Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Sinucidere la Academia de Informatii
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mercurie
Fri May 30 2008, 11:33PM
Registered Member #1034

Ceea ce era de asteptat, iar ca si concluzie: inteligenta nu este suficienta, iar testele psihologice consacrate sunt bune pentru descoperirea bubelor mai conventionale. Adevaratul test psihologic, dupa cum se poate observa , este timpul si incercarile vietii.
Back to top
Witt
Sun Jun 01 2008, 12:36PM
Witt
Registered Member #168

Sunt de parere ca pana si cel mai echilibrat om este capabil de sinucidere, crima sau altele. Depinde doar de cat de mare e socul, motivatia.
Back to top
DESTEPTUL
Sun Jun 01 2008, 09:11PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Dar ce zici daca se umbla pe la frecvente? Si se umbla daca e nevoie..te asigur
Back to top
mercurie
Sun Jun 01 2008, 11:40PM
Registered Member #1034

Mda, dar depinde cine umbla. Daca dau cu ghiocul si vad ceva urat pt ei in perspectiva.....normal ca tanarul nostru sa nu mai aibe viitor.
Back to top
merkava
Mon Feb 01 2010, 12:55PM
Registered Member #2544

eu nu pot intelege cum poti sa te sinucizi pentru o p...., mai ales cind viata ii inainte. eu mai degraba inteleg sinuciderea din disperare cind nu exista viitor
Back to top
rlegione
Mon Feb 01 2010, 03:13PM
Registered Member #2075

La multi ani pe 2010 va doresc tuturor un an nou intreg!!
mercurie wrote ...

..Adevaratul test psihologic, dupa cum se poate observa , este timpul si incercarile vietii.

Legat de subiect ma bag si eu ca musca-n lapte ,am vb acum cateva luni cu cineva de aici pe tema asta si persoana respectiva nu era de acord cu testarile draconice la care ar trebuii sa fie supusi viitorii purtatori de arma, spunand ca sunt lucruri inutile si ca sunt suficiente niste simple teste fizice si psihologice, in timp ce eu eram de parere ca acestia ar trebuii sa treaca prin saptamani de testari,stres continu,lipsa de hrana,lipsa de odihna etc. astfel incat cei care au ceva de ascuns sau nu sunt suficient de apti psihic sau fizic sa cedeze.
Pentru ca daca sunt admisi ,mai tarziu vor depinde de ei vietile unor oameni si acest lucru nu este acceptabil!!
Dar la noi in tara nepotismelor, e valabil ce a scris omu mai sus "Adevaratul test psihologic, dupa cum se poate observa , este timpul si incercarile vietii" adica lasa-i sa treaca si cum ne-o fi norocul!!
Asta se leaga si de filmuletul ala cu studentii de la ATM , niste baietei firavi si niste fetite ft dragute ,care fluturau anemic niste flintele obosite! sper ca la vremuri de restriste sa nu ne apere cu veleitatile lor artistice copiate prost de la altii,ca e nasol, da oricum pe noi nu ataca nimeni asa ca..succesuri!!
Back to top
Surry
Mon Feb 01 2010, 04:05PM
Cogito
Registered Member #1945

fara suparare, toti va plangeti ca asa nu e bine, ca testele sunt prea proaste sau prea usoare,ca sunt nepotisme,ca sunt ei prea firavi sau nu stiu cum.Cu riscul sa ma certe ex-ad o sa va intreb Daca tot nu va place de ce nu faceti ceva sa nu mai existe situatia asta? Multi dintre dumneavoastra aveti un cuvant de spus .De ce nu miscati ceva? Unde? acolo unde aveti in subordine tineri care se formeaza!
Sa nu imi spuneti ca nu se poate ,ca se poate dar nu se vrea! Asa e mai bine sa vorbim mult si sa nu facem nimic. Ne multumim sa criticam sau sa construim ipoteze ...dar mai mult? Imi cer scuze dar chiar am stat si am observat ca in legatura cu orice ne cam place sa facem pe aruncatorii cu pietre!
Pe unii nu ii tinem ca sunt prosti,pe unii ii desfiintam ca nu ne ataca nimeni si papa bugetul ,pe alti ii restructuram ca nu e nevoie de atatia, pe altii cine mai stie ce..Care sunt aia buni si ieftini? capabili si perfecti pentru ATM,SRI,SIE,ANI si altele? Atat ne plangem ca e "tara nepotismelor",oare niciodata nu ati obtinut nimic datorita acestui lucru? E un lant al slabiciunilor iar in ceea ce ii priveste pe sinucigasi nimeni nu ii poate opri si asa cum a punctat cineva mai sus,depinde de cine si cat de mult ,si in ce se intinde "coarda"! explicatii se pot gasii in psihologie si anume intr-un capitol numit psihologia transpersonala care se ocupa si cu explicatia mecanismelor psihice ce conduc la suicid. Omul nu este un robot,este un intreg univers ale carui limite nimeni nu le-a descoperit! Multumesc!
Back to top
Hannibal
Sat Aug 07 2010, 12:04PM
.
Registered Member #1460

Se poate fenta testu`...Trebuia doar sa raspunzi corect la cateva intrebari...si-l iei...asa a facut si baiatu` asta... L-a luat...si s-a spanzurat.
S-a vorbit pe alt topic despre domnu` acela din Suceava care, cu ajutorul unei cunostiinte de la DJI Suceava, a fost incadrat, desi el era labil psihic... Si a ajuns pe Bucuresti pe la pregatire si l-a apucat delirul
In rest, numai bine!

Inca unu`...
LINK

[ Edited Sat Aug 07 2010, 12:18PM ]
Back to top
0050
Sun Aug 22 2010, 09:56PM
Registered Member #1997

"Se poate fenta testu`...Trebuia doar sa raspunzi corect la cateva intrebari...si-l iei...asa a facut si baiatu` asta... L-a luat...si s-a spanzurat."Si domnii de la recrutare crezi tu ca s-au bazat doar pe intrebarile testului?Crezi ca acesta a reprezentat singura modalitate de a-l cunoaste pe baiatul respectiv hmmm...am dubii:) Cat despre asa numitele sinucideri....este bine sa ne mai gandim si altfel...Sigur au fost sinucideri?:)) In perioada 89" un agent foarte bun al Securitatii a fost trimis intr-o misiune in China.A facut el ce a facut,a avut o aventura cu o femeie de acolo etc.Cand a revenit in tara a fost angajat la o biblioteca din Bucuresti (nu-i dau numele).Intr-un weekend ar fi plecat la munte, chipurile intr-un mini concediu si acolo a ramas..cum?A fost gasit in camera sa de hotel in pozitie de yoga impuscat....Si tot sinucidre a fost .......
Back to top
Surry
Sun Aug 22 2010, 10:06PM
Cogito
Registered Member #1945

Nu ai cum sa anticipezi intregul univers cenusiu din interiorul craniului uman..noi folosim imens de putin din creier si intelegem aproape nimic din ceea ce inseamna el,prin urmare nimeni nu poate fi sigur de nimeni.Toti putem fi un risc pentru noi sau pentru ceilalti daca e sa o luam in raport cu nivelul de constientizare a mecanismelor cerebrale.

[ Edited Sun Aug 22 2010, 10:07PM ]
Back to top
0050
Sun Aug 22 2010, 10:10PM
Registered Member #1997

SURRY wrote ...

Nu ai cum sa anticipezi intregul univers cenusiu din interiorul craniului uman..noi folosim imens de putin din creier si intelegem aproape nimic din ceea ce inseamna el,prin urmare nimeni nu poate fi sigur de nimeni.Toti putem fi un risc pentru noi sau pentru ceilalti daca e sa o luam in raport cu nivelul de constientizare a mecanismelor cerebrale.

Asa este doar ca eu am vrut sa subliniez altceva
Back to top
Boribum
Sun Aug 22 2010, 10:28PM
boribum
Registered Member #2395

SURRY wrote ...

noi folosim imens de putin din creier si intelegem aproape nimic din ceea ce inseamna el

Acest lucru este atât de evident...dar atât de evident !!!!

Ghicitoare : cum se numeste constructia gramaticala "imens de putin" ?

[ Edited Sun Aug 22 2010, 10:30PM ]
Back to top
0050
Sun Aug 22 2010, 10:36PM
Registered Member #1997

ACH Boribum wrote ...

SURRY wrote ...

noi folosim imens de putin din creier si intelegem aproape nimic din ceea ce inseamna el

Acest lucru este atât de evident...dar atât de evident !!!!

Ghicitoare : cum se numeste constructia gramaticala "imens de putin" ?

Stimate domn,nu fiti rau:)
Back to top
Boribum
Sun Aug 22 2010, 10:48PM
boribum
Registered Member #2395

Stimata doamna,
Departe de mine intentia. Nu faceam decât sa achiesez la enuntarea unei evidente...îngrozitor de evidente (ca sa pastrez tonul scrierii).

Back to top
0050
Sun Aug 22 2010, 10:54PM
Registered Member #1997

Stiu doar ca s-ar putea sa "doara"...:))
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF