Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
Serviciul de Protectie si Paza(SPP)
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
Roxana I
Fri Sep 07 2007, 09:34PM
Registered Member #238

Art.14.alin 1.Serviciul de Protectie si paza prin structurile sale specializate,are urmatoarele atributii:

a)organizeaza si executa activitati pentru prevenirea si anihilarea oricaror actiuni prin care s-ar putea atenta la viata,integritatea fizica,libertatea de actiune si sanatatea persoanelor a caror protectie este obligat sa o asigure,precum si pentru realizarea pazei si apararii sediilor de lucru si resedintelor acestora;

Iar moshulica ala a c-am stat in calea indeplinirii acestor atributii.Nu conteaza ca tipul pare inofensiv ,in ochii celor din corpul de paza si protectie al premierului,pare un ,,electron vagabond,, care trebuie inlaturat.
Asta sunt regulile.
DACA TIPUL AR FI AVUT PUTIN CREIERASH,SI-AR FI FIXAT O INTALNIRE IN PREALABIL,SI ACEST INCIDENT NEPLACUT NU AR MAI FI AVUT LOK.dAR SE PARE K E MULT MAI USOR SA SCOTI OCHII,DECAT SA REFLECTEZI INAINTE LA FAPTA TA.
Back to top
Roxana I
Fri Sep 07 2007, 09:40PM
Registered Member #238

Art.27,alin.4 Personalul Serviciului de Protectie si Paza aflat in misiune este autorizat sa legitimeze si,dupa caz,sa imobilizeze persoanele care patrund in mod ilegal in zonele cu acces interzis sau limitat,predandu-le de urgenta organelor competente impreuna cu actul de constatare.In aceste situatii,personalul SErviciului de Protectie si Paza are obligatia de a se legitima.

P.s. Chiar au facut-o!
Back to top
shadow
Fri Sep 07 2007, 10:48PM
Registered Member #561

ciudat

[ Edited Fri Sep 07 2007, 10:50PM ]
Back to top
free sky
Fri Sep 07 2007, 10:52PM
Registered Member #4

cu ce-a atentat nepoata moshulica ala la viatza lu motociclistu? nishte documente erau arma care sa puna in pericol viatza "lu motoscuter"? si iar o aberatzie, cu ce drept pot "badigarzii" ashtia sa legitimeze o persoana? sunt organ de ordine publica sau serviciu de protectzie? sa-si vada frate de subiectul lor care trebuie protejat si sa nu afecteze viatza si activitatea civililor, chiar daca acei civili se pot afla la momentul respectiv intr-o arie prin care trece personalitatea protejata.

[ Edited Fri Sep 07 2007, 10:54PM ]
Back to top
Roxana I
Sat Sep 08 2007, 08:27PM
Registered Member #238

Ma omori cu zile!
Back to top
free sky
Sat Sep 08 2007, 08:33PM
Registered Member #4

pai?
Back to top
ex-ad
Sat Sep 08 2007, 08:39PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

sentinel, SPP e obligat sa considere orice persoana, fie sugar, fie mos, potential pericol...

nu te mai fa ca nu intelegi, ca nu tine... mai ales ca mosului i s-a spus initial frumos sa-si miste scaunelul d-acolo... pai dupa tine, civilul sta sau unde vrea muschiul lui si nimeni nu-i poate spune nimic, nu?
Back to top
Anadir
Mon Sep 10 2007, 06:58PM
Registered Member #615

nu inteleg ce sunt atatea discutii... ofiterii au actionat conform unor proceduri standardizate.. nu are nimeni nimic cu batranelu'... e pacat ca au fost sanctionati pt ca oamenii respectau rigorile meseriei...oricum ff bine actionat...iti zic eu dak nu era presa batranelul nu ar fi patit nimic mai mult decat a patit, doar ca nu mai iesea scandal...dar asta e.. asa ne place ... dak nu e un pic de scandal la tv park sunt prea monotone stirile... si vai de capul ziaristilor alora... nici nu cred ca au habar ce inseamna protectie...
Back to top
free sky
Mon Sep 10 2007, 07:21PM
Registered Member #4

ziarishtii sunt de vina , nu? zdrentzuroshii aia de ziarishti ca stateau pe domeniu public si filmau? hahahaha. tocmai ca haidamacii daca erau baietzi deshteptzi nu actzionau astfel, mai ales ca vazusera camerele de luat vederi cei din avangarda . puteau frumos sa-l invite pe om sa paraseasca locul si daca doreshte sa-l astepte pe premier o poate face 3-5 m mai incolo, nu sa fie saltat, imbrancit si mutat cu fortza. exact asta ashteptau ziarishtii, brutalitatea fatza de cetatean a celor din SPP, sa scoata o stire bomba. si din asta s-a ales si premieru cu o bila neagra si spp cu ditai biloiu negru. asta e...
Back to top
ex-ad
Mon Sep 10 2007, 08:02PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

au fost sanctionati? Nu pot sa cred ca Pahontu, Cretu sau Cioc au facut asta...

Sentinel, l-au poftit frumos pe mos de nenumarate ori, pina nu s-a mai putut, ca venea premierul... si stii bine ca stirea a fost preluata rapid numai de media probasesciana....

nu stiu de unde ai scos-o p-asta cu biloiul negru la SPP, fiindca nu-i asa....e genul de stire care azi e si miine a disparut complet din memoria publica... mai ramine doar in capul unora care chiar sint calati pe astfel de stiri, adica neseminificativ.
Back to top
free sky
Mon Sep 10 2007, 08:56PM
Registered Member #4

ma refer la terfelirea imaginii institutziei. e de ajuns 2 zile sa ramana in mintea opiniei publice, daca gafele sunt dese cu atat mai nasol. si cu asta am pus punct.
Back to top
ex-ad
Mon Sep 10 2007, 09:41PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

daca gafele sint dese, ceea ce nu e cazul... si chestia cu 2 zile o cred jurnalistii, ca pr-istii iti vor spune ca nu-i asa....
Back to top
Roxana I
Tue Sep 11 2007, 02:47AM
Registered Member #238

Senty,imi faci onaorea sa ma insotesti intr-o excursie in Kosovo?!Vb pe drum despre calibru!
Back to top
Roxana I
Tue Sep 11 2007, 02:49AM
Registered Member #238

ONOAREA(SCUZATI GRESEALA)
Back to top
free sky
Tue Sep 11 2007, 04:28PM
Registered Member #4

eu am fost in realitate acolo acu vreo 16 ani, tu atunci probabil faceai baie la papusi.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF