News Item: Gheorghita si biluta
(Category: DIVERSE)
Posted by colonelul
Tuesday 26 May 2009 - 18:45:52

Intentionam sa continuam prezentarea extraordinarei cariere de militar a sefului BSIJ, Gheorghe Rizea. In lumina noilor informatii care ne-au parvenit, aminam pina miine publicarea episodului Nikita-3. Astazi ne distram in familie cu o istorioara 100% reala, petrecuta in anul 2004.

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu v-am mai povesti, din rude mari imparatesti (Venicius si Catalin) un prea violent flacau numit Gheorghita. Gheorghita avea un obicei teribil de prost, acela de a-si chinui ciinele in fata prietenilor. Azi asa, miine asa, pina cind intr-o buna zi ciinele, satul si mai destept decit stapinul, a refuzat sa mai accepte tortura si, intr-un acces de furie nestavilita, s-a repezit asupra lui Gheorghita. Dar nu s-a repezit la jugulara. Nu s-a repezit nici la miini. Nu s-a repezit nici la picioare. Nici la cap. S-a repezit, ca de la barbat la barbat, la testicole. Si s-a infipt atit de bine incit una dintre cele doua bijuterii (si asa cit doua nuci) i-a ramas ciinelui in dantura definitiv si ireparabil. Intreaga poveste s-a petrecut in fata prietenilor care, in loc sa-i dea prim ajutor bietului Gheorghita ramas fara barbatie, au inceput sa rida in hohote. Turbat, Gheorgita a scos pistolul si si-a impuscat propriul ciine. In cap.
Biluta desprinsa total de linga sora ei n-a mai putut fi recuperata si montata chirugical la loc. N-a putut fi nici macar inlocuita cu altceva - o ceapa, o pruna, o maslina sau macar un Tic-Tac. Gheorgita insa n-a renuntat - si azi se mai intoarce la fata locului, cauta atent in iarba si spera ca intr-o buna zi biluta lui va prinde radacini si se va transforma intr-un falnic copac cu multe, multe, multe biloaie.


Daca flacaul doreste sa infirme, asteptam un certificat eliberat doar de o institutie medicala serioasa si independenta, nu de centrul medical al MAI sau altele cu reputatie similara. Pina atunci, va spunem doar ca istoria a fost culeasa din rapoartele baietilor cu ochi albastri, verificata temeinic si confirmata inclusiv de o persona care a asistat la operatia de detesticolare.
Si uite-asa ne explicam pasiunea lui Gheorghita-Un-Testicol pentru culoarea roz, pentru prezervative si pentru ciorapei cu ursuleti. Bietul om, la atit se mai poate gindi...

UPDATE - la cererea membrilor, adaugam in stire aceaste istorice versuri postate in comentarii:

Sint Gheorghita-Un-Testicol
Si sint mindru colonel
Am un deficit avicol,
Fiindc-am fost crud si tembel.
Chiar si-asa, doar cu o bila,
Am ramas la fel de bou,
Sparg la tigle fara mila
Si-mi jelesc al doilea ou.

This news item is from Proiect SEMPER FIDELIS
( http://www.semperfidelis.ro/news.php?extend.601 )