News Item: Cum stăm la Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Senatului
(Category: DIVERSE)
Posted by Pârvu Florin
Sunday 06 June 2021 - 15:53:58

Comisia aia de se ocupă de MAPN (inclusiv partea de pensii), Servicii (ORNISS, STS, SPP), MAI și alte minunății la fel, plus acordarea contractelor celor mai deștepte pe partea de apărare și siguranță națională (peste 100 de milioane de EUR).

Total - 17 membri.

Ce avem acum - sursă a securității, anchetat de DNA și ANI, băiat de băiat al lui Mazare și Nicușor Constantinescu (18 ani de pușcărie pentru corupție împreună) - unul.

Fiu de deputat, tatăl fost șef tot la comisia asta, sef la UNPR și mare șef fără legături cu securitatea în timpul comunismului - unul.

Fost “șomer” în timpul comunismului și, imediat după revoluție, brusc, mâna dreaptă a șefului SIE, doctorat super dubios - unul.

Soțul mare lider politic liberal declarat incompatibil de ANI, tu traseistă, acum PSD, cu o avere super dubioasă și cu legături cu Darius Vâlcov - una.

Declarată incompatibilă de ANI, soțul într-un scandal minunat, cu o incercare de numire cu calificări inexistente pe o megasinecură unde duhnește a servicii - una.

Absolventă din senin, cu logică zero, a Universității Valahia din Târgoviște unde boss-ul de boși la doctorate este șeful ORNISS, de neclintit, Petrescu - una.

Fost polițist care a dat mită pentru a scăpa de procesul pentru grup infracțional - unul.

Foști militari cu pensii de la MAPN, deci cu interese clare în domeniu, unul dintre ei cu o pensie de peste 3700 EUR - trei. Unul dintre ei are niște studii super dubioase. Conflicte de interes desigur, nu.

Absolvenți de colegii controlate de SRI sau SIE, fără nicio logică la momentul în anul în care se întâmpla acest lucru (una era avocat, iar cealaltă doctor fără funcții de conducere în stat sau implicare politică) - două.

Fostă consilieră de ministru pușcăriaș și, firesc, absolventă de Colegiul Național de Apărare - una.

Absolvent al celei mai nenorocite facultăți private, om care trece armata obligatorie ca și cum ar fi fost școală de subofițeri, sociopat - unul.

S-au făcut 14 din 17.

Restul sunt o doamnă de la PSD care, imediat după facultate, ajunge director general de spital județean și apoi președintă la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate într-unul dintre cele mai corupte județe din țară, un domn de la UDMR cu CV super secret, dar care are o firmă de securitate și un smecheraș patriotard de la AUR, fost angajat al domnului Voiculescu și a cărui firmă este falimentară, cu o gaură netă de -1.492.776 și bilant contabil nedepus pe 2020.
Îi luăm la rând în următoarele zile.

Vă simțiți în siguranță, nu e așa?


#statcapturat

LINK


This news item is from Proiect SEMPER FIDELIS
( http://www.semperfidelis.ro/news.php?extend.5694 )