Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Citeste inainte de a posta! :: Reguli

<< Previous thread | Next thread >>
Reguli
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Sun May 28 2006, 10:27AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Se pare ca unii membri ai acestui site nu au inteles sau nu au vrut sa inteleaga spiritul si obiectivele forumurilor Proiect SEMPER FIDELIS. Drept pentru care sint nevoita sa introduc citeva reguli de postare:

1. Nu ai voie sa folosesti un limbaj vulgar, trivial, suburban, agresiv.
2. Nu ai voie sa ataci un alt membru fara argumente si nu ai voie sa jignesti un alt membru. Pentru injuraturi si alte asemenea foloseste mesageria privata daca vrei sa te racoresti.
3. Nu ai voie sa postezi in maniera chat, cu fraze fara continut si fara legatura cu subiectul in cauza, cu exceptia forumului "Diverse" si a chatbox-ului.
4. Poti deschide oricite subiecte doresti, cu conditia ca acestea sa se regaseasca in topicul alocat domeniului abordat.
5. Administratorul acestui site este o persoana draguta, flexibila, intelegatoare si decenta. N-O SUPARATI!

[ Edited Sat Dec 13 2008, 04:15PM ]
Back to top
1 User said Thank to ex-ad for this Post :
  (10 Sep 2014, 11:05)
ex-ad
Tue Aug 15 2006, 12:02PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Incepind cu data de 14 august, noul administrator al acestui site este colonelul.
De asemenea, incepind cu data de 1 septembrie, noul coordonator principal al Asociatiei Proiect SEMPER FIDELIS este dr. Francisc Toba.
Back to top
ex-ad
Thu Feb 05 2009, 11:20PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Atentie: extrasele de presa postate pe forum trebuie insotite de data si numele publicatiei.

Este de preferabil ca atunci cind faceti referire la un articol, sa-l copiati pe forum, in loc sa treceti doar link-ul, fiindca de multe ori se intimpla ca in timp acele link-uri sa nu mai fie valabile.
Back to top
Radu89
Thu Apr 17 2014, 06:59PM

Registered Member #918

Completarea regulamentului

LINK

Membrilor nu le sunt permise folosirea avatarelor cu mesaj sexual, extremist, indecent in orice forma .Acestea nu corespund principiilor acestui site , deci vor fi sterse.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF