Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
rromi sau tzigani
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Mon Sep 21 2015, 11:50PM
boribum
Registered Member #2395

Mihais,am senzatia ca tu îi consideri pe toti musulmanii ca fiind niste trogloditi,ori nu e asa. Au si ei procentul lor de dobitoci,întocmai cum avem si noi habotnici care pupa moaste,cred ca Biblia e scrisa de Creanga si evita sa se spele pe dinti. Toti au asa ceva,unii mai multi,altii mai putini,fiecare dupa cum si unde a putut sa traiasca. Si daca suntem onesti ,luându-l pe Coanda în discutie, fara un Al Kwarizmi nu facea Coanda mare lucru.

Razboiul,daca e sa se duca vreunul,nu e cu o civilizatie ci cu niste indivizi. Ramân la parerea mea ca religia si statul ar trebui bine separate. Sigur,nu în românia,Doamne-fereste,ca religia noastra e cea mai buna,desigur. Asa zic si ceilalti
Back to top
IoanS
Tue Sep 22 2015, 08:04AM
Registered Member #10285

Boribum wrote ...

Mihais,am senzatia ca tu îi consideri pe toti musulmanii ca fiind niste trogloditi,ori nu e asa. Au si ei procentul lor de dobitoci,întocmai cum avem si noi habotnici care pupa moaste,cred ca Biblia e scrisa de Creanga si evita sa se spele pe dinti. Toti au asa ceva,unii mai multi,altii mai putini,fiecare dupa cum si unde a putut sa traiasca. Si daca suntem onesti ,luându-l pe Coanda în discutie, fara un Al Kwarizmi nu facea Coanda mare lucru.

Razboiul,daca e sa se duca vreunul,nu e cu o civilizatie ci cu niste indivizi. Ramân la parerea mea ca religia si statul ar trebui bine separate. Sigur,nu în românia,Doamne-fereste,ca religia noastra e cea mai buna,desigur. Asa zic si ceilalti

1.Cele mai putine inventii ne vin din lumea islamica. Este statistica mondiala..Au excelat atunci cand au preluat prin cucerire partea de civilizatie romana din orient, apoi, radicalizandu-se, au intrat in picaj. Si asa au ramas..Nu ne putem compara.

2. Razboiul neconventional de azi se duce cu "civilizatia" islamica, caci este vorba de coran. Coranul le cere sa islamizeze toata lumea, pasnic daca se poate sau prin forta, inclusiv prin crima. Femeia ramane fiinta second hand , buna de ucis , adica cand vor muschii lor... Coranul/sharia sfideaza drepturile omului . Orice teolog universal o poate confirma...Va recomand Istoria religiilor.

Boribum wrote ...

Dom'le,am senzatia ca dumneata vorbesti "în numele românilor". Are you Mr. Ciorbea ?

"La români" nu merge cu nimic altceva decât cu biciul,v-am mai spus-o. Cu coercitia,de la botnitele la culesul viilor pâna la directivele U.E. Credeti cumva ca ma surpind expresiile rasismului "la români" ? Nu,deloc,va asigur.

Multi au visat si inca viseaza bici pentru romani...Visati si atat ! Noi mergem inainte cu Dumnezeu....

[ Edited Tue Sep 22 2015, 09:41AM ]
Back to top
Boribum
Tue Sep 22 2015, 10:45AM
boribum
Registered Member #2395

Mergeti cu dânsul,ca are o gradina,se spune,relativ încapatoare. Asta în ciuda evidentei.
Back to top
Mihais
Tue Sep 22 2015, 07:42PM

Registered Member #2323

Boribum wrote ...

1.Persanul cu pricina se intampla sa aiba 3 hibe.Nu era harap,era zoroastru si avea o doza masiva de inspiratie greceasca si indiana.Sigur,foarte bine ca a luat de altii si a mai pus de el.

Atat ca realizarile islamice in buna parte nu prea sunt ale lor.Si cel mai important e ca nu-s rodul vreunui imbold interior.
2.Rromalesii nostri au o mare calitate.Au fost un vaccin perfect pt a preveni infiltrarea curentului multiculti pe la noi.Situatia Romaniei nu e situatia vestului.Noi n-avem un risc de Bosnia,cauzat taman de ideologia asta nociva.
Asemanarea intre est si vest este ca ambele au populatii de lumea a 3-a in ascensiune numerica.Diferenta consta in calitatea acestora.Tiganii nu is luptatori,iar organizarea lor politica nu exista si nu va exista.
Lumea a 3-a din vest are si potential de bum-bum,are si organizare.E organizarea facuta de actualul establishment si de propriile structuri.
Motiv pt care stau relax in ce priveste.Ca nu sunt deloc trogloditi is constient.Negrisorii nostri nu pot face bombe din ibric.

3.La faza cu indivizii si civilizatiile,ce sa zic?Poate cand ajungi prin Algeria sa-mi trimiti o vedere cu ultimele realizari ale pied-noir.Eu promit sa-ti dau la schimb o vedere cu ultimele noutati din Rhodesia.
Un grup de indivizi care nu se displac mai tare decat se plac,care au cam aceleasi idei se cheama ca formeaza un grup social.Ca e trib,natiune etc... nu schimba acest mic detaliu.
Cand ai o masa critica,care sa puna in miscare evenimentele,indivizii care nu joaca in echipa o iau peste ochi.Ca unii din ei sunt tipi formidabili este adevarat.Si nerelevant.Ai intrebat vreunul din aia ce te-au prins in ambuscada de sanatate?

CEl mai tare ma amuza idiotenia cum ca ''nu vor decat ce avem noi si o viata mai buna''.Perfect adevarat.Acum nu se mai cheama tribut,se cheama ajutor social.Si daca nu da tributul intocmai si la timp,se da foc la masini.
Io stiu ca-s un tip primitiv in gandire,dar nea Clausewitz zicea ca agresorul e cel mai pasnic om din cati exista.Conflicte incep cand unii nu accepta sa li se impuna vointa sa si intind mana dupa secure.Asa ca de data asta is de acord cu orice hippie ce aplauda lumea a 3-a,indigena sau de import.Ei is pasnici,vor doar ce avem noi.

Back to top
Boribum
Tue Sep 22 2015, 08:54PM
boribum
Registered Member #2395

Mihais,în privinta convietuirii a unora cu altii e posibil ca pererile noastre sa fie ireconciliabile La cât si cum am trecut prin viata,n-am putut decât sa ma bucur ca nu suntem toti la fel,de aceeasi culoare,religie,statura. Toti au bubele lor,fiecare suntem cumva,si pâna în ziua de azi nu am gasit nicaieri dreptatea absoluta.

Ce a adus Islamul ? Cam tot atât cât toate celelalte religii :lucruri bune în timpul lor,când erau doar niste reguli de igiena colectiva,si doar porcarii în timpul nostru. Africa am facut-o praf si pulbere,si bumerangul se întoarce.

România are sansa de a fi înca,într-un fel,în secolul XIX. E poate o solutie de moment la problemele lumii actuale,dar lumea se schimba si se tot schimba. Sa nu batem pasul pe loc,ca rupti am fost de lume,si rupti putem ramâne.
Back to top
Mihais
Tue Sep 22 2015, 09:25PM

Registered Member #2323

Pai nu stiu cat de ireconciliabile sunt.Avem rusi,unguri,armeni,prezident sas.Convietuim fara probleme.Dar convietuitul asta presupune niste chestii reciproce.Cand nu se poate convietui,n-am nici o problema cu a mi se rupe in 14.Incep sa am o problema cand nu putem convietui si nu mi se da ocazia sa-mi fie indiferenti.Adica atunci cand calcatul pe coada devine o norma.
E simplu.

Despre islam ca sistem,nu am nimic bun a spune.La mine e cu freeeedooommmm.Si e ditamai filosofia care argumenteaza ca la noi e posibila libertatea,la ei nu prea.Is conceptii radial diferite despre viata.La fel,nu am vreo problema cu ei.Sa fie sanatosi.Dar as prefera ca si noi sa fim lasati in pace.
Secolul 19 romanesc este din pdv-ul traiului multor comunitati la un loc mult mai rafinat decat badarania ce se impune vesticilor.Nu vad de ce as dispretui ceva care e bun si functioneaza.Si nu vad de ce as inlocui ceva bun cu ceva care da rateuri.
Ca din alte pdv-uri e de lucru,perfect de acord.

Schimbarea se intampla intotdeauna.Problema e ca unele schimbari sunt negative.De ce as dori asa ceva?

Iar cu Africa,noi romanii chiar ne putem mandri ca am avut influente pozitive.Mici,cate au fost.De stricat europenii intradevar au stricat.Socotelile sefilor de trib care vindeau sclavi arabilor,genocidul anual,antropofagia si alte fleacuri.Toate relele trebuie vazute in context.
Toate aceste practici culturale au revenit dupa anii 60.Sunt si exceptii.
Nu vad insa de ce ar trebui sa ne turnam cenusa in cap.
Deh,roman de secol 19.Epoca colonialismului.Ma astept sa mi se spuna Bwana Mihais

Back to top
Boribum
Tue Sep 22 2015, 10:08PM
boribum
Registered Member #2395

600.000 de refugiati sa vina în România,toti se românizeaza,cu tot ce presupune asta. În zece ani sunt românasi get-beget.

Cu schimbarea,e inevitabila. Ca asta e mersul lumii,e globala,si e imposibil sa ramâi oaza de ceva,de orice. N-a putut salva ea Elvetia secretul bancar,vorba aia... .
Back to top
IoanS
Tue Sep 22 2015, 10:14PM
Registered Member #10285

"Neamurile sunt lasate de Dumnezeu". Deci iata ca Dumnezeu nu este "multicultural"; ii place "unitate in diversitate". Altfel nu crea atatea rase !
Nu, mersul lumii nu este cel al amestecului...Din pacate acest mers este cel al razboiului, urii de rasa, al foametei, al... Adica bine ati venit in al treilea razboi mondial.
SI mai am una de la Parintele Cleopa: "Taica este la carma !"

[ Edited Tue Sep 22 2015, 10:17PM ]
Back to top
Boribum
Tue Sep 22 2015, 10:18PM
boribum
Registered Member #2395

Da,Dumnezeu a facut lumea,a zis sa se faca lumina...un tip deosebit. Nu stiu însa de ce Dumnezeu asta se poarta ca Dorel,si asta de la bun început,ca nici o molima n-a reusit sa produca atâta moarte si suferinta cât a facut religia,si mai face. Ma rog,dumneata esti cu Dumnezeu,eu sunt cu Darwin. Tot cu D începe. Na,avem ceva în comun !
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 ALM (05 Oct 2015, 11:34)
Boribum
Tue Sep 22 2015, 10:21PM
boribum
Registered Member #2395

IoanS wrote ...

una de la Parintele Cleopa: "Taica este la carma !"

Foarte tare,asta ! Nu cumva era vorba de Basescu ? Taica este la crâsma,asa a zis dl. Cleopa.
Back to top
svejk
Mon Oct 05 2015, 02:05AM
civil camuflat
Registered Member #997

IoanS wrote ...

Noi mergem inainte cu Dumnezeu....

vorba proxenetului: Mergi cu Domnul...
sau a Pestelui, daca tot se aduce in discutie tema cu is xc ni ka
asta, ca sa pricepi.

[ Edited Mon Oct 05 2015, 02:08AM ]
Back to top
ALM
Mon Oct 05 2015, 11:35AM
Registered Member #2039

Boribum wrote ...

Da,Dumnezeu a facut lumea,a zis sa se faca lumina...un tip deosebit. Nu stiu însa de ce Dumnezeu asta se poarta ca Dorel,si asta de la bun început,ca nici o molima n-a reusit sa produca atâta moarte si suferinta cât a facut religia,si mai face. Ma rog,dumneata esti cu Dumnezeu,eu sunt cu Darwin. Tot cu D începe. Na,avem ceva în comun !

Dumnezeu există! Dovada este cam aşa: LINK
Back to top
Boribum
Mon Oct 05 2015, 01:37PM
boribum
Registered Member #2395

Discriminarea, indiferent de natura ei, este un semn de lipsă de inteligență pentru că autorul discriminării nu poate, de obicei, să facă un exercițiu simplu de imaginație: să se pună în locul celui discriminat. Vrei să moară țiganii? OK. Dar dacă te-ai fi născut țigan? De fapt, nu cumva ești țigan? Ba ești, nu? Ești român. Ești țiganul Europei. Ei, hai, că parcă acum ne vine mai ușor. Tu chiar te-ai născut ”țigan” (n.r. – aici sper că observați, dragi oengiști, că am folosit termenul ”țigan” într-un sens peiorativ, dar încercați să fiți inteligenți în continuare citind restul textului, deoarece nu peste tot îl folosesc astfel. Mulțumesc).

”Mi-e frică de țigani”; ”Sunt hoți”; ”Sunt împuțiți”; Și, desigur, ”ne fac de râs în Europa”. Patrioți și ignoranți, cum îi știm, românașii noștri cred sincer asta: cred că, din cauza țiganilor, românii sunt discriminați în Europa. De parcă ăia care pleacă de la noi prin Londra, Madrid sau Paris ar fi țigani suedezi, nu tot români. Dacă n-ar fi țiganii, dacă Hitler sau Antonescu sau altcineva i-ar fi omorât pe toți acum multă vreme, acum ne-ar da englezii burse doar ca să venim la ei și să nu facem nimic. Să stăm doar într-un colț toată ziua, să mâncăm, să bem și să futem și, când avem timp, dacă suntem drăguți, să-i luminăm cu cunoștințele noastre și să le explicăm și lor cum pizda mamii noastre ne-a ieșit țara asta așa frumoasă. Că, vă dați seama, fără țigani în ea ar fi la ora asta mult peste SUA, Germania, Japonia, Norvegia sau oricare alta. ‘tu-vă paștele mamii voastre de țigani, uite, fix asta am fi primit noi dacă voi n-ați fi existat: consultanță pe viață pentru fiecare român; plătită regește!

Dar țiganii există. Și sunt români. Și românii de alte etnii există. Și cu siguranță sunt tot români, nu nemți. Suntem cu toții, român și țigan deopotrivă, o țară care dă fiori reci unor cetățeni cu mai puține prejudecăți decât noi. O țară dureros de înapoiată față de țările cu care ne place să ne comparăm. Nu, dragi țigani ai Europei (sper că nu aveți vreo problemă că vă zic așa, nu?), italienii nu fac nici o confuzie de termeni. Nici englezii, nici francezii, nici spaniolii. Știu foarte bine că unii dintre români nu sunt țigani, dar nu cu țiganii au o problemă. Au și ei țigani, dar nu-i vedeți aruncându-i afară din țară, nu? Și știți de ce? Pentru că oamenii ăia, unii dintre ei, ăia mai bătuți în cap, simt o repulsie față de tine, românule. Nu-i pasă ce fel de român ești, ce religie ai sau ce culoare. Nu-i placi. Ei, ce zici de căcatul ăsta?Cum să nu ne placă?! Dar ce, noi, românii, suntem toți la fel?! Ce-i persecuția asta?! Ce-au cu noi? Sunt eu vinovat că m-am născut la Huși, lu’ tata îi place să bea și mama a auzit de prezervativ în Suleiman Magnificul, anul trecut? De ce mă privesc chiorâș când intru printre rafturi în magazine? De ce patronii cred că își pot bate joc de mine? De ce nu pot să mă privească pentru ceea ce sunt eu, nu pentru naționalitatea mea de care, poate, mi-e rușine? De ce?

Știi de ce? Pentru că ești țigan. Mă rog, român. Cum spui tu. Cert e că ești pentru englez ceea ce e țiganul pentru tine. Mai rău, tu și țiganul sunteți la fel pentru englez: sunteți români. Acum du-te și spală-te, că puți. Și nu mai fura.

LINK
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 KALI (05 Oct 2015, 18:49)
apkah
Tue Oct 06 2015, 09:30AM
arcan
Registered Member #566

Alta falsa chestiune.Chestiune care spune ca ,vezi Doamne,tiganii sunt discriminati pentru ca sunt tigani...
FALS! Sunt JUDECATI-nu discriminati- pentru ca se comporta cum se comporta! Nu pentru ca sunt tigani!
Dealfel daca vorbim de discriminare la adresa lor,putem vorbi de o discriminare pozitiva! Printre altele, multime de scoli si facultati pun la dispozitie locuri pentru tigani.Ca sa accezi la ele e suficient sa fii tigan si sa indeplinesti cateva criterii minime.Pe aceste locuri nu poate accede un roman,romanul trebuie sa concureze pe locurile celelalte.Deci unu primeste doar pentru ca e tigan,alalalt trebuie sa munceasca si sa merite...
In Romania traiesc o multime de etnii si nimeni nu are nimic cu ele.

p.s.
Si nici asa cu scolarizare moca,nu sunt prea interesati de scoli...oare de ce?

[ Edited Tue Oct 06 2015, 09:46AM ]
Back to top
djebel
Tue Oct 06 2015, 10:38AM
Registered Member #3603

Inclusiv la Academie sunt locuri pentru tigani. Nu stiu cum e la Academie, dar la alte unitati de invatamant locurile pt minoritari sunt ocupate (prin artificii) tot de catre romani.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF