libertatea de exprimare face parte din drepturile si libertatile fundamentale consfintite de Constitutie si, cumva, trebuie sa respectam asta. Dar cateodata ceea ce aud, pe langa faptul ca imi zgarie timpanele, imi agita si neuronul.Si asa va fi eutanasiat, pentru ce sa-l mai agresezi? Nu mai este necesar sa public continutul articolului, titlul surprinde totul:
Director de spital: "De ce să castrăm câinii? Pacienţii vin muşcaţi, nu violaţi. Să angajăm stomatologi să le scoată dinţii" LINK

PS: Veterinarul, daca nu e doctor uman, inseamna ca e doctor inuman ?
Back to top
bufnita006
Sun Oct 13 2013, 11:16AM
bufnita006
Registered Member #3500

Cine apără valorile comunismului: ARMATA INVIZIBILĂ A CHINEI
Autor: Alexandru Urzică Sâmbătă, 12 Octombrie 2013

Guvernul chinez are angajaţi în prezent circa două milioane de oameni în funcţia de controlori ai mediului online, a căror menire este aceea de a „menţine stabilitatea socială“ pe Internet. Numărul acestora îl depăşeşte pe cel al personalului militar activ al ţării, de 1,5 milioane de persoane, potrivit Beijing Times.

Există o întreagă industrie şi profesie dedicată controlului sau încercării de control a lumii care se dezvoltă atât de rapid în jurul reţelelor sociale din China, mediu în care comentariile devin virale în câteva secunde în rândul celor 500 de milioane de utilizatori de internet ai ţării.

Cotidianul Poporului, ziarul de propagandă al partidului comunist chinez, organizează în această lună un seminar de patru zile la care studenţi de succes pot fi certificaţi ca „analişti ai opiniei publice“, potrivit Beijing Times. Odată certificaţi, aceştia devin eligibili pentru locurile de muncă puse la dispoziţie de departamentul de propagandă al Chinei, de societăţi comerciale, siteuri de ştiri sau firme de relaţii publice.
Monitorizarea reţelelor sociale a fost transformată într-o „maşină de făcut bani pentru guvernele locale“, spune Guobin Yang, profesor de sociologie şi comunicare la Universitatea din California de Sud.

Recent, Reuters a stat de vorbă cu patru foşti cenzori ai Sina Weibo care se plângeau că erau prost plătiţi şi suprasolicitaţi în timp ce lucreau sub o presiune intensă la monitorizarea spaţiului online.

Majoritatea cenzorilor Sina Weibo au în jur de 20 de ani şi câştigă aproximativ 3.000 de yuani (490 de dolari) pe lună, potrivit declaraţiilor fostului cenzor, aproape la fel ca locurile de muncă din Tianjin pentru tâmplari sau personal în companii imobiliare. Mulţi s-au angajat ca cenzori după absolvirea unor universităţi locale.

„Oamenii încep să plece din aceste locuri de muncă pentru că este foarte stresant pentru majoritatea“, a mai spus unul dintre foştii cenzori. Într-o zi normală, circa 40 de cenzori lucrează în schimburi de 12 ore. Fiecare angajat trebuie să treacă prin cel puţin 3.000 de mesaje pe oră, mai spune acesta.

Luna trecută, curtea supremă a Chinei a anunţat că zvonurile răspândite online, mesajele accesate sau vizualizate de peste 5.000 de ori, sau retransmise de 500 de ori îi pot aduce autorului iniţial până la trei ani de închisoare.
LINK

Back to top
Boribum
Sun Oct 13 2013, 02:01PM
boribum
Registered Member #2395

Cenzura-cenzura,glont în cap-glont în cap..dar ce bine e de oamenii aia ca au serviciu sigur si stabil ! Ce naiba s-o agita atâta lumea cu libertatea de gândire,de expresie,de actiune,de asociere ? Mister total !
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF