Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Salariu dupa absolvire ATM
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
damian2160
Wed May 07 2014, 12:45AM
Registered Member #9227

Salut,
Sunt la cls a XII-a si am luat decizia sa merg pe SRI- calculatoare. Totusi multi imi spun ca ar fi mai bine in domeniul privat, din punct de verede al carierei si financiar.
Din cate am inteles inteles debutezi cu 15-20 in cel mai bun caz.
Intrebarea mea e: care e salariul mediu dupa ce capeti 2-3 ani exp in domeniul, salariu mediu reprezentand o repartie decenta, nu excelenta dar nici praf.
Stiu ca este un topic putin ciudat (ce castigi depinde de cat de bun esti), dar sa vad daca merita din acest punct de vedere, nu iti irosesti timpul degeaba
Multumesc anticipat

[ Edited Wed May 07 2014, 04:53PM ]
Back to top
Mihais
Wed May 07 2014, 01:13AM

Registered Member #2323

Se spune ''merita'' nu ''se merita''.Si nu,nu ''se merita''.Mergi la privat.
Back to top
2 User said Thank to Mihais for this Post :
 Bendis (07 May 2014, 10:22) , damian2160 (07 May 2014, 18:31)
Boribum
Wed May 07 2014, 08:44AM
boribum
Registered Member #2395

Ce ar merita cu siguranta,ar fi refacerea studiilor gimnaziale. Vreo 15-20 de milioane de ore,cam asa... .
Back to top
2 User said Thank to Boribum for this Post :
 Bendis (07 May 2014, 10:22) , Glaucom (07 May 2014, 16:32)
Bendis
Wed May 07 2014, 10:22AM
Registered Member #5071

Sunt o grămadă ca tine prietene, din păcate! Iti faci griji de salariul pe care ai putea sa-l ai in loc sa iti faci griji de BAC. Toti vreţi bani multi...auzi...după 2-3 ani! Mai bine fură sau ia-ti o tanti cu multi bani căreia sa-i resoftezi hardul.
Back to top
1 User said Thank to Bendis for this Post :
 Glaucom (07 May 2014, 16:33)
Narniuss
Wed Nov 30 2016, 06:09PM
Registered Member #10966

Omul a pus o intrebare cat se poate de pertinenta, nu inteleg de ce sunteti atat de duri cu el. Si eu sunt in aceeasi situatie, sunt la facultate, la informatica si mi-as dori ca, in viitor, sa pot apara Romania de atacurile din spatiu cibernetic. Dar aici vorbim despre o decizie de viata si, din pacate, taxele si chiria nu se platesc doar din dorinta de a face bine si patriotism.
In concluzie, daca cineva chiar are informatii, ar putea sa le scrie aici, ar ajuta destule persoane.
Back to top
Boribum
Wed Nov 30 2016, 10:04PM
boribum
Registered Member #2395

Omul a pus o întrebare normala dar felul în care a exprimat-o o face sa fie impertinenta. În mod firesc si în orice institutie d-asta speciala (de SRI era vorba, nu?), la asemenea vorbe ("sa vad daca merita din acest punct de vedere, nu iti irosesti timpul degeaba") interlocutorul ar trebui sa se ridice si sa-i indice iesirea.

Pe de alta parte, lucrul într-o astfel de institutie presupune niste chemari si niste renuntari. Cam de la ce suma în sus esti patriot si renunti la intimitatea pe care o ai ca civil ? De tradat, cam la ce bani tradezi ? Câti bani vrei pentru a jura sa-ti dai viata pentru tara si, eventual, chiar s-o si faci ?

Pe de alta parte, ca doritor de servicii speciale si servitul patriei, daca combini ce-ti ofera Gughel ca informatii cu ce vezi si tu pe strada (lumea se îmbulzeste sa lucreze la stat si nu am auzit prea mari plângeri de la sereisti, sepepisti, setesisti si alti -isti ca nu au bani de tigari, nu?) îti faci o idee. Acum un an, la televizor zicea asa : LINK . Probabil ca între timp nu s-a triplat solda. De diminuat nici atât, altfel auzeai vaicareli.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 erin (04 Dec 2016, 15:46)

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF