Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Dezvaluiri din Dealul Spirii
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Tue Mar 29 2011, 09:31PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Perfectul wrote ...

Draga ex_ad ar trebui inaintata o sesizare si la A.N.I. referitor la incompatibilitatea "APROZARISTULUI" de a se agata si de conducerea ASOCIATIEI 'DEALU' SPIRII" mai ales ca ne-a minte in declaratia de interese conform art.28 din LINK este penala

DA
Back to top
Perfectul
Tue Mar 29 2011, 09:45PM
perfectul
Registered Member #3908

Ms. pup dulce
Back to top
Perfectul
Tue Mar 29 2011, 09:55PM
perfectul
Registered Member #3908

Aaaa pentru d-nul sef al Asociatiei Dealu' Spirii daca vei fi declarat incompatibil cu aceasta functie nu uita sa ne returnezi banii pe care ai dispus a fi cheltuiti dupa bunul tau plac (pungi, cocarde, premii, sabii de panoplie, cupe). Si nu mai uita "draguta" ca aceasta ASOCIATIE avea ca scop la infiintare ajutorarea membrilor aflati in dificultate. Ne-ati confiscat-o si p-asta dar poate o sa cotizam in curand (cu voia unor adevarati camarazi)la Semper Fidelis sa ramai tu singur sa ai unde spala spagile si comisioanele si mizeria cu care te inconjori. RUSINE ai patat imaginea celei mai iubite arme.
Back to top
ex-ad
Tue Mar 29 2011, 09:57PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

nu la noi, bro, ca membrii asociatiei noastre nu platesc cotizatie... dar sint destule ONG-uri pentru copii si batrini.
Back to top
che_guevara
Tue Mar 29 2011, 10:05PM
Guest
Thanked time in post
Raifeissen si un alt scandal,tot cu carduri la o alta unitate M.A.I. LINK

[ Edited Tue Mar 29 2011, 10:08PM ]
Back to top
ex-ad
Tue Mar 29 2011, 10:32PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

care e modalitatea de a determina membrii sa nu mai lase doar link-urile catre articole si sa dea si

COPY-PASTE

materialului respectiv?
(intrebare valabila pentru toate topicurile)

[ Edited Tue Mar 29 2011, 10:33PM ]
Back to top
che_guevara
Tue Mar 29 2011, 10:43PM
Guest
Thanked time in post
unii ie batrini si uita repede
iata materialul

Comisarul-şef Dumitru Catană semnează ca primarul
Încrengătura sponsorizării Raiffeisen Bank - IPJ Constanţa (document)

La sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, se punea de un contract de sponsorizare între Raiffeisen Bank şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa. Motivul: banca se afla în situaţia de a pierde dintre clienţii săi o instituţie de stat cu peste 1.700 de angajaţi ale căror carduri de salarii aduc comisioane importante unităţii bancare. Deşi personalul îşi ridică drepturile salariale de pe un card al Banc Post, inspectorul-şef Dumitru Catană a insistat ca angajaţii săi să-şi primească şi în 2011 veniturile pe cardurile Raiffeisen. Evident, decizia ar fi fost luată sensibilizat fiind şi de o sponsorizare primită de la unitatea bancară, constând în 18 calculatoare în valoare de 12.600 de lei. În speţă, este vorba de 15 computere Dell Optiplex Gx520 P4 în valoare de 660 de lei bucata şi de alte trei puţin mai performante, de tip Dual Core, în valoare de 900 de lei fiecare.

Dincolo de modul în care a înţeles şeful IPJ să închidă ochii la „mica atenţie" oferită de Raiffeisen Bank rămâne în discuţie legalitatea acestui contract de sponsorizare pe care îi detaliem în continuare.

Spuneam că în luna decembrie au existat primele discuţii legate de sponsorizarea oferită de Raiffeisen, iar primul document cert apare în data de 7.01.2011, când SC Interlink Group SRL emite o factură proformă către bancă, pentru o ofertă de 18 calculatoare în valoare de 12.600 de lei.

Cinci zile mai târziu, pe 12.01.2011, se semnează contractul de sponsorizare nr. 20 între IPJ Constanţa (cu contul de alimentare al salariilor poliţiştilor şi nu cu cel din Trezorerie, aşa cum ar fi trebuit), reprezentat direct prin inspector-sef Dumitru Catană ca beneficiar şi Raiffensen Bank în calitate de sponsor, cu echipamente IT (18 unităţi PC).

O săptămână după semnarea contractului, mai exact pe 19 ianuarie 2011, sponsorul predă beneficiarului 18 calculatoare la aceeaşi valoare, însă, stupoare, factura prin care Raiffeisen Bank devine proprietarul bunurilor cu nr. 0007577 este datată abia 24.01.2011, în timp ce IPJ Constanţa face recepţia bunurilor pe 02.02.2011.

Cu alte cuvinte, în momentul în care a donat cele 18 calculatoare, Raiffensen nu era încă proprietarul bunurilor, ci a devenit mai târziu, după ce comisarul-şef Dumitru Catană semna că a primit calculatoarele.

Am solicitat un punct de vedere legat de acest aspect tuturor părţilor implicate, din care reiese clar că nu ştie dreapta ce face stânga.

Conducerea Raiffeisen ridică din umeri

Sorin Suciu, director regional Raiffeisen Bank, ne-a declarat iniţial că din informaţiile pe care le deţine sponsorizarea a constat în echipamente IT date la casare în cadrul instituţiei, fapt contrazis de existenţa facturii proforme eliberate de SC Interlink Group SRL. Ulterior, acelaşi director ne-a indicat să luăm legătura cu directorul Grup 22 Retail din cadrul Raiffensen, Mariana Barde, care s-ar fi ocupat de încheierea contractului alături de colega sa, Luiza Preduţ, director al Agenţiei Constanţa a aceleiaşi unităţi bancare. Zis şi făcut, numai că Mariana Barde nu-şi mai recunoaşte semnătura pusă pe contractul de sponsorizare (n.r. după cum se vede în facsimil) şi ne trimite tocmai la unitatea centrală de la Bucureşti, motivând că ea nu poate discuta cu presa.

Într-o ediţie viitoare vom publica şi răspunsul la întrebările adresate societăţii Raiffensen cu privire la modul în care s-a încheiat acest contract.

Catană a făcut recepţia calculatoarelor fără acordul SIPI

Deşi procesul verbal de predare-primire a unităţilor PC, semnat de comisarul-şef Catană, datează din 19.01.2011, recepţia lor se face abia în februarie, în a doua zi a lunii, prin delegat Gheorghe Lucian, în calitate de şef de cabinet al inspectorului-şef, şi cu semnătura gestionarului Cristian Vlăsceanu.

Surse din cadrul IGPR susţin că pentru luare în primire, respectiv recepţia unităţilor PC, este nevoie de acordul SIPI (Serviciul de Informaţii de Protecţie Internă), având în vedere faptul că aceste calculatoare nu urmau să fie folosite de o clasă de preşcolari, ci de oameni care lucrează cu informaţii de cele mai multe ori cu caracter secret.

Aceste aspecte au fost observate şi sesizate inspectorului-şef şi de către departamentul contabilitate al IPJ Constanţa, care, de altfel, a refuzat să semneze contractul de sponsorizare.

Motivul refuzului a fost faptul că documentele contractului nu erau însoţite de acordul SIPI, lipsea nota de fundamentare a contractului, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că Raiffeisen nu a vrut să-şi piardă unul dintre cei mai importanţi clienţi zonali (IPJ Constanţa) şi totodată documentele erau lipsite de avizul compartimentului juridic din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Cu alte cuvinte, comisarul-şef Catană a semnat sponsorizarea ca şi cum şi-ar fi luat calculatoarele personal, pentru domnia sa, şi nu pentru instituţia pe care o comandă în calitate de inspector-şef.

Calculatoarele nu sunt înregistrate în contabilitate

Contactat telefonic, Dumitru Catană susţine că unităţile PC au fost predate la IPJ de către Raiffeisen şi că ele se regăsesc în Inspectoratul de Poliţie, fără să poată preciza efectiv dacă au fost sau nu distribuite lucrătorilor de poliţie.

Rolul pe care-l face în acest caz inspectorul-şef este unul prost. Normal că nu au putut fi distribuite, din moment ce unităţile PC nu se regăsesc nici la această dată în evidenţa contabilă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie!

În schimb, în contabilitate au fost înscrise tastaturi şi mouse-uri achiziţionate pentru „completarea şi distribuirea calculatoarelor primite sponsorizare din partea Raiffeisen Bank, deşi legiuitorul spune în mod imperativ că este interzisă achiziţia de bunuri pentru aparatul de stat. Păi, ori este criză domnule Catană ori nu mai este criză?! În plus, ce fel de sponsorizare este aceea care te bagă la cheltuieli suplimentare? Dar deh, aşa se întâmplă când ditamai şeful de inspectorat de poliţie semnează ca primarul.

Oare cazul Grădinaru are legătură cu sponsorizarea?

Parcurgând toate documentele contractului de sponsorizare, dar şi refuzul departamentului de contabilitate de a-şi pune semnătura pe actul cu pricina pentru că încălca prevederile legale, ne putem întreba dacă acest caz nu are legătură cu încercarea de îndepărtare a contabilului-şef Georgeta Grădinaru din IPJ Constanţa.

Şi încă o întrebare de bun simţ pentru comandatul Catană, la care a refuzat să răspundă oficial: „Unde au fost ţinute cele 18 calculatoare de la momentul în care aţi semnat pentru primirea lor şi până la recepţia acestora, unde sunt în acest moment şi mai ales de ce aţi semnat contractul folosind contul de alimentare al salariilor poliţiştilor şi nu cu cel de trezorerie al instituţiei pe care o reprezentaţi?". Vom reveni.
Back to top
Klaus
Tue Mar 29 2011, 11:01PM
Registered Member #3279

Perfectul wrote ...

Stimabile Klauss vad ca socotosti doar maruntisul; de cascavalul cel mare ai uitat intentionat??? Ai idee cat are Raiff dobanda la overdraft si cam cate cadre din ISUMB are overdraftul consumat din cauza salarizarii de criza. Stii din inaltimea pozitiei tale unde o fi ajuns nivelul de trai pentru amaratul de servant care e gata oricand sa va scoata din foc, sa va salveze din calea apelor, sa va acorde primul ajutor atunci cand sunteti in stop cardio-respirator....E timpul sa va parasiti birourile Fratilor si sa mai treceti prin mijlocul ostirii pentru a le asculta pasurile si neajunsurile altfel probabil ca o sa fie prea tarziu.

ma uit pe LINK si vad ca raiffeisen are sub 7%+marja, iar garanti are 12,24% cu totul LINK. o sa caut sa aflu si marja la raiffeisen, sa vad daca e mai mare de 6%.

in general romanului ii lipseste stiinta de a-si planifica existenta, mai ales din punct de vedere material. discutam cu cineva de peste marele sant, si se arata mirat cum de noi, romanii, ne pierdem in atatea lucruri marunte si ne alegem cu mai nimica. el statea in cumpana: sa-si ia casa prin credit, sau sa mai amane un an, sa poata sa-si faca CO in bahamas, jamaica, hawai sau mai stiu eu in ce locuri exotice. si pentru asta MUNCEA un an de zile sa stranga bani, sa se simta 10-15 zile cineva. iar daca se baga la casa nu isi mai permitea si CO...

referitor la overdraft... cunosc situatia unei subofiter (...) cu 3 ani vechime cu un overdraft de peste 100 mil. consumat, a cui este vina, a ei sau a bancii? banca, prin definitie, este un camatar legal, abia asteapta sa te imprumuti. si mai am un exemplu, un coleg subofiter, din primul val. apare la serviciu cu o supermasina, un superdric mercedes. l-am intrebat cu ce ocazie, isi poate permite? comandantul avea logan, ceilalti ofiteri symbol, octavia, etc. dupa o saptamana a vandut-o in pierdere, ca era prea scumpa de intretinut.

nu inteleg nici indemnul de a iesi din birouri si a trece prin mijlocul ostirii... ce legatura are asta cu nivelul de salarizare? il stabileste cumva lucratorul din birou? nici macar dudus nu poate face asta , el doar semneaza statele de plata.
cat despre faptul ca lucrez sau nu intr-un birou, inaltimea pozitiei, nivelul de trai sau gradul de intelegere al situatiei reale, sunt aspecte irelevante. pe forum suntem niste anonimi egali in toate cele si nu avea teama, sunt in agora (definitia in LINK.
Back to top
che_guevara
Tue Mar 29 2011, 11:11PM
Guest
Thanked time in post
si o sa-ti iasa, fireste si de-a dreptul plictisitor , ca Dudus e imaculat...

[ Edited Tue Mar 29 2011, 11:14PM ]
Back to top
ex-ad
Tue Mar 29 2011, 11:14PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ex-ad wrote ...

asa cum procedam intotdeauna, anuntam dinainte exact ceea ce avem de gind sa facem mai departe: urmeaza comisiile de aparare din Senat si C. Dep. (direct la Badalan - care-l iubeste pe Dudus cam cum il iubeste che-guevara, ba poate si mai si, respectiv la Melescanu), Curtea de Conturi (la Vacaroiu) si Comisia Europeana pentru Securitate si Justitie (la Norica Niculai)... deocamdata... si extindem serialul la IGSU.

Data fiind relatia dintre doamna Norica Niculai si Tudorica, consolidata de-a lungul anilor prin activitati de interes personal reciproc, vom alege alta comisie pentru sesizare, chiar daca prietenia solida si de lunga durata dintre doamna Niculai si coordonatorul principal al APSF ar fi permis acesta directie de actiune... e bine sa nu ne punem niciodata prietenii in situatii delicate..

[ Edited Tue Mar 29 2011, 11:15PM ]
Back to top
Klaus
Tue Mar 29 2011, 11:28PM
Registered Member #3279

che_guevara wrote ...
si o sa-ti iasa, fireste si de-a dreptul plictisitor , ca Dudus e imaculat...

iarasi o rastalmacire a ce am scris, nu stiu de ce ma mai mir.
ce este gresit cand am afirmat ca dudus (doar de dragul exemplului, fiind mai la indemana) nu poate stabili cu de la sine putere nivelul de salarizare a personalului din subordine? totul se face dupa niste grile. prin ordinul de personal il numeste pe x intr-o casuta si softul de la coana mare ii caluleaza brutul si netul. de obicei mutarile se fac in sus, cele in jos sunt prin consiliu de judecata, sau in caz de reorganizare a unitatii.
Back to top
che_guevara
Wed Mar 30 2011, 06:05AM
Guest
Thanked time in post
Cind pompierii stirnesc incendii. Aprozaristul (11)
CLIC PE LINK

[ Edited Wed Mar 30 2011, 06:05AM ]
Back to top
che_guevara
Wed Mar 30 2011, 06:38AM
Guest
Thanked time in post
Asteptand cu viu interes si sesizarea institutiilor abilitate privind incompatibilitatile sau falsul in declaratii ,este momentul sa trecem la un nou episod din

Colonelul DUDUS si afacerea de DE 20.000.000 DE EURO
EPISODUL 8

recapitulam un pic

Dudus aduce in discutie schimbarea bancii care deserveste ISUMB ,tot el prin oamenii lui, discuta cu bancile, cere oferte,aduce apoi in discutie subiectul, si sub conducerea lui se incep negocierile

Ca un brav comandant, conduce asaltul pina cind se da batalia finala...acolo smecherasul se retrage pentru a nu fi implicat si ii impinge in fata pe comandantii de grup, care sunt pusi sa ia o decizie fara sa cunoasca nimic din legislatia in domeniu si nici despre aranjamentele desfasurate in umbra de mafioti
Spre norocul sau nenorocul lor, acestia aleg ce e maI bine pentru oameni dind , fara sa vrea, toate planurile mafiotului peste cap

Acesta e astfel nevoit sa-si arate orientarile banditesti si putregaiul ce il are in loc de cinste si onoare, si, spre stupefactia celor care erau linga el arata ca este direct interesat in sustinerea Raifeissen

Profitind de functie, ignora decizia luata si stabileste alta comisie SI,
de data asta, el sta pitit si actioneaza,cum altfel, prin terti...ca de obicei!

Craciun BACHUS-FAN, complicele infractional al lui Dudus, preia din zbor sefia de la Dudus si trece in fruntea comisiei de selectie, condus cum altfel, de la spate de Dudus STELIAN
Este a mia comisie condusa de craciun in numele lui dudus

Prima reunire a comisiei e un bluf, membri nu fusesera anuntati ca sunt membri, cineva facuse solicitari in numele comisiei si stabilise deja criteriile desi comisia inca nu exista...multiple infractiuni ,pe scurt

Dupa ce mafia isi pune un pic ordine in actiuni , continua actiunea!

Noi , pentru a intelege fenomenul va spunem ca domeniul e reglementat de OUG 149 DIN 19.12.2007 publicata M.of. numarul 882 DIN 21.12.2007, DECLARATA PARTIAL NECONSTITUTIONALA prin Decizia curtii constitutionale nr 859 din 16.06 2009, publicata in M.OF. 520 din 29.07.2009, precum si de legea numarul 77 din 06.05.2010, pentru aprobarea si modificarea OUG 149 DIN 2007 ,pentru a pune lucrurile in conformitate cu decizia curtii curtii constitutionale.

sa mai spunem ca nimeni din comisia nu a stiut de asta, si toata lumea a aflat dupa ce un comandant trei zile a batut netul in lung si in lat sa se dumiresasca ce e cu aceasta activitate.

Ajungem in data de 10 mai
incepe din nou alta sedinta
Comandantul de la 3 spune ca orice decizie s-ar lua angajatii pot opta pentru alta banca, si aduce la cunostinta tuturor,legislatia mentionata.

Acum toata lumea stie despre ce e vorba, ISUMB poate lua orice decizie...

decizia individuala ramane la angajat care are DREPTUL sa aleaga

OARE??!!

Cum va fi fost, vom vedea in episoadele urmatoare

[ Edited Wed Mar 30 2011, 06:53AM ]
Back to top
Perfectul
Wed Mar 30 2011, 05:00PM
perfectul
Registered Member #3908

Klaus wrote ...

ACROPOLA wrote ...

@Klaus deci vrei sa imi spui ca I.G.S.U. nu primeste salariul la garanti?
si exact ce-mi spui dumneata aici trebuia sa ne spuna sefii nostri "puteti opta pentru primirea salariului pe stat sau la alte banci"
Dar nu a fost asa . Din hartia respectiva reiesa , repet "ca daca mai vrem sa primim salariul pe card trebuie sa semnam cu raiffaisen".

si de aia te-am intrebat "ADICA NOI SUNTEM MAI DESTEPTI DECAT VOI ?"

(re)citeste ce am scris, nu este corect sa mi se interpreteze si dezvolte postarile
nu am specificat undeva ca lucrez sau nu la igsu.
am afirmat ca unitatea este obligata sa dea salariul pe stat, la solicitarea angajatului.
si atat!

cat despre intrebarile retorice... raman retorice - INTEROGATIE, interogatii, s.f. (Rar) Interogare. ♢ (In sintagma) Interogatie retorica = procedeu retoric constand in adresarea unor intrebari, nu pentru a obtine raspuns, ci pentru a comunica o idee, o atitudine. asta apropo de cine este mai destept...

si, ca sa nu raman dator, pun si eu o intrebare retorica : unde se prevede modul de selectionare a bancii pentru incheierea conventiei de virare a salariilor pe card, care nu este o achizitie publica (nu stiu, astept sa fiu contrazis cu textul normei legale). chiar daca poate fi catalogat ca dictatorial (de la @dorobant citire), Dudus are o scuza - a cautat sa aduca si un oarece profit si pentru inspectorat (se afirma pe aici ca automobile in valoare de 25 mii euro).

iar suma de 20 mil. euro... hai sa fim seriosi, este o batista rosie fluturata in fata taurilor (ma refer la zodie ), asta poate reprezenta suma totala a salariilor rulate prin raiffeisen pe an, din comisionul de retragere rezulta ca raiffeisen se alege cu 40 mii euro pe an.

comisionul de retragere la atm raiffeisen este de 0,2%, asta inseamna la 20 mil. solda imensa suma de 40 mii lei vechi retinuta de banca, adica nici o sticla de fanta de 2 litri pe luna (si pe pamant). mai este in plus comisionul de 15 mii administrare cont, asta face 65 mii lei pe luna. din care scadem ceva dobanda la vedere daca nu se trece pe minus. deci nu va plangeti de piesele pentru autospeciale sau atentiile platite din buzunar sa treaca itp-ul, de banii dati pentru completarea echipamentului, de materialele aduse de acasa (mai precis de la magazin) pentru imbunatatirea conditiilor de munca (si odihna) de domeniul cazarmarii, de consumabilele pentru imprimanta si materiale de birotica, de cate si mai cate sume cheltuite pentru functionarea institutiei, marea problema este sticla de bere luata lunar de la gura copilului...

parerea mea

Stimabile am vrut doar sa atrag atentia ca era vorba de dobanzile de la overdraft nu maruntisul pe care il calculasei tu .Spre exemplu sapresupunem ca aprox.1000 de angajati primesc sal la raiff.si la o medie de 100RON dobanda de om pe luna rezulta o incasare frumusica de 25mii euro pe luna in favoarea bancii asa ca Marea comisie a lucrat nu in interesul persoanelor salariate care plateste ci in interesul propriu sau al Institutiei in cel mai bun caz. Ia verifica matalica ca tot ai competente unde or fi ajuns sponsorizarile alea la Subunitatile de Interventie???????????????
Back to top
che_guevara
Wed Mar 30 2011, 10:08PM
Guest
Thanked time in post
Colonelul DUDUS si afacerea de DE 20.000.000 DE EURO
EPISODUL 9

10 mai 2010
Se incepe sedinta,
procesul verbal e scris de fane patrascu de la SRU,
mai participa comandantii de grup, adjunctul president craciun,jurista anca,coana mare de la finaciar stela paun, dorcescu seful logisticii.

Un comandant citeste toata baza legala mentionata si de noi mai sus si ii anunta ca orice decizie se ia astazi, trebuie informati angajatii ca au drept de optiune individuala , alta decat cea a angajatorului.

Toata lumea e de acord, pentru ca ....asa scrie in lege, nu era de discutat nimic in plus.

Datorita faptului ca un comandant de grup e in concediu,vine loctiitorul lui ...nu e acceptat la vot, ramanand doar observator.
se citesc conditiile ce sunt profund ilegale, sponsorizari, overdrafturi, si multe aspecte care in mod evident nu tin de competenta ISU , asa cum am mai spus.
in fine
se voteaza

6 voturi aifeissen si 4 voturi garanti, BRD nu primeste niciun vot
ok, s-a sfarsit,

doi comandanti s-au razgandit si si-au schimbat optiunea, iar patrascu si dorcescu voteaza cu garanti
asta inainte de a fi prelucrati

se hotaraste ca a doua zi sa se multiplice toate cele trei oferte si sa se inainteze la fiecare grup plus sediu pentru ca oamenii sa decida si individual in cunostinta de cauza
jurista nemultumita ca fane a scris urat si incomplet, de la sine putere ia procesul verbal si zice ca il face si reface ea la calculator, urmand ca apoi sa fie semnat de toti participantii

ziua se termina sub aceste auspicii
isumb ca institutie a ales reiffeisen, urma ca angajatii sa sustina acesta alegere ....sau mai degraba nu

11 mai 2010
comandantii vin la isu si asteapta sa ia ofertele multiplicate
si sa semneze procesul verbal
se lovesc de refuzul lui coana mare paunita care zice am multiplicat dar am primit ordin de la craciun sa nu le distribui pana nu da el ordin

toata lumea il suna repetat pe craciun bachus-fan,
acesta nu raspunde
comandantii oltean, dumitrescu,apostol si paraschiv coboara la juridic la anca sa semneze procesul verbal
citesc si nu le vina sa creada
- brd eliminata....FALS ORDINAR
-se preciza ca in subunitati sa fie transmisa doar oferta Raiffeissen-FALS ORDINAR
COMANDANTII REFUZA EXPLICIT SA SEMNEZE PROCESUL VERBAL!
Lucrurile sunt de-acum evidente si se desfasoara fatis!!!

afland ca nimeni nu semneaza procesul verbal DUDUS ii cheama pe rand in biroul lui pe toti membri comisiei
ce le-a spus
cum i-a luat
cum i-a amenintat voalat
cert e ca
votul dat in comisie se schimba in procesul verbal

6 la 4 devine uluitor 8-2
cum a fost sa fie posibil??
aflati numai in numarul urmator

[ Edited Wed Mar 30 2011, 10:18PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF