Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Un limbaj nedemn de un presedinte!
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Roxana I
Mon May 21 2007, 08:45PM
Registered Member #238

Dupa cum stiti,sau poate nu ati aflat despre comportamentul pe care ,,domnul,, Traian Basescu l-a avut fatza de o jurmnalista de la postul de televiziune Antena 1.
Aflat la cumparaturi impreuna cu sotzia,Traian Basescu a fost abordat de o jurnalista de etnie rroma,despre opinia dumnealui in legatura cu rezultatele referndumului.Acesta a prezentatun comportament nedemn de o persoana politica,de un presedinte de stat,atacand-o pe aceea domnisoara,furandu-i telefonul mobil(in opinia dumnealui a fost doar o confiscare,dar intrucat aceasta s-a facut fara acodul proprietarei,fapta poate fii incadrata la furt),agresand-o verbal intr-un mod extrem de vulgar,,tziganca imputita,,.Atunci cand domnisoara a cerut sa i se innapoieze obiectul ,,confiscat,,,spunandu-i domnului presedinte ca va depune plangere la politie,seful statului a declarat ca,nu-i nicio problema ,,ce imi poate face mie politia,,.La cateva ore dupa acest neplacut incident,purtatorul de cuvant(snoave) al presedentiei,a prezentat public,scuzele presedintelui vis-a-vis de acest neplacut incident.
Dar acum ma intreb,il durea gura sa isi ceara sigur scuze,din aceea demnitate pe care pretinde ca o are,nu a mai ramas nimik?

Sper k acum toti cetatenii acestei tzari,care il sustin,sa vad ce fel de om este cel care ar fi trebuit sa ne dea un exemplu,demn de urmat. !amazed
Back to top
Altair
Mon May 21 2007, 10:24PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Pai se zicea ca a facut-o tiganca imputita cand tipa nu mai era de fata si a ramas inregistrarea pe tel mobil.Nu cred ca cineva de pe aici il considera pe base un model dpdv moral,al demnitatii,al comportamentului,al caracterului etc,dar asta e base.Aceste defecte nu compenseaza si nici nu scuza modul miselesc in care s-a incercat debarcarea sa,si nici macar nu au facut parte dintre motive.remarca "tiganca imputita" nu cred ca este demna de nici o persoana care se pretinde a nu fi antisemita,xenofoba .......si o adepta a democratiei,indiferent de statut.
Acum,ca sa mai si zambim,antena 1 i-a cam purtat sambetele lui base,l-a executat cu fiecare ocazie si ma risc sa afirm ca a dus o campanie pro demitere.Asa ca animozitatea e explicabile.Dca permiteti comparatia,era cam aceeasi treaba ca si cand l-ar fi interveviat pe becali:"televiziune comunista,comunistu de voiculescu,comunistilor,hahalerelor etc" !lol
Back to top
Roxana I
Tue May 22 2007, 08:26PM
Registered Member #238

Bai,oricum ar fi,acele expresii rasiste nu isi aveau rostul in gura unui presedinte.Cat despre ,,executia,, purtata de postul antena 1 in campania pentru referendum,in cazul domnului basescu,mi s-a parut fff normala,fara cenzura!
Back to top
alexandru
Tue May 22 2007, 10:50PM
alexandru
Registered Member #169

Mai Roxy , CINE te-a atatat atat de tare impotriva lui Basescu ? Eu m-am cam plictisit de atacurile astea furibude la adresa presedintelui si as vrea macar sa inteleg CINE te motiveaza .
Back to top
Altair
Wed May 23 2007, 12:28AM
Registered Member #385

Eu doresc doar argumente.Ca propozitia "Basescu e nu e bun pt ca e rau" am auzit-o de vreo 30 de ori pe zi in ultima luna si cred ca toata lumea s-a saturat de ea.Si daca campania anti-basescu a unui post de televiziune e normala,de ce o campanie pro basescu e anormala?De ce se mai baga cna-u si tot da pe amenzi si tot sar cu gura contestatarii ca televiziunile il pcteaza frumos pe base?
Deja e turca mioritica si iar o sa se ia dorobant de mine ca "jignesc" poporul.Pai asta e adevarul.Numai la noi am auzit din partea autoritatii supreme "constitutia a fost incalcata dar nu grav".pai mai fratilor a fost incalcata ori ba?La fel si cu campania.Presa sa fie impartiala dar televiziunile lui voiculesc fiind private pot face ce vor ele.Pai daca cineva a urmarit observatoru a vazut ca in fiecare zi de cand a inceput clinciu pc-base,presedintele a fost piscat de fund in fiecare zi pt orice motiv real sau fictiv.Ce dracu?Hai sa mai respectam si noi macar regulile pe care le facem noi daca ale altora nu conteaza.
Back to top
ex-ad
Wed May 23 2007, 10:34PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Lasa, altair, ca ca piscaturile au fost de ambele parti. Iar acum a cam facut-o de oaie presedintele.

[ Edited Wed May 23 2007, 10:34PM ]
Back to top
Roxana I
Thu May 24 2007, 09:55AM
Registered Member #238

Oaie si ai sai>
Back to top
Roxana I
Thu May 24 2007, 10:00AM
Registered Member #238

alexandru wrote ...

Mai Roxy , CINE te-a atatat atat de tare impotriva lui Basescu ? Eu m-am cam plictisit de atacurile astea furibude la adresa presedintelui si as vrea macar sa inteleg CINE te motiveaza .

!alien ~:( ~:( NU stiu dak ai observat,dar majoritatea scandalurilor din serviciile secrete au inceput cand asta a venit la carma tarii.Au inceput pe rand:SPP,SIE,SRI.Din cauza lui Base`,profesionalismul tuturor serviciilor secrete este pus sub semnul intrebarii.Din asceata cauza eu nu il pot inghitzi in niciun fel pe Base`. ~:(
Back to top
Roxana I
Thu May 24 2007, 10:03AM
Registered Member #238

Cei care sunt de la SRI,pe acest site,stiu care este atmosfera in serviciu,decand cu faimosul biletzel.
Back to top
alexandru
Thu May 24 2007, 08:05PM
alexandru
Registered Member #169

FALS
Si tot nu mi-ai raspuns la intrebare
Back to top
Skorpy
Thu May 24 2007, 08:46PM
Registered Member #233

Hmm, nu stiu de ce imi face impresia ca batetzi campii. In primul rand, ziarista l-a agresat pe Basescu, tulburandu-i viatza privata, intr-un moment in care, campania electorala se incheiase iar acesta nu mai avea dreptul, legal, sa faca comentarii care ulterior puteau fi interpretate. In al doilea rand, Basescu nu a facut-o pe aia "tziganca imputzita" in public. Omul se afla in masina proprietate personala, antifonata si cu toate optziunile pe ea. Sunt curios, daca Basescu si nevasta-sa ar fi tras cate un vant, cu adresa la jurnalista, in masina proprietate personala, s-ar fi mediatizat ? Faptul ca i-a luat telefonul este condamnabil. Dar de ce nu s-a facut atata valva cand Becali a confiscat telefoane de la ziaristi sau a jicnit jurnalistele in spatziu public, pe strada, de fatza cu toata mass-media ? Ma rog, este mult de discutat pe chestia asta.
Back to top
Altair
Thu May 24 2007, 09:47PM
Registered Member #385

Ca o concluzie:
1.Ce s-a intamplat nu este normal,dar nici vreun genocid.
2.Situatia este mult amplificata din cateva considerente: persoana care a calcat pe bec ce PRESEDINTELE,"victima" face parte din PRESA,XENOFOBIA si DISCRIMINAREA sunt subiecte la moda in romania de azi.Eu nu gasesc ca base poate fi acuzat de discriminare.daca zicea rroma imputita era mai bine? sau romnaca? sau femeie? sau ce vreti voi.Din cate stiu eu cuvantul "tigan" nu e o jignire neaparat.Putea fi discriminare daca zicea: "nu iti raspund pt ca esti o tiganca imputita" sau ceva de genu.
Oricum eram obisnuit cu autovictimizarea presei.Ei intotdeauna sunt oprimati,injurati,huliti,discriminati,pedepsiti etc.Dar nimeni sa nu infrazneasca sa le bata obrazu pt ca indraznesc sa se bage ci picioarele in viata oamenilor.Partea nasola e ca vad persoane care le tin isonul,de parca nu ar vedea aceasta ipocrizie a media.Pai toate iesirile spectaculoase si "atacurile" asupra presei vin tot ca urmare a hartuielii si atacurilor fara scrupule a presei.Ma mir ca unele persoane care sunt abonate la caterinca presei inca nu i-au bagat prin spitale sau prin tribunale.Ar fi cazul sa ii invete cineva si pe acesti caini de paza ai societatii cum arata o societate si ca frumos si corect ar fi ca inaint sa sara la gatul oamenilor sa-i intrebe daca vor sa faca o declaratie,si daca acestia refuza,sa ii lase in pace,nu sa ii urmareasca si sa-i asalteze cu intrebari pana cand acestia ajung sa o ia la sanatoasa de-a dreptul pt a scapa de ei.
Back to top
Roxana I
Fri May 25 2007, 10:31AM
Registered Member #238

Ba da <Alexandru>,ti-am raspuns la intrebare.Dak tu crezi k motivul e altul,treaba ta.
Back to top
alexandru
Sat May 26 2007, 12:30AM
alexandru
Registered Member #169

Bine , dar mai am o intrebare : te superi daca iti spun Roxy ? imi place mai mult si parca ti se potriveste
Back to top
Roxana I
Sun May 27 2007, 01:06PM
Registered Member #238

si c-am de ce mi se potriveste?
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF