Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitatea internationala :: International

<< Previous thread | Next thread >>
Mai rau ca la noi...
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Wed Dec 01 2010, 01:05AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Fara cuvinte....

Back to top
Leul Alb
Wed Dec 01 2010, 09:51AM
whiteboy
Registered Member #1283

Parvu Florin wrote ...

Nu stiu daca e tocmai mai rau ca la noi, dar e de vazut...

Convoi de nunta in Cecenia:

ala e convoiul lui Kadyrov.

Back to top
Ghost_dog
Wed Dec 01 2010, 11:57AM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Parvu Florin wrote ...

Fara cuvinte....

Cred ca ceva de genul se dorea din partea Jandarmeriei la mitingul politistilor sange , victime alea alea ca sa dea bine la imagine la al de ne este cel mai mare sef . Scuze de off topic
Back to top
Pârvu Florin
Wed Dec 01 2010, 02:30PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Pai da... cam ca aici...

Ca uite cum rezolva problemele militarii si politistii rezervisti in Coreea de Sud

Back to top
apkah
Wed Dec 01 2010, 06:22PM
arcan
Registered Member #566

...incredibil....
Back to top
Pârvu Florin
Wed Dec 01 2010, 06:45PM

Registered Member #1287

Daca spui asta, cred ca nu ai mai mult de 30-35 de ani, daca ai fi mai in varsta ti-ai aduce aminte ca a fost o perioada, cred ca pe la sfarsitul anilor 70, cand capul de afis al Telejurnalului era tinut de doua chestii:
-ce vraji a mai facut genialul carmaci
-grevele studentilor din Coreea de Sud si lupta acestora impotriva prezentei militare americane

Altceva mi se pare mie incredibil, in ciuda faptului ca imi doresc din toata inima ca un astfel de lucru sa se intample si in Romania:

La inceputul anilor 90, deci dupa 15-20 de ani, unul dintre presedintii tarii din acea perioada, in ciuda faptului ca avea 84 de ani, a fost condamnat, la sase ani de inchisoare, cu executare, pentru coruptie!!!

Dar aici intram deja pe teritoriul off-topicului, poate chestia asta s-ar potrivi intr-un topic pe care il cheama "Mai bine ca la noi!"

[ Edited Wed Dec 01 2010, 07:01PM ]
Back to top
Ghost_dog
Wed Dec 01 2010, 07:03PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Vointa frate nu gluma . Alta mentalitate , alta cultura .Da eu sunt sub varsta respectiva:) si recunosc ca este prima data cand vad aceste clipuri ,care arata cu adevarat ce poate un om care este "incarcat" cu vointa si un pic de disperare . Noi suntem deja pusi capre (ma scuzati) suntem un pic si .... si tot suportam . Asta e difrenta de cultura si civilizatie , unii prefera sa moara pentru ceea ce cred ptr drepturile lor si noi preferam sa ne gandim ca merge si asa .
Totusi ca sa fiu un pic obiectiv , modul de actiune este complet haotic , nu tu o sarja , nu tu elemente de sustinere , elemente de contact ... Haotic , bataie sa fie

Sincer cand vad aceasta "bataie" ma gandesc,dupa cum am spus, la visele comandantului nostru suprem de a vedea o bataie intre jandarmi si politisti a miting:) . Pacat ptr el ca noi suntem OAMENI inainte de toate .

[ Edited Wed Dec 01 2010, 07:05PM ]
Back to top
justme
Mon Dec 12 2011, 04:51PM

Registered Member #2073

S-a comentat des, cu ton critic, despre gafele trupelor de interventie din Romania. Iata ca o dau in bara si altii, cu "firma". Stirea este luata de pe Pro TV, dar la link am pus prima sursa de informatie (Daily Mail):

De necrezut. Cea mai mare gafa comisa de mascati, in timpul unei descinderi

Descindere in forta a trupelor SWAT, care au luat cu asalt locuinta unui cuplu din Santa Maria, California. Dupa ce au perchezitionat casa si i-au ingrozit pe proprietari, echipajul si-a dat seama ca a comis cea mai mare gafa posibila.
Interventia SWAT a fost foarte agresiva, fiind folosite grenade fumigene, iar proprietarii au fost amenintati cu armele, relateaza Daily Mail.
Nepotul lor, in varsta de 9 ani, a fost pur si simplu ingrozit si s-a ascuns in baie.
Luptatorii venisera sa-l aresteze pe un barbat, care era acuzat de detinere ilegala de arme.
Pe anexa de la mandatul de perchezitie scria insa ca acesta se afla deja in inchisoare, de sase luni, avand de executat o sentinta doi ani.
Dupa ce si-au revenit din soc, cei doi proprietari, parintii barbatului cautat, au dat in judecata autoritatile, pentru modul nejustificat in care trupele au intrat in casa lor.

LINK

[ Edited Mon Dec 12 2011, 04:56PM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF