Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
[sondaj] Suspendarea presedintelui
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Altair
Wed May 30 2007, 01:47AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

draga umbra, eu vad treaba asta cu berile ca pe o chestie amuzanta, in care ironizam ceea ce se intampla pe scena politica.Tocmai asta era si pariul meu: O IRONIE (prea fina poate pt mata).O ironie la adresa papagalilor politici care incearca fel de fel de scheme pe la tv si prin ziare.Si asta cred ca fac in definiv toti cei ce se invart in treaba cu berile: fac misto de politicieni si obiceiurile lor.Dar daca ti-e pofta pe bere, nici o problema.Ma tine buzunaru si-ti trimit o lada, asa din prietenie.cat despre singele meu din instalatie, stai linistit ca e la cotele normale ale oricarui om.cat ai tu am si eu (cu o marja de eroare de cativa ml) !lol
Acum pe bune,am luat treaba cu pariurile in gluma,dar daca ti-e pofta tare pe bere spune doar si te ajut.Macar sa mai fac si eu un lucru bun.Nu e o biserica,nici o casa, dar in fond berea e aliment si un act caritativ nu strica.
Back to top
alexandru
Wed May 30 2007, 09:39PM
alexandru
Registered Member #169

Aha , incep sa inteleg : Umbra e trisorul iar eu sunt fraierul . Acuma intrebarea ar fi : oare o sa ma ridic de la masa ???
Umbra , remember : tu decizi data , eu aleg locul .
mihai , no offense taken ! Same there ?
Back to top
mihai
Thu May 31 2007, 10:28AM
Registered Member #153

alexandru-nu neaprat tu. si eu daca as face pariu cu el as fi fraier."trisor "era in citat.mai corect ar fi "versat" .tu de ce crezi ca ne spune el ce-o sa se intample in tarisoara noastra?pentru beri?
Back to top
alexandru
Thu May 31 2007, 09:18PM
alexandru
Registered Member #169

M-ai bagat in ceata , ce sugerezi ? Nu ma mai bag la presupuneri ca iar n-o nimeresc dar poate ne lamureste Umbra .
Alo Umba , where are you ?
Back to top
ex-ad
Thu May 31 2007, 09:34PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

hei, e topic cu suspendarea presedintelui ...
Back to top
mihai
Thu May 31 2007, 10:14PM
Registered Member #153

alexandru-daca tu reusesti sa-l intalnesti pe Umbra,va dau eu 2 navete de carlsberg.nu personal,ca probabil nici pe mine n-o sa ma intalnesti .dar hai sa schimbam subiectul ca se supara ex-ad.
stiti ce-ar fi ideal?ideal ar fi o Romanie cu Basescu presedinte(cel mai bun sef de stat de dupa razboi),guvernare PD(in special Blaga)-PSD(grupul de la Cluj,ca Rus si Dancu sint oameni responsabili;fara Iliescu si Hrebe si cu un Geoana cu gura ceva mai mica,asta daca mai tine sa ramana in prin-plan).Cu un Rompetrol romanesc sprijinit de stat(Romania are nevoie de o companie petroliera),adica cu un Patriciu preocupat mai mult de economie si mai putin de intrigi politice.Cine seamana vant ("Traiane ai 2 sapatmani de liniste")...Atata orgoliu,pentru ce?
Vise ,nu? sau "I have a dream"
Back to top
Altair
Thu May 31 2007, 11:16PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Mihai ceea ce sugerezi tu e periculos si daca tinem cont de obisnuinta,antiromanesc.Adica cum? Sa fie tara condusa responsabil?De catre oameni care se ingrijesc de interesul national?Adica principala lor preocupare sa nu fie burdusirea buzunarelor proprii si ale neamurilor si prietenilor?Fara comisioane,combinatii,masinatiuni,pupincurism,
interese personale peste cele nationale,privatizari a la petrom si termopane,nepostisme si gargara la tv, somn in parlament si sprituri la golden slitz? Si inca multe altele care ar face acest post anost (de altfel), chiar plictisitor?
Ei asa ceva nu se poate mon cher.Asta e un atac la democratia,constitutia si institutiile acestui stat.Curat murdar mon cher........ ~:( !lol
Back to top
alexandru
Fri Jun 01 2007, 09:12PM
alexandru
Registered Member #169

Eu m-am saturat de scenarii si presupuneri . mihai daca ai ceva de spus de ce nu o spui pe fata asa cum sustii sus si tare ? Daca ma intalnesc sau nu cu umbra nu conteaza , eu vreau doar berile ce mi le va datora peste 6 luni .
Back to top
alexandru
Tue Aug 21 2007, 01:09PM
alexandru
Registered Member #169

Uitati aici scenarii :
LINK
Back to top
ex-ad
Wed Aug 22 2007, 12:57AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

pina una alta, nea Talpes si-a mutat bagajele si partidul la PLD... asta inseamna o frumoasa viitoare calda colaborare PLD - PD - PSD (dupa aruncarea lui Geoana la gunoi si cu nea Ilici la bagheta nevazuta), eventual cu un strop de PNL-isti orientati...

de cind se chinuie astia sa indeplineasca orgasmica directiva externa privind generoasa Uniune Nationala? Iote ca se apropie...
Back to top
ronin
Wed Jul 16 2008, 12:06PM
Registered Member #70

Se pare ca nu prea ati ghicit-o...
Ar fi fost interesant de comentat 'previziunile' facute acum dupa ce 'tarasenia' a luat o alta intorsatura...oricum nu-i recomandat sa faci 'previziuni' atunci cand premiul pus in joc era ... berea !
Am glumit si eu...dar mi s-a parut cam multa...!!!
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF