News Item:
(Category: DIVERSE)
Posted by Pârvu Florin
Wednesday 18 March 2020 - 23:27:24

Sunt momente în viață în care simți că ai pierdut ceva. Este deajuns să te uiți în jurul tău, să vezi nebunia, isteria creată de un virus.
Am pierdut multe in ultimile săptămâni, mi-am pierdut increderea in mass-media, care in goana după senzațional a creat panică, dezinformare in rândul populației. Am pierdut răbdarea in cozile interminabile la trecerea granițelor doar pentru a livra câțiva paleți de marfă. Mi-am pierdut respectul față de firmele care ne-au tratat ca pe niște bolnavi de lepră, blocându-ne accesul în birouri, toalete, în depozite. Mi-am pierdut credința față de conducerea țării, văzând cum mint in fiecare zi. Am pierdut încrederea în acele persoane care până ieri ne făceau, pe noi șoferii, în toate felurile și azi scriu ca suntem Eroi. Am pierdut multe, în ultimele zile, brichete, țigări, foi.

Am pierdut multe in ultimile săptămâni, dar există o chestie pe care nu reușesc să o pierd. Acea chestie pe care o găsim în zâmbetul unui copil, in ochii unei persoane disperate, a unui doctor, asistente după o tură de 18 ore in spital, a fețelor acoperite de măști din magazine, farmacii. Acel sentiment care te împinge să mergi mai departe, indiferent de pericol, de perioada dificilă, de restricții, de virus.

Acel sentiment ce te învăluie când privești tricolorul, când auzi imnul. Acel sentiment se numește SPERANȚA.

Speranța că mâine va fi mai bine, că viața va reveni la normal, speranța că tu nu vei fi un număr dintr-o statistică, speranța că te vei întoarce acasă la cei dragi.

Doar uniți vom transforma speranța în realitate!


LINK

This news item is from Proiect SEMPER FIDELIS
( http://www.semperfidelis.ro/news.php?extend.5665 )