Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
IJJ CONSTANTA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
JC Denton
Sun Apr 26 2009, 10:33AM
Addict
Registered Member #1332

Ia mai citeste Legea 371/2004. Scrie acolo de Ordine Publica? Chiar vrei sa te cred tot ceea ce spui mai sus? Din moment ce tu pomenesti de o institutie care a apus in 2004, e clar ce cunoscator esti. Iti repet, au inceput sa vina jandarmi sa se intereseze cum se pot angaja la noi. Este ultimul raspuns pe care ti-l dau, dai dovada in afara de prostie crunta si de faptul ca nu cunosti schimbarile care se petrec chiar langa tine.
Back to top
Monte Cristo
Sun Apr 26 2009, 12:25PM
Registered Member #1351

Delton iti scriu pe limbajul folosit de tine pe LINK
"Salut ciobane, pardon, gardianule. Vezi ca sunt in cimitir unde faci paza 3 cersetori care mor de foame.Fugi, ia-ti pulanul, sprayul si scutul fiindca ai treaba sa le-o dai in cap.Atentie sa nu calci pe trandafiri ca-i ai pe inventar in procesul-verbal Cascheta nu ti-o lua, nu ai nevoie, fiindca nu ai ce sa protejezi cu ea.Fuga,mars!"
Si pentru ca tu spui ca eu dau dovada de prostie crunta citeste topicul adresat voua gardienilor publici,invatatule!
Uite ce parere au si altii pe LINK
Daca erai atat de inteligent nu ratai ultimul salt cu parasuta si nu te dadeau afara din armata.
Poate reuseai la examenul de admitere in Politie(aia adevarata,nu cea comunitara)
bafta in postari!

[ Edited Sun Apr 26 2009, 12:47PM ]
Back to top
ex-ad
Mon Apr 27 2009, 01:46AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ai un avertisment dat pe topicul celalalt la care faci referire, monte cristo... si e ultimul, fiindca oricum vad ca nu prea ai ce spune consistent, dar la atacuri esti cel mai vioi...
Back to top
sweeper
Mon Apr 27 2009, 01:09PM
Registered Member #1220

Monte Cristo wrote ...

JC Denton wrote ...

UM 0256 a dat dovada ca reactioneaza total deplasat la umorul fin al unora dintre membri(Sweeper si Azumix). Ma intreb in strada la ordine publica cum reactioneaza un asemenea om, daca aude pe cineva facand o gluma? In fine, subiectul asta, tiganeala care a avut loc, ma fac sa evit pe viitor discutii cu personaje de asemenea calibru.

Asa numesti tu provocarile care le-ati facut aici tu,Sweeper si Azumi?drept umor fin?Ma faci sa rad "amice",ca si comentariile pe care te scremi sa le faci.
Imi imaginez ce misiuni specifice de gardian public executi pe la paza cimitirelor,a parcurilor sau closetelor publice-de ai asemenea experienta.
Eu unul ma retrag vad ca ati aparut in discutii privind probleme de jandarmi toti "expertii"-fara sa cunoasteti nimic din viata si munca noastra.
Imi pare rau dar pe langa faptul ca sunteti paraleli unora va place sa va bateti si joc

MC, las-o balta. Am perfecta dreptate cand ma refer la beretele voastre si tu mi-ai confirmat asta. Daca te oboseai tu sau oricine altcineva sa caute numele ONG-ului pe Google, ar fi vazut ca acolo se vorbea de cu totul altceva decat problemele Jandarmeriei Romane. E nevoie de un nivel mult mai ridicat de inteligentza sa ajungi in ONG-ul ala decat sa te batzi cu huliganii pe stadioane. Faptul ca vad la TV, in momentele extrem de rare cand nu mi se face sila de el, cum se comporta jandarmii e suficient sa-mi fac o parere. Tzi-am zis, cunosc jandarmi si nu se numara printre cele mai agreate persoane de catre mine.

Si ce-am spus eu n-a fost o provocare, este parerea mea personala, pe care pot sa mi-o mentzin si in instantza, in caz ca te simtzi lezat in vreun fel.

[ Edited Mon Apr 27 2009, 01:10PM ]
Back to top
Sailor
Wed Apr 29 2009, 12:21AM
Sailor
Registered Member #500

Denton toate misiunile pe care le faceti in domeniul ordinii publice le faceti doar in cooperare cu politia sau jandarmeria, nu sunteti abilitati prin nicio lege sa faceti misiuni independente pe acest domeniu, cat despre restabilire nu mai vorbim pentru ca singura abilitata prin lege (550/2004) sa o faca este Jandarmeria.
Sweeper continui sa arunci cu noroi in Jandarmerie, oare la Acvila nu erau baieti cu numar mare la bocanci si numar mic la sapcuta sau altfel spus cu multi muschi dar fara prea multa materie cenusie?
Back to top
admin_cnsas
Wed Apr 29 2009, 04:18AM
Registered Member #496

Marilu wrote ...

Denton toate misiunile pe care le faceti in domeniul ordinii publice le faceti doar in cooperare cu politia

De parca JR mai are mult pana sa faca misiunile de OP doar in cooperare cu Politia.

Marilu wrote ...

Sweeper continui sa arunci cu noroi in Jandarmerie, oare la Acvila nu erau baieti cu numar mare la bocanci si numar mic la sapcuta sau altfel spus cu multi muschi dar fara prea multa materie cenusie?

Marilu, de curiozitate, ce numar ai la sapcuta?
Back to top
JC Denton
Wed Apr 29 2009, 06:58AM
Addict
Registered Member #1332

Marilu, Marilu, cum gresesti tu iarasi. Prin cooperare cu institutiile Politiei Romane si Jandarmeriei nu inseamna ca nu avem voie sa executam si singuri misiunile de Ordine Publica. Te anunt pe aceasta cale ca noi executam misiunile de Ordine Publica S I N G U R I. Avem si cateva patrule constituite cu politisti de la 3 sectii diferite, dar majoritatea patrulelor nostre de O.P. se fac exclusiv cu agentii de-ai nostri. Adica in cazul prinderii unor infractori(am prins unul anul trecut) mergem la sediul sectiei de politie de pe raza careia actionam si il predam acolo grupei operative in vederea cercetarilor. Cu alte cuvinte, cooperam cu institutia Politiei Romane. Daca avem un caz de restabilire a Ordinii Publice, chemam Jandarmeria, nu stiu de unde ati scos voi ca noi ne ocupam de restabilire a O.P., eu nu imi amintesc sa fi spus asa ceva vreodata, daca am facut-o, aratati-mi unde! Voi confundati echipele noastre de interventie, care actioneaza pentru a salva colegi care dintr-un motiv sau altul li se poate pune viata in pericol, cu restabilirea O.P.
Repet, noi nu restabilim O.P., prin restabilire a O.P. eu ma refer la mase mari de cetateni, nu la 5-6 indivizi agresivi care ameninta un coleg de-al nostru. Atunci cand chemam Jandarmeria, se cheama ca cooperam si cu institutia voastra. Daca in legea noastra 371/2004 ar fi scris cuvantul "exclusiv" , adica in exercitarea atributiilor de serviciu, cooperam exclusiv cu institutiile PR si JR, atunci da, Marilu, aveai dreptate. Problema asta a ridicat-o si Arcan si i-am raspuns si lui intr-un topic cu lux de amanunte. Sper sa nu vi si tu sa-mi spui ca legea nu ne permite sa avem propriul nostru serviciu de interventie, fiindca te trimit tot la Lg. 371/2004 si la H.G. 2295/2004 care ne dau dreptul ca in cadrul fiecarei Directii de Politie Comunitara sa existe anumite servicii(O.P. Paza, Interventie, Arme si Munitii, Disciplina in Constructii, Circulatie Rutiera, Evidenta Populatiei, etc), servicii care sunt aprobate de Comisia Locala, din cadrul careia fac parte si comandantul unitatii de jandarmerie, precum si comandantul sectiei de politie din zona (sectorul nostru) de competenta.

[ Edited Wed Apr 29 2009, 07:44AM ]
Back to top
sweeper
Wed Apr 29 2009, 08:38AM
Registered Member #1220

Marilu, de la Acvila am cunoscut mai multzi oameni, dar itzi spun numai de doi, care "s-au pliat" pe ce facusem eu si mi-au demonstrat ca-s oameni inteligentzi, competentzi si destupatzi la minte, Rechinu si Bombitza. Nu vreau sa-i am dusmani, cu toate c-am facut si eu ceva tampenii asemanatoare.

N-am auzit ca Jandarmeria sa aibe oameni de-astia, ca altfel Acvila nu-si mai avea rostul, nu crezi?
Back to top
Sailor
Sun May 03 2009, 11:04AM
Sailor
Registered Member #500

Denton prin raspunsul de mai sus ai sustinut ce am spus eu, adica faceti misiuni de op dar cu politia si nu singuri, dar in fine abia astept sa vad noile structuri de Politie Locala si Politie Nationala anuntate de Nica, si dupa cate am inteles vor avea uniforme complet diferite ( atat culoare cat si model) ca sa nu mai existe confuzii( a se vedea Politia Comunitara si Politia Romana).
Denton cum de nu ai comentat " modul de actiune" al colegului tau de la Timisoara, in cazul indepartarii acelei cersetoare ?( si sa nu imi spui ca e doar un caz izolat sau ca nu era in timpul serviciului).
Back to top
janda
Tue May 05 2009, 12:00AM
Registered Member #1771

Mai lăsaţi cearta şi mai bine cineva documentat să ne prezinte şi nouă experimentul Constanţa cu aceea conducere unică
Back to top
un jandarm
Tue May 05 2009, 06:46AM
un jandarm
Registered Member #1163

Si eu sunt interesat...
Am auzit ca de la 1 Mai,la Constanta si inca 2 judete mari(care or fi alea?)logistica structurilor de jandarmi,contabilitatea si pregatirea personalului au trecut intr-o forma noua de Directii ce functioneaza subordonat IPJ-urilor.
Astfel serviciile de cazarmare,a.g.c.h.,echipament,auto vor asigura prioritar misiuni pentru STRADA 2009.
Pregatirea personalului(politisti,jandarmi,frontiera)se va face de la un Centru de pregatire iar evidentele de financiar-contabilitate se vor face prin alt Centru Unic judetean.
Rog colegii din Constanta sa ne informeze si pe noi mai exact despre ce este vorba,la noi nici macar comandantii nu sunt informati despre asta.
Totul vine pe Intranet ca o informare sumara...
Cine este autorul acestei gandiri marete si se va extinde asupra celorlalte judete?
Jandarmii mutati la aceste structuri ce regim au,sunt functionari publici sau militari?
Dar salarizarea lor difera?
Li se acorda spor de stabilitate(fidelitate)in MAI,prima de vacanta,de studii superioare?
Dar indicii li se maresc?
Atributiile functionale cum se modifica?
Dar vechimea militara necesara pensionarii?
Baza tehnico-materiala a Jandarmeiei se va transfera la aceste Centre?
Au fost consultate Sindicatele despre asta?
Ce stii ex-ad,altii care lucrati in astfel de experiment?
Back to top
Ghost_dog
Tue May 05 2009, 10:23AM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Din pacate suntem prea mici (unii ) zvonuri sunt destule , ceea ce observam este o crestere a numarului de misiuni in comun , si de sustinere a PR . In fine timpul le va aranja pe toate , ceea ca pe mine ma deranjeaza este lipsa de dorinta (totala) uneori a dl de la PR pentru a face minimul de munca necesara totusi ... Nu se poate sa fii totusi atat de lipsit de orice dorinta in privinta la tot ce este legat de munca ...
Back to top
un jandarm
Wed May 06 2009, 06:24PM
un jandarm
Registered Member #1163

Totusi nu stie nimeni nimic despre Proiectul sau Experimentul de reorganizare a logisticii,contabilitatii si pregatirii personalului din M.A.I.?
Functioneaza in 3 judete din tara am inteles...
Back to top
blackrangers
Thu May 07 2009, 10:07AM
Registered Member #1265

cum era intrebarea aia din reclama? "ce ai mah, nu-ti mai ajunge strada?"...
Fri Jun 05 2009, 10:29AM
Registered Member #408

"Am emotii este prima zi de munca am fost in CO" cuvintele unui sef de Det. Danaricu Radu la un bilant in fata Insp. Sef ,apoi i-sa solicitat sa citeasca de pe scaun toti radeam se pare ca nu s-a loat doza de Vrancea ca ar fi mirosit .
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF