Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
Private Security Company - Blackwater - made in Romania... PROIECT...!!!
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Witt
Mon Oct 29 2007, 04:03PM
Witt
Registered Member #168

Eu sunt interesat de intalnire, mai ales ca as vrea sa si cunosc unii din membrii de aici. Nu prea stiu insa cum v-as putea ajuta eu la acest proiect.
Back to top
hammer
Thu Nov 01 2007, 06:45PM
Registered Member #562

cred ca in romania ne-ar costa mai mult spagile decit firma...SURE!CE SPUNETI?
Back to top
hammer
Thu Nov 01 2007, 06:49PM
Registered Member #562

CA AFACEREA MOTOROLA....MAI EXISTA ONOARE MILITARA?
Back to top
Witt
Fri Nov 02 2007, 10:22AM
Witt
Registered Member #168

Afacerea Motorola?
Back to top
Bog
Sun Nov 18 2007, 11:44PM
Don't try to run away,cause you'll just die tired!
Registered Member #215

Linistite ca in cimitir de ceva vreme buna pe acest topic...Intalnirea a mai avut loc?S-a mai hotarat ceva,referitor la construirea unui Blackwater romanesc?Sunt curios totusi,daca se va face ceva pana la urma,desi,traind in Romanica ma indoiesc de tot ce ma inconjoara...
Oricum va doresc numai bine si multa sanatate!!
Back to top
Bog
Sun Nov 18 2007, 11:48PM
Don't try to run away,cause you'll just die tired!
Registered Member #215

Multa stima si respect celor care au venit cu initiativa si celor care vor sa faca ceva!
Back to top
hammer
Sun Nov 25 2007, 03:50PM
Registered Member #562

afacerea motorola,cu statiile cumparate de man care nu erau bune de nimic...
Back to top
hammer
Sun Nov 25 2007, 03:52PM
Registered Member #562

spuneti o data de intilnire.in ianuarie?daca sunt amatori hai sa ne intilnim.
Back to top
Witt
Sun Nov 25 2007, 04:02PM
Witt
Registered Member #168

Da, dar de ce tocmai atunci. Hai mai devreme un pic, pana-n sarbatori.
Back to top
colonelul
Sun Nov 25 2007, 05:05PM

Registered Member #20

Nu imi este foarte clar de ce se doreste infiintarea unei replici a firmei de mai sus. Probabil ca cele intimplate in Irak si care a adus in prim plan, intr-o maniera de loc onorabila, firma Blackwater ar trebui sa ne puna pe ginduri.

Apare ca tot mai evidenta implicarea unor entitati private care sa faca lucruri relativ "curate", neimplicind armata si mult mai ieftin. Daca moare cine de la Blackwater ministrul apararii nu trebuie sa semneze nici o scrisoare catre familia indurerata...
Back to top
arabu
Sun Nov 25 2007, 09:36PM
Registered Member #151

stiti ce costuri implica o companie privata de securitate?despre ce sume de bani se vorbeste la licitatiile contractelor?despre punctele pe care trebuie sa le aiba fiecare firma privata care vrea un contract cu dos sau dod?cati contractori romani sunt in zonele de conflict la ora actuala? ganditi-va cati romani ar fi dispusi sa faca munca asta.pana acum se vede treaba ca nu sunt prea multi.vorba unui special de pe meleagurile noastre cand a fost intrebat de ce nu depune dosarul ptr o anume zona fierbinte..."da ma dar acolo se moare"...fara cuvinte.suntem abia la inceput domnule colonel.mai intai sa ne facem cunoscuti si apoi sa ne gandim la ceva gem bw.
Back to top
Witt
Sun Nov 25 2007, 10:45PM
Witt
Registered Member #168

LINK
Adevarat ce spui, dar crezi ca astia au toate calitatile de mai sus?
Back to top
arabu
Mon Nov 26 2007, 08:07AM
Registered Member #151

sas-in iraq sunt o gramada de neaveniti.firma care facea recrutarea habar nu avea cu ce se mananca o zona de risk.daca citesti anuntul e foarte usor sa intelegi ca cei in cauza nu au nici o legatura cu armata.nu poti trimite in iraq bodyguarzi,karatisti,si exemplele pot continua.nici ceilalti nu stau stralucit sa stii(sud-africani,neo-zeelandezi,britanici,samd),dar ei macar au sange sa vina.uite un exemplu..am bagat cv-urile vreo 10 baieti(speciali,antitero,spec-ops....).cand a fost efectiv vorba de plecare ne-am trezit ca am mai ramas doi.si daca stau sa-ti enumerez scuzele ptr care nu au mai plecat,te ia durerea de cap.mai discutam subiectul daca vrei,dar este din ce in ce mai greu ptr noi(romani)sa aparem pe aici.in primul rand este limba engleza,in al doilea rand experienta de razboi.am mai spus odata ca nu prea s-au intalnit ceilalti cu noi prin zone de risk pana acum,si cineva s-a ofuscat.trebuie inteles un lucru:nu conteaza activitatea din romania.poti sa ai 20 de ani de armata.intrebarea decisiva este:ce campanii ai facut?
mai vb sas si ceilalti care sunteti interesati de subiect.bafta si aveti grija de voi
Back to top
ronin
Sat Dec 01 2007, 05:56AM
Registered Member #70

Mda, am inteles...pt. a lucra in zone de conflict este nevoie de curaj dar si maturitate...cu toate astea, greseli se pot face...NU este deloc usor sa faci 'diferenta' intre posibil VBIED sau Sinucigas in traficul (special) din Baghdad...
Blackwater a gresit asa cum si alte 'companii' sau militari, au gresit...totusi ramane de apreciat 'solutia' cu 'programele cetatenesti' asta in ideea de a controla 'zona' informativ...avand de a face cu lupta impotriva 'umbrelor'...greu sa-i deosebesti si sa controlezi situatia fara sprijinul LOCAL...
Ideea cu BW (tip)...putea fi comp97Bpss...etc...era o idee si ramane...aparuse in 'speranta' de a patrunde pe piata,,,nu cu birocrati,,,ci cu 'baieti' care au fost in zone 'red'...ideea ramane, fiecare este liber sa o dezvolte,,,desi 'caile Domnului sunt incurcate',,,
Ne auzim !
Back to top
hammer
Mon Dec 03 2007, 06:52PM
Registered Member #562

arabule sunt basty.ce mai faci?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF