Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Parlament

<< Previous thread | Next thread >>
Cozmin Gusa
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
om simplu
Wed Jun 20 2007, 04:48PM
Registered Member #298

acu'ma ronin cind a imbatrinit si tania si frasu'si gusa ?
.... ne vedem, ne vedem, cu siguranta
Back to top
om simplu
Wed Jun 20 2007, 04:54PM
Registered Member #298

altair>e cum zice mikhai si chiar mult mai rau, aici cine fura fura e shmecher si aia e. daca mai faci si scandal dai bani la avocati, ca sa te mai cerceteze si militzia ca de ce esti reclamagiu ce nu-ti place in tara atunci du-te la munca afara ca aici daca reclami inseamna ca deranjezi organu voit ceea ce te face din start vinovat de ceva.
Back to top
Altair
Wed Jun 20 2007, 05:50PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

astea nu-s noutati pt mine,puteti fi linistiti.eu intrebam de nu l-ai reclamat pe tipu cu plajele.ca mi se parea cu mai multe sanse decat sa te iei de gat cu politicu.
Back to top
ronin
Wed Jun 20 2007, 11:52PM
Registered Member #70

Mafia... ma oameni buni...noi ne intelegem aici... nu intelegeti ca am 'facut' 17 ani (mai batrani cu...of) de cand vorbim si unii dintre noi... deja e bozu' pe ei cat malu'...
Hai sa facem ceva...nu am nimic cu diplomatia lu' Daniela... dar asta a fost deja 17 ani de vorba la urechea cui... a bandililor... hai sa-i arestam noi pe ei... hai sa gasim o chichitza in constitutie si sa facem 'militiile' alea locale ca in USA si sa-i aruncam la pamant... (promit , nu-i impuscam)... vreau sa fiu sincer... tatal meu este mort... mort si din cauza acestui sistem mafiot care probabil are pe creier mii si mii de victime...nu vreau sa mai vorbesc cu 'diplomatii' de pe acest site... mi-a placut o chestie in seara asta...la cineva... "scopul acestui site este de a lua pulsul oamenilor...din pacate PULSUL oamenilor este MORT...!!!!"
Daca vreti sa facem ceva ... nu stiu...nu ma consider mai destept decat voi... dar hai cu mai mult curaj... ce... credeti ca eu nu o duc mai bine acum decat in urma cu 10 ani....??? ba da... datorita unor conexiuni (curate) la timpul potrivit (si) viatza mea s-a schimbat in bine si financiar...dar nu am uitat de mortii care s-au dus.... unii prieteni... si vad in asta...soarta multora dintre 'noi'....daca nu facem nimic.... !

Astept opinii !!!
Back to top
rena
Thu Jun 21 2007, 12:14AM
Registered Member #563

"scopul acestui site este de a lua pulsul oamenilor"...
Back to top
ex-ad
Thu Jun 21 2007, 12:32AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ronin, ultimul lucru la care ma pricep este diplomatia - toti cei din jurul meu resimt asta zilnic, dar nici n-am de gind sa ma schimb...
diplomatia e una, masura e alta, iar scopul acestui site nu este acela de a lua pulsul oamenilor, ci de a face singele sa circule cu masura, insanatosind organismul, nu sufocind arterele.... imi pare rau ca nu mai vrei sa vb cu "diplomatii de pe acest site", dar SEMPER FIDELIS si-a expus principiile, le-a respectat intotdeauna si le va respecta si pe viitor....
e un forum liber, se stie asta, fiecare spune ce doreste, dar nu sari la jugulara celor care nu sint de acord cu tine, ca nu rezolvi nimic astfel...
Back to top
ex-ad
Thu Jun 21 2007, 12:34AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

... si pina una alta, nici macar n-ai spus ce vrei sa faci concret ...
Back to top
Altair
Thu Jun 21 2007, 12:35AM
Registered Member #385

din pacate constitutia este a lor,facuta de ei si pentru ei.Stim cu totii cine este tata ei.Chiar daca pe alocuri e neglijenta,are scapari(nu cred ca intamplatoare) si mai derapeaza,fiti siguri ca acolo unde sunt posibile scantei,au fost foarte atenti,si totul e ignifug.Din pcate nu cred ca se poate face ceva cu constitutia (infara de treaba aia care ne face sa ne simtim regi),decat daca e in mana unor oameni cu putere (legislativa,executiva sau judecatoreasca,sau chiar in mana unui presedinte cu mai multa putere) care doresc sa schimbe ceva.
Back to top
ronin
Thu Jun 21 2007, 03:19PM
Registered Member #70

pai daca sar la 'jugulara'... mai intereseaza ce vreau sa spun eu...?!
Nu stiu...de unde ai scos-o... cu jugulara...asta presupune 'muscatura' de leu...ori eu nu musc...si nici nu 'indemn' la actiune 'cauzatoare' de infarct...
Nu vorbeam de site-ul asta, rena...
Asa am perceput eu...atunci cand metodele sunt lipsite de rezultate inseamna ca undeva este o buba... din nefericire 'noi' vedem buba la cei din jur...'predarea' noastra este lipsita de 'cusur'...
Altair...poate avem ceva (in constitutie) care sa ne permita sa-i trantim la pamant...totusi... ar fi interesant un topic... !!!
Back to top
Altair
Thu Jun 21 2007, 03:27PM
Registered Member #385

in mod sigur avem,pt ca asa s-au asigurat ca cei ce vor ajunge prin zone din greseala si nu fac parte din gasca,sa poata fi eliminati.Dupa cum spuneam,este nevoie de persoane sus-puse care sa doreasca acest lucru.
Back to top
mikhai
Thu Jun 21 2007, 03:41PM
Registered Member #209

ronin>am o mica rugaminte la tine:potzi sa-mi spui
pentru CINE sa schimbam,sa facem etc?nu intreb aiurea,
cred eu
Back to top
mikhai
Thu Jun 21 2007, 03:43PM
Registered Member #209

om simplu wrote ...

altair>e cum zice mikhai si chiar mult mai rau, aici cine fura fura e shmecher si aia e. daca mai faci si scandal dai bani la avocati, ca sa te mai cerceteze si militzia ca de ce esti reclamagiu ce nu-ti place in tara atunci du-te la munca afara ca aici daca reclami inseamna ca deranjezi organu voit ceea ce te face din start vinovat de ceva.

exact asa-cind am avut povestea cu masina aia,am dus
martor pe tipul care a vindut-o-care a fost luat la poceala
de politzai si apoi de parchetar,cum ca de ce a a vindut la
2 insi.ce sa faca omul,curator de biserica si tata a 4 copii?
Back to top
free sky
Thu Jun 21 2007, 04:10PM
Registered Member #4

Cineva l-a numit jartea politica pe Gusa. Eu unu zic ca e singurul politician care spune lucrurilor pe nume si care conduce un partid vertical, absolut toate deciziile in acest partid se iau prin vot deschis. C-a fost la PSD, c-a fost la PD, eu unu o consider o experientza politica constructiva( a avut curajul sa se rupa de acele putreziciuni si sa le prezinte public). De ce nici un alt politician roman n-a avut curajul sa puna pe tapet cazuri precum Petrom si Loteria Romana? In urma tam-tamului public facut de acest om, Petrom a asigurat ajutoare de incalzire in iarna acestui an de cateva zeci de milioane de euro pentru cateva milioane de romani. Legat de Loteria Romana, acolo au avut loc schimbari radicale in urma dezvaluirilor facute atat de Coszmin Gusa cat si de Lavinia Sandru. Asa ca toate afirmatziile legate de acest om sunt simple intoxicari.
Back to top
mikhai
Thu Jun 21 2007, 05:49PM
Registered Member #209

bravos,sentinel!

noroc de guse ca le-a zis de alea-alea ,ca ei nu stiau...

dar sa zicem.
Back to top
mikhai
Thu Jun 21 2007, 05:53PM
Registered Member #209

scuze pt termenul "jartea".e ...mult.

"cordeliciune" ar fi mai potrivit?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF