Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
Serviciul de Protectie si Paza(SPP)
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
Roxana I
Tue Sep 04 2007, 11:37PM
Registered Member #238

A N U N Ţ

Serviciul de Protecţie şi Pază scoate la concurs două funcţii de subofiţer cu activitatea contabilă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii:
*să fie absolvenţi de studii medii sau superioare în profilul economic, sau studii medii ori superioare şi cursuri de specialitate în domeniul contabilităţii;
*domiciliul stabil în municipiul Bucureşti;
*vârsta de maxim 35 ani;
*vechime în specialitate de minim 1 an.

Relaţii la numerele de telefon 4081077, 4081231.
Back to top
Roxana I
Tue Sep 04 2007, 11:47PM
Registered Member #238

Serviciul de Protecţie şi Pază selecţionează candidaţi pentru admiterea la Academia Tehnică Militară, specializarea „Calculatoare şi Sisteme Informatice pentru Apărare şi Securitate Naţională”.

C R I T E R I I
PRIVIND SELECŢIONAREA CANDIDAŢILOR
La recrutare, candidatul care optează pentru cariera militară în Serviciul de Protecţie şi Pază, trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii:

CRITERII GENERALE:
*să aibă numai cetăţenia română şi domiciliul stabil în România;
*;
părinţii sau întreţinătorii legali ai candidatului să aibă domiciliul în România;
să fie „apt medical” şi să aibă o dezvoltare fizică armonioasă;
să nu fi fost condamnat penal şi să nu fie în curs de urmărire penală;
să aibă un comportament moral în societate;
să nu facă parte din partide, formaţiuni sau organizaţii politice, iar dacă face parte să declare ca, după admiterea în Academia Tehnică Militară, va renunţa la această calitate;
să nu facă parte din organizaţii aflate în afara legii;
să nu aparţină unor culte sau secte religioase care, potrivit legii, contravin normelor de păstrare a ordinii publice, precum şi cele care încalcă bunele moravuri;
să nu fie asociat unic ori să participe direct la administrarea sau conducerea unor organizaţii ori asociaţii comerciale, iar dacă este într-una din aceste situaţii, să se angajeze ca, după admiterea în Academia Tehnică Militară, va renunţa la această calitate;
să nu fie ofiţer, maistru militar sau subofiţer activ în Serviciul de Protecţie şi Pază sau în altă instituţie din domeniul siguranţei naţionale;
să nu fie absolvent al unei instituţii civile de învăţământ superior pe locuri finanţate de la buget;
să nu fi repetat unul sau mai mulţi ani de studiu din motive imputabile;
să aibă la finalizarea studiilor liceale media generală de absolvire şi media la examenul de bacalaureat de minim 8,00, iar mediile anuale la purtare minim 9,00;
înălţimea minimă 1,70m.

CRITERII SPECIFICE:

*Sa fie absolvent de invatamant liceal,cu diploma de BAC
*Sa aiba varsta maxima de 24 de ani,care sa fie implinita pe tot parcursul anului 2007.

Tel: 408.12.31 / 408.10.77
Fax: 408.11.99
e-mail: -email-
Back to top
free sky
Wed Sep 05 2007, 09:23AM
Registered Member #4

Criterii obligatorii: sa fie mama sau tata ofiteri superiori in SPP, SIE, MApN, SRI sau alte servicii cu miros de securitate natzionala.
Sa fie mama, tata, unchiu sau varu,un mare politician cu influentza sau sa ai cashcaval in cont cata branza la stana ca sa potzi, sa speri, sa okupi unul din locurile alea.
Sh-am incalecat pe-o sha si v-am spus rezolvarea sigura a problemei.
Back to top
Roxana I
Wed Sep 05 2007, 05:26PM
Registered Member #238

iar incepi?
Back to top
ex-ad
Wed Sep 05 2007, 05:45PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

sentinel, s-au mai schimbat lucrurile p-acolo.... d-aia e liniste

eu as aprecia altceva - vad ca nimeni n-a facut asta - am citit in ultima perioada o serie de articole f. bune privind SPP si oamenii institutiei.... sincera sa fiu, mi-a placut al naibii demersul si daca o s-o tina tot asa, atunci jos palaria...
Back to top
free sky
Wed Sep 05 2007, 08:44PM
Registered Member #4

ce-au facut? au invatzat sa mai bata un batran, sa bruscheze cameramani, sa-i filmeze pe ziarishti? ce-au invatzat ? Arata-mi si mie articolele ca le mananc? Poate-n ATAC sau in ce, pe OTV? A scazut Diaconescu tarifu?
Back to top
free sky
Wed Sep 05 2007, 08:49PM
Registered Member #4

in afara de reportajul pe PRO cu deplasare unor cadre la ONU eu n-am vazut altceva. Aaaa, ba da, bataia pe care i-au dat-o u moshulica ala in fatza la sediu central PNL, al dracu mosh, cum de-si permitea el sa stea acolo...
Back to top
ex-ad
Wed Sep 05 2007, 09:34PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

o sa iau la mina revista presei sa-ti dau toate articolele, dar iti dau un exemplu acum - art. prin care unui sepepist de la I-a, acum la statul major, ii era prezentata cariera... si se vorbea si despre institutie in termeni frumosi...

nu zic ca nu s-au continuat numirile pe pile si alte alea, ca totul e minunat si in SPP e numai miere si sare, dar in orice caz nu mai e aproape nimic din tot ce a fost, in sensul ca din toate semnalele pe care le am de mult timp, e liniste...

cit despre mosul ala de la PNL, scuze dar io nici nu mai stateam la parlamentari cu el - luat pe sus, sa urle pina nu mai poate, si mutat...

asa cum as vrea sa vad jandarmii pe stadioane batind ca la fasole in derbedeii d-acolo, asa e bine si ca SPP sa-si faca treaba fara retinere... desigur, intr-o astfel de abordare oricind pot aparea execese, dar acestea se pot controla printr-un sistem intern de sanctiuni...

naiba stie cum e mai bine, dar una peste alta se pare ca prea multa democratie nu ne prieste.... ca n-avem educatie ...
Back to top
ex-ad
Wed Sep 05 2007, 09:36PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

hai sa nu mai postam d-astea aici, ca e rubrica de anunturi... daca mai e ceva de comentat, ne mutam la rubricile SPP-ului...
Back to top
free sky
Wed Sep 05 2007, 10:03PM
Registered Member #4

aha, buna treaba, hai sa le dam pe carca ca asta e menirea lor, si-a jandarmilor si-a spp-istilor. in privintza spp-istilor pot sa spun decat atat, ei trebuie sa fie niste umbre care actzioneaza atunci cand viatza celor pentru care raspund e pusa in pericicol, nu organe de represiune si ordine publica. de jandarmi nu mai zic nimik ca ashtia sunt tot in anii 80. stiai draga ex-ad, ca jandarmeria si-a tras serviciu secret( containformatzii si protectzie interna), ma intreb cum draq se inteleg cu cei de la dgipi?
Back to top
Legio
Wed Sep 05 2007, 10:46PM
Registered Member #557

LINK
Back to top
ex-ad
Thu Sep 06 2007, 12:48AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

dap, multzam, legio - mie, una, mi-a placut... nu-l stiu pe tip decit din vedere si din vorbele altora... mi-ar placea sa vad periodic cite un astfel de articol, nu numai cu cei din spp...

sentinel, stiam, frate, ca jandarmii au ci-sti, si mi se pare corect asa, ca a crescut ca naiba jandarmeria si tre sa aiba cineva grija de fundul angajatilor, cita vreme doi s'un sfert are intotdeauna alte preocupari... nu aici, la protectia interna, e problema, crede-ma... nu-i usor sa faci filaje ca boul zi-noapte, sa umbli de nebun prin tara sa stringi tot soiul de informatii legate de un ciumpalac sau altul etc, apoi sa vezi ca sau tre sa minaresti raportul final, ca nu-i place sefului, sau il faci pe bune si e aruncat la cosul de gunoi ca supara pe nu stiu care.. pai juma din ci-sti muncesc ca fraierii de pomana, iar restul prefera sa cinte dupa ureche...

nu iau apararea structurilor contrainformative, ca toate se ocupa de altceva decit ar trebui sa se ocupe, dar intr-o tara normala (sper sa ajungem si noi), nu se poate fara ele, asta-i realitatea....
Back to top
ex-ad
Thu Sep 06 2007, 12:52AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

cit despre datul pe circa, io, societatea civila nonviolenta, cum zice om simplu, sint pentru bastoane, frate! MULTE BASTOANE acolo unde se cer, fiindca altfel n-o vom scoate la cap cu violenta si delicventa... nu de alta, dar chiar daca avem legi, ele nu se aplica.

cit despre jandarmerie, daca sefii n-ar fi atit de cacaciosi, sa vezi ce liniste ar fi pe stadioane... nu sintem noi primii care ar face asta - adu-ti aminte ca in toate tarile europene se apeleaza la mijloace de forta, de la gaze la bastoane... om fi noi aia mai democratici ca ei?

votez pentru bastoane, dar sa inceapa de la parlamentari si guvernati in jos... ia sa vedem ce s-ar intimpla daca intr-o zi tara ar fi intr-o mare cotonogeala fizica... fiindca oricum acum este intr-o mare cotonogeala poltica si de afaceri.. macar sa avem tacimul complet.

... iar despre SPP, treaba e simla - daca e de pazit un obiectiv, atunci tre sa-l pazeasca cu toate mijloacele. punct.

[ Edited Thu Sep 06 2007, 12:56AM ]
Back to top
Doru
Thu Sep 06 2007, 09:22PM
doru
Registered Member #14

The Sentinel,batranelul de care vorbeai,nu a fost batut,a fost deplasat de cei doi ofiteri SPP pentru simplul motiv ca se gasea intr-un dispozitiv al serviciului,cu totul intamplator domnul pe care dorea sa-l abordeze batranelul se numeste Calin Popescu Tariceanu si este Primul Ministru al Romaniei.Relatiile Primului Ministru cu persoane juridice sau fizice se desfasoara intr-un anumit cadru ,in niciun caz pe trotuarul sediului PNL.
Back to top
free sky
Fri Sep 07 2007, 08:23AM
Registered Member #4

nea doru yo-tzi garantez ca daca nu erau cameramanii si ziarishtii acolo batranelu ala era desfigurat de haidamacii lu Tariceanu si dupa aia dat pe mana politziei unde-si lua portzia de batuta si acolo.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF