Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Abuzurile cadrelor din Jandarmerie
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Vlad_Tepes
Mon Jul 25 2011, 01:08PM
Registered Member #4474

TruePride : Ai inteles exact cum s-au petrecut lucrurile. Varianta mea,bineinteles. Crede-ma ca daca as fi gresit cu ceva nu as mai fi facut atata galagie si nu as mai fi suparat. Problema este ca ei erau 2 in birou,iar eu am fost singur. Iar de aici...lucrurile sunt foarte simple.
Nu inteleg de ce ai mici rezerve pe alocuri???
Hai sa iti mai zic una noua,de azidimineata : vineri mi-a sunat telefonul incepand cu ora 08.32,08.34,10.53,13.19. Azi dimineata iar la 08.22. Spune-mi tu mie,ce concediu este acesta? Toate apelurile sunt ca sa ma duc sa iau la cunostiinta. Chiar nu inteleg oamenii aia ca pana pe data de 08.08.2011 nu mai raspund deloc la telefon? O sa tin telefoanele inchise,pentru ca alta solutie nu am,nu vreau sa se trezeasca toata casa din cauza mea. E corect?
Acum sa iti zic ce vroiam de fapt sa-ti zic : a pus un coleg sa faca raport din care sa reiasa ca m-a cautat,ca a fost la mine in zona,daca mi-a vazut masina sau nu. O sa posteze si el pe site mai tarziu,ca acum este la munca. Iar te intreb,este corect????
Raspunde-mi neaparat!!!! O zi buna si bucura-te ca nu esti MAI-ist la noi la IJJ
Back to top
ŽELJKO
Mon Jul 25 2011, 05:44PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

nu este corect!pai si daca iti vede masina ce?asta inseamna ca ai fost prin preajma?oricum,treaba e sa nu te lasi.
Back to top
J.A.B.C.
Mon Jul 25 2011, 06:08PM
Registered Member #2445

Vlad_Tepes sfatul meu pentru tine este acela de a iesi la raport la Inspectorul General al J.R.O. si crede-ma ca nu ai nimic de pierdut, fa si un raport scris sa il lasi la secretariatul I.G.J.R._ului, si eu cred ca Inspectorul general te v-a ajuta asta-i parerea mea despre personala !
Back to top
Fortunate Son
Mon Jul 25 2011, 06:36PM
Registered Member #4476

Cat de securisti pot sa fie Jandarmii???Sa faci raport ca l-ai cautat sa-l anunti...si dak l-ai vazut cumva prin oras....sau e plecat???omul e in CO.....asta suna a frica de responsabilitate....deh .ma rog.asta n-am mai auzit-o. Dar pe aia cu spalatul frunzelor? Da ! se zugravise cladirea recent si ....s-a dat ordin sa se spele frunzele de var ...pam.pam
Back to top
Fortunate Son
Mon Jul 25 2011, 06:42PM
Registered Member #4476

nu vei face nimic cu raportul la oricare inspector....MAI ul este cariat de coruptie si nepotism.sa fim realisti....cati dintre noi nu am dat bani la rutieristi ca-sa nu luam amenda?Intradevar,jandarmii nu sunt corupti...ptr ca nu pot sa ia spaga ! nu le da nimeni deoarece sunt un fel de politisti pacaliti care nu prezinta nici un pericol ptr infractori(bineinteles cu excceptiile de rigoare)
Back to top
truepride
Mon Jul 25 2011, 07:34PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Stimabile, am spus ca am mici rezerve din perspectiva mea deoarece nu sunt in MAI ergo nu stiu exactitatile ci doar cadrul general legal.
Acum desigur poti incerca si tu sa faci o plangere penala pentru abuz in serviciu fl capitan.Procurorul militar cred ca va finaliza prin NUP insa ii vei crea destule probleme capitanului ce se crede sef pe mosie la unitate.Nu as recomanada aceasta solutie deoarece nu produce un rezultat palpabil si nici nu te ajuta specific cu ceva inafara faptului ca il vei suparar rau pe capitanul in discutie.
Ideal ar fi o mediere deoarece chiar si consiliul va ajunge sa confrunte declaratii vs declaratii fara a avea un probatoriu suficient si cert astfel incat sa transeze problema cat se poate de obiectiv.

Cu privire la intrebarea ta: detaileaza un pic deoarece nu am inteles cu exactitate ce se intampla.A pus pe cineva sa faca depuna o declaratie falsa cum ca tu ai fi de gasit acasa dar in fapt tu esti in alta locatie?

[ Edited Mon Jul 25 2011, 07:37PM ]
Back to top
ŽELJKO
Mon Jul 25 2011, 10:09PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

si daca nu ar fi in alta localitate,ce?in concediu de odihna,te odihnesti!
Back to top
Vlad_Tepes
Tue Jul 26 2011, 11:33AM
Registered Member #4474

TruePride : Nicidecum nu este vorba de un raport fals.. L-a pus sa faca raport ca m-a cautat,ca m-a sunat,cum ca a incercat sa dea de mine. Dar e corect? Trebuia sa dea de mine ca sa imi zica sa ma duc sa iau la cunostiinta(la sediul IJJ in legatura cu consiliul de onoare). A scris mai sus Fortunate Son,el a facut raportul Probabil a fost sunat si seful meu de alt sef si acesta ca sa se puna la adapost,l-a pus pe acest coleg sa ma gaseasca si sa faca raport ca nu m-a gasit. Acum seful daca este sunat iar,poate sa zica ca a facut totul ca sa dea de mine,chiar a trimis si om sa ma gaseasca El e bine,nu? Manca-l-ar mama pe el de sef muncitor care isi face treaba ca la carte si cu devotament Ar trebui avansat,nu? Si daca ai iese si treaba cu frunzele... Direct la IGJR
In loc sa ma caute,mai bine ar spala frunzele alea de var mai Fortunate Ca se vede asa urat cu ele asa albe...nu este iarna In loc sa-ti pierzi timpul pe aici pe site,mai bine te-ai apuca de treaba D-aia nu merge bine J.R. din cauza noastra,a mea ca nu prezint respectul cuvenit oricarui civil pe care-l vad si a ta ca nu speli frunzele alea odata In sfarsit...
Back to top
Vlad_Tepes
Tue Jul 26 2011, 11:40AM
Registered Member #4474

Acum cand ma pun sa dorm inchid telefoanele. Nu vreau sa mai aud de ei pana termin concediul pe 08.08.2011. Si sunt curios sa vezi scandal cand oi incepe munca Dar cand o sa ma trimita la sediul IJJ o sa iau biletele de autobuz si o sa i le pun pe masa domnului capitan si daca nu mi le deconteaza personal sau la contabilitatea unitatii nu o sa iau la cunostiinta. Am voie sa fac asta?
Capitanul ala are cam 70-80 kg maxim,iar eu am 110 kg,forta pura Cred ca as putea sa ma impun daca l-as prinde singur in birou
Back to top
Ghost_dog
Tue Jul 26 2011, 01:51PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

The pen is mightier than the sword ... Sfatul meu este sa faci un raport catre IGJR si sa iei legatura cu cei de la corpul de control al inspectorului - sef care vor fi foarte interesati sa auda ce ai de zis ...
Back to top
Mihais
Tue Jul 26 2011, 02:03PM

Registered Member #2323

Vlad Tepes,te rog sa folosesti emoticoanele mai rar.Cand pui 20 in cateva randuri textul devine iritant la citit.Multumesc frumos.
In rest,succes.
Back to top
Fortunate Son
Tue Jul 26 2011, 06:20PM
Registered Member #4476

RIDENDO DICERE VERUM...asta este situatia! Cand nu ai putere sa razbesti ,pentru ca esti singurul cinstit intr-un sistem corupt iar restul...sar pe tine ca ulii..nu ai ce face decat sa astepti inevitabila 'liberare',RAZAND
Back to top
Mihais
Tue Jul 26 2011, 06:28PM

Registered Member #2323

E bine ca nu ajunge la in vino veritas.Nu e vorba de caz,in ton cu tot sistemul,tragicomic.Doar de aspectul textului.
Back to top
Fortunate Son
Tue Jul 26 2011, 08:48PM
Registered Member #4476

dap..."de vina-i vinul" era bine dak stiam ca tot ce se intampla e din cauza vinuli...dar din pacate ,nu e cazul...
Back to top
Klaus
Tue Jul 26 2011, 08:50PM
Registered Member #3279

Pana la urma nu vad care este problema: un consiliul de onoare tocmai asta face, asculta partile si incearca sa dea un verdict. Daca el este achitarea reclamatului inseamna doar pierdere de timp pana la urma. Cunosc un caz cand un subofiter se vedea deja cu casa vanduta, sotia divortata, copii in plasament, dar nu s-a intamplat nimic din toate astea. Cu o conditie, sa nu se faca uz nici macar verbal de cele 110 kg de forta pura, ci de argumente si martori
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF