Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Oportunitati de cariera
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Decebal
Sun Jun 28 2015, 10:21PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Institutie din domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale angajeaza absolventi de

licenta si/sau master in domeniile tehnologia informatiei si comunicatiilor in judetele

Arad, Caras-Severin, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Harghita, Olt, Salaj si Tulcea.

Cam asa suna un anunt de recrutare.

Imi poate spune cineva daca stie despre ce e vorba mai exact, ce fel de recrutari se fac si ce pozitie poti ocupa?

Multumesc Anticipat.
Back to top
Resboiu
Mon Jun 29 2015, 01:02AM

Registered Member #2526

Aplica si ai sa descoperi.

Nu te supara pe mine. Dar daca intr-adevar esti interesat, aplica.
Back to top
Decebal
Mon Jun 29 2015, 10:55PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Multumesc pentru incurajare, dar tocmai din acest motiv am postat aici acest topic, sa nu ma arunc cu capul inainte, fara sa stiu ce ma asteapta apoi.

Doresc sa aflu daca exista membrii care au aplicat in acest fel, ce fel de teste se dau, cate probe sunt, ce se intampla dupa teste, ce se intampla la un an dupa, etc.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri/ganduri din experientele avute.
Back to top
Decebal
Tue Jun 30 2015, 07:20PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Am dat cateva telefoane si am aflat, cat de cat, despre ce este vorba.

Totusi, nu din acest motiv, am postat aici acest topic, ci din dorinta de a afla daca exista persoane, care au intrat in sistem prin aceasta metoda si care ar fi feedback-ul lor.

Orice informatie este binevenita in sprijinul aplicatiei, de exemplu ce se asteapta de la cel care aplica, etc.

Poate totusi se incumeta cineva, sau poate am asteptari prea mari ...
Back to top
Decebal
Wed Jul 01 2015, 09:54PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Sau mai bine, rog un moderator sa sterga aest topic, deja imi pare rau ca am postat.
Back to top
Panzerjagger92
Thu Jul 02 2015, 12:06PM
Registered Member #9827

Ai vrut sa te informezi si ai urmat in curajoasa consecinta, doar ca se pare ca nu sunt persoane din sistem care sa ne ''lumineze'', sau poate, nu vor.
Back to top
Decebal
Sat Jul 04 2015, 08:32PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Astazi am discutat cu un prieten plecat de la inceputul anului in Franta. Se gandeste sa-si cumpere o casa acolo si spune ca o poate achita in 6-7 ani.
Concediul l-a facut in Grecia si apoi a venit in Romania sa-si ia familia in Franta si spune ca nu se va mai intoarce in Romania decat de sarbatori sau in concedii...

Acum sincer sa fiu m-a imbolnavit dupa ce am discutat si bune si rele. Ma gandesc la cata scoala si cursuri suplimentare am facut, ca e mare pacat sa-mi irosesc tineretea, mergand la un serviciu ca iti omoara neuronii si sanatatea psihica si te ajuta fix sa treci luna.

Aa iubit si iubesc enorm tarisoara asta, drept dovada mi-am facut in continuare toate concediile in Romania, desi la costuri poti sa mergi bine merci in alte tari, dar se pare ca daca raman aici imi voi irosi tineretea si neuronii pentru prosperitatea si linistea altora, carora oricum nu le pasa decat de profit.

Asa ca ma gandesc serios, ca aceasta oportunitate este ultima sansa de a ramane in Romania, dupa care cu toata iubirea si admiratia pentru Romania ... voi spune stop si de la capat.

Sa fie asteptarile mele prea mari, sa fie oare aceasta oportunitate momentul zero, in care tara imi poate oferi un barter relativ corect, ca de privat m-am cam saturat sa tot ofer si sa primesc praf in ochi.

Voi, cei care lucrati in aceste domenii ce spuneti, exista vreo speranta, sau sugerati indemnul fostului presedinte Basescu "portile Europei sunt deschise, nu va tine nimeni aici."

Stiu ca este discretie mare in anumite domenii, dar poate posta oricine, din orice domeniu militar, daca doreste, doar cateva idei.

Multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Back to top
bushes
Sat Jul 04 2015, 09:52PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

asteptarile astea le am si eu din '90 incoace ...

as putea sa fac un eseu de vre-o 300 pagini dar n-are rost , pe scurt lucrurile stau cam asa : daca pleci si te realizezi afara o sa-ti para rau ca ai plecat maxim de doua ori pe an ; daca ramii , chiar in sistem , o sa-ti para rau in fiecare zi

dixit
Back to top
3 User said Thank to bushes for this Post :
 Pârvu Florin (04 Jul 2015, 22:42) , Decebal (05 Jul 2015, 00:58) , Hannibal (05 Jul 2015, 11:15)
Decebal
Sun Jul 05 2015, 01:03AM
SUD-EST
Registered Member #9917

Multumesc pentru raspuns, doare sa auzi asta, probabil angrenajul nu mai poate fi schimbat, e prea bine pus la punct.
Back to top
Hannibal
Sun Jul 05 2015, 11:16AM
.
Registered Member #1460

Mai Decebal, sa-mi spui "cutzu", sau cum vrei tu, daca o sa intri in sistem, pe locurile alea (filiera indirecta) fara pile...
Back to top
Decebal
Sun Jul 05 2015, 12:10PM
SUD-EST
Registered Member #9917

mai Hannibal, problema este ca nu vreau sa apelez la nicio pila, desi ma batea gandul, foarte serios vorbesc, mai ales ca acum sunt pusi la loc de cinste, niste oameni din anturajul meu.

Dar nu mai vreau, nu mai vreau sa fac ceva pe pile, mai ales cand din cate imi dau seama si aflu din diverse surse, angrenajul este gripat si practic trec din lac in put.

Chiar aveam sperante, ma gandeam ca poate in felul acesta merita sa raman in tara si sa merg mai departe, gasind un serviciu multumitor si relativ corect.

Intrasem iar in melancolia patriotica, cum sa plec eu din Romania, nu se poate sa nu fie bine undeva, mai ales intr-un sistem militar, acolo sunt oameni cu demnitate, onoare, coloana vertebrala, trebuie sa fie ultima frontiera.

Sa mai incerc odata, ca trebuie sa fie bine de data asta si brusc, dupa ce m-am intalnit cu prietenul meu, m-am trezit ca dintr-un dus rece; parca am mai facut asta de cateva ori si de fiecare data am fost dezamagit, am intrat cu speranta si dupa cativa ani in care am fost angajatul aproape ideal, am fost extrem de dezamagit.

Asa ca m-am gandit, sa nu mai fac aceeasi greseala, sa pierd iarasi cativa ani, ca sa-mi dea seama ca este aceeasi Marie cu alta palarie si sa incerc sa aflu cum este, de la cei care sunt deja acolo.

Am zis ca daca vad 30-40% din raspunsuri pozitive, poate totusi mai este o sansa (patriotismul din mine nu cedeaza asa usor), poate, poate totusi o sa fie bine, poate pot sa raman in tara, poate e altceva, poate ...

DUS RECEEEEE, revenire la realitate, multi amici au plecat in Franta, Irlanda, UK, Canada si nu se mai intorc, toti spun ca e greu si acolo, dar ca nu s-ar mai intoarce in Romania, bai nu pot sa cred, nu vreau sa cred ...

DUS RECEEEE, e nasol, peste tot, baga seama ca lacrima din coltul ochiului este pentru tarisoara pe care am iubit-o si pe care o parasesc dupa atatea incercari.

Cred ca speranta e dincolo de patratica numita Romania, din pacate ...

[ Edited Sun Jul 05 2015, 12:29PM ]
Back to top
Decebal
Sun Jul 05 2015, 12:44PM
SUD-EST
Registered Member #9917

si ca tot m-a fulgerat un gand, eu m-am zbatut cativa ani buni si inca ma zbat, sa am o casa, o masina, un copil, un pom. Poate ca baiatul meu nu trebuie sa treaca prin acelasi proces si poate sa fie un cetatean european, pentru care o o casa, o masina, un pom sunt lucruri cotidiene, pentru care trebuie sa aiba doar un job, orice job.

Bai e groaznic sentimentul asta, nu ma pot impaca cu ideea ca trebuie sa plec din Romania pentru un trai decent si civilizat.

Suntem indoctrinati pana in maduva oaselor "fie painea cat de rea, tot mai bine in tara mea" dar cu regret o spun: pacat, mare pacat de patriotii devotati, Romania o sa regreti ca ne-ai facut sa plecam.
Back to top
Hannibal
Sun Jul 05 2015, 03:08PM
.
Registered Member #1460

Bine, atunci du-te la concursuri. Minunează-te.
Lasa-mă cu vrăjeala asta cu "eu am pile da' nu le folosesc". Dacă ai, le folosesti la maximum, dacă vrei să-ți atingi scopul...
Back to top
Decebal
Sun Jul 05 2015, 10:11PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Hannibal wrote ...

Bine, atunci du-te la concursuri. Minunează-te.
Lasa-mă cu vrăjeala asta cu "eu am pile da' nu le folosesc". Dacă ai, le folosesti la maximum, dacă vrei să-ți atingi scopul...

Nu ai inteles nimic si probabil din cauza celor ca tine este gripat sistemul, fara suparare.

Am spus ca eram gata sa apelez, pana cand mi-am dat seama ca nu se merita. As mai pierde cativa ani intr-un sistem, ca sa-mi dau seama ca e aceeasi Marie cu alta palarie si ca am mai irosit 4-5 ani din viata, pentru bunastarea si linistea altora.

Sincer ma bucur ca ai postat in acest topic, ai pus punctul pe i in acest demers.

Din cauza celor ca tine este tara asta asa, pentru ca sunteti multi si in loc sa faceti demerusri sa tineti tinerii valorosi in tara, ii impingeti catre meleaguri straine, doar pentru a tine acest sistem gripat "nimeni nu intra fara sa stim si noi".

In maxim 10 ani, o sa va loveasca ca un bumerang aceste actiuni, atunci veti regreta amarnic ca ati pierdut tineretul valoros si ati imbatranit forta de munca.

Ungurii, care sunt mult peste noi, au facut cam acelasi lucru, acum incearca din rasputeri sa repatrieze tinerii prin diverse avantaje finaciare, PREA TARZIU!!!

Din Romania au plecat majoritatea tinerilor valorosi, au mai ramas patriotii (nu pentru mult timp) si cei care controleaza angrenajul. Ma intreb ce o sa se intample cand o sa ramana doar cei care controleaza, ei cu ei...

Sa va fie de bine (doar celor care se regasesc in acest text) !
Back to top
rogabi
Sun Jul 05 2015, 11:30PM
Registered Member #8688

Decebal wrote ...
Intrasem iar in melancolia patriotica, cum sa plec eu din Romania, nu se poate sa nu fie bine undeva, mai ales intr-un sistem militar, acolo sunt oameni cu demnitate, onoare, coloana vertebrala, trebuie sa fie ultima frontiera.

Decebal wrote ...
Bai e groaznic sentimentul asta, nu ma pot impaca cu ideea ca trebuie sa plec din Romania pentru un trai decent si civilizat

Oamenii de care vorbesti sunt putini. Atat de putini incat nu merita efortul...
Eu am depus un juramant, la care inca tin! Si totusi, cand vad ce se intampla realizez ca n-as putea oferi un viitor copiilor mei aici. Realizez ca, desi as face-o cu inima stransa, as pleca cu primul tren, daca s-ar ivi ocazia. Daca as fi eu in locul tau, n-as mai sta pe ganduri. N-as mai irosi timpul. N-as mai face inca o data aceleasi alegeri. Gandeste-te intai la tine, la copiii tai! O spun cu amaraciune, dar Patria serveste interesele altora, nu a oamenilor de rand.

[ Edited Sun Jul 05 2015, 11:31PM ]
Back to top
1 User said Thank to rogabi for this Post :
 Decebal (06 Jul 2015, 21:49)
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF