Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
IJJ CONSTANTA
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mircea108
Thu Aug 11 2011, 03:03PM
Registered Member #4506

Abuzurile in servici la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Constanta nu au limite : unii ofiteri trimit pe subordonatii lor ,care se afla in servici la program de 8 ore, sa le plateasca amenzile de circulatie ori sa le aduca incaltarile de la reparat, cazul Radulescu Adrian ori Popa Adrian care nu are paine la masa, ambii dand ordin lu Valentin Cristescu ca sa-i gaseasca un om pentru a le rezolva problemele,ori Iantuc Daniel ii spune lu Tudose sa-i schimbe becu ars pe stanga la masina personala, cazurile ca acestea pot continua ca :plata de rate,strangerea de bani pentru protocol,organizare în mod defectuos si lipsit de transparenta a concursului organizat pentru ocuparea unui post, iar nesupunrea se plateste prin sanctiuni neintemeiate ,mutari la distant de casa,calificative proaste ,amenzii,internari la sectia de psihiatrie sau trecut in rezerva.
Domnue Col. Agelica de la Jandarmeria Romana se pare ca ori dormiti pe urechea lu Marian ori luati spaca de la Marian mai bine ia-l pe Marin de la I.J.J Constanta si plecati in Noua Zeelanda sa cresteti oi.
Back to top
ŽELJKO
Thu Aug 11 2011, 04:03PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

foarte bine,inseamna ca le place sa fie calcati in picioare!
Back to top
0406
Thu Aug 11 2011, 05:53PM
Registered Member #408

La I.J.J Constanta daca vrei sa ai un loc de munca trebuie sa nu comentezi abuzurile, mafia de la I.J.J Constanta este sustinuta de sefi de la Bucuresti ca Zaharia drept urmare Inspectorul Sef Marian Ureche cu Burcuta si Iantuc fac ce vor ,inca o dovada ca nu traim intr-un stat de drept ci unul mafiot platit din banii nostrii!
Back to top
Pârvu Florin
Sat Aug 13 2011, 10:01PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

mircea108 wrote ...

nesupunrea se plateste prin sanctiuni neintemeiate ,mutari la distant de casa,calificative proaste ,amenzii,internari la sectia de psihiatrie sau trecut in rezerva.

Sper din toata inima ca ce am subliniat e o gluma proasta sau o exagerare a userului mircea108...!!!
Back to top
Vlad_Tepes
Wed Aug 17 2011, 05:35PM
Registered Member #4474

Sa stii ce pe undeva e si un sambure de adevar si Mircea108 s-ar putea sa aiba dreptate. Pe mine nu m-a interesat pana acum,dar am avut ceva de a face cu cei din IJJ CT si am ajuns la o concluzie...una nu prea fericita...
Back to top
ALM
Wed Aug 24 2011, 07:36AM
Registered Member #2039

Offtopic!
Fiule norocos, sper că ai venit însoţit de un prieten, cu toate că am rezerve că eşti în stare să ai un prieten. Dacă administratoarea forumului, care ţi-a adresat o atenţionare, vede ce ai înţeles, nu te văd eu prea bine. Dacă aş fi sigur că eşti militar şi că acesta este nivelul puştilor în uniformă, aş renunţa să mai citesc topicurile MApN şi MAI.
Ultimul tău mesaj este jalnic şi arată agresivitate şi superficialitate. Agresivitate, fiindcă ataci ca un rottweiler (probabil că asta e ultima cerinţă de bază în jandarmerie) pe oricine te trage de mânecă, superficialitate, fiindcă de o lună de zile n-ai avut bunăvoinţa să citeşti regulamentul Forumului. Am să-ţi dau o mână de ajutor:

1. Nu folosi un limbaj vulgar, trivial, suburban, agresiv. Pastreaza-ti frustrarile, orgoliile, crizele si derapajele verbale pentru alt forum decit al nostru.
2. Nu ataca un alt membru fara argumente si nu jigni in nici un fel un alt membru. Nu te adresa membrilor cu numele lor real.
3. Nu posta in maniera chat, cu propozitii, fraze fara continut si fara legatura cu subiectul in cauza, cu exceptia forumului "Diverse" si a chatbox-ului. Evita replici primare de genul: ok, asa e, nu-i asa, da, ba si alte asemenea - daca ai ceva de spus, atunci spune, daca nu, rezuma-te doar la a citi. Daca totusi ai ceva de spus fara legatura cu subiectul, precizeaza faptul ca replica ta este offtopic. Nu folosi prescurtari de tipul "u" in loc de "tu", "k" in loc de "ca" s.a.m.d.

Mai sunt şi alte reguli şi sper că ţi-am stârnit curiozitatea. Deocamdată nu te-am "pârât", cu toate că manevra este extrem de facilă (un simplu buton), mă limitez doar să te atenţionez prieteneşte. Asta nu înseamnă că poţi să-ţi forţezi norocul, fiule ...
Back to top
Fortunate Son
Thu Aug 25 2011, 09:16PM
Registered Member #4476

am curatat siteul de postarile mele deranjante.
Back to top
ALM
Thu Aug 25 2011, 09:28PM
Registered Member #2039

Fortunate Son wrote ...

am curatat siteul de postarile mele deranjante.

Le-ai curaţat dar regulile Forumului nu le-ai citit. Acolo scrie cine are voie să şteargă posturile şi că ştergerea voluntară se lasă cu sancţiuni! Of, of, copiii ăştia ...
Back to top
Fortunate Son
Thu Aug 25 2011, 11:13PM
Registered Member #4476

stiam ca voi fi sanctionat ,dar pentru confortul vostru le-am sters si imi asum riscul tinand cont ca riscul de a fi "parat"cu o apasare de buton e mai mare . Trage tu concluzia .( apropo de treaba cu rottweiler-ul,nu crezi ca am fost atacat de 3 lupi si trebuia sa ma "zbarlesc " si eu ).Nu mai am de gand sa postez pe semperfidelis. Prea multe vorbe ,nu fac 2 bani. Nu am vrut sa supar pe nimeni.
Back to top
ex-ad
Mon Aug 29 2011, 07:21PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

multumesc, ALM, pentru interventie... userul Fortunate Son a fost banat definitiv si cele citeva replici pe care si le-a sters integral le-am eliminat din topic... nu meritau efortul reconstituirii lor.
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF