Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
IJJ CONSTANTA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Monte Cristo
Wed Apr 22 2009, 09:43PM
Registered Member #1351

Ma uit la maimuta din fotografia asociata lui AZUMIX si nu pot decat sa rad ca si de comentariile ei,aparute nefiresc aici,cu sfaturi si jigniri care nu te pot face sa nu ripostezi verbal.

Un J despre ce vb tu este o situatie generalizata,intalnita mai peste tot.
Uite 0234 sesizeaza indirect si de promovarea incompetentei profesionale.
Ce cauta pe strada jandarmi necalificati care habar nu au ce sa faca,riscand sa fie batjocura derbedeilor?
Cine a angajat astfel de specimene si cine a trecut in rezerva atatia j.a.b.c. care faceau treaba pe strada,erau cautati si stimati de cetatean?
De vina a fost si legislatia defectuoasa,Statutul cadrelor militare atat de modificat.
Back to top
un jandarm
Wed Apr 22 2009, 09:58PM
un jandarm
Registered Member #1163

Legislatie pentru militari?
Ceva incomparabil ca legislatia din alte tari cu armate ce se respecta...
Cu STATUTE adevarate ale cadrelor militare,in care se promoveaza competenta si nu varsta,ierarhia militara respecta niste reguli.
Stati sa vedem NOUA LEGE DE SALARIZARE A BUGETARILOR, si mai vorbim dupa aia de CARIERA MILITARA.
Back to top
U.M.0234
Wed Apr 22 2009, 10:49PM
Registered Member #1730

Monte Cristo,sa fi vazut situatii in care fostului j.a.c. i s-a spus in ultima zi ca trebuie sa aduca la dosar o gramada de hartii si el nu a mai avut timp sa faca asta ( cazier,etc).Acum multi sunt bine mersi la pensie...Asa este pe la noi...Ce sa faci?
Back to top
ex-ad
Wed Apr 22 2009, 10:49PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

in attn celor care au postat in acest topic:
acesta este un forum liber, dar un forum guvernat de echilibru si bun simt.

monte cristo, cu expresii de genul "Hai sictir", risti sa te alegi si aici cu un ban, fiindca nu toleram aa ceva, asa cum nu toleram nici atacurile la persoana.

in al doilea rind, si precizez asta pentru toata lumea, nu numai administratorii au dreptul sa intervina atunci cind discutiile nu mai respecta regulile, ci TOTI membrii... forumul acesta merge fiindca TOTI membrii participa in egala masura la pastrarea acestor reguli... oricare membru are dreptul de a-l trage de mineca pe un altul atunci cind se depaseste masura sau cind discutiile se poarta offtopic...

si apropo de offtopic, daca mai are cineva ceva de spus referitor la tema in cauza, atunci sa spuna, dar daca mai continuati cu atacurile reciproce, inchid topicul.

Back to top
U.M.0234
Wed Apr 22 2009, 10:51PM
Registered Member #1730

Monte Criso,ma refer la cei care s-au ocupat de dosare,ca au iesit la pensie.Astia au plecat si altii sufera din cauza lor...
Back to top
admin_cnsas
Thu Apr 23 2009, 12:16AM
Registered Member #496

Deci era vb despre niste fapte grave semnalate de UM 0406, care pare-se ca s-a intimidat sub potopul de postari ale unor membri deranjati.
"Coincidenta" face ca pt a se devia atentia de la subiect a intervenit si tipul de la IJJ Calarasi (pe unul din conturile sale si de aici: Monte Cristo).

Unde majoritatea vede concidente, eu vad consecinte...In fine, important e ca din toata confruntarea asta reiese un amanunt deloc lipsit de importanta: DGA-ul si DNA-ul vor trebui sa-si implice oamenii si in mediul online, nu sa se rezume doar la primirea corespondentei, un telefon si birouri de informatii.

Monte Cristo wrote ...
......admin_CNSAS......Va spun eu cine este: este un ofiteras de pe la IGJR DIRECTIA DE INFORMATICA.

Amice, mai termina cu presupusul aiurea ca nu vreau sa fie batuti si alti nevinovati ca un coleg de-al tau de la Calarasi. Pana si tu ti-ai dat cu parerea la acest link. Think about!

[ Edited Thu Apr 23 2009, 12:29AM ]
Back to top
u.m.0256
Thu Apr 23 2009, 08:48AM
Registered Member #1743

Dreptul la libera exprimare permite multora sa isi faca de cap.
Eu nu il acuz pe Monte Cristo ca a sictirit-o pe Azumix(au facut-o multi altii in felul lor),dar aceasta insinueaza despre noi jandarmii ca suntem lipsiti de respect-desi recunoaste ca este prietena cu multi jandarmi din Constanta,ca nu avem bun simt,curaj,nu suntem uniti ci carpa de la mopul sefilor,intr-un cuvant nu suntem buni de nimic.
Nu stiu in ce calitate face asemenea aprecieri si da sfaturi mai ales ca ne este militar si nu lucreaza cu noi.
Despre admin_CNSAS,acesta a facut tot in numele dreptului la libera exprimare cea mai mare cenzura de pe un forum,stergand postarile,corectandu-le sau exportandu-le pe alte site-uri.
Un user scria mai inainte despre el:
"admin_cnsas,hai sa-ti arat cat de dobitoc esti, pentru ca singur,nu iti vei da seama ".
Este si parerea mea.
De unde stii tu mai tentativa de admin de unde este Monte Cristo- care scrie aici,il monitorizezi sau il supraveghezi informativ ca sa faci asemenea afirmatii?
Ultimul lucru este scuza mea doamnei administrator ca am scris off-topic.
Am vazut ca se permite unora si am facut-o si eu.
Am vazut ca se permite sa se faca si link-uri in text cum a facut si tentativa de admin_CNSAS,in textul de forma:
"Amice, mai termina cu presupusul aiurea ca nu vreau sa fie batuti si alti nevinovati ca un coleg de-al tau de la Calarasi. Pana si tu ti-ai dat cu parerea la acest link. Think about!"
Deci ca sa sintetizez ar trebui ca toti userii sa fim tratat echidistant si nu cum se practica ca unii sa fie tratati discriminant.
Masura inchiderii topicului nu ar fi utila,ar genera rabufniri in alte parti stimata doamna Daniela!
Poate ar fi utila o rubrica cu acces restrans destinata numai jandarmilor sau numai politistilor,nu vad ce as putea spune eu ca jandarm intr-un grup de discutii al S.R.I. de exemplu,sau daca acest grup ar trebui sa fie si public,ca ele comentariile sa fie vazute de oricine.
Revenind la topic arat colegului de la u.m. 0234 ca la unitatea lor au fost intr-adevar multe practici abuzive,neregulamentare ce au fost patronate de catre u.m.0406.
Una din ele a tinut si de incadrarea multor nepoti sau rude nepricepute de sefi sau comandanti,cadre care au facut de ras munca jandarmilor de la u.m. 0234 Constanta.
Problema a fost si alta aceea ca acesti indivizi care o fac pe jandarmii si sunt batuti pe strada de cetatenii nemultumiti de ei,cadre care habar nu au ce este tactul politienesc,ei bine, aceste cadre sunt promovate si premiate sfidandu-se cei care intr-adevar isi aduc aportul pozitiv in rezultatele unitatii.
Nu intamplator vreau sa remarc aici multi jandarmi competenti(j.a.b.c.)carora li s-a desfacut contractul de munca si care prin munca si rezultatele lor pozitive pot fi egalati azi cu greutate.

Cu Drag,
oricine de la u.m.0256

[ Edited Thu Apr 23 2009, 08:52AM ]
Back to top
ex-ad
Thu Apr 23 2009, 11:08AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

u.m.0256 wrote ...

Am vazut ca se permite unora si am facut-o si eu.
Am vazut ca se permite sa se faca si link-uri in text cum a facut si tentativa de admin_CNSAS,in textul de forma:
"Amice, mai termina cu presupusul aiurea ca nu vreau sa fie batuti si alti nevinovati ca un coleg de-al tau de la Calarasi. Pana si tu ti-ai dat cu parerea la acest link. Think about!"
Deci ca sa sintetizez ar trebui ca toti userii sa fim tratat echidistant si nu cum se practica ca unii sa fie tratati discriminant.
Masura inchiderii topicului nu ar fi utila,ar genera rabufniri in alte parti stimata doamna Daniela!
Poate ar fi utila o rubrica cu acces restrans destinata numai jandarmilor sau numai politistilor,nu vad ce as putea spune eu ca jandarm intr-un grup de discutii al S.R.I. de exemplu,sau daca acest grup ar trebui sa fie si public,ca ele comentariile sa fie vazute de oricine.

1. Intotdeauna membrii au fost tratati in mod egal pe acest forum, desi poate unora nu li s-a parut acest lucru. Regulile sint simple si clare. Din replica ta inteleg ca ai impresia ca ai fost tratat altfel decit majoritatea, ceea ce mi se pare de neinteles atita vreme cit nu te-am atentionat cu ceva, nu am cenzurat nimic si nici nu am intervenit intr-un fel sau altul in replicile tale. N-am avut motiv. Si oricum, aici nu exista cenzura. Cerem doar bun simt. Iar a considera ca "se practica" aici discriminarea intr-un fel sau altul este, cred eu, nu numai incorect, dar si total nejustificat.

2. Acest forum nu are topicuri restrinse si functioneaza in baza autoreglarii, in sensul ca atunci cind un membru sare calul, el este sanctionat de catre ceilalti membri. Administratorul intervine doar atunci cind este absolut necesar, in rest acesta nu are mai multe drepturi si privilegii decit ceilalti membri. Daca eu, de exemplu, gresesc si nu respect regulile, se va gasi intotdeauna un alt membru care sa ma sanctioneze corespunzator.

3. Daca tot vorbim de masura, nu stiu cine este Daniela, dar stiu cine este ex-ad si rog toti membrii sa respecte acest lucru, cita vreme administratorii nu li se adreseaza pe nume.

4. Nu ma intereseaza rabufnirile in alte parti, tocmai fiindca forumul asociatiei nu este unul de rabufniri. Membrii nostri ramin aici de placere, nu manipulati sau convinsi prin stiu eu ce alte mijloace. Este un loc de discutii ca oricare altul pe net, cu o singura precizare: segmentele de destinatari sint multe si variate, drept pentru care si adminstrarea lui presupune mai multa flexibilitate decit pe alte site-uri poate. De aceea am recomandat de sute de ori infiintarea de forumuri specializate si conectate intr-un network puternic.
Cit despre inchiderea subiectului, pe intreg forumul nu exista topicuri inchise, dar daca repetat nu se respecta regulile sper ca imi dai voie sa apreciez singura ce trebuie si ce nu trebui inchis, ok?

Imi cer si eu scuze pentru offtopic si va rog pe toti sa reveniti la subiect.

[ Edited Thu Apr 23 2009, 11:09AM ]
Back to top
admin_cnsas
Thu Apr 23 2009, 11:16AM
Registered Member #496

u.m.0256 wrote ...

Despre admin_CNSAS,acesta a facut tot in numele dreptului la libera exprimare cea mai mare cenzura de pe un forum,stergand postarile,corectandu-le sau exportandu-le pe alte site-uri.

Amice, forumul ala era pus pe un host free. Multi mi-au cerut sa-l mut pe unul platit, asa ca de aproximativ o luna e in curs de mutare, unde-i problema? Si nu e nimic cenzurat, doar intentia ta si a unui inspector de la IJJ Calarasi (despre care se scrie acolo tot despre fapte grave) de a ma discredita, desi s-ar putea sa nu tina si aici. Vino si cu dovezi inainte sa acuzi. Deja parca ma incearca un sentiment de rusine cand iti replic aici.

u.m.0256 wrote ...

De unde stii tu mai tentativa de admin de unde este Monte Cristo- care scrie aici,il monitorizezi sau il supraveghezi informativ ca sa faci asemenea afirmatii?
Stiu pt ca ai acelasi stil de exprimare pe mai multe conturi, si aici (si acest cont apartine lui Monte Cristo, alaturi de altele) si pe alte forumuri, inclusiv forumul clonat unde ti-ai creat pe putin 10 conturi si dialoghezi cu tine insuti .

u.m.0256 wrote ...

Cu Drag,
xxxxx de la u.m.0256

Think about! Cine de la IJJ Calarasi mai are o semnatura aproape identica?
Inca o asemenare izbitoare: cine obisnuieste sa scrie cu [i] pe alte conturi de user in loc de [/b]

Si mai sunt multe altele.
Amice, in privinta ta (faza cu mopul) sunt de acord cu Azumix, chiar daca mi-e putin antipatica!
"Fiecare pasare pe limba ei piere"...

[ Edited Thu Apr 23 2009, 11:20AM ]
Back to top
JC Denton
Thu Apr 23 2009, 05:24PM
Addict
Registered Member #1332

Admin_cnsas, iti dau dreptate si sunt total de partea ta in povestea aceasta. La fel, cine a avut minte sa inteleaga ce a vrut sa spuna Azumix, si-a dat seama de la bun inceput. Azumix nu a jignit cu nimic spunand ca atunci cand iti ajunge cutitul la os, nu trebuie sa stai sa rabzi si sa ajungi bataia de joc a comandantilor.
Apoi nu-i inteleg pe cei care vad in jandarmerie arma suprema, ultima meserie de pe acest pamant.
Fratilor, nu vreau sa ma cert cu nimeni, respect pe toti oamenii de valoare indiferent unde ar lucra acestia, dar aveti demnitate si onoare si comportati-va ca atare. Daca sunteti valorosi, aveti undeva la maxim 35 de ani, vi se vor deschide si alte porti ale sistemului, nu trebuie sa stati acolo unde va plangeti ca aveti o viata mizerabila.
Pacat ca discutia initiata de 0406 a fost deturnata de o tiganeala fara rost, iar acum mai mult ca niciodata am senzatia ca 0406 nu minte, prea i-au sarit toti in cap incercand sa-l discrediteze pe el si pe cel care i-a luat apararea(admin_cnsas).
Inca o chestie pe care am mai observat-o si in discutiile pe alte topicuri de pe acest forum. Cand o persoana devine enervanta pentru un grup anume se invoca adesea : "Ce te tot bagi in discutie, tu nu lucrezi la noi!"
Nu este frumos si nici corect sa inchideti gura celor care va enerveaza, cand nu aveti alte argumente in discutia care o purtati cu persoana respectiva. Nu este frumos cum a fost tratat(a) Azumix, la fel si admin_cnsas, mai ales ca sunt membri foarte vechi ai acestui forum.
Back to top
u.m.0256
Fri Apr 24 2009, 06:19AM
Registered Member #1743

Azumix wrote ...

continuati sa fiti mopul institutiei din care faceti parte.
Nicio problema,voi nu aveti drepturi ...sunteti un fel de n-ar mai fi.
Daca considerati ca sunteti buni ,de ce nu va dati demisia si cautati un loc in care sa fiti respectati in functie de pregatirea pe care o aveti?
Tind sa cred ca v-ati invatat sa fiti calcati in picioare.

In numele Dreptului la libera exprimare,"distinsa"salariata a serviciilor secrete romanesti? face off-topic fireste aprecieri si insulte la adresa noastra a jandarmilor.
Nu imi permit sa o jignesc pentru ca au facut-o multi altii atunci cand ca si in cazul acesta s-a bagat ca mucii in fasole si in discutiile lor si in aceeasi maniera.
"Cine se aseamana se aduna"... si o face off topic fireste prin admin_CNSAS un admin (fara audienta)al tuturor forumurilor de jandarmi.
Omul este "foarte bine"informat in a face banuieli si plocoane unor conduceri cum este aici u.m.0406,un limbist(scuze un lingvist)desavarsit in aprecieri critice sau tehnice pe forumuri,probleme care in general nu privesc pe jandarm.
Aici in discutii privind problemele unor jandarmi posteaza tot felul de neaveniti,isi dau cu parerea off-topic sau mult pe langa topic.
Ia uite ce spune gardianul public JC DENTON despre problemele jandarmilor de la u.m. 0234 Constanta:
"Admin_cnsas, iti dau dreptate si sunt total de partea ta in povestea aceasta. La fel, cine a avut minte sa inteleaga ce a vrut sa spuna Azumix, si-a dat seama de la bun inceput. Azumix nu a jignit cu nimic spunand ca atunci cand iti ajunge cutitul la os, nu trebuie sa stai sa rabzi si sa ajungi bataia de joc a comandantilor.
Apoi nu-i inteleg pe cei care vad in jandarmerie arma suprema, ultima meserie "

Multe topicuri si in special cele destinate jandarmilor sunt prea putin utile lor,in general in discutii aparand totfelul de neaveniti care habar nu au cu ce se mananca Jandarmeria nu au facut macar o ora de misiuni sau servicii in Jandarmerie.
Altii lucreaza in Jandarmerie pe scaune in birouri bine incalzite(deocamdata)de unde dau celor operativi sfaturi sau ii balacaresc.
O fac de dragul de a avea cu cine sa se bage in seama si din obisnuinta de a avea si ei o preocupare.
Nu stiu cum s-ar comporta acesti neaveniti de prin "servicii secrete" sau de pe la Politia Comunitara daca am apare si noi multi jandarmi in comentariile sau pe forumurile destinate lor,unde am face aprecieri defaimatoare deseori insultatoare si off-topic asa cum o fac ei aici.

[ Edited Fri Apr 24 2009, 06:21AM ]
Back to top
JC Denton
Fri Apr 24 2009, 07:58AM
Addict
Registered Member #1332

Cata dreptate a avut Azumix. Din pacate cine s-o auda?
Back to top
Roxana I
Fri Apr 24 2009, 05:34PM
Registered Member #238

OFF-TOPIC: Va mai clonati mult?
Back to top
sweeper
Sat Apr 25 2009, 12:02AM
Registered Member #1220

u.m.0256 wrote ...

In numele Dreptului la libera exprimare,"distinsa"salariata a serviciilor secrete romanesti?

1. Ha? Cine-i in serviciile secrete romanesti?

2. Fara nici o suparare, cunosc ceva jandarmi si pot sa-mi spun parerea despre ei:

Jandarmii sunt indivizi cu numar mare la bocanci si mic la bereta.
Back to top
Roxana I
Sat Apr 25 2009, 12:06AM
Registered Member #238

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF