Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Zona crepusculara

<< Previous thread | Next thread >>
Calatoria in timp posibila?
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Florin77
Thu May 20 2010, 12:19PM
Guest
Thanked time in post
Astrofizicianul Hawking spune că odată construite navele spaţiale ar putea depăşi viteza luminii. O zi la bordul unei asemenea nave este echivalentă cu un an pe Pământ. Asta pentru că, potrivit lui Einstein, dacă obiectele se mişcă cu viteze mari în spaţiu, timpul încetineşte.
Potrivit Teoriei Relativitatii a lui Einstein, Curba Spatiu-Timp s-ar putea arcui inapoi, permitand oamenilor sa se intoarca in timp si sa intalneasca "sosii mai tinere" ale propriilor persoane. In prezent, cercetatorii americani si austrieci sustin ca ipoteza ar fi posibila doar in cazul existentei unor constrangeri de natura fizica, capabile sa protejeze prezentul de schimbari radicale in trecut. Cu toate aceste teorii se pare ca inevitabilul sa produs

Suna putin fantezist dar e raspunsul la multe teorii fie ele conspirative sau stiintifice.Ce credeti ar putea fi o arma secreta ?
Back to top
domino
Thu May 20 2010, 12:36PM
Registered Member #2954

..da
Back to top
Boribum
Thu May 20 2010, 12:40PM
boribum
Registered Member #2395

Florin77 wrote ...

Cu toate aceste teorii se pare ca inevitabilul sa produs

Te superi daca te rog frumos sa explici in extenso propozitia de mai sus ?
Back to top
Mihais
Thu May 20 2010, 12:54PM

Registered Member #2323

Nu stiu daca e sau nu posibila calatoria in timp(daca da,atunci eu vreau pe timpul fanariotilor,sa ma simt mai naspa ca acum)dar prelucrarea pozelor stiu sigur ca este posibila.Si nu de ieri de azi.
Florin77,articolele din presa noastra despre ce a spus Hawking au fost facute albie de porci(dupa cum meritau)pe un alt topic.Destul de spus ca Hawking nu a spus ce zic ziarele noastre ca spus(spun eu in lipsa de altceva de zis ).

La fizica cuantica combinata cu Ciuc(inca una si ma duc)+filozofia lu' Peste cu mamaliga si mujdei,cea mai probabila e teoria multiversului(o infinitate de universuri).Conform asteia,in momentul in care sari in timp inainte si 'napoi(cum e hora pe la noi) si il impusti pe bunicul,tu de fapt te dedublezi.Intr-un univers continui ''normal'' iar in celalalt ai creat o noua realitate.Eu Roger&Out,ca am aberat destul.

[ Edited Thu May 20 2010, 01:01PM ]
Back to top
Stel
Thu May 20 2010, 12:59PM
Registered Member #2461

Proiectul Montauk si Experimentul Philadelphia

Nota: Pentru mai multe detalii va recomandam sa consultati cartea “Experimentul Philadelphia si alte conspiratii OZN” de Al Bielek si Brad Steiger (Innerlight Publications, 1991). În cele de mai jos am extras câteva pasaje importante din cartea “Piramidele din Montauk: explorari în constiinta” de Preston Nichols si Peter Moon (Sky Books, 1995)

Volumul “Proiectul Montauk: experimente în Timp” a aparut în iunie 1992 si a ridicat mai multe întrebari. Ca urmare, “Montauk revizuit: aventuri în sincronicitate” a dorit sa raspunda la aceste întrebari însa nu a facut decât sa ne uimeasca si mai mult, publicând scenarii ce tin de ocultism si societatile secrete de pe Pamânt. A treia carte din seria Montauk, numita “Piramidele din Montauk: explorari în conîtiinta” avanseaza si mai mult în dosarul fenomenului Montauk.

LINK

LINK
Back to top
Florin77
Thu May 20 2010, 01:16PM
Guest
Thanked time in post
Descrierea conventionala a teoriei relativitatii, particulele materiale miscandu-se in spatiu-timp, se misca in fata (spre viitor) spre un loc sau altul din spatiu. Un aspect dovedit si demonstrat al teoriei relativitatii este ca o calatorie la o viteza apropiata de cea a luminii determina o dilatare a timpului.
Teoria restransa a relativitatii propusa de Albert Einstein in 1905 permite in mod explicit un tip de dilatare temporala care ar putea fi numit “călătorie în timp”. Teoria sustine ca, in raport cu un observator stationar, timpul trece mai lent pentru un corp ce se deplaseaza la o viteza mai mare, de exemplu:Un ceas, va parea ca se misca mai lent crescand viteza sa, iar atunci cand se va apropia de viteza luminii va parea ca s-a oprit.
Nu sunt fizician sau astrofizician dar sunt foarte interesat de acest subiect si acea poza trucata sau nu a facut inconjorul lumii,intr-un fel sau altul omenirea trebuie pregatita psihic pentru o asemenea veste
Interesant este ce am citit undeva , la intrebarea daca am fi singuri in univers asta era rapunsul OZN-uri sa fie masini ale timpului in care sa fim noi oamenii veniti din viitor sa reparam ce are impact dezastruos pentru viitor.
Back to top
Florin77
Thu May 20 2010, 01:52PM
Guest
Thanked time in post
ACH Boribum wrote ...

Florin77 wrote ...

Cu toate aceste teorii se pare ca inevitabilul sa produs

Te superi daca te rog frumos sa explici in extenso propozitia de mai sus ?

DA
Vorbim aici doar de teorii care spun ca este posibil dar nimeni nu zice nimic daca acest lucru sa realizat ,tot mai multe voci spun ca acest lucru a fost realizat dar e tinut secret .Eu cer doar sa dezvoltam acest subiect sa vedem la ce se ajunge
Back to top
Boribum
Thu May 20 2010, 03:21PM
boribum
Registered Member #2395

Pai daca te superi,asta este ! Nu stiu unde se ajunge,dar îti spun de unde se poate începe : se începe prin a învata sa scriem corect.

Asadar : ce ilustreaza fotografia ta ? Un nene disproportionat,ca dimensiuni,în raport cu cei din jurul sau. Si ce altceva ?
Back to top
Florin77
Thu May 20 2010, 04:08PM
Guest
Thanked time in post
ACH Boribum wrote ...

Pai daca te superi,asta este ! Nu stiu unde se ajunge,dar îti spun de unde se poate începe : se începe prin a învata sa scriem corect.

Asadar : ce ilustreaza fotografia ta ? Un nene disproportionat,ca dimensiuni,în raport cu cei din jurul sau. Si ce altceva ?

Nu ma supar parerea conteaz ,totusi sa raspund la intrebari .Poza expusa in muzeul Bralorne Pioneer din Canada si reprezinta un tanar cu un aparat de fotografiat in mana care iese in evidenta prin look-ul neobijnuit pentru ani 40 poza a fost verificata de cei de la Error Level Analysis care sustin ca nu a fost trucata mai raman doua variante cea "calatorului in timp" sau a unu tanar care asa se imbraca el.
Nu poza vreau sa stea la baza acestui subiect Ce va face sa credeti ca daca teoretic este posibila calatoria in timp nu sa pus si in practica?

[ Edited Thu May 20 2010, 04:39PM ]
Back to top
Mihais
Thu May 20 2010, 06:04PM

Registered Member #2323

Pai problema este ca nici teoretic lucrurile nu stau deloc clar.
Back to top
dorobant
Thu May 20 2010, 07:23PM

Registered Member #457

Pentru mine treaba e clara. Tre sa recitesc Petre Ispirescu si Pavel Corut ... si sa nu uit Eminescu - Calin nebunul ...
Back to top
Surry
Fri May 21 2010, 01:56PM
Cogito
Registered Member #1945

Sarmanul DIONIS e mai indicat @dorobant! Cred ca Florin voia sa sublinieze existenta "calatorilor" in fiecare era .Subscriu celor scrise de @ Stel si cred ca ar fi posibil ca acesti "calatori" sa fie trimisi in viitor si in trecut cu un scop binedeterminat.
Back to top
Boribum
Fri May 21 2010, 02:03PM
boribum
Registered Member #2395

Nu stiu daca se poate calatori în timp,dar se poate calatori în anumite locuri în timp real.
Back to top
un jandarm
Fri May 21 2010, 03:27PM
un jandarm
Registered Member #1163

Daca tehnic ar fi posibil reintoarcerea in timp cu siguranta as incerca sa repar greseli din viata si cariera mea.
Cu siguranta nu as mai alege M.I.sau cum se numeste/se va numi-ca loc de munca.
Si o alta certitudine este ca nu in Romania as alege sa traiesc...
Back to top
hidenAnalytical
Fri May 21 2010, 03:39PM
Registered Member #2592

offtopic
de la 1 Iunie este posibila, scad veniturile cu 25%, ne intoarcem in timp cu cativa ani.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF