Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Sinucidere la Academia de Informatii
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mikhai
Sat Jul 28 2007, 11:08AM
Registered Member #209

om simplu>itzi spun de ce.sotzia mea e
psiholog si vad genul de probleme cu
care se confrunta.

ca psiholog,tzi se cere ,la prima vedere,sa inri in capul omului,sa-i zici
tot si toate si sa si fie bine.

e absurd.si face parte din lipsa de cultura a natziei-dar asta nu e nicio
noutate.
Back to top
Altair
Sat Jul 28 2007, 06:07PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Sunt de acord cu om simplu.Discutia e inutila si a cazut in derizoriu.Pe langa asta,nu s-au sinucis 20 deodata sau intr-o sapt sau o luna.E un caz izolat.
Back to top
om simplu
Sat Jul 28 2007, 08:53PM
Registered Member #298

mikhai> a mea e avocat si tot nu m-a convins sa nu am 64 de plingeri penale (facute de mine nu impotriva mea), ma intreb, asa cum te cunosc, ce fel de sfinta trebuie sa fie sotia ta ....

[ Edited Sat Jul 28 2007, 08:56PM ]
Back to top
Roxana I
Sat Jul 28 2007, 09:47PM
Registered Member #238

Ohoooooooooo,la faza asta va purtati ca niste copii de gradinitza,deja ati dat-i in vechea zicala ,,My horse in biggin then yours!,,.
Om simplu>wow sotia ta are mult de lucru cu tine de ai facut deja 64 de plangeri penale,cred sincer fara intentia de a te jigni in vreun fel,k ar trebui sa-i faci o vizita sotiei lui mikhai,poate dansa reuseste sa afle de unde aceasta ,,placere,, pt pl.pn.
Back to top
om simplu
Sun Jul 29 2007, 03:46AM
Registered Member #298

Azumi>de jignit nu ma pot jigni decit singur, si evit sa fac acest lucru.

In ceea ce te priveste, se pare ca lucrurile stau invers.

Nu numarul, marimea, grosimea, lungimea, largimea, si alte criterii cantitative dau inteles lucrurilor, nu conteaza cite plingeri penale am facut conteaza daca am dreptate si daca am poate nu am facut destule, poate efortul facut este justificat, poate tu scrii mai repede si mai mult decit gindesti, de ce nu te duci tu la un psihiatru si la o cititoare in cafea sa-ti spuna cum e cu chestiile astea.

Si cei cu marmotele, e de fapt ce-i cu marmotele, da' ce conteaza o liniuta....
Back to top
om simplu
Sun Jul 29 2007, 03:53AM
Registered Member #298

mikhai>de'astea de nu le intelege lumea si mai si comenteaza ni le dam in viitor pe privat.
Back to top
mihaidiac
Sun Jul 29 2007, 11:45AM
Registered Member #339

om simplu wrote ...

mikhai> a mea e avocat si tot nu m-a convins sa nu am 64 de plingeri penale (facute de mine nu impotriva mea)

Nu conteaza cate plangeri penale ai facut. Conteaza ca tu sa ai dreptate, si apoi conteaza ca Justititia sa iti faca dreptate. Si eu mai fac reclamatii si plangeri (in situatii in care altii ar sta cu capul plecat). Si as mai face inca un milion de reclamatii, daca nu m-ar apuca din ce in ce mai frecvent lehamitea...
Back to top
om simplu
Sun Jul 29 2007, 07:30PM
Registered Member #298

mihaidiac>tocmai asta e shmecheria "Frica si Lehamite" - ei calca legea si rid de noi - noi facem ce zice legea ei rid de noi, pina ni se face lehamite si ne apuca disperarea in fata unui sistem pietrificat in ilegalitate (vezi justitia), si ne lasam, emigram, capotam, infricosam, si ne bagam p..la in ea de justitie, dreptate, tara, stramosi, conducatori, manipulatori, shmecheri si alte soiuri de valori nationale.

Scrie tot ce e de scris... nu ca face vreo diferenta acum dar macar ramine pentru posteritate.... eu cam asta am ajuns sa fac ... munca patriotica pentru generatiile viitoare... plantez procese - sunt curios ce va rasari !!
Back to top
Altair
Sun Jul 29 2007, 11:14PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Teortic ar fi condamnari,da se poate sa fie un poor harvest si sa iasa achitari.
Back to top
mihaidiac
Mon Jul 30 2007, 06:47PM
Registered Member #339

om simplu wrote ...

mihaidiac>tocmai asta e shmecheria "Frica si Lehamite" - ei calca legea si rid de noi - noi facem ce zice legea ei rid de noi, pina ni se face lehamite si ne apuca disperarea in fata unui sistem pietrificat in ilegalitate (vezi justitia), si ne lasam, emigram, capotam, infricosam, si ne bagam p..la in ea de justitie, dreptate, tara, stramosi, conducatori, manipulatori, shmecheri si alte soiuri de valori nationale.

Scrie tot ce e de scris... nu ca face vreo diferenta acum dar macar ramine pentru posteritate.... eu cam asta am ajuns sa fac ... munca patriotica pentru generatiile viitoare... plantez procese - sunt curios ce va rasari !!

Nu stiu ce va rasari, dar sa-ti spun ce am patit ultima oara. Am avut un incident la mine la bloc si m-am dus, intr-o dimineata de vineri, la Sectia 13 Politie sa depun plangere. Am stat mai bine de O ORA fara sa ma bage nimeni in seama.
Dupa care m-am dus la agentul de la ghiseu si i-am zis ca sunt ziarist si ca voi sesiza direct Politia Capitalei. Tipul parea sa nu ma creada, asa ca am sunat chiar in fata lui la Politia Capitalei. Dupa cinci minute a venit la mine un tip in civil, plin de scuze. "Eram intr-o sedinta cu comandantul, imi cer scuze...!" Concluzia - daca esti un simplu cetatean roman, isi bate joc de tine si ultimul tablagiu (platit, evident, din bani publici).
Back to top
mikhai
Wed Aug 01 2007, 11:20AM
Registered Member #209

mihaidiac>asta cu "justitzia face dreptate" merita bagata la glume macabre.

uite o chestie:i-am livrat unei cucoane
piese auto valoare vreo 60 milioane,a platit 10 la suta,cu contract,factura ,tot spanacul-dupa care a mai platit
canci.motiv:ca nu e masina ei aia pe care s-au montat piesele!!!

si justitzia ii da dreptate.asa ca ,chef,
du-te ia mobila de 300 milioane,plateste
ceva acolo si apoi zi ca era pt soacra,cu
care nu te ai bine si nu platesti.

asta nu e tzara,e un hirdau cu rahat!
Back to top
mihaidiac
Wed Aug 01 2007, 03:01PM
Registered Member #339

mikhai wrote ...

uite o chestie:i-am livrat unei cucoane
piese auto valoare vreo 60 milioane,a platit 10 la suta,cu contract,factura ,tot spanacul-dupa care a mai platit
canci.motiv:ca nu e masina ei aia pe care s-au montat piesele!!!
si justitzia ii da dreptate.asa ca ,chef,
du-te ia mobila de 300 milioane,plateste
ceva acolo si apoi zi ca era pt soacra,cu
care nu te ai bine si nu platesti.

Si ce se intampla in continuare? Iti recuperezi banii de la proprietarul masinii? Cine e proprietarul?
Back to top
mikhai
Wed Aug 01 2007, 03:47PM
Registered Member #209

sa fii linistit ca-i recuperez ,dar administratoarea firmei-care traieste in
kukuland-crede ca ii scoate prin justitzie.

aiurea:2 moldoveni de peste prut si rupt mina putorii in 2(200 euro) sau in 3
(300 d euro) si se rezolva...
Back to top
om simplu
Sun Aug 05 2007, 10:37AM
Registered Member #298

mikhai > cred ca cel mai bine ar fi sa ne facem o firma de recuperari (asta dupa ce facem una de dat tzepe) sa intram si noi in rind cu capitalismu' autohton....

prin justitie o sa-si scoata doar peri albi, ochii, banii pentru avocati si multa experienta de viata.
Back to top
DESTEPTUL
Fri May 30 2008, 03:54PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Sinuciderile in randul soldatilor, fenomen global
LINK
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF