Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Sat Jan 30 2016, 09:59PM
boribum
Registered Member #2395

apkah wrote ...

imi place solidaritatea asta de sex...:)

Solidaritatea e evidenta. La fel si lipsa de sex.
Back to top
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 10:10PM
Registered Member #4853

De unde stiti, d-le Boribum?
...cred ca evidenta acestui aspect este precum mersul pe o banda rulanta - mergi mult si ajungi nicaieri!
P.S.(ca vad ca se poarta)N-ar fi mai bine sa-ntrebati direct, fara sa mai faceti supozitii evidente?
...cand barbatii bat campii pe toate paginile infuriati,nervosi,tot intr-o contradictie cu ceilalti, incercand sa-si castige statutul de ,,cel mai"...care este evidenta?!aaaolio!

[ Edited Sat Jan 30 2016, 10:24PM ]
Back to top
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 10:53PM
Registered Member #4853

...si, considerand termenul ,,sex" cum doresc eu,sunt sigura ca sunt femeie...d-voastra de ce anume sunteti sigur?!
Back to top
Boribum
Sat Jan 30 2016, 10:58PM
boribum
Registered Member #2395

Doamna, în privinta mea daca asta e tot ce ati priceput din ce am "zis" p-aici, pe forumul asta, ar fi sanatos si în cele din urma benefic pentru dumneavoastra sa nu va mai obositi ochii citind. Vorbesc în numele meu, dar e posibil sa nu fiu unicul în cazul asta. Fara nicio gluma si cu cele mai bune intentii.

Edit : sunt convins ca îmi veti permite sa-mi detaliez intimitatea atunci când si unde voi dori. Daca voi dori-o vreodata,fireste. Cert, însa, nu în public. Când alte intimitati,ale altora, îmi sunt însa inevitabile, îmi permit sa procedez dupa umorile-mi de moment.

[ Edited Sat Jan 30 2016, 11:02PM ]
Back to top
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 11:06PM
Registered Member #4853

D-le Boribum,pe lumea asta exista o multime de moduri de a vedea si interpreta realitatea sau inchipuirea...cand cineva are senzatia ca stie mai mult,e preferabil sa impartaseasca frumos cu ceilalti!A fi superior celorlalti sau a crea aceasta senzatie nu e sanatos pentru nimeni... oricine poate spune orice despre cine vrea...puteti sa banuiti ca sunt urata, grasa,nesimtita, lenesa dar nu sugerati ca n-as avea capacitatea de a intelege, va rog!
Pai, daca va protejati intimitatea, de ce trebuie sa faceti consideratii asupra altora sub aspectul asta?!
...si cine si-a etalat intimitatea pe-aici?

[ Edited Sat Jan 30 2016, 11:14PM ]
Back to top
Mese
Sun Jan 31 2016, 01:08AM
Registered Member #1078

apkah wrote ...

Intradevar.Practica e mai sus.Si mai sus.Si mai sus.
Va comportati ca niste pustoaice frustrate de frumusetea conventionala si pe care le suparara acnea si de colaceii de grasime.Va deranjeaza ca altii vor sa arate bine sau sa fie sanatosi.Si ca se lauda cu asta.Ok.Sunt idioti.Dar nu va pune nimeni sa va uitati la ei.Si nici sa le admirati selfie-urile idioate de pe fb.

Am observat ca in general cei care se ,,opun,, curentului,si ei ,,mananca ce vor, cand vor,, se imbraca cum vor,etc,etc,ei bine,acesti che guevara ai mondenului sunt de fapt foarte nefericiti cu ei insisi.
Bineinteles ca persoanele de fata se exclud.

p.s.

si cum o dovedesti ca ar fi solidaritate? Si cum dovedesti ca ii si de sex?
Ti-am apreciat postul nu ca as fi de acord cu el. In realitate sunt in totalitate in dezacord cu el.
Dar pot sa iti spun si confirm ca ma simt foarte bine cu mine insumi. Fac ce imi place (armata) mai am un job care si ala imi place la nebunie, mananc seminte cand am chef (acuma am uzitat pachetul de Alka verzi sarate la MI3), alerg cand am chef si atunci o fac cu simt de raspundere (cel putin 5 km si cam de 2 ori pe sapt), ma duc la sala dar nu folosesc banda sau greutatile ci ma ghidez cupa Insanity, ma uit si pe facebook dar am in lista doar vreo 40 pe care ii stiu pe toti si cu aproape toti ma si vad deseori, etc.
Adica traiesc asa cum vreau eu dupa masa. Si chiar si la job...acolo mai sunt constrangeri dar facand ce imi place is ok si acelea.
Sunt convins ca ii asa si la tine/voi si mai ales ca faceti lucruri care va plac si nu le faceti pt. ca asa trebuie si ca asa ati vazut la altii (banda, salata, kfc, ii cool sa fii prieten cu vedetele pe facebook, etc). Savy?
Back to top
criss-cross
Sun Jan 31 2016, 09:20AM
Registered Member #4853

LINK
Nu vreau sa repet cele cateva cuvinte care au declansat o campanie impotriva mea si a modului in care vad niste lucruri reale si banale...nu inteleg, insa, de ce domnii care s-au agitat cel mai mult au simtit nevoia sa faca asta.Sunt subiecte importante de dezbatut,lectii multe de dat, erori multe de corectat asa ca interesul lor pentru un simplu disconfort simtit de mine si afisat aici ramane un mister.Acu',ma gandesc ce sfaturi ar putea primi pompierii care isi striga nemultumirea si disconfortul de ceva vreme...ar fi varianta de a parasi locul de munca, orasul, tara daca nu le convine si nu se poate altfel( ar mai fi varianta cu sinuciderea, dar asta nu se spune nici macar in gluma, daca ai putina ratiune).Am recitit ce am scris( spre deosebire de altii care au incredere ca prima lectura ii edifica)si sa dea dracu' daca am gasit vreun motiv sa parasesc casa, strada,orasul, judetul, regiunea,tara! Da, as putea sa-mi schimb impresia,sa aleg mai cu atentie persoanele cu care socializez, sa iau in calcul faptul ca pot fi dezamagita de oameni la care nu m-astept.Am citit si judecat cu propria-mi minte(asa cum e ea)multe dintre posturile scrise aici cu 1.placere, cu 2.inversunare, cu 3.repros, cu 4.dezgust,cu 5.profesionalism, cu 6.desconsiderare sau cu 7.bun simt.Daca as avea rabdare s-o fac, as putea gasi sute de exemple din fiecare cele enumerate mai sus, fiind numai o parte a unei liste lungi,care sa caracterizeze persoanele din spatele lor si pe baza carora acestia sa fie trimisi la plimbare, la scoala, la ,,cei sapte ani de-acasa", la propria constiinta,la a-si constientiza propriile greseli.Multi dintre semperisti au o atitudine de respect si intelepciune fata de ceilalti iar cei ale caror posturi constituie cate o lectie de corectie pentru fiecare opinie exprimata si pusa sub semnul indoielii sau nepriceperii chiar cred ca au intotdeauna dreptate.Desigur,a vorbi din carti este o calitate...dar daca esti inteligent( nu stiu cine stabileste asta), te comporti ca atare...oamenii destepti ar trebui sa nu fie rai, cinici,satirici la adresa celorlalti.
Am decis, in urma celor intamplate, sa fiu mult mai atenta la mesajul pe care il transmite cineva,mai mult decat la modul cum il scrie si cate i-mi, copi sau orice alta abatere gramaticala as vedea...mi-am dat seama ca e mai important si ca niciodata lucrurile/oamenii nu sunt ce par sau vor sa fie!
Nu, nu ma mut, nu schimb tara si nici felul in care simt si gandesc...si nici nu ma sinucid/ calugaresc...si daca am lipsa de ceva e fix problema mea( pe care n-am expus-o, doar unii au dorit s-o presupuna;si eu pot presupune multe).
In rest,o sa citesc in continuare ce scriu persoanele de care mi-e drag pentru ca stiu ce spun si o spun cu caldura, fermitate si simplitate.
Back to top
Boribum
Sun Jan 31 2016, 10:05AM
boribum
Registered Member #2395

criss-cross wrote ...

sa dea dracu' daca am gasit vreun motiv sa parasesc casa, strada,orasul, judetul, regiunea,tara!

criss-cross wrote ...

E, nu mai este nimic off-topic de-acum...suntem in vremuri demult visate,in care omul nu mai seamana cu Omul.Femeile fac efortul de a avea toate aceeasi figura, acelasi bust, acelasi fund, toata lumea mananca sanatos si face caz de asta,salile de sport sunt pline de persoane care alearga pe o banda de un metru, parcurgand sute de metri intr-o agonie a drumului fara sfarsit, copiii isi dezvolta primele tendinte de violenta si iritare fiind protagonisti unici ai jocului virtual,am inceput sa ne pictam fetele bucurandu-ne de asta,dansurile din cluburi sunt asemenea ritualurilor paparudei... ne deosebesc uniformele: ca de politist, ca de pompier, ca de soldat, ca de avocat, ca de doctor, ca de gunoier, ca de instalator, ca de profesor(habar n-am), ca de paznic, ca de...mai nou, sunt alea de iti garanteaza imunitate in orice situatie si fata de oricine...mai sunt si cartile pe care le poti scrie pentru a demonstra ca ti-ai remediat golurile din stima de sine, respect si buna cuviinta...a, mai sunt copii parasiti in drum si copii parasiti in suflet...

Sunteti profund deprimata,doamna. Dezamagita,deprimata, descurajata. E foarte posibil sa nu realizati asta,dar asa se vede. De la mine.

Si cum nu sunt psiholog,si cum deprimarea nu e vreun monopol, am încercat cu gluma ( sunteti în sold debitor la capitolul asta, dar nu va impacientati caci umorul e din ce în ce mai rar, e înlocuit de misto) si cu sugestii care au functionat altadata, la altii. Nici asta nu va convine.

"...omul nu mai e Om". Mda, nici pomul nu mai e Pom. Nici strada Strada, nici pisica Pisica, si tot asa. Nici nostalgia nu mai e ce-a fost odata.
Back to top
apkah
Sun Jan 31 2016, 04:36PM
arcan
Registered Member #566

Mese wrote ...

apkah wrote ...

Intradevar.Practica e mai sus.Si mai sus.Si mai sus.
Va comportati ca niste pustoaice frustrate de frumusetea conventionala si pe care le suparara acnea si de colaceii de grasime.Va deranjeaza ca altii vor sa arate bine sau sa fie sanatosi.Si ca se lauda cu asta.Ok.Sunt idioti.Dar nu va pune nimeni sa va uitati la ei.Si nici sa le admirati selfie-urile idioate de pe fb.

Am observat ca in general cei care se ,,opun,, curentului,si ei ,,mananca ce vor, cand vor,, se imbraca cum vor,etc,etc,ei bine,acesti che guevara ai mondenului sunt de fapt foarte nefericiti cu ei insisi.
Bineinteles ca persoanele de fata se exclud.

p.s.

si cum o dovedesti ca ar fi solidaritate? Si cum dovedesti ca ii si de sex?
Ti-am apreciat postul nu ca as fi de acord cu el. In realitate sunt in totalitate in dezacord cu el.
Dar pot sa iti spun si confirm ca ma simt foarte bine cu mine insumi. Fac ce imi place (armata) mai am un job care si ala imi place la nebunie, mananc seminte cand am chef (acuma am uzitat pachetul de Alka verzi sarate la MI3), alerg cand am chef si atunci o fac cu simt de raspundere (cel putin 5 km si cam de 2 ori pe sapt), ma duc la sala dar nu folosesc banda sau greutatile ci ma ghidez cupa Insanity, ma uit si pe facebook dar am in lista doar vreo 40 pe care ii stiu pe toti si cu aproape toti ma si vad deseori, etc.
Adica traiesc asa cum vreau eu dupa masa. Si chiar si la job...acolo mai sunt constrangeri dar facand ce imi place is ok si acelea.
Sunt convins ca ii asa si la tine/voi si mai ales ca faceti lucruri care va plac si nu le faceti pt. ca asa trebuie si ca asa ati vazut la altii (banda, salata, kfc, ii cool sa fii prieten cu vedetele pe facebook, etc). Savy?

Mese...apai m-ai blocat.Eu ma refeream la cele doua doamne care se sustin reciproc,si la ce au spus ele.Unde te-ai vazut tu in ce am scris eu,nu stiu,dar crede-ma: nu esti nicaieri .
Tot ce ai spus in postarile taele este ok pentru mine si iti dau dreptate.
Doar,repet,vorbeam cu cele doua doamne.
Savy?

[ Edited Sun Jan 31 2016, 04:37PM ]
Back to top
apkah
Sun Jan 31 2016, 04:41PM
arcan
Registered Member #566

Doamnelor imi cer scuze cu sinderitate.Imi pare rau ca,de la ce am spus eu cu solidaritatea de sex,s-a ajuns la altceva.
Puteam folosi cuvantul feminism,sau ceva apropiat,dar m-a pus dracu sa zic ,,sex,,.
Imi pare rau.
Acum,ca sa nu avem singurele reprezentante ale sexului frumos suparate pe forum,v-as ruga sa postati ce v-a suparat exact,ca sa putem sa ne dam si noi cu parerea pe subiect.
Va doresc,o duminica linistita.
Back to top
1 User said Thank to apkah for this Post :
 Bendis (31 Jan 2016, 19:22)
Bendis
Sun Jan 31 2016, 07:33PM
Registered Member #5071

Ce drăguț sunteți dle.Apkah! Mie mi-ați înmuiat sufletul cu postarea asta. Acum sa va spun, toată tărășenia de mai sus, nu ține absolut deloc de "solidaritatea de sex", "feminism" sau altele. Pur și simplu, ii împărtășesc părerea d-nei.Criss Cross deoarece is sătulă de persoane care se "laudă" ca fac lucruri ce ar trebui sa fie normale (mai sus am și spus sincer ca ma afectează la fel cum ar face-o o balega în mijlocul drumului...). Facebook n-am ca nu-mi place moda asta (am 28 de ani dar tot nu-mi plac prostiile astea), solidaritate am atât pentru bărbați cat și pentru femei, depinde părerea cui se apropie mai mult de a mea, și da...sexul... Ah....sexul...îmi.place și ăla.

Eu atât sper, ca d-na Criss sa nu o ia personal și sa înțeleagă ca au fost niște mici tachinari (deloc pertinente dar asta e,nu suntem fără de greșeală) și nimeni nu are ceva personal cu dumneaei.
Back to top
1 User said Thank to Bendis for this Post :
 criss-cross (31 Jan 2016, 20:13)
apkah
Sun Jan 31 2016, 07:37PM
arcan
Registered Member #566

In primul rand v-as ruga sa nu ma mai domniti atat.
In al doilea rand,mi-am cerut scuze.
In al treilea rand ,nu cred ca suntem niciunul detinatorul adevarului absolut.Toti avem dreptate in masura in care toti gresim/
Back to top
1 User said Thank to apkah for this Post :
 criss-cross (31 Jan 2016, 20:14)
Bendis
Sun Jan 31 2016, 07:46PM
Registered Member #5071

Încă e defect profesional ăsta cu "domnitul", chiar nu ma pot dezobisnui. Știu ca v-ați cerut scuze și tocmai de aceea am spus-o clar ca sunteți drăguț (chiar foarte fain gestul dvs).
Back to top
1 User said Thank to Bendis for this Post :
 criss-cross (31 Jan 2016, 20:14)
apkah
Sun Jan 31 2016, 08:50PM
arcan
Registered Member #566

Multumesc.
Dar tot nu mis lamurit care e sursa supararii...
Back to top
criss-cross
Sun Jan 31 2016, 09:22PM
Registered Member #4853

apkah wrote ...

Multumesc.
Dar tot nu mis lamurit care e sursa supararii...

...lipsa, n-ai auzit? hai, ca scapi ca prin urechile acului...am promis!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF