Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Cadrul legislativ

<< Previous thread | Next thread >>
calcul pensie militara
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
vinbog
Fri Jan 13 2012, 11:25AM
Registered Member #4717

As dori sa cunosc modalitatea de calcul a pensiei militare cu vechime integrala ( col.SRI cu peste 40 ani vechime)in cazul in care nu se gasesc statele de plata pentru diverse perioade lucrate.Va multumesc
Back to top
Klaus
Fri Jun 08 2012, 02:18PM
Registered Member #3279

Banuiesc ca stiti raspunsul, scuze daca il repet - conform OUG 1/2011 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniti din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala.
Adica pentru perioadele in care nu sunt identificate de catre institutie date privind veniturile realizate la stabilirea punctajului mediu anual se utilizeaza cuantumul soldei de grad si al soldei de functie minime corespunzatoare gradului militar detinut, conform anexei nr. 1, dar nu mai putin de salariul mediu brut/net pe economie - al. (4), art. 1 din OUG nr. 1/2011. La care se aplica procentele din conditii de munca.
Back to top
Boribum
Fri Jun 08 2012, 03:14PM
boribum
Registered Member #2395

vinbog wrote ...

....col.SRI cu peste 40 ani vechime......nu se gasesc statele de plata pentru diverse perioade lucrate

Daca nici actele SRI-ului nu mai sunt în securitate...
Back to top
Klaus
Fri Jun 08 2012, 03:44PM
Registered Member #3279

@Boribum - cunosc cazul unei unitati militare / MApN (Academia Tehnica Mlitara) care a avut arhiva inundata si parte din dosare au fost distruse. Sau o alta unitate militara / MAI unde dosarele mai vechi au filele lipite intre ele din cauza hartiei, creioanelor chimice folosite, conditiilor de depozitare etc. si care la rasfoire pur si simplu se destrama. Se prea poate ca pentru unii militari sa nu se mai regaseasca datele pentru cativa ani, nu din vina lor.

[ Edited Thu Jun 14 2012, 11:51PM ]
Back to top
Boribum
Fri Jun 08 2012, 03:57PM
boribum
Registered Member #2395

Serios vorbind,m-am gândit ca un astfel de caz e posibil. Glumind,spuneam ca actele SRI,daca ramâneau în ...Securitate,erau la adapost În plus,uneori domnii (si poate ca si doamnele) de la SRI,în trecutul nu chiar îndepartat,mai organizau niste autodafé-uri pe la Berevoiesti si...poate din graba mai amestecau hârtiile.

Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 djebel (08 Jun 2012, 20:16)

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF