News Item:
(Category: DIVERSE)
Posted by Pârvu Florin
Tuesday 25 January 2022 - 16:54:51

de Daniela Iuliana Toba


"Legionarul iubește moartea, căci sângele lui va servi pentru plămădirea cimentului României legionare."
Corneliu Zelea Codreanu, "9 porunci legionare"


Aflu din G4media că, în 2020, Călin Georgescu, recent devenit președinte de onoare AUR, i-a etichetat pe Zelea Codreanu și pe Ion Antonescu drept eroi ai neamului, alături de Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Avram Iancu și Cuza.

Mda. 400 000 de evrei, 15 000 de romi, Nicolae Iorga, Virgil Madgearu, mama mea, profesor de istorie, și mulți alții se răsucesc în morminte.

Se dă toată lumea de ceasul morții că vin rușii peste noi. Rușii, însă, sînt deja aici. La fel cum au fost nemții prin legionari în vremurile Germaniei Naziste. Sînt aici, intrați pe porțile larg deschise de trădătorii din serviciile de informații. Tehnicile și tacticile de manipulare sînt aceleași ca în vremurile legionare, mesajele aceleași, acțiunile agitatoare propagandistice aceleași. Și este trist pentru noi, ăștia care am mai deschis o carte de istorie sau care am avut bunici și părinți martori ai istoriei, să vedem cum aceasta se repetă. Și cum românii, în era informației, au rămas aceiași naivi dirijați în turme prin sloganuri ultranaționaliste de către indivizi cu agendă scrisă afară.


LINK


This news item is from Proiect SEMPER FIDELIS
( http://www.semperfidelis.ro/news.php?extend.5706 )