News Item: ... la UE (23) pe bani europeni
(Category: Proiect SEMPER FIDELIS)
Posted by colonelul
Tuesday 19 May 2009 - 22:47:01

Ne-am lamurit acum, in urma precizarilor aduse de semperisti, in urma documentelor publicate pe site si in urma articolelor publicate de jurnalisti cu scaun la cap si cu informatii verificate, ca absolut toate mizeriile zvirlite pe ecranele TV de recuperatorul Rizea sint niste facaturi ordinare. Cifrele si sumele debitate de acesta nu corespund realitatii, obiectele fluturate agresiv nu exista in gestiune, iar 50 de sefi din MAI sint vinovati ca Acvila a ajuns elita unitatilor speciale din Romania. Un sigur adevar de netagaduit a dezvaluit seful BSIJ publicului larg: faptul ca unii jandarmi au par pe piept. Nu ne-a aratat, insa, ce chiloti se poarta la BSIJ.

In fapt, ministrul sinistru Nica si seful acestuia, Rizea, au reusit sa creeze doua precedente absolut senzationale:
- la comanda si sub directa indrumare a ministrului, capul uneia dintre cele mai importante institutii din sistemul national de securitate, doua structuri din subordinea sa sint asmutite una impotriva alteia nu in spalatoria proprie, ci la televizor;
- comandantul unei structuri militare isi dezbraca subordonatul tot la televizor.

Vi se pare straniu? Vi se pare anormal? Vi se pare incredibil? Atunci sinteti naivi. Se putea si mai rau. Bunaoara, sinistrul ar fi putut alege nu calea mediatica, de lung metraj si circoteca, ci una mai scurta - aceea de a-l trimite pe recuperator cu tancul direct in cladirea Acvila. Rizea ar fi fost mult mai fericit, sinistrul mult mai linistit, iar noi n-am fi avut acum despre ce scrie, fiindca in mod cert presa noastra cea de toate zilele n-ar fi publicat nimic.

Revenind la realitate, aceeasi presa deont-oloaga si nitel cam corupta si/sau tembeloida, s-a referit astazi din greu la una dintre mizele povestii: masinile Acvila. Hai sa va spunem noi cum e cu masinile astea.
Acvila, ea si numai ea, a beneficiat de un proiect european de finatare de 5 milioane euro, destinat dotarii cu mijloace de transport (auto, moto si barci). Astfel, au fost achizitionate 12 Touareg (doar 7 raminind la Acvila), 6 Audi S4 (2 raminind la Acvila), 4 camionete Mercedes Doka (2 la Acvila), 4 dubite Mercedes Sprinter (doar una la Acvila), 2 auto blindate Mercedes (Acvila nu a beneficiat de nici una dintre ele), 8 VW T5 LRS (toate raminind la Acvila) si 8 VW T5 KRS (doar 4 la Acvila). De restul mijloacelor de transport a beneficiat ministerul.
Pentru a aprecia corespunzator grija si durerea din suflet a macelarului Rizea pentru bunurile MAI (dupa ce am vazut deja cum echipamentul Acvila a fost calcat in picioare fara mila), va informam ca:
- din cele doua AUDI S4, intretinute impecabil din 2005 (cind au fost achizitionate) si fara absolut nici un fel de defecte, la numai doua zile dupa ce au fost preluate de catre BSIJ unuia i-a fost complet distrusa cutia de viteze dupa un tur de forta prin curtea institutiei
- un Tuareg din cele 7 existente si intretinute la fel de impecabil precum AUDI-urile, in doar citeva zile de la preluare a fost grav avariat in lateral, unde?, tot in curtea institutiei.

Cit de meschin, cit de nemernic si cit de nesimtit sa fii sa te razbuni pe niste bunuri (si de o astfel de valoare), numai si numai pentru ca iti ghiortaie matele de oftica pe profesionalismul unora? Bunuri aflate acum in propria gestiune. Bunuri achizitionate din bani europeni.

Astia-s oamenii care au pus astazi mina pe ministerul cel mai greu incercat de-a lungul anilor. Daca va-ntilniti cu ei sa nu-i injurati si sa nu-i scuipati. Au facut-o destui si pentru voi.

Generalul Bunoaica se rasuceste in mormint acum.


This news item is from Proiect SEMPER FIDELIS
( http://www.semperfidelis.ro/news.php?extend.595 )