Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
GRUPUL SPECIAL DE PROTECTIE SI INTERVENTIE
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
free sky
Wed May 10 2006, 11:42AM
Registered Member #4

Va rog sa postatzi aici toate parerile despre aceasta structura pt ca forumul celalalt a devenit un amalgam si nu mai pricepe nimeni nimik.
Back to top
colonelul
Wed May 10 2006, 04:33PM

Registered Member #20

Am stat de vorba, in acest weekend, cu un ofiter din aceste structuri si m-am ingrozit auzindu-l!Dincolo de faptul ca MAI nu mai are o BAZA DE ANTRENAMENT ,nici macar pentru sportivi, aceste trupe de interventie sunt folosite dupa bunul plac al "sefului". Probabil ca multi au vazut scena in care un cetatean turmentat a fost urcat in dubita de "mascati"...Este dincolo de orice comentariu.
Back to top
1 User said Thank to colonelul for this Post :
 Radu89 (02 Jan 2014, 16:07)
terese
Wed May 10 2006, 10:52PM
Registered Member #48

stai ca nu inteleg....din cite structuri era ofiterul ala? din una singura banuiesc ca nu prea am vazut ofiteri angajati cu juma de norma, este cam mare generalizare nu crezi?
Back to top
ex-ad
Thu May 11 2006, 11:17AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Si eu am auzit acelasi lucru ca si colonelul. E jale la capitolul baze de pregatire.
Back to top
ulise
Mon May 22 2006, 08:15PM
Registered Member #50

oare despre bazele de pregatire ale SPP, SRI, etc, credeti ca se poate vorbi?
Cu cadre din aceste structuri nu "sta nimeni de vorba?". Aceste baze exista dar lipsesc cu desavarsire cam peste tot. Sa fim seriosi unii nu le au,la altii sunt depasite de mult.
Back to top
colonelul
Tue May 23 2006, 01:14PM

Registered Member #20

In opinia mea ar trebui, sub o decizie a CSAT, sa se realizeze o baza unica de pregatire a sistemului national de securitate. In acest mod pregatirea ar fi unitara, procedurile ar fi asimilate in mod coerent si integrat, ar putea fi simulate actiuni de cooperare pentru diferite situatii, ar fi economisite resurse, ar putea fi atins standardul necesar de dotare si profesionalizare al domeniului de pregatire,de baza si specifica!
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF