Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
Serviciul de Protectie si Paza(SPP)
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
Roxana I
Sun Mar 16 2008, 10:58PM
Registered Member #238

hihihihihihihihihihi.....deci,nu-mi voi lua metalul!yupy....calitatea serviciilor SF....e pe placul meu,deci voi mai sta pe aici:D
Back to top
ex-ad
Tue Apr 01 2008, 04:28PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

SEMNALAM conducerii SPP faptul ca filmari intregi continind antrenamentele si demonstrativele acestei institutii sint publicate cu nonsalanta pe site-ul unei companii private, conduse fostul sepepist Gheorghe Rizea.
Acele filme sint proprietatea institutiei si parte din cadrele filmate sint inca angajati ai institutiei.

Pe de alta parte, felicitam sepepistii care, plecind din SPP, nu s-au resemnat si s-au gindit sa infiinteze o companie noua de profil.

Back to top
Witt
Tue Apr 01 2008, 08:23PM
Witt
Registered Member #168

Stimata doamna, "firma" asta duce mare lipsa de originalitate. Ce nu inteleg e cum de il felicitati ca a infiintat o astfel de societate desi dupa cum vedeti, plagiatul este in floare
Back to top
ex-ad
Tue Apr 01 2008, 10:48PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

e bine ca cei care au plecat din spp s-au gindit sa-si valorifice experienta, nu sa stea pe margine, oricita originalitate ar fi sau nu in firma asta.... mai ales ca sint ultima persoana care sa dea mai mult de 2 parale pe Rizea... dar au plecat din spp si oameni bine pereatiti si ar fi bine ca acestia sa se regaseasca in firma asta sau in oricare alta....
Back to top
ex-ad
Mon Apr 07 2008, 12:43AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

LINK
Back to top
TEO
Wed Apr 09 2008, 08:45PM
Registered Member #1036

,, Iubesc " Romania , tara tuturor posibilitatilor, unde mai nou se prefera indepartarea valorilor si promovarea nonvalorilor. Nu stiu cine este in locul domnului colonel Vlad Dumitru dar sper din tot sufletul sa fie cineva competent.
Toata stima pentru domnia sa , pentru ceea ce face acolo unde este....
Back to top
kharu
Mon May 05 2008, 11:51PM
Registered Member #860

Ce ma surprinde pe mine e ca nimeni nu a facut comentarii asupra calitatii tehnicilor aratate in clipuri.
Daca astea sunt tehnici de autoaparare trebuie ca cineva sa ii trezeasca la realitate pe cei de acolo .
Am vazut tehnica de autoaparare pe cutit , e cel putin hilara ... se pare ca baietii traiesc in lumea lor .
Pentru mai multa documentare :
LINK
LINK
LINK

Cand un luptator de cutit te ataca , nu ai timp sa ii prinzi mana , iar daca ii faci bloc trebuie ff rapid sa retragi mana ... iti face ff repede contraprocedeu si te taie.
In clip tipul acolo ii face priza si apoi tehnica articulara, astea sunt vise frumoase aduse din lumea karate-ului , in lumea celor care lupta cu cutitul asta inseamna moarte sigura .
Oamenii astia nu au auzit de kali, eskrima , de Penchak Silat , de Krav Maga ...ca sa nu mai spun de karambit .
Se pare ca decat studiu adevarat in autoaparare e mai bine sa ne lucram muschiu' si sa spargem caramizi care .
Sporturile martiale nu au nici o legatura cu autoapararea, poate esti campion in ring insa asta nu inseamna ca esti bun in self defence !

"Bricks don't shoot back!"

[ Edited Tue May 06 2008, 09:22AM ]
Back to top
Altair
Tue May 06 2008, 01:59PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Ei,acuma.Au invatat ce au putut la vremea respectiva.Krav Maga de exemplu,care mie mi se pare foarte eficienta,nu s-a deschis publicului larg decat de curand.Si na,spratu caramizilor e mai dramatic si dpdv psihologic mai marcant decat o leapsa,cum poate fi perceputa metoda israeliana.
Back to top
Doru
Mon Dec 14 2009, 03:04PM
doru
Registered Member #14

Foarte grav atentatul impotriva premierului italian Berlusconi,cativa centimetriimai sus si lovitura putea fi fatala.Se dovedeste inca odata ca cei mai periculosi atentatori sunt cei cu probleme psihice cum a fost si in cazul de fata,conditiile in care s-a facut protectia premierului italian au fost destul de dificile cu demnitarul in multime ,la lumina artificiala .Poate trag invataminte si demnitarii nostrii cu "baile de multime" desfasurate fara a fi instalat dispozitivul de protectie.
Back to top
justme
Mon Dec 14 2009, 03:30PM

Registered Member #2073

Am si eu o intrebare: de ce atentatorul l-a ales ca tinta tocmai pe Berlusconi si nu pe altul?
Back to top
Doru
Mon Dec 14 2009, 03:49PM
doru
Registered Member #14

Ca sa-ti pot raspunde ar trebui sa intru in logica individului ceea ce nu este cazul deoarece oficialitatile italiene au declarat ca este bolnav psihic in evidenta si gestul lui nu are o logica .
Sunt cei mai periculosi deoarece trec de filtru organelor de informatii.
Back to top
Contele
Mon Dec 14 2009, 05:43PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Silvio Berlusconi atacat !

Nu vreau sa fiu critic dar constat faptul ca unii dintre noi, trateaza cu superficialitate aceasta unitate SPP.
- Intro tara cu traditie democratica dar si in Romania SPP-ul este o unitate "Suprema" si nu se subordoneaza nici macar presedintelui statului indiferent cine este presedinte.
Se mai intampla gafe, sau putem spune in "stil romanesc": lasa merge si asa!
- Toate evenimentele pe plan mondial unde au fost victime demnitari sau familiile acestora devin un material de studiu foarte serios pentru toate serviciile secrete.
- SPP-ul unitate operativa, conlucreaza cu toate serviciile secrete. Orice atac impotriva demnitarilor sau familiilor acestora este regretabil, noi trebuie sa proiectam speranta ca maine vom fi mai buni, mai performanti si vom reusi sa evitam orice atac care ar putea sa apare.
Consider ca noi oamenii de rand tindem spre civilizatie unde violenta nu-si mai gaseste locul, si orice violenta trebuie reprimata si condamnata.

Cu consideratie Contele.
Back to top
1\*
Mon Dec 14 2009, 06:21PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

justme wrote ...

Am si eu o intrebare: de ce atentatorul l-a ales ca tinta tocmai pe Berlusconi si nu pe altul?

am pus eu aici LINK inregistrarea video, poate ne mutam totusi acolo e mai potrivit topic-ul

citisem ieri pe o agentie de stiri ca individul este la al doilea atac asupra premierului...aici este o mare problema...extrem de discutabila reactia echipei de protectie in faza de extragere a premierului de la locul incidentului...poate gaseste cineva si momentul atacului, ar fi interesant de vazut cum s-a petrecut
Back to top
msimula
Tue Dec 22 2009, 09:05AM
Registered Member #2287

Paza demnitarilor si a presedintilor este un lucru foarte delicat. Acele "bai de multime" dau fiori reci oricarui corp de paza. Din pacate, in lumea asta plina cu oameni scelerati si complexati, protectia demnitarilor este de mare importanta. Consider ca atacul impotriva premierului italian, a fost o grava eroare a pazei si a premierului totodata, acesta ignorand sfaturile dispozitivului de paza. Din cate am aflat, existau informatii asupra unui iminent atac la premier.
Back to top
ronin
Sat Dec 26 2009, 11:43AM
Registered Member #70

Dar despre paza Papei Benedict al XVI-lea, ce spuneti ???
O femeie reuseste sa sara gardul si sa-l puna pe Papa la podea...
ps: nu sunt implicat...

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF