Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
rromi sau tzigani
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
enforcer
Mon Nov 05 2007, 09:03AM
Registered Member #293

nu sunt rasist sau xenofob, dar cred ca prin acordarea tziganilor a "dreptului" de a se numi rromi s-a facut un imens deserviciu Romaniei (care prin analogie este considerata tzara rromilor), aspect ce poate aduce, in conditziile actuale imense deservicii tzarii noastre shi chiar sa afecteze sigurantza natzionala. Sa nu uitam ca in nici o alta limba tziganii nu se numesc rromi.
Back to top
Altair
Mon Nov 05 2007, 01:57PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Se pare ca minoritatile noastre au aceleasi probleme indiferent de cum se numesc ele.Adica aici,cu noi,fac gat si gura mare atat tiganii sau rromii cum vreti,cat si ungurii,ba ca nu au drepturi,ba ca drepturile pe care le au in plus fata de romanii de etnie romana sunt prea putine,da nici ai lor nu ii inghit si le dau cu tifla de nu se vad.Numai noi suntem fraieri si sugem la bipu lor.Pai ungurii din hr,cv,mm,sm nu zic ca ei sunt unguri si nu romani? Da ungurii din ungaria ce zic despre ei? Pai zic ca sunt romani si sa se duca dracului in romania.
Cu tiganii la fel.I-ati vazut pe romanes italieni ce au zis? In caz ca nu,va spun eu.Au zis asa: Ei nu sunt romanes ca si noi,ei sunt ROMANI.Nu tigani,ci romani.Adica sunt o rusine pt etnia roma,care ii reneaga,da sunt buni pt noi.Bravos natiune!Ne meritam soarta.
Back to top
AKM
Tue Nov 06 2007, 12:21AM
Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi !
Registered Member #768

De-a lungul timpului, dupa '89 Romania a capatat un talent extraordinar in discriminarea pozitiva a etniilor. Nu sunt nazist si sunt de acord cu Funar si cu enforcer, tiganii ar trebui sa se numeasca "tigani", nu rromi. Ce e ala un rrom ? O bautura marinaresca, dar cu un "r" in plus. Cat despre furat ca nu ne da statu' de munca, pai nu va da mah, k il furati si p-ala, d-aia REBU si restu firmelor de salubritate e plin d voi, k nu va da statu de lucru, k 8 milioane cat va da sau mai mult, k s-o fi marit n-ajunge la aia 30 de copii, k altceva nu stiti sa faceti. Si nu numai statu', nici particularii. Si v-ati facut-o cu mana voastra. K dup-aia dk zici deva de tigani sar astia de cur in sus, k e discriminare... voi va discriminati singuri. Dk romanu' e in stare sa vanda ziare, sa care lazi in piata, pe 4-5 milioane de lei ce-i drept, voi ce-aveti, sunteti mai smecheri, la NOI in tara ? Munca nu e buna pt voi ? Aha, n-aveti studii, pai ma-ta si tac-tu cand te-a facut pe tn si pe restu 20 de frati ai tai nu s-a gandit k la cum merge tara cand te faci mare vei avea toate usile inchise, k estetzi saraci shi nu am avut cu ce merge la scoala... Am cunoscut si tigani "spalati", cu educatie, cu slujba, cu familie, dar extraordinar de putini comparativ cu "sa moara familia mea" de-i tot vad prin tramvai cu cate-o japita de Nokia sa jeleasca Guta sa se bucure sufletu' lor. Si unii boi de romani ii copiaza. Asta e, daca ei nu se adapteaza la civilizatia noastra ne adaptam noi la a lor, nu ?? Asa e smecheria, dk iti vezi de treaba nu e smecherie... Daca romanii nu mai pot fi mandri de propria natie tot copiaza la greu de la altii (a se citi SUA - Halloween, St.Valentine, 4th July...), da' culmea, si de la tigani...
Back to top
ex-ad
Wed Nov 07 2007, 11:05PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

mai, oameni buni, dau si io cu parerea>in acest moment, peste 4 milioane de romani muncesc sau cersesc peste hotare.
in Romania practic nu mai exista forta de munca disponibila, in conditiile in care investitiile vin peste noi; din ce in ce mai multi investitori renunta sa vina in tara fiindca n-au cu cine sa lucreze, iar rata reala a somajului (cu procent urias de munca la negru) este incredibil de mica in comparatie cu cea din tarile UE.
UE nu poate accepta astfel de dezechilibre in cadrul ei, mai ales ca nu mai are cum si cu cine sa-si multiplice paralele in statele noi membre.

cazurile de violenta, de ilegalitati comise de romani au fost, in ultimele luni, agresiv popularizate, culminind cu cazul Mailat, dat in git doar de o dementa cu acte in regula, care nici macar nu stia italiana (!) si a carui vinovatie inca n-a putut fi probata (adica violul si crima nu, doar tilharia).

mie, una, imi miroase a strategie la nivel foarte inalt, de izgonire a emigrantilor romani inapoi in tara, posibil si cu acceptul/complicitatea statului roman.

Back to top
AKM
Thu Nov 08 2007, 07:53AM
Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi !
Registered Member #768

Eu cred ca e doar strategie pt campanie, k vin alegeri si la italieni. Si la noi era candva destul de popular Vadim cand cu executiile pe stadioane si alte alea. Cand era sa fie ales de il compara Europa cu J. Heider din Austria se facuse bland ca un mielusel si zicea k treburile cu unguri, evrei si alte alea el le ia k pe metafore, k e prost inteles, etc., doar, doar o fi ales. Asa si astia, au pus totu in carca la romani, k nu fac ei mare diferenta intre romani si rromi, si da-i si arata poporului k tu esti om de actiune si iei masuri si meriti inca un mandat. Si ai nostri, care sunt sclavi si incompetenti au colaborat cu ei prin tacere, apoi prin iesiri la rampa prost inspirate.
Back to top
Doru
Thu Nov 08 2007, 11:20PM
doru
Registered Member #14

Nu cred ca e vorba de o conspiratie,statul roman nu are nici un interes sa-i aduca pe emigranti acasa,ei trimit anual cca 5 miliarde euro,iar italienii daca vroiau sa faca un senariu nu cred ca ar fi sacrificat viata sotiei unui amiral.Ca cioara aia a ucis-o si violat-o pe italianca,ca ea a murit de infarct in timp ce era talharita are mai putina importanta raul a fost facut.Italia e plina de ciori care ciordesc,talharesc ,cersesc care numai din munca nu traiesc,Mailat nu e un caz izolat ,daca victima sa nu era sotia unui amiral mediatizarea nu ar fi fost atat de ampla.
Vina pentru ce se intampla acum cu tziganii ,care reprezinta o problema pentru noi ca stat,vina spuneam pleaca de la dobitocul bolsevic de iliescu si guvernarea sa de stanga ,care a facut din aceasta etnie o etnie de asistati sociali,s-au bagat o gramada de bani din buget pentru reintegrare sociala a tziganilor,banii care s-au dus la smecheri.Solutia eu cred ca e destul de simpla ,inainte de revolutie exista un articol in codul penal cred art. 153 care se referea la parazitism,mai concret cei care nu aveau un loc de munca aveau probleme cu justitia avem nevoie de forta de munca la greu sa-i incadreze dupa calificari si nu numai pe tzigani pe toti parazitii.
Back to top
Altair
Fri Nov 09 2007, 12:18AM
Registered Member #385

de parca pe la noi nu traiesc tot din talharit si smenuri nu?
mi-e greata de nu mai pot de gargara asta de la tv cu sarmana minoritate tiganeasca care trebuie ajutata si adusa pe calea cea dreapta cat mai pufos posibil.din pacate demonstram inca o data ca suntem o natiune care suflam in bipu oricui la cel mai mic partz.sunt curios cati din cei care se plimba pe la tv rostind clisee ca: "nu toti tiganii fura,nu toti tiganii sunt la fel,trebuie sa ii ajutam,nu e vina lor etc" chiar cred ce spun.suntem singurii care ne ferim sa-i numim tigani de frica nu stiu cui,ca astia din vest s-au invatat si cand vor cate ceva repede ne strang cu usa artificial cum ar fi faptul ca le spunem tigani,ca stiu ca imediat de cacam pe noi si luam pozitia de supt.toti ditai vest europenii le zic tigani (in graiu lor evident) numai noi trebuie sa le zicem romi,asa ca nu cumva sa se faca vreo diferenta intre noi si toti tiganii din lume.asa au ajuns cei de afara sa creada ca tiganii sunt originari din romania.si culmea ca la noi mai multi sunt tigani unguresti, da asta e.

si inca o chestie:din nou total opus fata de ce se spune pe la tv,atat la noi cat si in celelalte tari europene,termenul de tigan nu se refera doar la etnie,ci are si un sens puternic peiorativ.ca si gargara asta ma enerveaza.si de ce are un sens peiorativ?pt ca ei l-au facut asa.si ma doare undeva daca cineva ma acuza de rasism sau mai stiu eu ce,pt ca stiu ca marea majoritate au aceeasi parere,pe care poate putini o sustin.oricum nu e rasism,e realitate.si fiindca tot e un forum democratic si ne mai si ascundem dupa nick-uri,macar in atare conditii sa avem [cenzurat] si sa spunem ce credem si nu ce vor altii sa auda.
BRAVO CIOROIANU!!!!!!!

Back to top
ex-ad
Fri Nov 09 2007, 05:39PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ieri a iesit Pacuraru la rampa si a declarat ca guvernul intentioneaza sa ofere 1000 euro de persoana tututor celor care se intorc in tara....mai, sa fie!

de unde or fi banii astia? fonduri europene sau banii nostri? akm, doru, e posibil sa fie cum spuneti voi, dar adevarul probabil c-o fi undeva la mijloc....
Back to top
Altair
Fri Nov 09 2007, 06:02PM
Registered Member #385

ex-ad,dupa cum spuneam,suntem sugaci de top.italienii nu tin minte sa fi facut ceva asemanator cand terorizau sua.
Back to top
pui_mic
Fri Nov 09 2007, 06:12PM
Registered Member #636

bai fratilor tiganu' tot tigan ramane si asa a fost dintodeauna!!Brand-ul "rrom" e pentru aia care habar n'au de istoria lor.. pe vremea lu ceasca traiau in cocioabe,faceau caramida,vindeau papuci de plastic furau gaini si cerseau..atunci erau tigani.In zilele noastre au ditamai viloaiele,masini din cele mai luxoase..au o nesimtire si un tupeu fantastic fura si cersesc pe afara si pe urma vin in tara si au pretentia sa li se zica "rromi".Spunea cineva ca toate problemele lor depind de societatea unde traiesc..pai s-au imprastiat peste tot im EU si tot sa fure si sa jefuiasca stiu... Cati tigani isi dau copiii la scoala..sau cati au un serviciu.?.Sunt si tigani demni de admiratie prin comportament si atitudinue care ar trebui dati ca ex pt ceilalti 99% care NU VOR sa se integreze dar nu frate ei prefera sa stea pe la semafoare cu copiii in brate sau sa fure niste amarati prin 102.O seara linistita si nu uitati sa va distrati weekendul asta!!
Back to top
ex-ad
Fri Nov 09 2007, 06:30PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

prin clasa politica ati sesizat citi tigani sint?... doar ca n-au case cu turnulete si nevestele nu se imbraca in zeci de fuste crete.
Back to top
Doru
Fri Nov 09 2007, 10:52PM
doru
Registered Member #14

Munca ii va integra cel mai bine in societatea romaneasca pe tigani.
Daniela,cel mai reprezantativ tzigan din clasa politica este batranul bolsevic GHINion iliescu si nu e gluma.
Back to top
Bog
Sun Nov 11 2007, 03:44PM
Don't try to run away,cause you'll just die tired!
Registered Member #215

Priviti cum datorita prostiei cu care se nasc reusesc unii tigani sa faca bani LINK(toutura fonica) pe urma cui??A romanilor prosti care ii asculta...
Back to top
free sky
Sun Nov 11 2007, 09:01PM
Registered Member #4

intreb si eu ce impozite platesc "artistii" astia( Minune, Adi de la valcea, Vijelie, Salam si multi multi altzii)? Discutam cu cineva care lucreaza pentru unul din "artisti" ( tipul e beton in calculatoare, lucreaza la unul din studiorile manelistilor) si-mi spunea ca au venituri pe saptamana in perioada primavara-toamna( perioada nuntzilor) de peste 50.000 de euro. Si aici nu va mint cu nimik, e chestie verificata. Respectivul manelist de care-mi povestea are vile in vreo 4 localitati din Romania, terenuri, case in Franta si Spania etc. De mashini nu mai vorbesc.

[ Edited Sun Nov 11 2007, 09:04PM ]
Back to top
Altair
Mon Nov 12 2007, 01:57PM
Registered Member #385

pai cred ca nici macar impozitu pe proprietate nu-l platesc.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF