Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
alin
Fri Dec 20 2013, 02:25PM
Registered Member #1206

djebel wrote ...

"Suna periculos" a produs un declic in mintea mea si repet la infinit "trage fusta mai in jos" (o porcarie cantata de ASIA) LINK . Ma duc sa ma caut!

Eu imi amintesc ca una din ele, Irina Nicolae LINK era politista sau cel putin era in uniforma..
Back to top
djebel
Fri Dec 20 2013, 03:23PM
Registered Member #3603

Si EBA&Base s-au fotografiat in uniforma fara sa aiba vreo tangenta cu ea. Referitor la demoazela noastra, habar nu am de asa ceva, stiu ca era casatorita (poate e si acum) cu Marius Vizer , presedintele Federatiei Internationale de Judo, bun "pretin" cu Putin.
Back to top
bufnita006
Sat Dec 21 2013, 07:54AM
bufnita006
Registered Member #3500

Back to top
Klaus
Sat Dec 21 2013, 07:20PM
Registered Member #3279

Nu am nimic cu actorul Nae Lăzărescu, un bun comediant, dar citesc ca fost înmormântat cu onoruri militare, sâmbătă după-amiază, la Focşani. Asta pentru ca a urmat cursurile şcolii de ofiţeri, acesta fiind ofiţer în rezervă? LINK Am impresia ca este o moda, la fel ca si cu fanfara pe ultimul drum. Din CV-ul lui am retinut ca a facut ceva ani de ASE, dupa care a trecut la actorie. Scoala asta de ofiteri este, de fapt, armata facuta ca TR-ist? Ca la sfarsitul ei unii erau facuti ofiteri, altii subofiteri, depindea de frecventa cu care au fost prin unitate. Nu de alta, dar parca se demonetizeaza cu totul ideea de onor militar.
De Spital Militar Central (sau cum s-o mai fi numind) nici nu mai zic, ar trebui sa ii scoata din denumire chestia cu militar, pacientii sunt, oricum, marea majoritate civili, doar medicii mai sunt militari.
Back to top
bufnita006
Sun Dec 22 2013, 10:43AM
bufnita006
Registered Member #3500

Back to top
criss-cross
Sun Dec 22 2013, 01:58PM
Registered Member #4853

Klaus wrote ...

Nu am nimic cu actorul Nae Lăzărescu, un bun comediant, dar citesc ca fost înmormântat cu onoruri militare, sâmbătă după-amiază, la Focşani. Asta pentru ca a urmat cursurile şcolii de ofiţeri, acesta fiind ofiţer în rezervă? LINK Am impresia ca este o moda, la fel ca si cu fanfara pe ultimul drum. Din CV-ul lui am retinut ca a facut ceva ani de ASE, dupa care a trecut la actorie. Scoala asta de ofiteri este, de fapt, armata facuta ca TR-ist? Ca la sfarsitul ei unii erau facuti ofiteri, altii subofiteri, depindea de frecventa cu care au fost prin unitate. Nu de alta, dar parca se demonetizeaza cu totul ideea de onor militar.
De Spital Militar Central (sau cum s-o mai fi numind) nici nu mai zic, ar trebui sa ii scoata din denumire chestia cu militar, pacientii sunt, oricum, marea majoritate civili, doar medicii mai sunt militari.

....locuiesc in preajma unui cimitir unde odihnesc corpurile unor revolutionari de la 1989....n-am vazut zilele astea nicio ceremonie, nicio frunte de politician plecata,darmite onoruri militare....
Back to top
Ultra'
Sun Dec 22 2013, 02:29PM
Registered Member #2406

Principala problema a poporului roman: zidul.

(Precizare: fotografia reprezinta o realitate de o clipa. Nu judecati prea dur grupul din stanga pentru ca nu le cunoastem povestea. Poate au fost pana acum in fiecare saptamana la protest. Sau poate nu. Nu conteaza. Eu m-am folosit de prezenta lor acolo ca sa transmit un mesaj general.
Imaginea este reala. Interpretarile sunt subiective.)

LINK
Back to top
criss-cross
Wed Dec 25 2013, 10:21AM
Registered Member #4853

Am mai trecut prin inca un an...mai bun?! mai rau?!Acu', depinde si de cel pe care-l intrebi: unii au ani buni cand castiga multi bani, cand isi gasesc perechea, cand se afirma in cariera si ani rai cand nu castiga, nu gasesc perechea sau raman nepromovati....Altii, considera ca au avut un an minunat pentru ca au avut pe masa o paine, ca le-au fost copiii sanatosi, ca nu le-a ,,taiat" curentul"sau gazul..... Intotdeauna, facem aprecieri asupra anului(?!)El ar trebui sa fie factorul de schimbare in viata cuiva? de cate ori nu ne merge bine dam vina pe ,,an", cand ne merge bine, tot ,,anul" este responsabil.... In cateva zile, ar trebui ca fiecare dintre noi sa se opreasca putin sa stea de vorba cu el insusi....sa-si aleaga un loc confortabil din care sa poata privi in urma la tot ce a reusit sau nu sa faca....sa se bucure de reusite, sa priveasca cu ochii mari greselile, sa inteleaga ce i s-a intamplat si de ce,sa vada golurile dar si ,,prea-plinurile"( sunt la fel de daunatoare), sa surada la amintiri frumoase, sa doara inima la trairi care au intunecat clipe, sa dea o lacrima sufletului fericit, trist sau confuz.....
Imi amintesc sarbatorile de cand eram mica... toate atat cat trebuie sau mai putin,bomboane in staniol (galben ,albastru , verde,argintiu) agatate in pom, racoarea din camera ,,din fata" unde trona bradul , mirosul sarbatorilor cand in casa mama gatea, tata trebaluia prin curte si facea partie in zapada cat mine de mare,noi copiii bantuiam de colo-colo, covrigii copti pe plita sobei.....a, uitasem,tuica fiarta bauta cu vecinii veniti in vizita pentru sunca de porc minunata pe care o pregateau ai mei...
La multi ani, oameni buni!
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 alin (25 Dec 2013, 16:34)
alin
Sun Dec 29 2013, 12:27AM
Registered Member #1206

Sa fie "munitia de sarbatori" pt politia romana?

Back to top
alin
Wed Jan 08 2014, 12:52AM
Registered Member #1206

Cea mai spectaculoasa destinatie montana..
LINK
Back to top
criss-cross
Fri Jan 31 2014, 01:55PM
Registered Member #4853

Romanilor,mi s-a luat sa aud replici ca:,,numai in Romania se putea...; asa e la noi!;traim intr-o tara plina de hoti....etc." orice replica de acest gen mi se pare penibila, rasuflata si superficiala.Da, traim in Romania, suntem romani,
vorbim romaneste,suntem propriile noastre victime si trebuie sa ne asumam situatia....da,putem sa vorbim atunci cand trebuie(cu orice risc), sa scoatem din vocabularul activ sintagma ,,capul plecat, sabia nu-l taie!", sa luam un fapt drept fapt(nu urmarea altor fapte cine stie de care), un om drept ce face (nu cine-a fost sau va fi) , o situatie asa cum e( nu cum ne-o imaginam), o vorba exact cum suna( nu cum vrem s-o auzim),raul drept rau caci trebuie sa existe pentru a determina binele(sau invers),nemultumirea drept consecinta proastei orientari...daca pana si eu ,care despic firul in patru din nascarea mea si pan-acum, pot constientiza asta cred ca e ,,la liber" pentru toti!
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 alin (01 Feb 2014, 01:28)
Boribum
Fri Jan 31 2014, 02:06PM
boribum
Registered Member #2395

Problema e medicala,nu de alt fel.
Back to top
criss-cross
Fri Jan 31 2014, 02:09PM
Registered Member #4853

Boribum wrote ...

Problema e medicala,nu de alt fel.

...cu tratament sau fara? cu sanse de vindecare sau,ce?!
Back to top
Boribum
Fri Jan 31 2014, 02:20PM
boribum
Registered Member #2395

Serios vorbind : lumea româneasca asa cum apare ea privita în ansamblu si cunoscându-i relativ bine obiceiurile si cutumele traditionale,e o lume cu miscare haotica. Cu repere trasnite,cu atavisme,cu raportari aberante si cu o viziune "asupra vietii" care tine mai degraba de psihiatrie decât de filozofie (cititorii acestor rânduri se exclud,fireste ). DAR asa este ea,lumea respectiva...si din 10 oameni,9 sunt convinsi ca "astia" sau "ei" ne "fac" viata asa cum este. Ceea ce e fals.

Nu,nu e cu tratament sau fara. Este,pur si simplu.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 alin (01 Feb 2014, 01:28)
ALM
Sat Feb 01 2014, 10:40AM
Registered Member #2039

Antena 3 anunţă: GHE-O (vehicolul american vopsit de BGS) urcă pante de 80°!!! Dacă vor primi o subvenţie guvernamentală, "inventatorii" ne asigură că vor urca pante de 90° ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 Klaus (01 Feb 2014, 11:07)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF