Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Alegerile prezidentiale 2014
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
justme
Tue Nov 11 2014, 07:18PM

Registered Member #2073

Mda. Pana la confruntarea directa, avem altceva:

“2 PENTRU ROMÂNIA”, O PRODUCŢIE ORIGINALĂ DIGI24, UN DOCUMENTAR-EVENIMENT CARE ÎI ARE ÎN PRIM PLAN PE VICTOR PONTA ŞI KLAUS IOHANNIS

Documentarul, regizat de Florin Iepan, va fi difuzat miercuri,12 noiembrie, de la ora 20.00, la Digi 24.

Mărturii în premieră, fotografii din arhiva personală la care nu a avut acces nicio echipă de televiziune, 30 de zile de filmare, sute de ore de documentare, zeci de ore de montaj, munca unei echipe formată din câteva zeci de jurnalişti Digi24. Asta înseamnă „2 pentru România”, primul documentar din România ultimilor 25 de ani care face portretul celor doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni. „Pentru mine, şi probabil pentru milioane de români, atât Victor Ponta cât şi Klaus Iohannis sunt nişte necunoscuţi, dincolo de faţa lor politică. Caracterul, dorinţele, ambiţiile lor s-au reliefat cu mult înainte de a deveni persoane publice. Noi asta am vrut sa le arătam telespectatorilor, omul din spatele politicianului”, mărturiseşte Florin Iepan, regizorul documentarului „2 pentru România”, ce va fi difuzat în premieră miercuri, de la 20.00, la Digi24.

Documentarul este o premieră de televiziune pentru România şi o producţie originală Digi24 şi cuprinde două părţi, una dedicată lui Victor Ponta şi cealaltă lui Klaus Iohannis, fiecare de câte 50 de minute. „Am avut ideea de a propune aceste biografii pentru că nu există astfel de produs pe piaţa media din România. Ne dorim să vedem, şi să le arătăm celor de acasă, când au decis cei doi să iasă din mulţime, ce i-a scos din anonimat şi i-a adus în postura de a se bate pentru fotoliul de la Cotroceni”, spune Florin Iepan, renumit pentru mult premiatul documentar „Decreţeii”.

„2 pentru România” marchează o serie de premiere de televiziune: Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, povesteşte într-un interviu amplu despre copilăria şi aspiraţiile fiului ei, iar o echipă Digi24 a avut acces, în premieră, în autobuzul de campanie şi l-a însoţit, non-stop, pe Klaus Iohannis.

În cele 100 de minute de documentar-eveniment telespectatorii Digi24 vor avea ocazia să îi vadă pe oamenii Victor Ponta şi Klaus Iohannis, cu aspiraţiile temerile, amintirile şi copilăria lor. „Am venit la Digi24 pentru că este un post cu un caracter echilibrat şi care vrea să demonstreze ceva, într-o zonă de televiziune blazată. Am montat uneori şi 26 de ore continuu, media a fost de 14 ore de montaj zilnic. În ultima lună pentru acest proiect au muncit două echipe Digi24 complete: documentarist, reporter, redactor, operatori de imagine. Sunt oameni fără de care nu ar fi putut exista această producţie”, mărturiseşte regizorul Florin Iepan.

Inspirat de documentarele din campaniile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, „2 pentru România” va fi difuzat, în premieră, miercuri, 12 noiembrie, de la 20.00 şi în reluare joi, 13 noiembrie, de la ora 22.00.

LINK
Back to top
djebel
Wed Nov 12 2014, 07:34AM
Registered Member #3603

Din pacate, aseara nu am vazut o dezbatere, am vazut un masacru. Pacat!
Back to top
bushes
Wed Nov 12 2014, 08:25AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

LINK

"Rares Bogdan, dezamagit de prestatia lui Iohannis: Am ridicat de trei ori mingea la fileu, imi venea mie sa sar. El se uita la ceas, fi-r-ar al dracu de ceas

Rares Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, s-a aratat extrem de dezamagit de prestatia candidatului ACL. "Am ridicat de trei ori mingea la fileu, imi venea mie sa sar. El se uita la ceas, fi-r-ar al dracu de ceas", a spus Rares Bogdan la emisiunea in care a anlizat dezbaterea alaturi de colegii din platou.
"Era interesul lui Iohannis sa stea mai mult la emisiunea, al lui si al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poti sa te certi cu mine ca de ce depasesc cu 2 minute. Trebuia sa stai aici si sa te bati cu ala", a spus Rares Bogdan, referindu-se la desele atentionari ale lui Iohannis din timpul dezbaterii ca se apropie finalul emisiunii. Victor Ponta a spus de cateva ori in emisiune ca e dispus sa stea peste ora programata.

Pe de alta parte, Cozmin Gusa a spus ca "am fost suparat ca ACL au incercat sa calareasca un subiect lansat de Realitatea TV. O cautionez pe Lavinia Sandru pe intrebarile despre Diaspora si expertiza pe diaspora. Ce ne spune asta despre Iohannis? Ne spune ca el apara Diaspora in conditiile in care nu o cunoaste. Mi s-a parut facil sa spuna ca Cernauti e in Ucraina si Chisinau in Moldova. Putea sa taca.

Rares Bogdan a mai spus ca spera ca Iohannis sa mearga si la alte dezbateri: "Pentru votantii dansului, trebuie sa-i convinga, sa-i motiveze; exista 1,5 milioane de votanti care inca nu stiu cu cine voteaza".
Back to top
ALM
Wed Nov 12 2014, 08:49AM
Registered Member #2039

djebel wrote ...

Din pacate, aseara nu am vazut o dezbatere, am vazut un masacru. Pacat!

Nu cred că a fost un masacru. Pur şi simplu a fost o "fotografie" a valorilor celor doi candidaţi, lăsaţi să "zburde" liberi, fără să fie susţinuţi de hăuliturile stafurilor de campanie. Citeam în presa "liberă" că Ponta a fost agresiv şi Johanis foarte calm. Wow, ce scurtă e memoria deontologilor! Au uitat 2004 şi 2009? Când Băsescu i-a încolţit pe Năstase şi pe Geoană cu "dezvăluiri" mistificate, luându-le la propriu aerul contracandidaţilor, în aplauzele celor care astăzi vorbesc de agresivitate. Acum a fost o discuţie pe cifre, cum ar trebui să-i placă profesorului de fizică şi meditatorului numărul unu la matematici. Cifre care pot fi găsite pe saiturile administraţiei de stat ...
Back to top
selixis
Wed Nov 12 2014, 09:04AM
Registered Member #8704

[ Edited Wed Nov 12 2014, 09:38PM ]
Back to top
ALM
Wed Nov 12 2014, 09:19AM
Registered Member #2039

"Iohannis: Trăim într-o ţară democrată. Fiecare cetăţean are dreptul la vot!
Ponta: E o lozincă!"
Exact! Dar asta nu însemnă că trebuie să încălcăm legea românească şi legile altor state! Mă întristaţi dacă induceţi ideea că cifrele oficiale, evident scrise pentru corectitudine, sunt copiuţe sau "fiţuici", după cum s-a exprimat meditatorul. Nimeni nu l-a oprit pe neamţul cinstit să vină cu copiuţe. Poate atunci tăcea motivat ... >:/
Back to top
Mihais
Wed Nov 12 2014, 09:24AM

Registered Member #2323

O imagine spune cat 1000 de cuvinte:Comandantul Suprem al Fortelor Armate.

Omul care trebuie sa nu-i sufle in ciorba astuia

p.s Ce-i sus e oarecum o gluma.Ma gandesc ce simplu e sa gasesti mizerii despre oricine,iar daca nu sunt se pot creea,interpreta sau doar sugera.Ce bine ca nu ma intereseaza subiectul prea tare.Nu risc sa faca toti misto de ciudateniile mele.

Aproape serios,respectul lui Base pt. uniforme s-a vazut.Respectul lui Ponta s-a vazut si el.Barca cu motor de 5 subofiteri,ca sa-l citez pe Dragnea.

[ Edited Wed Nov 12 2014, 09:32AM ]
Back to top
selixis
Wed Nov 12 2014, 09:36AM
Registered Member #8704

Back to top
ALM
Wed Nov 12 2014, 09:58AM
Registered Member #2039

selixis wrote ...

d-le Alm, tristetea dvs. ar trebui sa provina din faptul ca pentru fiecare intrebare pusa de moderator, Ponta avea la indemana rapsunsurile scrise, imdediat. s-a vazut prea clar acest fapt.

am citit un comentariu pe un alt site, din care imi permit sa citez, e prea savuros: "sa vi sa jubilezi in fata contracandidatului din postura de prim ministru ca tu cunosti niste cifre si el nu le cunoaste, cu ditamai biblioteca dupa tine, e ca si cum l-ar fi intrebat pe Iohannis daca stie nominal rasculații de la Bobâlna din postura de seful arhivelor nationale."

Exact! Unul a venit pregătit pentru orice întrebare. Bogdan Rareş, moderatorul întâlnirii, a spus în continuarea emisiunii: "i-am ridicat (lui Iohannis) mingea la fileu de câteva ori ...". Aşa e, trebuia doar să o "pocnească" dacă avea vlagă (copiuţe, fiţuici). Numai că a pasat răspunsurile de 15 ori: "sunt convins că o să ne spuneţi dvs". Şi a primit răspunsurile! Ca o glumă, s-ar fi putut ca Ponta să fi avut răspuns (fiţuică) şi la întrebarea cu privire la numele participanţilor la Răscoala de la Bobâlna ...

Am văzut o poză "denigratoare". Puteţi să o contraziceţi?

Sunt (o parte dintre) cei care au tăiat drepturi ale militarilor şi au atentat la drepturi patrimoniale! Păduchii care ies în frunte ...
Back to top
2 User said Thank to ALM for this Post :
 Bendis (12 Nov 2014, 11:45) , bushes (12 Nov 2014, 15:27)
selixis
Wed Nov 12 2014, 11:43AM
Registered Member #8704

Back to top
Bendis
Wed Nov 12 2014, 11:54AM
Registered Member #5071

@selixis: pana sa editati postarea anterioara, va "thanks"-uisem. Dar cu P.S.-ul ala m-ati dezumflat. De unde stiti ca galbejitul ala a venit cu pregatit la TOATE intrebarile? Insinuati ca le-ar fi avut de dinainte? Cred ca faceti o confuzie mica...daca el a venit pregatit, e datorita faptului ca fiind premier al tarii, a fost direct implicat. Pe cand Iohannis-marioneta muta nu are experienta in asa ceva. Doar asta l-ar scuza. Insa nici macar asta nu-I scuza lipsa de interes si coerenta
Back to top
2 User said Thank to Bendis for this Post :
 ALM (12 Nov 2014, 12:55) , bushes (12 Nov 2014, 15:27)
PisicaNeagra
Wed Nov 12 2014, 12:01PM
Guest
Thanked time in post
.

[ Edited Wed Oct 26 2016, 09:52PM ]
Back to top
selixis
Wed Nov 12 2014, 12:09PM
Registered Member #8704

[ Edited Wed Nov 12 2014, 09:37PM ]
Back to top
1 User said Thank to selixis for this Post :
 Bendis (12 Nov 2014, 12:28)
Bendis
Wed Nov 12 2014, 12:29PM
Registered Member #5071

Habar n-am ce zice vorba aia...dar subscriu
Back to top
ALM
Wed Nov 12 2014, 01:00PM
Registered Member #2039

Bendis wrote ...

Habar n-am ce zice vorba aia...dar subscriu

Fiind pe limba cailor, este "ceva" cu calu' şi călăreţu' ...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF