Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Zona crepusculara

<< Previous thread | Next thread >>
Ufologie cu usile deschise
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Mr.X
Thu Jun 07 2007, 08:57PM
Registered Member #594

Salut la toti si bine v-am gasit.
Cu tot respectul si sinceritatea va spus ca intamplator intr-o alta locatie am gasit acest forum pe care a-l gasesc unul foarte serios.
Daca-mi permiteti as vrea sa redau in timp anumite aspecte despre anumite subiecte gasite sensibile pe tema ufologiei legat de OZNuri si extraterestrii.Topicul este dedicat subiectelor legate de MILABS(Military Mind Control and Alien Abduction), TSUF (Top-Secret underground facilities), PGLF (programm genetic life form), NWO (New World Order) si multe alte subiecte cu informatii ce ne pot ajuta sa intelegem mai bine legatura dintre guvernele din umbra ce sunt conectate cu unele rase extra-terestre.Ei sunt aici.Ei sunt printer noi.

O mare parte din informatii provine de la un ex-insider adica de la un fost ofiter de securitate ce a lucrat pentru o anumita perioada intr-o baza militara Top-Secret in UK.Numele lui adevarat este Barry King si i se mai spune si TheVoice deoarece cu multi ani in urma el a redat unele documente numite si ‘’The Voice Files’’ Poate ca unii dintre voi cunosc proiectul numit si ''PROJECT MANNEQUIN'' din anii 50's care acum este sub numele de ''PUPPETMASTER'' unde se spune ca 60-70% din asa spus ABDUCTIONS (rapiri de catre extraterestrii) posibil sa fie doar de catre MILABS adica de operatiunile militare cuprinzand anumite experimente ce implica guverne din USA,UK,CANADA.Se mai numesc si acoperiri perfecte.Toate sunt proiecte sustinute de guvernele din umbra.

Voi lasa doua linkuri unde oricine este interesat de subiect se poate documenta mai mult.

Link catre ''Pagina secreta''
O pagina ce implica informatii legate de Barry King(TheVoice)
LINK

Link catre clipuri cu interviurile fostului ofiter Barry King (TheVoice) din anii 1995 si 2000 pentru Disclosure Project
TheVoice VIDEO Arhive:
LINK

Daca sunt nelamuriri sau intrebari referitor la acest subiect va stau la dispozitie.Cu stima,Mr.X

[ Edited Sat Jun 09 2007, 04:15PM ]
Back to top
1 User said Thank to Mr.X for this Post :
 Radu89 (02 Jan 2014, 16:20)
ex-ad
Thu Jun 07 2007, 10:56PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ideea e sa-l continui ...

si bine ai venit, prietene! bun topic.
Back to top
Roxana I
Thu Jun 07 2007, 11:40PM
Registered Member #238

Bun venit!
Un subiect ff interesant,foarte atractiv!
Back to top
Roxana I
Thu Jun 07 2007, 11:53PM
Registered Member #238

In sfarsit cineva care are curajul sa abordeze un astfel de subiect,fara sa-i fie teama,k va fi considerat paranoic.Stiu ca exista numeroase dovezi ale existentei unei vieti extraterese,dar pana acum,tot ce s-a vorbit,park s-a dus la extrem,la fel k in cazul,lui Dracula.
Back to top
ronin
Fri Jun 08 2007, 01:58PM
Registered Member #70

Bun venit ...Jackie... totusi am sa dau eu site-ul:
LINK
In rest.....sper sa te simti bine printre 'militari' si.... spioni !!!
Confirmat....'in slujba' DA...dar nu al lui Basescu...desi...unii...
Back to top
Roxana I
Fri Jun 08 2007, 02:30PM
Registered Member #238

of ,ronin,paranoia asta!
Back to top
Mr.X
Fri Jun 08 2007, 10:51PM
Registered Member #594

Multumesc de bun venit.
Sper ca subiectul sa fie de ajutor pentru unii si binenteles ca topicul poate suprevietui doar atunci cand subiectul este sustinut cu ajutorul vostru continuand tema discutiei prin intrebari si prin interveniri cu cat mai multe informatii.Cu cat ne implicam mai mult cu atat vom intra mai adanc in gaura de iepure si vom putea intelege ce se ascunde in spatele cortinei.
Cum spuneam, daca sunt ceva intrebari pe aceasta tema atunci va stau la dispozitie.

Deci cu ce incepem?

Sa spunem cu un caz ciudat din Romania,cazul Balea-Lac din 1978
Multi poate ca a-ti auzit de el sau a-l cunoasteti mai amanuntit,altii mai putin sau de ce nu poate ca sunt si aici persoane care detin informatii noi referitor la caz?

CAZUL BALEA-LAC
Articol preluat din sursa: LINK

In noptile din 23-25 septembrie 1978, un numar de constructori militari aflati in zona Balea-Lac, au fost terorizati de una sau mai multe entitati care au ramas neidentificate. In aceleasi nopti au fost semnalate manifestari luminoase stranii.

In toamna lui 1978, nu departe de cabana Balea-Lac se afla o cabana mai mica, unde erau incartiruiti un numar de militari in termen (intre 12 si 20, dupa diferite surse), adusi pentru lucrari de constructie.

In 23 septembrie, la ora 24.00, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului – aflat nu departe de cabana militarilor – s-au trezit datorita unei lumini roscate, in forma de cerc, care se zarea prin ceata deasa, cuprinzand tot campul vizual. Martorii au apreciat ca se afla la circa 5 - 10 metri de geam. Era o liniste perfecta. Initial cei doi au crezut ca arde cabana Balea-Lac, fapt neconfirmat. Ulterior s-au eliminat si alte explicatii posibile: far de masina, lanterna etc.

Aproximativ la aceeasi ora, fruntasul Ioan Dörr a iesit din dormitorul cabanei militare pentru a bea apa. In drumul sau spre robinetul aflat la coltul cladirii, luminat de un bec aflat deasupra usii, a zarit, de la 6-8 metri, o silueta intunecata, nemiscata, apreciata a fi de 1,90-2,00 metri. Din cauza cetii nu a putut distinge detalii. Fruntasul a strigat „cine-i acolo?”, dar, neprimind raspuns, a preferat sa se intoarca in camera. Peste cinci minute silueta era inca acolo, mai aproape de zidul cladirii, dar peste alte zece minute a disparut.

In seara urmatoare, in jurul orei 21,45, in fata cabanei, sergentul Ion Radu atrage atentia militarilor Dörr si Vulpe ca pe o ridicatura de pamant, in directia telefericului, la o distanta de 15-20 de metri, se afla o silueta intunecata. Inaltimea ei a fost apreciata la 2,5 metri, prin comparatie cu o cisterna cu motorina de 2 metri aflata alaturi. Era senin si fara ceata. Dörr compara silueta cu cea a unui cosmonaut cu miscari greoaie. In acelasi timp militarii din camera vecina au inceput sa strige ca cineva le-a deschis obloanele de la ferestre, pe care tocmai le asigurasera cu sarma rasucita cu patentul si cu un lant transversal (inchizatoarele obloanelor se aflau la 2,5 metri de sol). Alti militari au inceput sa arunce cu pietre spre silueta care intre timp se deplasase pe ridicatura de pamant. La un moment dat, sergentul Radu, apucand un ciomag, s-a indreptat intr-acolo, strigand spre soldatii D. Sibu si Gh. Stan sa-l urmeze. Ajuns la 1-1,5 metri de aratare, Radu a ridicat ciomagul s-o loveasca. S-a auzit un “suflu ca de tigru”, iar sergentul a cazut pe spate, ca fulgerat, in zapada, cu bratele desfacute, cu capul spre vale. Ceilalti doi, aflati la 3-4 metri, au ramas cateva secunde paralizati. Entitatea, care – dupa unii martori – avea la maini gheare lungi. l-a examinat pe sergent, apoi a disparut, “parca plutind, in salturi laterale”. Alti doi martori au urmarit scena ceva mai de departe. Unul dintre ei spunea ca entitatea se deplasa “ca un om care merge pe apa, aplecandu-se mult intr-o parte si in alta, dar nu ca un urs sau alt animal, ca am vazut ursi destui. Parca plutea, cand pe un picior, cand pe celalalt”.

Cei doi si-au revenit, s-au dus la sergent si au inceput sa-l tarasca, apoi, cu ajutorul altor doi camarazi, l-au dus in cabana. Era inconstient, dar nu-si desclesta mana de pe ciomag. Si-a revenit abia dupa zece minute de incercari repetate de resuscitare. Nu-si amintea nimic, incepand din momentul in care ridicase batul. In acest timp, cinci militari au vazut, pe locul in care fusese “umbra”, deasupra solului, “o coronita de lumini” cu diametrul de circa o jumatate de metru. Patru lumini erau mai mici, iar alte patru mai mari, “cam de marimea unui ou”, care “dansau in cerc” si “sareau dintr-o parte in alta”.

Militarii s-au baricadat intr-una dintre camere. Peste circa o ora si jumatate de ora, au auzit cum cineva zgaria obloanele de la fereastra. Doi martori declara ca au auzit o voce groasa care aparent a pronuntat cuvintele „sergend... sergend...”.

A urmat pentru toti o noapte alba…

A doua zi dimineata au observat, pe obloanele care fusesera vopsite cu numai 2-3 zile in urma, patru zgarieturi paralele, oblice, distantate la circa 10 centimetri, intersectate de o a cincea, perpendiculara pe ele. In locul unde Ion Radu fusese doborat, nu se vedea nici o alta urma in zapada in afara de cea a sergentului.

In noaptea urmatoare, militarii, cu exceptia sergentului si a unui caporal, erau atat de inspaimantati incat au coborat la o cabana langa “Balea Cascada”, intorcandu-se abia in 26 septembrie, impreuna cu un ofiter.

Cezul a fost investigat de un grup de membri ai clubului “Univers” din Sibiu, condus de Gabriel Pál si Gheorghe Butiu, impreuna cu inginerii bucuresteni Justin Capra si M.T., iar ulterior si de Calin Turcu. Cu aceasta ocazie au fost culese declaratii scrise si schite ale zonei, cu evenimentele in succesiunea lor, ca si desene reprezentand „silueta” asa cum au perceput-o martorii ti cum au reusit s-o redea.

Mihai Danciu din Brasov a remarcat o asemanare cu cazul mult mai cunoscut pe plan mondial, din acelasi an 1987, cand, in noaptea de 6 spre 7 decembrie, in localitatea Marzano, din provincia Genova, Italia, paznicul Fortunato Zanfretta s-a intalnit cu un OZN triunghiular care a lasat urme pe sol, ca si cu mai multe aratari monstruoase, inalte de circa 3 metri, care l-au doborat in iarba, dupa care l-au dus “in alta parte”, se pare in cadrul unui episod de rapire.

Peste cativa ani, sergentul Ion Radu i-a confirmat lui Calin Turcu evenimentele, precizand ca la cabana erau 20 de militari, iar aratarea era “ca un tub gros de metal, cu diametrul de cel mult 50 de centimetri, fara alte particularitati” si ca nu era mult mai inalt decat el. Ofiterul, care a urcat cu militarii in 26 septembrie, venise inarmat, pentru a-i incuraja pe soldati si a ramas la cabana cateva zile dupa aceea. Militarii erau ingroziti, intre altele, si de faptul ca aratarea nu a lasat nici o urma pe sol. La vreo doua luni dupa evenimente, a venit si o comisie de ancheta militara, care a tras concluzia ca “a fost vorba de un fenomen de electrizare sau magnetizare a aerului”, care a cauzat un “un soc electric” capabil sa-l doboare pe sergent. Ion Radu si-a insusit aceasta explicatie.

(Prelucrare de Dan D. Farcas, dupa volumul lui Calin Turcu, Cazuri OZN in Romania, Ed.Sincron, 1992)

[ Edited Fri Jun 08 2007, 10:56PM ]
Back to top
hekate
Sat Jun 09 2007, 06:52PM
Registered Member #527

ronin wrote ...

Bun venit ...Jackie... totusi am sa dau eu site-ul:
LINK
In rest.....sper sa te simti bine printre 'militari' si.... spioni !!!
Confirmat....'in slujba' DA...dar nu al lui Basescu...desi...unii...

Back to top
hekate
Sat Jun 09 2007, 06:57PM
Registered Member #527

ma bucur ronin ca ai facut asta,eu ma asteptam sa se inceapa cu link-ul asta...dar e bine si asa!cit despre site-ul infocon si Bilderberg acum ca au link-ul principal cred ca nu mai e cale lunga...distractie placuta
Back to top
Mr.X
Sat Jun 09 2007, 08:19PM
Registered Member #594

Mai precis,linkul catre topicul TOP SECRET de pe forumul RUFOn ce are acelasi subiect ca aici si unde pe viitor vor fi expuse informatile noi legate de Barry King.....este acesta: LINK
Back to top
ex-ad
Sat Jun 09 2007, 09:05PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Mr. X, probabil nu vei gasi prea curind multi cunoscatori in domeniu p-aici, dar in mod cert vei gasi destui interesati. Merita continuat topicul. Voi incerca, in perspectiva, sa bag la Filmul zilei si clipuri din domeniu, dupa cum am introdus mai demult si seriile cu Illuminati vazind interesul crescut al unor forumisti pentru subiect. Pentru profani, ufologia inseamna doar farfurii zburatoare ... ( LINK ) ... poate reusesti prin acest topic sa deschizi un pic orizontul cititorilor.
Back to top
Mr.X
Sat Jun 09 2007, 09:29PM
Registered Member #594

ex-ad, multumesc pentru sustinere.
Voi incerca sa revin cat mai des aici si cu singuranta in cazul unei stiri noi legat de subiect voi posta si aici.Nu am vrut sa expun linkul pana acum direct catre forumul RUFOn deoarece nu stiu daca administratia acestui forum permite acest lucru deci scuzati daca a creat cumva nemultumiri.
Am vrut doar sa fiu deschis cu voi si sa expun direct topicul original legat de subiectul pe care l-am deschis si aici.Acolo este ceva mai amanuntit.Oricum cred ca voi merge paralel cu stirile noi.Pe curand. 8)

[ Edited Sat Jun 09 2007, 09:31PM ]
Back to top
Doru
Sun Jun 10 2007, 12:33AM
doru
Registered Member #14

Mr.X> Ce parere ai despre "Blue Block" by Dr. Hynek?
Back to top
Mr.X
Tue Jun 12 2007, 09:28PM
Registered Member #594

doru wrote ...

Mr.X> Ce parere ai despre "Blue Block" by Dr. Hynek?

Salut doru
Cred ca te referi la ''Poject Blue Book'',studierea fenomenului OZN proiect condus de USAF(United States Air Force) din 1952 pana in 1969.Rapoarte arhivate si lasate deschise publicului sub ''Freedom of Information Act'' la inceputul anului 1970.
Pot sa spun ca pana s-a sfarsit proiectul Blue Book sau colectat peste 12.000 de rapoarte cu cazuri OZN si sa ajuns la concluzia ca majoritatea cazurilor au fost MISTIFICARI interpretari gresite al unor fenomene naturale ( nori,stele etc.) sau aparate de zbor conventionale.Cateva cazuri chiar au fost considerate ca cazuri false(hoax).Din 700 de rapoarte OZN mai serioase doar 6% din ele au fost clasificate ca cazuri necunoscute care necesitau analize mai detaliate.Sincer sa-ti spun cred ca adevaratele cazuri foarte dificile de explicat au fost filtrate si ascunse inainte ca Blue Book sa obtina fisierele.Sper sa fie de ajutor.Numai bine

[ Edited Tue Jun 12 2007, 10:56PM ]
Back to top
Mr.X
Fri Jun 22 2007, 09:57PM
Registered Member #594

Vreau sa va anunt deschiderea unei pagini numita ''Interview with TheVoice(Chat room 2006)'' ce cuprinde un interviu cu Barry King desfasurat intr-un chat room anul trecut in 2006 alaturi de alti investigatori.Precizez ca acest interviu este pentru prima oara redat public pe internet.
LINK

[ Edited Fri Jun 22 2007, 09:59PM ]
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF