Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Catastrofe aviatice
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
justme
Tue Jul 06 2010, 01:17AM

Registered Member #2073

A fost parasutistul de la Buzau...a fost tragedia poloneza...iar seara trecuta Romania a pierdut, DIN NOU (dupa catastrofa de la Tuzla, de aceasta data), militari foarte bine pregatiti. Va propun sa discutam in acest topic despre tragediile aviatice militare si civile, din Romania si din lume.
Back to top
1 User said Thank to justme for this Post :
 Radu89 (02 Jan 2014, 15:49)
mozambic76
Tue Jul 06 2010, 01:24AM
shaqy
Registered Member #423

LINK

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace , fiti atenti la comentariile din acest link va rog.....
Back to top
SAS
Tue Jul 06 2010, 03:48AM
Registered Member #2168

Sper sa nu radeti! Dar sper sa nu ma intelegeti gresit ca postez asta aici! Este pentru cei cazuti! Dumnezeu sa ii odihneasca si cum zicea un bun prieten al meu mai demult, cand a cazut un alt militar,........sa ne vegheze de acolo de sus!

Back to top
ronin
Tue Jul 06 2010, 09:46AM
Registered Member #70

Dumnezeu sa-i odihneasca pana in ziua invierii de apoi !

Aceste tragedii au o cauza. In cazul nostru, cred ca prima cauza este dezastrul produs de politicienii romani chiar si in ceea ce priveste armata si dotarea sa.
Ministrul Apararii ar fi trebuit sa-si depuna demisia impreuna cu tot acest politic (stanga-dreapta) murdar. Acestor canalii nu le pasa de militarii de elita. Schimbarea trebuie sa vina prin impunerea militarului de elita in fata politrucului imbracat in haina militara.

Back to top
msimula
Tue Jul 06 2010, 05:07PM
Registered Member #2287

Subscriu celor scrise de ronin, intr-adevar o mare tragedie, putin umbrita in contextul tragediei inundatiilor din Moldova. Dumnezeu sa-i ierte si cum spunea un prieten de-al lui SAS, “ …sa ne vegheze de acolo de sus.”
Back to top
Stel
Tue Jul 06 2010, 05:22PM
Registered Member #2461

ronin wrote ...

Dumnezeu sa-i odihneasca pana in ziua invierii de apoi !

Aceste tragedii au o cauza. In cazul nostru, cred ca prima cauza este dezastrul produs de politicienii romani chiar si in ceea ce priveste armata si dotarea sa.
Ministrul Apararii ar fi trebuit sa-si depuna demisia impreuna cu tot acest politic (stanga-dreapta) murdar. Acestor canalii nu le pasa de militarii de elita. Schimbarea trebuie sa vina prin impunerea militarului de elita in fata politrucului imbracat in haina militara.

Este adevarat fiecare cuvant pe care l-ai spus. Cu amendamentul ca acelor canalii nu le pasa de nimeni si de nimic. In afara de conturile din banca si portofoliul ocupat. Deci, nu vom vedea nici o demisie.

@msimula

Nu le pasa nici de inundatii, nici de sinistrati, nici de militarii inimosi care si-au riscat vietile si si-au distrus masinile personale pentru a da o mana de ajutor acolo unde era nevoie. Fara sa fie obligati. Doar pentru ca asa i-a indemnat constiinta.

Back to top
Surry
Wed Jul 07 2010, 10:43AM
Cogito
Registered Member #1945

Nu va suparati, dar nu puteti lasa aspectele astea nici acum cand se impune un moment de reculegere? Maine va fi inmormantarea..baietii aia chiar erau dedicati muncii lor! Stel,msimula,ronin, pentru tot ceea ce sunt ei pentru structurile militare din care faceau parte pentru tot ce inseamnau ei ptr camarazii lor ,lasati altele acum. Sunt "unii" care au fost cu ei cu o saptamana inainte in timpul unei aplicatii, au impartit aceleasi griji. Abtineti-va macar de data asta stimati colegi, lasati o lacrima si o ruga sa se ridice in liniste cu respect pentru ei !
Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca !

Multumesc!

[ Edited Thu Jul 08 2010, 01:09AM ]
Back to top
Axinia
Wed Jul 07 2010, 09:10PM
Registered Member #2088

Catastrofele aviatice vor ramane ca unul din cosmarurile omenirii.

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe cei cazuti la datorie, accidental sau in lupta deschisa.

Dr.Axinia Hera.
Back to top
1 User said Thank to Axinia for this Post :
 bushes (14 Sep 2013, 14:05)
Stel
Thu Jul 08 2010, 10:40PM
Registered Member #2461

Imi pare rau, Surry, dar ai inteles gresit. Nici macar unul dintre cei enumerati de tine nu are ganduri revansarde. Fiecare dintre noi, ca si tine si ca oricare alt membru al acestui forum, isi doreste doar ca aceste "accidente" sa inceteze odata. Sa nu ne mai pierdem frati, prieteni, camarazi mult prea devreme si mult prea nedrept. Faptul ca ei locuiesc acum impreuna cu ingerii nu ne usuca lacrimile, nu ne vindeca ranile din suflet si nici nu ne va consola cand ne va fi dor de ei si... nu-i vom mai putea vedea.

Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca iar noua sa ne dea puterea de a ierta si de a merge mai departe.
Back to top
un jandarm
Fri Jul 09 2010, 06:13PM
un jandarm
Registered Member #1163

Azi au fost inmormantati cei 11 militari-decedati in accidentul aviatic de la Tuzla.
Dumnezeu sa-i odihneasca!

Back to top
truepride
Mon Jul 26 2010, 06:18PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Inca una:

"Un elicopter care aparţine Ministerului Apărării s-a prăbuşit în localitatea Fundata, judeţul Braşov.

În elicopter se aflau mai mulţi soldaţi americani, potrivit unor surse din Ministerul Apărării."

Din cate am inteles nu exista supravietuitori.

[ Edited Mon Jul 26 2010, 06:19PM ]
Back to top
Resboiu
Mon Jul 26 2010, 07:15PM

Registered Member #2526

Cum e, de fapt?

Pe realitatea au poza cu un Puma Naval si titlu ca elicopterul era al MApN, apoi zic in text ca Romania nu participa la exercitiu (!!!) si ca elicopterul era un CH-53 israelian...
Back to top
un jandarm
Mon Jul 26 2010, 07:40PM
un jandarm
Registered Member #1163

A fost sesizat Parchetul General.
Asta spune multe...
Back to top
truepride
Mon Jul 26 2010, 07:43PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Informatii in plus:

"Un elicopter aparţinând forţelor aeriene israeliene s-a prăbuşit la graniţa dintre judeţele Braşov şi Dâmboviţa. Elicopterul făcea parte dintr-o misiune de pregătire. Şase ofiţeri israelieni, aflaţi la bord, şi un ofiţer român au murit. Este vorba despre un elicopter CH 53 Sea Stallion, aflat în dotarea forţelor armate israeliene şi modernizat.

"Mă aflam în Poiana Ţapului, în parc, unde zburau trei elicoptere, ultimul dintre ele s-a dus înspre Leaota, munţii Bucegi. Al treilea s-a lăsat brusc şi a ieşit fum din el. Ne-am tot uitat după el şi nu l-am mai văzut. Era ora 15.30 când s-a întâmplat incidentul", a declarat Cristi Vlad, un martor al accidentului.

A fost identificată zona unde a căzut elicopterul aparţinând Armatei Române, în care s-ar fi aflat trei persoane, a declarat prefectul de Braşov, Ion Gonţea, citat de Mediafax. Aceeaşi sursă a mai spus că zona unde a căzut elicopterul este foarte accidentată şi că, la ora actuală, au fost luate măsuri pentru "securizarea" acesteia.

"Se pare că este undeva la limita judeţului Braşov, undeva în masivul Bucegi, zona Văii Ialomiţei, la Izvoarele", a declarat la Antena 3, Ion Gonţea.

Elicopterul CH 53 este un aparat de zbor israelian, de transport, care participa, cel mai probabil, la exerciţiul comun aerian româno-israelian Blue Sky 2010, potrivit unor surse militare, citate de Mediafax. Exerciţiul avea ca obiect executarea de misiuni de căutare, salvare şi evacuare medicală."

sursa: antena3.ro LINK
Back to top
Boribum
Mon Jul 26 2010, 07:44PM
boribum
Registered Member #2395

un jandarm wrote ...

A fost sesizat Parchetul General.

s-au si furat bucati din el ? Se misca repede oamenii,în ciuda reliefului muntos...
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF