Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
onoarea presedintelui
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
enforcer
Fri Apr 20 2007, 07:55AM
Registered Member #293

dl Traian Basescu a spus ca va demisiona la cinci minute dupa suspendare, se pare insa ca a uitat de acest lucru. Oare tot asa o fi facut si cu promisiunea din campania electorala?
P.S. Sustinatorii "infocati" din Piata Universitatii erau membrii PD iar cineva avea aseara o lista cu acestia si le verifica prezenta, lista pe care figurau, printre altii: femeia de serviciu, soferul, portarul, etc de la PD. Asa ca se pare ca spectacolul de magie si lumina continua. %-6
Back to top
Yahmala
Fri Apr 20 2007, 03:26PM
Registered Member #281

Cand am vazut planul de filmare cu domnul Basescu mergand in S classe,cu geamul deschis si calare pe geam,nu m-am putut abtine sa ma gandesc la imaginea cu JFK.haios mi se pare ca a luat amenda ca a blocat circulatia.
Back to top
Wittmann
Fri Apr 20 2007, 08:55PM
Registered Member #173

Stati linistiti, ca n-a luat nimeni nicio amenda...
Back to top
admin_cnsas
Fri Apr 20 2007, 09:06PM
Registered Member #496

enforcer wrote ...

dl Traian Basescu a spus ca va demisiona la cinci minute dupa suspendare, se pare insa ca a uitat de acest lucru. Oare tot asa o fi facut si cu promisiunea din campania electorala?
P.S. Sustinatorii "infocati" din Piata Universitatii erau membrii PD iar cineva avea aseara o lista cu acestia si le verifica prezenta, lista pe care figurau, printre altii: femeia de serviciu, soferul, portarul, etc de la PD. Asa ca se pare ca spectacolul de magie si lumina continua. %-6

Erau de la CIA, FBI, FSB, doi martieni si un klingonian - asta e provenienta lor. Nu inteleg ce se tot agita unii atata timp cat poporul il vrea pe Base... Populatia stie ce vrea Parlamentul (ma abtin sa ma exprim) de aceea simpatizeaza o persoana care, din cand in cand, isi mai aminteste si de cetatenii tarii.

[ Edited Fri Apr 20 2007, 09:07PM ]
Back to top
echo
Fri Apr 20 2007, 10:14PM

Registered Member #43

Care popor?
Back to top
enforcer
Mon Apr 23 2007, 08:49AM
Registered Member #293

vorba lui lapusneanu: "daca voi nu ma vreti eu va vreau"
Back to top
Yahmala
Mon Apr 23 2007, 01:36PM
Registered Member #281

Raman la ideea ca toti sant o apa si-un pamant,si ca in fond cred ca o meritam,si oricare ar fi ales nu cred ca va conta in ansamblu
Back to top
admin_cnsas
Mon Apr 23 2007, 03:24PM
Registered Member #496

Oamenii din Romania nu au identitate de roman datorita faptului ca elita tarii le ofera doar tepe (sub cele mai diverse forme). In plus de asta avem o predispozitie spre a trada / a sifona / a turna orice (chiar daca este vorba despre ceva in beneficiul majoritatii). Problema noastra este MENTALITATEA.
Back to top
Doru
Mon Apr 23 2007, 08:33PM
doru
Registered Member #14

Cand o sa invatam oare sa respectam si opinii diferite de ale noastre,ne grabim sa-i catalogm pe cei ce au participat la mitingurile pro Base in toate felurile,ba ciumeti ,ba golani,sunt sustinatori ai presedintelui suspendat,eu sunt convins ca Base are mult mai multi sustinatori decat cei care i-am vazut in cele doua mitinguri.
Back to top
Doru
Mon Apr 23 2007, 09:01PM
doru
Registered Member #14

Cred ca Base a gresit cand i-a bagat in aceiasi oala pe cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa ,parlamentarii psd ,prm,pc au votat firesc impotriva presedintelui,ei chiar au avut mandat de la electoratul lor dat in 2004,moralitatea sau mai bine zis lipsa de moralitate au avut parlamentarii pnl care au avut mandat doar de la patriciu.Eu unul am votat in 2004 pe Base si alianta la parlamentare,in ce fel m-au reprezentat pe mine parlamentarii pnl?Normal si moral era dupa ce s-au certat si s-au dat afara din guvern sa se mearga in fata electoratului la anticipate.
Back to top
admin_cnsas
Tue Apr 24 2007, 12:04AM
Registered Member #496

enforcer wrote ...

In politica (si diplomatie) nu se poate vorbi despre onoare, exceptand situatiile in care "onoarea" iti poate aduce ceva...
Back to top
enforcer
Sun May 06 2007, 07:11PM
Registered Member #293

Basescu demis de corupti.
Problema mie mi se pare mult mai grava, cu implicatii profunde si cu bataie
lunga de tot pentru viitorul Romaniei. Vreau sa spun dela inceput ca Basescu nu trebue
idealizat. Este si el un produs al sistemului " ticalosit " pe care il condamna, este un tip
de "mitica" smecher si uns cu toate alifiile, probabil colaborator si el al securitatii, chair
daca dosarul nu se gaseste ( nu era posibil inainte de 1989 ca cineva, oricit de capabil ar
fi fost, sa ajunga sef de agentie NAVROM la Anvers, fara sa fi fost omul securitatii , cu
acte sau nu). Este insa foarte inteligent, stie sa manipuleze multimile amorfe needucate
politic din Romania si mai ales a avut taria sa inteleaga ca viitorul Romaniei nu poate fi
garantat de cit de America ( prin intermediul NATO si direct ) si de apartenenta la
Uniunea Europeana. Pentru asta, trebuia sa dovedeasca reformarea justitiei si ruptura de
comunism . Si de aicea i setrage, fiindca a indraznit sa se gindeasca mai sus de propriile
interese, sa se gindeasca si la interesul tarii.
In primul rind, Basescu nu a fost demis numai de corupti, desi parlamentul este o
adunatura de derbedei politici, consecinta a votului pe liste si a supravietuirii structurilor
comuniste timp de peste 15 ani.
Ostilitatea fata de el este evident condusa de oamenii directi ai Moscovei:
PSD-ul lui Iliescu, cel care a fost si ramine agent fost sovietic si acum rus
-Liberalii lui Dinu Patriciu, magnatul petrolului romanesc, ale carui rafinarii nu pot
functiona fara petrol rusesc si care este virful de lance al patrunderii capitalului rusesc in
petrolul romanesc, lucru esential pentru Rusi, acum cind Romania este membra a EU
-Vechea securitate, al carei exponent este Dan Voiculescu, general sub acoperirie inainte
de 1989 si cel prin firma caruia ( CRESCENT ) se operau ianinte de 1989 toate peratiile
in valuta ale Securitatii. Au alergat imediat sub stindardul anti - Basescu:
-UDMR, caruia ii convine orice instabilitate in Romania, desi participa la guvernare de
10 ani, pentru a-si promova ideile de autonomie teritoriala in Secuime
-Partidul Romania Mare al lui Vadim, adunatura de securisti si oportunisti, care mai are
sustinatori printre nostalgicii comunisti, iubitori prin formatie ai Rusiei, si care va dispare
cind si acestia vor dispare fizic, morti de batrinete. Copii lor sint mai elevati decit
nebunia lui Vadim, sint astazi liberali sau PSD-isti
Ce i-a deranjat pe Rusi:
1. Declaratiile clare pro americane si anti rusesti ale lui Basescu , de doi ani incoace . L-a
repezit pe ministrul de externe rus, care " regreta " ca Romania nu s-a consultat cu Rusia
in problema bazei americane din Dobrogea, spunind: Nici Rusia nu s-a consultat cu noi
cind ne-a amenintat si ne-a cotropit continuu, ultima oara pentru 50 de ani. Apoi , a
declarat ca nu va accepta ca Marea Neagra sa redevina un lac rusesc. Si multe altele,
inclusiv atitudinea in problema Basarabiei si Transnistrie, care nu puteau fi trecute cu
vederea la Moscova
2..Amenintarea cu puscaria pe motive de coruptie sau altele, a protejatilor directi :
Iliescu, Nastase, Voiculescu
3. Posibila reactivare a dosarului privatizarii ROMPETROL ( Dinu Patriciu ) si al
vinzarii energiei la pret de nimic catre ALPROM Slatina ( implicat Codrut Seres, fostul
ministru al econiomiei, omul lui Dan Voiculescu, ALPROM fiind proprietate ruseasca
directa ) care ar stinjeni interesele economice expansioniste rusesti
4. Condamnarea drept " criminal si nelegitim " a regimului comunist (Raportul
Tismaneanu, cu toate greselile lui inacceptabile pentru orice om informat si clar filosemit
), acum cind Putin declara ca detramarea Uniunii Sovietice a fost cea ma mare
greseala a sfirsitului secolului 20.
Situatia , din pacate le este favorabila Rusilor. Nu stiu cine din exterior il poate sprijini
acum pe Basescu, in lupta sa inegala pe care o duce de fapt cu Rusia , prin exponentii ei
din Romania.
1. In Franta sint alegeri peste doua zile
2. In Anglia, Tony Blair va parasi conducerea guvernului peste doua
luni
3. In America, pozitia lui Bush este din ce in ce mai subreda.
4. In Germania, Dna Merkel este departe de a fi o "iron lady" si
este preocupata in a-i guguli pe Rusi pentru a nu-i sista alimentarea cu
gaze naturale.
Rusia, care acum negociaza infiintarea unui fel de OPEC pentru gaze,
este intr-o pozitie foarte, foarte puternica.
Nu cred ca trebuie iesit in strada. asta ar da un semnal foarte prost privind implementarea
reala a democratiei de tip occidental in Romania.
Si asa, cred ca Germania, Olanda si Tarile Nordice care au ezitat pina in ultimul moment
asupra admiterii Romaniei in UE, jubileaza si pregatesc masuri : prima va fi de ordin
juridic, cu urmari incalculabil de grele.
Hotaririle instantelor judiciare romanesti nu vor avea putere in Uniunea Europeana. Stiti
ce inseamna asta, in special in ceeace priveste litigiile cu companiile straine care
opereaza in Romania ? Pentru cel mai mic "afront" adus unei compoanii straine sau unui
cetatean strain, orice instanta judiciara straina poate ordona blocarea fondurilor Romaniei
din bancile straine, fara a tine cont de nici o hotarire a justitiei Romanesti.
Au fost oare capabili derbedeii din Parlamentul Romaniei sa cintaresca astfel de
consecinte ale deciziei lor ?
Romania a fost data inapoi cu cel putin cinci ani si nu trebuie sa agravam situatia.
Ce trebuie facut? Sa se participe masiv la vot in ziua referendumului si sa se voteze
pentru Basescu. Trebuie dusa o campanie asidua printre rude, prieteni, cunoscuti, oameni
de pe strada, in acest sens. Interesele Romaniei, cer ca situatia sa fie rezolvata calm, la
vot si nu in strada.
Articol obtinut prin amabilitatea :
Romeo Limberea Inginer geolog Zacamant,Geologie Petrom S.A.
Member of OMV Group Campina, Bd Culturii nr.29 Prahova
Back to top
colonelul
Sun May 06 2007, 07:31PM

Registered Member #20

Pertinente o mare parte din cele afirmate mai sus. Din pacate acest "canibalism politic" a scos la suprafata atitudini si gesturi care nu pot fi asociate unei clase politice mature si responsabile fata de destinele neamului nostru.

Din aceasta perspectiva, ca un exemplu elocvent, apreciez ca degradante afirmatiile lui Geoana referitor la actualul PRESEDINTE AL ROMANIEI, de genul "deseu toxic" sau "produs politic expirat". Dincolo de lipsa de respect pentru institutia pe care o reprezinta presedintele tarii este un afront, o jignire golaneasca la adresa celor care au o alta optiune politica.

Am afirmat intotdeauna ca PERSONALIZAREA unor probleme induce variabile emotionale ineficiente unei analize obiective.

Se spune ca vorbele sunt hainele gandurilor! Unii politicieni ar trebuie sa-si schimbe limbajul macar din respect pentru "stupid people" care i-a catapultat in arena politica. Din perspectiva limbajului ceea ce admitem lui Vanghelie nu putem accepta la acest "rafinat" lider ....

Votul din 19 mai va realiza o premiera in spatiul public autohton, astfel ca parlamentarii vor cauta sa-i convinga pe alegatori (care acorda ultima sansa credibilitatii lor) ca decizia lor de suspendare este benefica natiunii; se pare ca unii prostanaci politici nu prea inteleg mentalitatea celor care-si fac cumparaturile in Piata Matache.

Vom avea surpriza unui "come back". Nu de 19 mai imi este teama ci de ce se va petrece dupa!

[ Edited Sun May 06 2007, 07:33PM ]
Back to top
Altair
Sun May 06 2007, 07:53PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

1.Daca SUA e atat de prietena cu Romania pe cat sustine Base,de ce oare il lasa in groapa cu lei?Eu cred ca daca ar dori cu adevarat,povestea asta s-ar fitransat mult mai repede si mai curat.
2.Mircea Geoana este un diplomat nu un om politic.Ii lipseste acea caracteristica caineasca.El nu stie sa fie caine,el vrea sa fie caine.De aceea acuzele sale suna atat de nasol si suparator,lucra care il decredibilizeaza.Pur si simplu rolul de critic nu il prinde.
3.Suntem prima tara din lume care facem campanie electorala peste hotare.In aceeasi zi in care Base mobiliza electoratul din Madrid,in Castellion Vanghelie Care Este chema lumea sa-l demita pe presedinte.Penibil,grotesc,jenant si nu in ultimul rand triste aceste evenimente.Iata ca la 5 luni de la aderarea la UE continuam sa ne dam in stamba cu o constanta demna de ceasurile elvetiene.Cred ca daca s-ar face un sondaj intre locuitorii EU in care sa se intrebe care este tara de care le este rusine ca face parte din uniune,Romania ar ocupa locul 1 cu lauri.Se pare ca nici la 600 de ani de cand toata europa a descoperit constiinta nationala,noi tot nu avem aceasta constiinta.Acum inteleg de ce 70% din populatia tarii isi face nevoile in curte:ne place in kkt.
Back to top
colonelul
Mon May 07 2007, 11:31PM

Registered Member #20

Mandria, fudulia si prostia fac parte din aceeasi familie comportamentala la noi.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF