Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Zona crepusculara

<< Previous thread | Next thread >>
IEZUITII - CENTRALA DE SPIONAJ "UITATA" !
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
DESTEPTUL
Wed Jun 09 2010, 08:26PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Ma obosesc sa-ti raspund si aici pt ca pe chat am facut-o deja dar dispare repede.
Deci, venirea lui Panetta si aranjamentele pentru CT se stiu de multa vreme LINK . Eu insumi am lansat intrebarea asa "ca la rima", ca sa stiu cu cine mai stau de vorba din cand in cand pe undeva prin virtualitatea asta. ronin neobositule, unde vrei sa ajungi? Ce crezi ca faci tu? Cand ai stat ultima data sa privesti cerul instelat? Iti recomand mult somn, relaxare, o bere rece si calmante tari cu gheata. Nu faci decat sa dai cu capul in zid. Tu nu pricepi ca esti o musca mica? Isarescu este un MARE personaj in peisajul romanesc, dar si european. Sa nu crezi ca are tresariri ca vorbim noi de el. E un tip pe care eu personal il admir. Invitatia in CT este una cat se poate de fireasca...si nu pot spune suficient de multe ca sa ma intelegi. Panetta a venit in RO cu 4 probleme importante, intre care si problema aranjamentului la nivel inalt pentru boss-ii sai din CT.
As mai zice dar deja tre sa ma tin de o halba si nu mai pot scrie.
Back to top
ALM
Wed Jun 09 2010, 08:55PM
Registered Member #2039

ronin wrote ...

De pe site-ul oficial al "COMISIEI TRILATERALE" :

"Mugur Isarescu, Governor, National Bank of Romania, Bucharest; former Prime Minister of Romania."

Ne conduc ocultii iar noi...TREZIREA !!!

Si Basescu, Boc si toata cireada de la Palatul Victoria unde sunt? Deocamdata, "faptili" sunt in favoarea lui Isarescu. Inclusiv parerea negativa fata de "macelul" pentru care si-a asumat raspunderea guvernul Bocasescu.

Ceilalti, care nu sunt oculti dar umbla cu "flacara violeta" in mana, ne conduc deocamdata. Nu cred nici ca ar fii iezuiti, fiindca au pe dracu-n ei. Si atunci? Pai, de la Edison citire, cand faci niste experimente (cum este condusa Romania), daca nu merge cu zeama de varza, esti dator sa incerci si cu gainat de pasare (guano). Hai sa ne TREZIM si sa incercam si cu astia din CT. Altfel suntem in plin capitol unu, ala cu drobu' de sare, din povestea (nu spui care) lui Ion Creanga.
Back to top
Surry
Wed Jun 09 2010, 09:27PM
Cogito
Registered Member #1945

Vezi ca am avut dreptate de faza cu Bnr-ul,acolo e putred,el e omul care are cheia bugetului...

[ Edited Wed Jun 09 2010, 09:28PM ]
Back to top
ronin
Fri Jun 11 2010, 04:30PM
Registered Member #70

Atunci cand Murat Altun striga: "l-am ucis pe marele satan", noi ce ar trebui sa intelegem ?
Si-a schimbat islamul orientarea atunci cand vorbeste de "marele satan" ? Se pare ca da. Cel putin acest "sofer".

Cu alte cuvinte, acum "marele satan" nu mai sunt SUA ci Vaticanul...
Asta imi arata mie ca spionajul iezuit pregateste lupta impotriva "fundamentalistilor" care vad in Roma papala inamicul nr. 1.

LINK

la final:
Ciudatenia este ca in ciuda faptului ca aproape toata lumea (cu acces la informatie) stie si crede ca 9/11 din SUA a fost o facatura si ca pute de la distanta a "rahat", cu toate astea, aproape toate statele lumii sustin o alianta si o campanie impotriva unui inamic de laborator. Toti se intrec in a-si arata ei iscusinta in ceea ce priveste intelligence-ul sau strategia militara impotriva "inamicului" dar aproape nimeni nu isi pune intrebarea: de ce sa mergem inainte ca orbii in baza unei facaturi (iezuite) a anului 2001 (9/11) ???
Back to top
Stel
Tue Aug 10 2010, 01:39PM
Registered Member #2461

LINK

Francmasonii si ateii vor participa, pe 15 octombrie, la un summit special la Bruxelles, in paralel cu discutiile anuale ale liderilor religiosi.

Dialogul cu liderii comunitatilor religioase din tarile membre se desfasoara in cadrul UE incepand din 2005, insa pana acum nu a avut loc nicio discutie cu francmasonii sau cu ateii, informeaza EUObserver.

Anul acesta, presiunile venite din partea Belgiei, care sustine organizatiile umanitare si bisericile, au facut ca si membrii acestor comunitati sa aiba un summit. Conform articolului 17 din Tratatul de la Lisabona, intalnirea cu liderii atei este obligatorie.

Se pare ca insa ca participarea francmasonilor ca grupuri "non-religioase" la aceste intalniri a uimit chiar si sustinatorii dialogului cu ateii.

"Cred ca este putin ciudat. Unele Loje sunt organizatii seculare, si sustin separarea Bisericii de stat, insa exista si mituri cum ar fi Marele Arhitect al Universului", a spus David Pollock, presedintele Federatiei Europene Umaniste.

Presedintele Comisiei Europene, presedintele Parlamentului European si presedintele Consiliului European, dar si cu doi comisari europeni s-au intalnit luni la Bruxelles cu 24 de episcopi, rabini, dar si lideri musulmani si ale comunitatilor hindi.

Pollock a adaugat ca, pe langa actiunile caritabile la care participa francmasonii, exista si ritualuri de initierecare presupun candidati legati la ochi, cu pantalonii rulati pe picior. "Astea sunt doar jocuri pentru baietei", a adaugat acesta.

Initial, se dorea ca niciun fel de organizatie sa aiba un drept special de a sustine un dialog cu oficialii Uniunii Europene, insa grupurile religioase au reusit sa se impuna.

"Am pierdut aceasta batalie, insa e bine macar ca suntem tratati in mod egal, la summit. As fi preferat sa fim acolo impreuna cu grupurile religioase, in loc sa fim pusi la un loc cu francmasonii", aspus Pollock.(ziare.com)
Back to top
msimula
Tue Aug 10 2010, 01:52PM
Registered Member #2287

Ce facem ? Asistam la marea impacare sau trebuie sa umblam la izvoare ? Ori asistam la o schimbare de macaz. Mi-e dor de Ronin poate facea lumina in problema asta. Probabil ca este o mutare de sah a iezuitilor, cine mai poate sti.
Back to top
Stel
Wed Aug 11 2010, 02:13PM
Registered Member #2461

@msimula

Interesanta situatie, nu-i asa scumpete?

Deci, se intalnesc la Bruxelles liderii gruparilor religioase, francmasonii calificati drept "grupari non-religioase" (desi ei cer membrilor sa creada intr-un Dumnezeu oricare ar fi el), si ateii (care in acceptiunea mea sunt mai rai decat satanistii, pentru ca satanistii, desi lupta impotriva lui Dumnezeu macar ii recunosc existenta intr-un mod implicit).

Sincer, eu nu cred ca exista cale de impacare intre ei. Si nici ca vom asista la vreo schimbare de macaz. Dar ce spui de asta:

Anul acesta, presiunile venite din partea Belgiei, care sustine organizatiile umanitare si bisericile, au facut ca si membrii acestor comunitati sa aiba un summit.Conform articolului 17 din Tratatul de la Lisabona, intalnirea cu liderii atei este obligatorie!!!

Parca suna intr-un mare fel! DEMOCRATIA?! Ce-i aia? Este doar slogan pentru prosti! Acolo DICTATURA este de baza.

Ai dreptate, si mie imi lipseste Ronin. Este expert in acest gen de probleme. In mod cert ar fi avut ceva de spus si inca o parere supercalificata.
Back to top
ALM
Wed Aug 11 2010, 02:27PM
Registered Member #2039

Nu inteleg pentru ce nu-i faceti o vizita lui Tim Ronin? Este disponibil aici ( LINK ), aici ( LINK ) sau aici ( LINK ). Mai mult, este posibil sa gasiti pe acolo si raspunsurile la dilemele dvs.
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF