Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Informatii "clasificate"
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
enforcer
Mon Feb 05 2007, 07:19PM
Registered Member #293

cit despre modul de organizare si functionare a consiliilor de onoare sau de judecata, la nivelul MAI se pare ca avem de-a face cu o adevarata "staborizare" a acestora
Back to top
Wittmann
Mon Feb 05 2007, 08:05PM
Registered Member #173

corado catani wrote ...

La nivelul MAI exista un ordin al ministrului care reglementeza lista informatiilor clasificate "secret de seviciu" :! la nivelul fiecarei structuri din minister.

Ai si un nr. pentru ordinul asta? Sau l-au dat si pe asta secret?
Back to top
enforcer
Mon Feb 05 2007, 10:29PM
Registered Member #293

e shi asta cu s in fata, dar asa cum am mai spus datele respective nu ar trebui sa fie clasificate, iar daca sunt se pot declasifica sau studia de catre justitie. altfel putem vorbi chiar si despre obstructinarea justitiei. in acest sens MAI este cunoscut ca un cal breaz. nu e singurul caz cind refuza sa dea datele solicitate. Astfel de tertipuri utilizeaza chiar si in familie, cu ocazia controalelor sau inspectiilor interne, cind anumiti sefi, pentru a-si ascunde incompetenta se adapostesc in spatele informatiilor clasificate.
Back to top
om simplu
Mon Feb 05 2007, 11:36PM
Registered Member #298

corado bre m-ai siderizat ! "staborizare" ce mishto, cite conotatii, cite nuante ! TARE ! pot sa te plagiez ?
ba ce mishto !!!
Back to top
Wittmann
Tue Feb 06 2007, 08:55AM
Registered Member #173

corado catani wrote ...

...... iar daca sunt se pot declasifica sau studia de catre justitie. altfel putem vorbi chiar si despre obstructinarea justitiei. .....

Problema la noi este ca nu avem un cadrul legal clar de folosire a infomratiilor clasificate in timpul procedurilor judiciare. Iar lipsa lui, singura solutie e SECRET TOTAL PE TOATA LINIA.
Back to top
om simplu
Wed Feb 07 2007, 12:07AM
Registered Member #298

Tocmai asta e si ideea, sa nu avem.
Back to top
Wittmann
Wed Feb 07 2007, 07:02PM
Registered Member #173

Da, dar pe chestia asta pierdem sute de mii de euro la CEDO (v. Kaya contra Romaniei)
Back to top
om simplu
Wed Feb 07 2007, 08:48PM
Registered Member #298

Aha esti pricios si pus pe harta pentru niste sute de mii la cite miliarde s-au furat, la cite sute de milioane avem de platit la firme care au procese cu statul din acelasi motiv : nici o lege, bunul plac si bani la mine in buzunar - sa plateasca tara ca oricum mi se rupe... tu vii cu chestii d'astea.

Si sa vezi ce-o mai veni, cind se incepe si cu fondu proprietatea si alte scule de facut bani acu' si sa plateasca statu ca nu-i a lu mama. E a lu ma-sa aia de prosti care platesc taxe, muncesc pe nimic, si nu mai au ce fura la mic, c-am ras noi tot la mare, sa plateasca ei si copii lor daca-s prosti.
Back to top
om simplu
Wed Feb 07 2007, 08:58PM
Registered Member #298

D'aia's toate secretizate, ca intre o palma, o casa, un soft, sau orice unde o lege poate fi calcata ca sa iasa ceva nu mai poate nimeni selecta asa ca e mai simplu sa zici ca TOATE sunt secrete. Daca contracte pe bani publici facute de stat si companii de apartament sunt secrete atunci orice altceva este NORMAL in anormalitatea in care traim sa fie secret.
Back to top
didel
Sat Feb 17 2007, 03:25PM
Registered Member #393

salut tuturor.s-au marit salariile,cumva?de la 01,01,2007?daca stiti, explicati-mi si mie ca eu nu i-am dat de cap ,si peste tot e o nebuloasa totala.14,5%.....indice.....am mare nevoie de o lamurire ca altfel o sa mor de curiozitate(pt militari)
Back to top
Wittmann
Sat Feb 17 2007, 10:23PM
Registered Member #173

didel wrote ...

salut tuturor.s-au marit salariile,cumva?de la 01,01,2007?daca stiti, explicati-mi si mie ca eu nu i-am dat de cap ,si peste tot e o nebuloasa totala.14,5%.....indice.....am mare nevoie de o lamurire ca altfel o sa mor de curiozitate(pt militari)

Eu am auzit ca o comisie senatoriala americana a recomandat presedintelui Bush eliminarea vizelor pentru cetatenii romani.
Back to top
colonelul
Sun Feb 18 2007, 12:24PM

Registered Member #20

didel> s-au marit coeficientii. In consecinta, au crescut si salariile. Detaliile aplicarii si marirea tin de fiecare institutie in parte.
Back to top
mikhai
Mon Feb 19 2007, 12:56AM
Registered Member #209

relativ la colaborarea mai cu instantzele,va pot da un caz concret de la brasov-cei cu concursul de pomina pt
functzia de sef de politzie judetzeana.

un nenorocit de copil mirsaveste niste acte,profitind de o vinzare-cumparare de masina care trena si isi insuseste
bunul -evident fara sa puna un ban-asa ca apar doua contracte de vinzare-cumparare:unul cu firma care a
platit si altul cu el,care a platit zero,cel cu firma fiind cu un an inainte.

firma face plingere penala pt concurs de infractiuni-fals,uz,asociere in vederea comiterii de infractziuni,etc-si
de pe sectzia de politzie pleaca dosarul cu vinovatzie la cp,de unde iese cu nup-nu exista fapta!!!!

motivatzia:actul de vinzare cu firma nu este inregistrat la un notar!!!adica nu se vinde o masina,ci un teren sau casa!adica acel mitsubishi pajero trebuia intabulat,dupa capul acelui politzoi.si culmea,omul baga la inaintare ca
procurorul l-a sfatuit asa!

i-am facut leprei asteia plingere penala si totul a iesit ok-pt el!

am atacat in civil inmatricularea-ca sa vedem ce act s-a folosit-si poltzia rutiera brasov nu l-a trimis la instantza
cu anii!!!

finalmente,am cistigat procesul-dar instantza nu a putut dispune masuri asupra revocarii inmatricularii-ca n-avea acte!

asa ca :avind asa niste personaje in politzie si procuratura-hotzi cu diploma-ce sa ne miram cu altele?

concluzia e ca ar trebui sparta gasca asta de nemernici:unii la primarii,altzii la alte autoritatzi-dar nu impreuna totzi,ca se fac imparatzi si devin tata penalilor.mai mult decit sint acum.
Back to top
om simplu
Mon Feb 19 2007, 09:02AM
Registered Member #298

mikhai>zi merci ca ai avut bafta ! la mine, cu ceva similar de care o sa fac vorbire in curind pe site, s-a terminat ca m-au invinuit pe mine ca sunt infractoru' in doua cazuri. si eram exact ca tine cu acte beton...si ce daca !
nu te amagi - ei sunt imparati' infractorilor, de la infractor pina la primul ministru, si el tot un infractor (cu acte in regula).

NU este vorba de cazuri este vorba de un mod de operare in infractionalitate institutionalizata, scapat de sub orice forma de control. D'aia nu se vrea nici o schimbare, ca daca se schimba ceva cade sistemul si nu avem puscarii sa-i bagam pa astia de aplica legea lor, daca o fi sa se aplice legea tarii. D'aia zice Iorgovan, ticluitorul constitutiei, ca Macovei fumeaza hashish la serviciu, sa puna ei un alt Botos la dosare. D'aia daca unu, de-al lor iese din rind si zice ca sa se respecte legea, il linsheaza. Infractiunea e tot o crima, cei care ancheteaza si judeca comit conform legii infractiuni, ceea ce inseamna ca atit in cazul tau cit si in ale mele cit si in alte mii de cazuri, cetatenii se confrunta cu un stat de drept democratic, unde legea este calcata in permanenta de niste infractori in uniforma, in roba, in mercedes (citroen) de institutie, in p.zda mamelor lor de nemernici.

d'aia imi vine sa injur vreo trei pagini da' n-o mai fac...

Back to top
skorilo
Mon Feb 19 2007, 10:15PM
Registered Member #418

sal
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF