Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
IJJ CONSTANTA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
u.m.0256
Sat Apr 25 2009, 07:53AM
Registered Member #1743

[quote]
1.Ok,atunci discutati despre Jandarmerie si nu despre chestii personale.
2.Se vede ca nu ma cunosti pentru ca,chiar stiu cum sunt tratati jandarmii din Constanta si nu numai.
3.Am multi prieteni la IJJ Constanta care au astfel de probleme,dar atata timp cat nu au curaj sa iasa in fata,sa fie uniti si sa faca ceva...situatia va ramane aceeasi si/sau se va agrava.
4.In loc sa stati pe aici si sa refulati gratuit,mai bine ati face ceva .....nimic nu pica din cer.

PARAGRAF STERS CATRE ADMINISTRATOR PENTRU LIMBAJ

Nu astept sa imi ia nimeni apararea am vazut interesul si preocuparea dvs.constant nu este respectarea unor reguli.
Am sa dau eu replica cuvenita indivizilor astia care se cred campioni in singura lor preocupare-insulta si denigrarea.
Si am sa o fac in modul in care o fac si ei,cu riscul sa ma banati.

[ Edited Sat Apr 25 2009, 12:51PM ]
Back to top
sweeper
Sat Apr 25 2009, 08:57AM
Registered Member #1220

Flacau, ia seama de urmatoarele:

1. Se recomanda limbaj urban, mai ales fatza de oamenii pe care nu-i cunosti personal, e o chestie de bun simtz.

2. Eu mi-am exprimat o parere, bazata pe ceea ce stiu. N-am zis ca-s perfect.

3. Nu sunt in sistem, dupa un an in armata romana am preferat sa-mi fac educatzia in ONG-uri ca Mine Solutions International, daca-tzi suna ceva numele asta.

4. SwEEper. Stiu ca esti nervos, da' am pretentzia sa-mi scrii corect nick-ul.

[ Edited Sat Apr 25 2009, 10:04AM ]
Back to top
emi
Sat Apr 25 2009, 09:18AM
emi
Registered Member #1691

@ u.m.0256 : suna a disperare, spune ce ai de spus, fara injurii, si va fi ok.

[ Edited Sat Apr 25 2009, 09:20AM ]
Back to top
u.m.0256
Sat Apr 25 2009, 11:19AM
Registered Member #1743

sweeper wrote ...

Flacau, ia seama de urmatoarele:

1. Se recomanda limbaj urban, mai ales fatza de oamenii pe care nu-i cunosti personal, e o chestie de bun simtz(uite cine vorbeste de bun simt Sweeper ).

2. Eu mi-am exprimat o parere, bazata pe ceea ce stiu. N-am zis ca-s perfect.

3. Nu sunt in sistem, dupa un an in armata romana am preferat sa-mi fac educatzia in ONG-uri ca Mine Solutions International, daca-tzi suna ceva numele asta.

4. SwEEper. Stiu ca esti nervos, da' am pretentzia sa-mi scrii corect nick-ul.

Arogantule,nu sunt flacaul tau si te tratez asa cum ne tratezi si cum ne insulti tu si inca cativa pe noi jandarmii aici.
Limbajul meu este adecvat postarilor tale,iar daca il consideri suburban iata ca si tu te comporti ca atare.
Ce te-a determinat sa scrii ca:
"cunosc ceva jandarmi si pot sa-mi spun parerea despre ei:

Jandarmii sunt indivizi cu numar mare la bocanci si mic la bereta.
"
Asta este limbajul urban pe care il folositi voi la ONG-ul ala?

EMI,scuza-ma dar nu pot sa vorbesc politicos cu cei care ne injura pe jandarmii aici.
Am incercat dar ei denatureaza topicul.
Era vorba de abuzurile ce se comit la u.m. 0406 Constanta,destituiri si incadrari/promovari de rude,abuzuri in serviciu/practici neregulamentare semnalizate de u.m. 0234 si au aparut pe topic ca mucii in fasole indivizii care au inceput sa ne jigneasca sa denatureze discutia.
Indivizi sau individe care ne umilesc si ne considera carpe de la mopul Institutiei(J.R.),ca nu avem nici o valoare si ca mai bine nu am mai fi,oameni cu numar mic la bereta(insinuand ca am gandi putin,multe altele.

[ Edited Sat Apr 25 2009, 12:52PM ]
Back to top
JC Denton
Sat Apr 25 2009, 12:23PM
Addict
Registered Member #1332

UM 0256 a spus :
"Era vorba de abuzurile ce se comit la u.m. 0406 Constanta,destituiri si incadrari/promovari de rude,abuzuri in serviciu/practici neregulamentare semnalizate de u.m. 0234 si au aparut pe topic ca mucii in fasole indivizii care au inceput sa ne jigneasca sa denatureze discutia."

Voiam sa te las in plata Domnului dar vad te dai cu capul de tocul usii a 5-a oara, te doare si urletul tau te face sa nu prea gandesti ce spui.
Deci se confirma ceea ce banuiau mai multi. Cum poate un agent de paza(asa a spus UM 0234 ca ar fi, un om fara liceu, dat afara din jandarmerie) sa semnalizeze practici neregulamentare care ar avea loc intr-o unitate de jandarmi? Cu toate rudele si prietenii pe care i-ar mai avea acolo dupa atatia ani de cand nu mai lucreaza, nu are cum dovedi ca la 0406 au loc practici neregulamentare, decat cel mult din auzite. Sincer, cred ca tu UM 0256 esti totuna cu UM 0234, si sunteti totuna cu un individ care si-a facut mai multe conturi, nu numai aici (Monte Cristo). Aveti acelasi stil suburban de a vorbi si de a arunca cu noroi in cineva. Sweeper cam are dreptate legat de beretuta ta, UM 0256, cred ca ar fi mica si pentru pustiul meu, dar deh, te-au incadrat, zi bravo ca ai un loc de munca.
Am lucrat cu jandarmi in multe misiuni, si la Francofonie si la Summitul Nato de anul trecut, la cateva meciuri, spectacole, marsuri, culmea, la Summit am lucrat cu niste baieti din Constanta, nimic din tonul tau agresiv nu am intalnit la ei, ba mai mult au fost incantati de colaborare. Tu, UM 0256 faci de ras prin tonul adoptat intreaga Jandarmerie Romana, ai facut oamenii cretini si curve, tu in care epitet te incadrezi? Nu stii nimic despre noi asa ca STFU, sau probabil stii de pe un alt cont? Ce m-a mirat a fost ca la o zi de cand ti-ai facut cont, la al doilea tau comentariu, deja ne cunosteai. Pe care user ai mai fost aici? Sau iti comanda cineva ce sa scrii?
Lasa-o mai moale cu insultele, adevaratele valori care exista in JR, inclusiv in IJJ Constanta, nu se comporta ca tine. Nimeni nu a atacat JR, nici macar IJJ Constanta, a venit userul 0406 cu niste vorbe, acesta a fost sfatuit de admin_cnsas ce sa faca daca este convins ca se comit abuzuri, dupa care mai multi useri nou inregistrati au trecut la atacuri nesimtite, ignorand bunul simt pe care ar trebui sa-l aiba un nou venit. Tu care ma faci pe mine gardian public, desi in CV-ul meu scrie altceva, ne poti lumina cu pregatirea ta? Ceva care sa ne uimeasca pe toti, altceva decat jandarm?

[ Edited Sat Apr 25 2009, 01:48PM ]
Back to top
U.M.0234
Sat Apr 25 2009, 12:38PM
Registered Member #1730

JCDenton,crede-ma ca nu sunt unul si acelasi cu U.M 0256.El are parerile lui,iar eu pe ale mele.Nu am rude la U.M.0406, ci doar cativa prieteni.Eu nu am sesizat practici neregulamentare,ci am spus numai de dosare la fostii j.a.c.,lucru care s-a intamplat demult,si i-am cerut lui 0406 sa nu-si acuze colegii decat pe baza de dovezi pe care sa le vedem si noi,oricat de putine ar fi.Eu am mai spus cam ce fel de om este 0406,chiar daca am facut-o putin prea dur.A spune despre niste colegi de-ai tai ca au fost mutati pentru ca "au fost implicati in fapte grave,in care este implicat si insp.sef" mi se pare o aberatie.Eu nu am aruncat cu noroi in jandarmi.Te rog,fii mai atent.
Back to top
ex-ad
Sat Apr 25 2009, 12:50PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

u.m.0256 a fost banat pentru limbaj incalificabil. ultimele sale posturi au fost editate.
Back to top
U.M.0234
Sat Apr 25 2009, 01:09PM
Registered Member #1730

JCDenton,te rog sa-mi arati unde am scris eu de "destituiri,incadrari/promovari de rude,abuzuri in serviciu/practici neregulamentare"? Am impresia ca tu esti acela care incerci sa arunci cu noroi in jandarmi.Eu nu am intervenit in discutiile voastre,tocmai pentru ca nu stiu de asa ceva,dar stiu ca la U.M.0406 se munceste.Te rog, fii mai atent.

"A spune adevarul,nu inseamna sa spui ceea ce gandesti,ci sa gandesti ceea ce spui."
Back to top
JC Denton
Sat Apr 25 2009, 01:33PM
Addict
Registered Member #1332

Eu doar am citat ce a spus UM 0256 in ultimul sau post, inainte de a fi banat de ex-ad. Din cauza asta am pus si ghilimelele de rigoare.
Back to top
U.M.0234
Sat Apr 25 2009, 06:49PM
Registered Member #1730

JC Denton,eu am impresia ca U.M.0256 vrea sa arate ca sunt jandarmi care muncesc.Eu am impresia ca pe aici sunt ofiteri care vor sa discrediteze U.M.0406 ca institutie...Din motive care ma depasesc.
Back to top
U.M.0234
Sat Apr 25 2009, 06:54PM
Registered Member #1730

Dc Denton , nu ai pus ghilimelele asa cum trebuie,iar intelesul este diferit:eu nu am "semnalizat" nimic,decat in ceea ce il priveste pe 0406.Imi pare rau ca aplici astfel de metode.Te faci de ras in fata celorlalti.
Back to top
JC Denton
Sat Apr 25 2009, 08:07PM
Addict
Registered Member #1332

u.m.0256 wrote ...

Era vorba de abuzurile ce se comit la u.m. 0406 Constanta,destituiri si incadrari/promovari de rude,abuzuri in serviciu/practici neregulamentare semnalizate de u.m. 0234 si au aparut pe topic ca mucii in fasole indivizii care au inceput sa ne jigneasca sa denatureze discutia.

Asa iti place, acum intelegi? Eu doar l-am citat pe UM 0256(gasesti randurile scrise in ultimul sau post) si apoi am comentat ce a spus el. Nu mai da cu presupusul ca anumiti ofiteri vor sa-i discrediteze pe cei care muncesc, peste tot se munceste, nu numai acolo. Adu-ti aminte ce iti spusesem, ca e o chestie intre tine si 0406 si e problema voastra, dar a trebuit sa apara UM 0256 sa injure in stanga si dreapta, mai ales unele persoane care nu sunt pe forum de ieri sau azi. UM 0256 a dat dovada ca reactioneaza total deplasat la umorul fin al unora dintre membri(Sweeper si Azumix). Ma intreb in strada la ordine publica cum reactioneaza un asemenea om, daca aude pe cineva facand o gluma? In fine, subiectul asta, tiganeala care a avut loc, ma fac sa evit pe viitor discutii cu personaje de asemenea calibru.
Back to top
Monte Cristo
Sun Apr 26 2009, 12:07AM
Registered Member #1351

JC Denton wrote ...

UM 0256 a dat dovada ca reactioneaza total deplasat la umorul fin al unora dintre membri(Sweeper si Azumix). Ma intreb in strada la ordine publica cum reactioneaza un asemenea om, daca aude pe cineva facand o gluma? In fine, subiectul asta, tiganeala care a avut loc, ma fac sa evit pe viitor discutii cu personaje de asemenea calibru.

Asa numesti tu provocarile care le-ati facut aici tu,Sweeper si Azumi?drept umor fin?Ma faci sa rad "amice",ca si comentariile pe care te scremi sa le faci.
Imi imaginez ce misiuni specifice de gardian public executi pe la paza cimitirelor,a parcurilor sau closetelor publice-de ai asemenea experienta.
Eu unul ma retrag vad ca ati aparut in discutii privind probleme de jandarmi toti "expertii"-fara sa cunoasteti nimic din viata si munca noastra.
Imi pare rau dar pe langa faptul ca sunteti paraleli unora va place sa va bateti si joc
Back to top
JC Denton
Sun Apr 26 2009, 02:11AM
Addict
Registered Member #1332

Amice, daca ai avea putin mai multa minte decat lasi sa se inteleaga prin citirea randurilor de mai sus, ai incerca sa afli mai multe detalii despre o persoana inainte de a o judeca. Daca te uitai putin prin topicul Politiei Comunitare unde comentez eu cel mai mult, ai fi aflat lucruri mult mai interesante decat ideile mizerabile pe care incerci sa le oferi celor care nu stiu cum stau lucrurile in realitate. Ai fi aflat ca unele lucruri s-au schimbat de mai bine de 5 ani, ai fi aflat si tu care sunt diferentele intre functionari publici cu statut special cum sunt eu si raposatii gardieni publici, din randul carora nu am facut parte niciodata. Ai mai fi aflat diferente de statut, drepturi, plus altele care or sa apara in viitorul apropiat cand se va vota legea Politiei Locale. Ai fi aflat ca ne ocupam de Ordine Publica in strada circa 80%, 10 % paza si cam 10 % fluidizare trafic rutier. Ai fi iesit intr-un fel sau altul din lumea care te inconjoara si ai afla ca exista persoane bune sau rele peste tot in sistem. Ai afla ca noi nu pazim cimitire, WC-uri sau mai stiu eu ce grozavii, in fine, ai cunoaste unele lucruri utile, cum ar fi faptul ca tot mai multi jandarmi ne dau tarcoale, dorind sa se angajeze la noi. Plus ca daca ai citi mai mult, ai afla ca uneori personajul cu care stai de vorba poate fi in unele privinte peste calibrul tau, asadar fi mai cumpatat, faptul ca lucrezi ca jandarm nu te face erou national ori cine stie ce vedeta. Si eu am fost militar de cariera si nu m-am crezut niciodata buricul pamantului, din contra am invatat ca putina umilinta nu strica niciodata.

P.S. - Imi cer scuze de acest offtopic, ma opresc aici, nu doresc ca ceilalti jandarmi sa inteleaga altceva. Ii respect pe jandarmi, repet, cu o buna parte dintre voi am colaborat la summitul Nato din 2008 si consider ca faceti o treaba excelenta. Cateodata apare si printre voi cate unul mai nabadaios, cu chef de harta. Asta nu schimba parerea buna pe care o am despre cei care lucreaza in Jandarmeria Romana.

[ Edited Sun Apr 26 2009, 02:24AM ]
Back to top
Monte Cristo
Sun Apr 26 2009, 08:17AM
Registered Member #1351

JC Denton wrote ...

...prin topicul Politiei Comunitare unde comentez eu cel mai mult, ai fi aflat lucruri mult mai interesante decat ideile mizerabile pe care incerci sa le oferi celor care nu stiu cum stau lucrurile in realitate. ... ne ocupam de Ordine Publica in strada circa 80%, 10 % paza si cam 10 % fluidizare trafic rutier.

Tinerete,pentru ca ti s-a permis sa iti dai cu presupusul despre Jandarmerie,am sa iti spun ca voi Gardienii publici nu aveti nici o baza legala ca sa efectuati Ordine Publica(sau restabilirea ei)-fapt din cauza caruia in multe orase nu vi se permite sa executati.
Sunteti sluga unui primar,deseori Politia lui personala si nu comunitara.
In multe orase gardienii publici imbracati in tinute de Politie "comunitara"se ocupa de ce le da voie numai o Hotarare de Consiliu local.
In localitatea mea se ocupa de paza a 4 cimitire,paza a 10 parcuri,paza a 4 wc-uri publice.
Pentru ca multi sunt romi si au si antecedente penale nu au in dotare pistol decat cativa.
Si munitia se da pe semnatura adica cate 4 cartuse de pistolar.
Oamenii nu sunt vinovati ca nu stiu sa tina un pistol in mana,multi nu au tras niciodata cu el.
Gardienii publici au in primire trandafirii de pe spatii publice pe care-i predau pe proces verbal la intrare-iesire din serviciu.
Mare parte din ei i-am prins personal facand contrabanda cu tigari netimbrate,alcool provenind din alte tari,braconaj si pescuit nelegal.
Vi s-a permis sa faceti ordine publica in marile orase doar ptr ca este deficit de politisti (adevarati).
Acestia datorita salariilor mici si prefera alte servicii.
Sunteti deci un fel de umplutura iar tu vrei sa fii lider .
Vezi de treaba ta si da-ti cu parerea pe topicul destinat gardienilor publici sau cum se numesc ei.
De unde cunosti tu atat de bine problemele cu care se confrunta Jandarmeria din moment ce lucrezi la gardieni?
Asa fac si alti cativa se baga in discutie unde nu le fierbe oala fie in topicuri ale jandarmilor fie la S.R.I.
Pe forumuri ce se respecta acestia sunt mutati de administrator la topicul lor sau la recycle bin dupa caz,iar daca se continua se merge pana la inchiderea unor posturi.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF