Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
Loc de dat cu capul!
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ALM
Mon Aug 08 2011, 10:14PM
Registered Member #2039

Ghost_dog wrote ...

Ca si un bautor inrait de cafea nu pot decat sa salut un confrate care are tot timpul o cana plina de cafea langa monitor . Nu ma intereseaza tutunul caci nu face parte din tabieturile mele , dar daca discutam despre un pescuit poate este un punct comun . Nu a fost o intrebare sarcastica sau jignitoare in vreun fel si imi cer scuze daca asa a parut .

Domnule Ghost_dog, am luat întrebarea drept o glumă prietenească şi v-am răspuns în acelaşi registru. Pot să decelez gluma de sarcasmul umoral. Mă bucur că nu fumaţi, fiindcă astfel sunteţi scutit să citiţi avetizările care vă anunţă că veţi muri. Când? Când o vrea Dumnezeu!

Nu le am cu pescuitul, cu excepţia unei perioade scurte în tinereţea timpurie, când vânam peştii cu arbaleta. După ce acest sport a fost interzis prin lege, m-am mulţumit cu fotografia subacvatică. Am abandonat distracţia deoarece era prea costisitore. Când a devenit posibilă pecuniar, n-a mai fost posibilă fizic.
Back to top
criss-cross
Thu Feb 21 2013, 05:47PM
Registered Member #4853

...cred ca ar trebui sa fie mai multe locuri unde sa dau cu capul! evident, nu ma va ajuta cu nimic, poate numai imi va trezi putin spiritul autocritic, imi va amesteca bunele cu relele , ma va aduce cu picioarele pe pamant...inca mai cred ca toti oamenii din jurul meu sunt ca mine si nu ma tem sa iubesc, sa ajut, sa cred, sa inteleg, sa fiu ingaduitoare....cand ma trezesc, evit sa recunosc cat sunt de slaba la capitolul asta...acum, as face ceva cucuie daca as avea ceva curaj...frateeeeee! unde ajungem cu ignoranta proprie, cu delasarea si acceptarea tacita a banului care da putere, a puterii care da bani, a falsitatii si prostiei ridicate pe culmile doctorale,a exprimarilor de tot rahatul si razbunarii idioate pe cei care sunt mai buni ca noi, a neputintei de a recunoaste ca exista mai buni ca noi,ca exista o coloana vertebrala in viata fiecaruia....cati sunt cocosati de servilism ?!
Back to top
criss-cross
Fri May 03 2013, 05:22PM
Registered Member #4853

Asadar, sa ne dam cu capu' de pereti....de toti peretii, daca se poate! sa privim in jurul nostru cautand locul cel mai potrivit pentru asta: sa fie afisele de strada care ne promit ca putem visa, sa fie trotuarul in care cazi in gropi de prost ce-ai fost sperand in altceva, sa fie ecranul TV. pe care haladuiesc tot felul de personaje ce se vor vedete( deunazi, am ,,prins" un fragment dintr-o discutie a doua doamne cu pregatire care se impungeau folosind la fiecare replica citate din diversi ...gen ,,cum spunea X" ,da", dar Y spunea... si erau f. mandre de disputa citatelor, brrrrrrrrr),sa fie propria identitate de care uitam adesea in favoarea normelor de bine si ,,frumos"...?! nu dorm, uneori ,noaptea din pricina lucrurilor pe care nu le-am inteles ,a situatiilor pe care nu le-am gestionat bine pentru ca am fost rea, sau lasa, sau neputincioasa,sau doar un om...ce sa mai?! Acu', nu-mi vine sa-mi cert capul pentru ca e doar un cap,atat!
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF