Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Anunturi

<< Previous thread | Next thread >>
Informatii luneta(e) IOR
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Kiryll
Wed Oct 31 2012, 06:57PM
Registered Member #4825

Buna seara tuturor
Sunt interesat - deocamdata in stadiul de prospectare a pietei - de posibilitatea achizitionarii unor lunete IOR pentru a fi folosite in scop recreativ la activitatile sportive de airsoft.
Ma intereseaza un model cu montura pentru SVD si unul pentru Ak.
Bugetul in acest moment este de sub 200ron/buc si avand in vedere ca vine perioada sarbatorilor nu stiu in ce masura voi putea sa adaug.

Va multumesc pentru amabilitate! Numai bine!
Back to top
Farbauti
Wed Oct 31 2012, 08:31PM
Registered Member #1729

Lunetele produse acum de IOR sunt printre cele mai bune din lume, chiar exclusiviste as putea spune. Despre modele vechi nu am prea multe informatii. Pretul e pe masura calitatii, nici cu 200 de euro nu te atingi de cel mai ieftin model, pentru modelele de varf preturile depasesc lejer 2500 de euro. Pentru airsoft poti folosi lunete low-entry precum Gamo, Leapers, Tasco, unele modele Bushnell sau chinezarii de pe okazii.ro. Bafta!
Back to top
1 User said Thank to Farbauti for this Post :
 338 (06 Jan 2013, 19:29)
Kiryll
Wed Oct 31 2012, 09:16PM
Registered Member #4825

Multumim pentru amabilitate d-l Farbauti.
Deocamdata nu sunt interesat de cele mai noi produse ale IOR ci de lunete functionale mai vechi, iar chinezariile nu intra in discutie.
Numai bine!
Back to top
piticutz
Thu Nov 22 2012, 07:12PM
Registered Member #5104

Salutare! Lunete militare de IOR am eu de vanzare- modelul pentru PSL nou nouta(desi fabricata prin '75 cred)! Nu a fost instalata pe vreo arma si nu are nici o zgarietura, vine in husa originala de panza la pretul de 600 ron cu tot cu transportul prin Posta Romana pana la dumneavoastra! Fotografii cu ce am avut pana acum aveti aici
LINK
In acest moment nu am pe stoc, pentru ca le-am dat pe toate cate am adus, dar daca am comenzi aduc in maxim 15 zile de la plasarea comenzii! Multumesc si numai bine tuturor!
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF