Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Politia rutiera...
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ALM
Thu Oct 11 2012, 04:18PM
Registered Member #2039

În Jurnalul Naţional a apărut un articol despre cavaleria şoselelor şi străzilor din Bucureşti, motocicliştii. Articolul este banal, comentariile sunt spumoase. Motocicliştii se simt jigniţi că alţi participanţi la trafic, respectiv şoferii, nu aprobă deplasarea lor pe o roată, cu suta din stop în stop, cu slalomul printre maşini. De ce au autoturismele oglinzi retrovizoare? Ca să stea şoferii cu ochii beliţi în ele, să vadă pe ce parte s-ar putea să fie depăşiţi, sau să nu facă vreo manevră care să pună în pericol vreun "head skin" care vine cu două sute la oră! Apoi, şoferii ar trebui să fie atenţi la bubuitul eşapamentelor şi să traga pe dreapta ca atunci când aud sirenele poliţiei, salvării şi ale pompierilor. Poliţia rutieră se declară neputincioasă! Nici nu mă aşteptam la altceva ...
Back to top
alexius
Thu Oct 11 2012, 05:08PM
Registered Member #2949

Nu e neputincioasă. Li se poate reține certificatul și scoate numerele de pe apărători.
În plus, văd că se împuținează constant în accidente.
Back to top
criss-cross
Thu Oct 11 2012, 07:31PM
Registered Member #4853

Sa fim intelesi: la noi, pana si linia intrerupta(nu stiu daca se numeste altfel) face depasiri regulamentare pentru a-si proteja ...ce?!
scuze ...m-a luat somnu'..

[ Edited Thu Oct 11 2012, 07:33PM ]
Back to top
criss-cross
Thu Oct 11 2012, 07:34PM
Registered Member #4853

criss-cross wrote ...

Sa fim intelesi: la noi, pana si linia intrerupta(nu stiu daca se numeste altfel) face depasiri regulamentare pentru a-si proteja ...ce?!
scuze ...m-a luat somnu'..

Back to top
Boribum
Fri Oct 12 2012, 12:16AM
boribum
Registered Member #2395

Sistemul asta cu canalizarea care trece pe sub axul drumului,luat de la sovietici,e o mare porcarie. Iar inginerul constructor român,mai de bunavoie,mai de nevoie,a facut asa toate drumurile. Si asa au ramas,din anii '50 pâna astazi.
Back to top
Ghost_dog
Fri Oct 12 2012, 10:16AM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Boribum wrote ...

Sistemul asta cu canalizarea care trece pe sub axul drumului,luat de la sovietici,e o mare porcarie. Iar inginerul constructor român,mai de bunavoie,mai de nevoie,a facut asa toate drumurile. Si asa au ramas,din anii '50 pâna astazi.

Aia cred ca este o canalizare catre iad . In oras cu adevarat canalizare sunt probleme si nu de putine ori trebuie sa fii atent sa nu ramai fara un cauciuc . Drumurile sunt cum sunt ... Oamenii sunt problema principala .
Back to top
alexius
Sat Nov 17 2012, 12:36PM
Registered Member #2949

Cu riscul de mă repeta, în atenţia tovarăşului Panait, revin pe topicul adecvat discuţiei noastre:

Uite aşa se procedează
Felicitări domnului A.S-A, aşa da.
Back to top
Ghost_dog
Sat Nov 17 2012, 12:44PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

De fiecare data cand ma uit la clipul asta ( pentru ca l-am vizionat de cateva ori ) imi vine sa bag mana prin monitor si sa ii ard una la zdreanta aia ( de sofer ) care dupa ce injura mai are si o atitudine de cerut bataie de la secunda 1 . Felicitarile mele ( encore ) ptr politist .
Back to top
1 User said Thank to Ghost_dog for this Post :
 djebel (17 Nov 2012, 13:30)
alexius
Sat Nov 17 2012, 12:46PM
Registered Member #2949

Tovarăşul Panait, pentru şoferii ăştia ar trebui poliţistul rutier să aibă înţelegere ?
LINK
Şi aici agentul s-a descurcat onorabil

Pe 19 îmi iau carnetul înapoi. Pentru mine agentul nu a avut înţelegere la Azuga, nici nu am cerut clemenţă. Mi-a săltat carnetul pentru depăşire pe linie continuă. Am semnat pv-ul, am achitat in 24 de ore juma de amendă şi m-am folosit 15 zile de dovadă, apoi cu taxi-ul sau cu autobuzul, 30 de zile. Eu mi-am acceptat vina.

[ Edited Sat Nov 17 2012, 02:13PM ]
Back to top
1 User said Thank to alexius for this Post :
 Ghost_dog (17 Nov 2012, 13:05)
Panait
Sat Nov 17 2012, 02:01PM
panait
Registered Member #5015

Cum ar spune o vecina de-a mea ... Doamne, pupa-ti-as talpile.
Alexius, tu esti pe bune?!
Si acum stau si ma intreb ce ai vrut sa-mi arati cu acele clipuri. Adica, te-am contrazis in legatura cu spetele respective? Sau ca acolo nu ar fi procedat corect agentul? Sau ... nu stiu. Ce vorbeam noi si ce-mi arati tu.
Mai intai imi spui ca vorbesti cu un personaj din avatar si apoi imi arati niste clipuri care n-au nici legatura cu discutia noastra anterioara, singurul numitor comun fiind pol rutiera. E bine si cu asta, ca-mi arati tu, jandarm, mie, politist, cam cu ar trebui procedat cu conducatorii in trafic. Simpatica superioritatea asta, desi nu stiu cam ce o sustine. De parca eu as veni si ti-as arata cam cum ar trebui lucrat cu multumile la vreo manifestatie.
Asa ca, nu mai devia de la subiect, nu te mai indeparta de la ceea ce te intrebam. Inteleg ca ai vrut sa ne arati ca tu, spre deosebire de altii, esti un conducator care-si recunoaste vina. Felicitari! Dar din nou, ce legatura avea cu ce discutam noi?
Daca poti sa-mi raspunzi concret la intrebarile puse anterior si sa vb concret, bine. Daca nu, sper ca esti fericit in La La Land pt ca si acum stau si ma minunez, ma intreb ce-ai vrut sa-mi arati mie cu acele clipuri cand discutia era despre altceva
Se pare ca... canepa este la moda

[ Edited Sat Nov 17 2012, 02:11PM ]
Back to top
1 User said Thank to Panait for this Post :
 apkah (17 Nov 2012, 19:09)
alexius
Sat Nov 17 2012, 02:11PM
Registered Member #2949

Cred că te-am pierdut pe drum Panait. Discuţia a plecat de la rutieră. Despre cum decurge povestea cu "înţelegerea pentru problemele oamenilor" la unii şi cum o aplică alţii.
Vorbesc de șoferi de acceași factură, care blochează o bandă, sub nasul unui agent mai timid din fire. Probabil alt coleg nu ar fi permis lucrul ăsta. Și da, povestea e și cu valutiști care au "serviciul" acolo și parchează cum le e mai ușor.
La întrebări eu ți-am răspuns , ți-am dat și poză, adică am fost cooperant cu tine. Dar tu nu și nu, că nu e relevant.
Back to top
alexius
Sat Nov 17 2012, 02:19PM
Registered Member #2949

Panait wrote ...

Mai intai imi spui ca vorbesti cu un personaj din avatar

Eu sper că știi ce personaj ți-ai pus la avatar. Mie mi-a plăcut mult filmul BD și personajul respectiv, dar să vorbesc cu poza asta e tare, cum ai dedus chestia asta ?
Back to top
Panait
Sat Nov 17 2012, 02:39PM
panait
Registered Member #5015

Eu te-am lasat sa ai ultimul cuvant, dar vad ca tot insisti.

alexius wrote ...

Da, mie tov căpitan Panait mi-a fost foarte simpatic, aşa că am ales să mă adresez dumnealui, deci celui din plan apropiat.

Vorbesti cu un personaj din avatar, pierzi firul unei discutii si mai ai si pierderi de memorie. Grav
Gata cu mistocareala, ca se supara unii oameni pe aici, dar n-o mai cere nici tu. Te rog.
Back to top
truepride
Sat Nov 17 2012, 03:33PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Hai sa ramanem la subiect
Multumesc.

Back to top
Radu89
Sat Nov 17 2012, 06:41PM

Registered Member #918

Nu stiu cat de multe ar rezolva asta , dar astept sa se introduca in legislatie si urmatoarea tema : instructorii auto sa aiba dreptul de a evalua cursantii , scriind o caracterizare pentru fiecare in parte , spunand astfel daca potentialii viitori soferi , sunt destul de temperati in timpul sofatului.Daca ei au un mod de conducere mai agresiv sau poate ca nu le pasa de faptul ca nu au acordat prioritate de trecere unui pieton , atunci ei nu mai au dreptul ( daca se poate spune asa ) sa conduca un autovehicul. Asta ar fi doar o actiune preventiva.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF