Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Cine conduce SRI ?
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
dorobant
Wed Aug 08 2007, 10:49PM

Registered Member #457

seven> SEMPER FIDELIS este, pentru mine, mai mult decat o expresie, dar tu nu poti sa te ridici pana la nivelul la care ai putea intelege.
Back to top
seven
Wed Aug 08 2007, 11:51PM
Registered Member #524

dorobant- ma bucur ca mai exista oameni ca tine care mai cred in idealuri insa n-ai inteles TU nimic din ceea ce eu am incercat sa spun. Nu am pretins ca sunt la un nivel ridicat, dar nu stiu la ce ne raportam ca sa ne evaluam nivelul. Nici nu trebuie sa fii de acord cu mine, asta inseamna libertate de opinie si este tot o valoare care s-a impus in democratie, nu atunci cand cei pe care i-a tradat Pacepa, sau chiar el insusi pastoreau Romania. Cred ca asta este ideea principala pe care am vrut sa o transmit, dar datorita nivelului intelectual si moral deosebit de scazut, n-am reusit. Ca sa te edifici, ar fi fost bine sa ma cunosti, ca sa stii ca un om care spune ce spun eu, n-a facut altceva mai mult de jumatate din viata lui decat sa serveasca un ideal, si asta doar pentru ca stiu exact ce inseamna asta, precum si valoarea tradarii.
Referitor la drapelul cu stema comunista pe el iti raspund ca cel al bunicului meu, mostenit de strabunicul meu...nu avea stema pe el...si amandoi au fost veterani decorati de razboi...unul chiar omorat de comunisti la Aiud pentru ca nu l-a salutat pe analfabetul satului care ajunsese secretar de partid.
Despre SRI nu ma intereseaza, am postat la topicul asta pentru ca alt user a scris de Pacepa aici...si am alergie la subiectul asta abordat din prisma unei armate care a ramas fara stema pe drapel.
SEMPER FIDELIS !!!!
Back to top
om simplu
Wed Aug 08 2007, 11:54PM
Registered Member #298

seven> esti incintator de naiv si inocent, la fel ca si pacepa, care nu stia ce face si cind si-a dat seama, tirziu in viata s-a gindit asha cu blindete si intelepciune, ca ar fi mai bine sa moara niste oameni si sa distruga multe vieti ale camarazilor lui, pentru ca s-a razgindit si crede ca a inteles ca nu a inteles de naiv si prost ce era de a ajuns in fruntea unei organizatii foarte competitive (la vremea aceea)....de ce nu incerci siteul "naivi fara frontiera".

Back to top
Altair
Thu Aug 09 2007, 12:15AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Dupa cum am anticipat,esti mai trecut prin viata decat mine(eu nu am mai prins pionierii),dar pot sa zic ca esti trecut degeaba.
"Cred ca asta este ideea principala pe care am vrut sa o transmit".Se pare ca toti ne pierdem timpul degeaba,din moment ce nici macar mata nu stii ce vrei sa spui.Pt cateva momente mi s-a parut ca sunt singurul care nu intelege ce doresti de fapt,dar vad ca suntem cel putin doi.Si nu cred ca ma hazardez daca ii mai adaug pe dorobant si om simplu.Ma bucur ca nu sunt mai multi ca tine care sa influenteze noua generatie pt ca am ajunge la un dialog de genu:"esti prost"-"ba tu esti prost"-"esti hot"-"si tu esti securist" etc
Pai poate ca nu am cele mai elementare cunostinte de logica (desi ma indoiesc cam ca si salcia pe furtuna) dar nu cred ca are ce sa-mi reproseze o persoana care face afirmatii si nu le sustine cu argumente.Apropos sunt curios de elementele contradictorii care iti sugereaza ca as fi ilogic.
Pana una alta,eu mi-am argumentat afirmatiile cum am stiut eu mai bine,si cred ca am facut-o destul de binisor din moment ce nu am primit critici din partea altora,si har domnului aici sunt destui critici.Pe cand mata vii si spui ca cunt asa si pe dincolo si "punct".Asta da dovada de inteligenta.Cred si eu ca esti trist daca vezi in mine noua generatie.Oameni logici,continuitate in gandire,argumentarea afirmatiilor,sustinerea lor prin exemple....ce-i aia?Nu ne mai dam cu ciomagu in cap alternativ unul altuia pana cedeaza primul ca si in epoca de piatra,fara motiv,fara o justificare nici macar personala?Inspaimantator.Nu astept un raspuns la nedumeririle mele.Am facut parte din lumi diferite,si se pare ca asa va fi si de acum inainte,dar de dragul topicului (ca eu tot insist ca posturile sa urmeze topicul) totusi care e ideea pe care tii sa ne-o impartasesti cu privire la domnul pacepa?Intreb pt ca se pare ca nu am inteles-o din prima.Ma intreb oare mata ai inteles-o...?
Back to top
Altair
Thu Aug 09 2007, 12:21AM
Registered Member #385

si lasa-ne cu vitejiile rudelor.Asa iti aduc si eu o cativa unchi care au adunat medalii cate stele vezi pe cer prin razboaie.Daca tot iti arde de lauda,arata jertfa ta pe altarul libertatii.Gandestet-te ca sunt poate unii pe aici care ar putea face acest lucru si totusi nu o fac.Un erou e primul care nu se vede astfel.Si cu atat mai putin,tine sa se afiseze.
Back to top
om simplu
Thu Aug 09 2007, 06:00AM
Registered Member #298

... si acu' pa bune, dupa plecarea lui marin, dupa retragerea in turnul de fildes a lui maior, cred ca se intreaba si baietii (si fetele) de la sri : pe noi cine ne conduce ?

... pai cine sa ne conduca in lipsa unei strategii de modernizare ?

obiceiurile, traditiile, cutumele, mostenirile istorice, exemplele recente, niste batrini (si nu foarte) din umbra, niste tineri bagati din fata, pe unii dintre noi frustrarea ca nu putem sa facem cit putem, pe altii dintre noi frustrarea ca nu putem sa facem nimic... suntem si noi o organizatie ca oricare alta din Romania si ne confruntam cu aceleasi probleme cu care va confruntati si voi...

...si ca veni vorba pe voi cine va conduce ? Tariceanu, Vladescu, Olteanu, Orban, Moisescu, Remes

... ca decit asa mai bine fara conducatori, asa ca noi ...
Back to top
dorobant
Thu Aug 09 2007, 07:30AM

Registered Member #457

seven>
ca sa folosim aceasi termeni, defineste-i pe urmatorii (cum ii intelegi tu):
- securist;
- SRI-st;
- pacepa-ist;
- memmbru SEMPER FIDELIS.
Back to top
dorobant
Thu Aug 09 2007, 07:39AM

Registered Member #457

seven> ca sa te linistesc, Drapelele de Lupta ale Armatei Romane au stema!
Back to top
mikhai
Thu Aug 09 2007, 10:09AM
Registered Member #209

seven>pe aci multa lume se revendica de
la inaintasi,mai ales de la bunicii care
au apucat nenorocirea frontului de est.
nu era direct combatant,era mecanic auto,
un lucru rar la acel timp-dar asta nu l-a
impiedicat sa se aleaga cu rani multiple la un bombardament aerian.

eu nu l-am cunoscut,cum nici tu.

cita legatura este intre noi si bunici atunci?

Back to top
mikhai
Thu Aug 09 2007, 11:59AM
Registered Member #209

seven>ce faci,domnule,te-ai indignat si ai plecat?

uite,baietzii de la baneasa,cind aveau de minjit un anume grup,faceau cam asa:
ori ii puneau eticheta nashpa-extremist,
iredentist,etc,creind ei insisi probe,
ori chiar inventau acel grup.

slaba manevra-seven,twilight,martorul...
Back to top
dorobant
Thu Aug 09 2007, 12:33PM

Registered Member #457

seven> ca sa te linistesc referitor la statutul meu de posibil securist, poti sa aderi la parerea exprimata pe FORUM/SPP/EXISTA VREO SCHIMBARE ... din 11.05.2007
Back to top
mikhai
Thu Aug 09 2007, 04:26PM
Registered Member #209

alta scula de baiat de baiat de baneasa,pus sa
induca ideea cum ca asta-semper fidelis-e un site de frustatzi,securisti etc.

cind i-am dat sa pape carne lui twilight,baiatul
m-a tratat de"antisemit".citea probabil din fisa altuia de-l avea in lucru.pe vremuri.astia sint ei:vin,acuza,se sparg in ifose,ca s-au jignit
si s-au spart la sentimente...kaki-maki.

paote-poate se divizeaza audientza...
Back to top
dorobant
Thu Aug 09 2007, 05:34PM

Registered Member #457

cu riscul de a fi amendat pentru iesirea din topic!
seven> poate ma gasesti si un pic iredentist, ca sa ai salata completa.
Back to top
Altair
Thu Aug 09 2007, 07:42PM
Registered Member #385

Vad ca sunteti foarte convinsi ca tipii astia apar de pe la baneasa cu tema.Eu nu prea ma stiu in treburile astea,da ma intreb daca astia sunt tipii care chipurile ar trebui sa dezinformeze,unelteasca sau sa foloseasca cine stie ce tehnici pt a proteja tara asta si poporul? Daca da,e jale nene!Pai dupa doua contre isi iau jucariile si pleaca? Ce naiba fac cand se lovesc de oameni oarecum initiati sau chiar instruititi in intelligence?Pai aia ii fac pilaf in secunda doi.Vin si canta ozosep la tariceanu in birou.(cand nu e marko acolo evident)

[ Edited Thu Aug 09 2007, 07:43PM ]
Back to top
seven
Thu Aug 09 2007, 07:42PM
Registered Member #524

Nu stiu de ce v-ati suparat asa, daca cititi posturile mele agramate o sa va dati seama ca nu v-am caracterizat pe VOI in nici un fel si nici n-am vrut sa jignesc pe nimeni.
Daca cineva nu este de acord cu parerile altcuiva asta nu e jignire, ci o manifestare a diversitatii umane.
Cat despre lauda si valori, haideti sa ne afisam aici cu CV-uri, poze si fapte de vitejie, dar toti...asta ar fi o provocare.

Oricum ma bucura reactiile voastre si stati linistiti ca nu plec nicaieri...cel putin nu acum...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF