Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Inundatii 2010
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Kuji In
Wed Jul 14 2010, 09:17PM
Registered Member #1400

Mama ei de treaba! Da ce dracu in tara asta nu mai sunt excavatoare si buldozere? Este o situatie de exceptie, de ce dracu nu le rechizitionam pentru a face lucrarile care pana la urma sunt spre binele platitorilor de impozite? Tot la hei rup am ramas si probabil din cauza asta o sa si pierim......:(
Back to top
truepride
Sun Jul 25 2010, 05:02PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Nu stiu ce sa zci, dati-va si voi cu opinia:

LINK

"Batjocură la Săuceşti. Ajutoarele trimise sinistraţilor, aruncate pe iarbă de autorităţile comunei (VIDEO)
Batjocură la Săuceşti. Ajutoarele trimise sinistraţilor, aruncate pe iarbă de autorităţile

Mii de suflete mari, batjocorite de câteva minţi mărunte. Tone de haine, ajutoare pe care românii le-au trimis sinistraţilor au fost aruncate pe iarbă în Săuceşti. A fost decizia autorităţilor comunei, care au descărcat tirurile de ajutoare pe terenul de fotbal din localitate.

În imaginile de mai jos se poate vedea unde au ajuns sacii cu haine pentru sinistraţii din Bacăui. Sunt oameni care şi-au dat
şi ultimul lor petic pentru suferinţa altor oameni distruşi de inundaţii. Ajutorul lor a fost călcat în picioare.

Tone de haine, multe dintre acestea noi, zac pe pământ, parcă în aşteptarea ploii. Sinistraţii nu se înghesuie să-şi aleagă ceva de îmbrăcat. Toate aceste ajutoare aruncate pe jos au fost strânse şi trimise de Prefectura din Caraş-Severin.

Prefectul de Bacău a încremenit la vederea acestor imagini. "Este regretabil că s-a întâmplat lucrul acesta. Este incredibil, mie nu mi-a venit să cred", a declarat Neculai Olaru, prefect Bacău.

Edilul din Săuceşti a intrat în concediu, încă din timpul viiturii. S-a spălat pe mâini cu inundaţiile. "Vorbiţi cu doamna vice că ea se ocupă de lucrurile alea!", a declarat primarul prin telefon.

Iar doamna viceprimar a decis să arunce hainele pe câmp. În urmă cu numai o lună, sătenii îşi vărsau furia pe ea.

Maldărul de haine pare să fi fost ultima decizie "înţeleaptă" a autorităţilor din Săuceşti. Sătenii strâng deja semnături pentru demiterea edililor. Ajutoarele abandonate vor fi luate, probabil, doar de ape, la următoarele inundaţii."

sursa: antena3.ro

comentarile la articol sunt "senzationale"...

[ Edited Sun Jul 25 2010, 05:05PM ]
Back to top
Boribum
Sun Jul 25 2010, 05:23PM
boribum
Registered Member #2395

truepride wrote ...

Nu stiu ce sa zic, dati-va si voi cu opinia:

Chiar crezi ca ar mai fi ceva de spus ...? De fapt,da : atentie ce faceti cu banii aia (câti or fi,si-s prea multi...).

Banuiesc ca numai la Saucesti se prezinta o astfel de situatie. Asta asa,ca sa nu generalizam..
Back to top
truepride
Sun Jul 25 2010, 06:49PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Cineva zicea la comentarii ca accepta ajutoare doar in materie de vodka sau bani.
Back to top
ALM
Sun Jul 25 2010, 07:02PM
Registered Member #2039

ACH Boribum wrote ...

Banuiesc ca numai la Saucesti se prezinta o astfel de situatie. Asta asa, ca sa nu generalizam..

Tineti un pariu, stimate ACH? Daca pierd eu, ar fi prima data cand se intampla altfel!

De aia am scris ca o sa ma gandesc. Din 70' tot ma frig si nu ma-nvaţ! Anu' asta am trimis si ţoale si bani. Mi-as dori ca de banii donati de mine sa se cumpere NUMAI "ochii lu' Dobrin", ca sa fiu sigur ca voi fi de folos sinistratilor. Oricum, este ultima oara cand naşu' vede puţa finului!

Uite aici, paradisu' chivuţelor:

Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF